Een Audi RS 5 Coupé kopen? | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 223–213 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 9,8–9,4 l/100km

Vermogen

331

kW

Acceleratie (0 tot 100 km/u)

3,9

s

Koppel, maximaal

600

Nm

Audi RS 5 Coupé zijaanzicht

Kies uw toekomst

Wanneer pure dynamiek vormt krijgt: een opvallend krachtig ogende voorpartij, vloeiende lijnen van een coupé, een indrukwekkende spoorbreedte en een imposante achterpartij.

Herontdek dynamiek

Start uw Audi RS 5 Coupé² en beleef de typische RS-rijdynamiek.

Typisch coupé, duidelijk RS: het design

Het sportieve silhouet van de Audi RS 5 Coupé² valt meteen op.

Welkom in de cockpit

Het commandocentrum van de Audi RS 5 Coupé² ademt exclusiviteit. Elegante sportzetels plus met RS-reliëf in fijn Nappaleder met honingraatpatroon en contrasterend stiksel⁷, in combinatie met het lederen sportcontourstuur in 3-spaaks design met afgeplatte onderkant, met multifunction plus⁷ en aluminium schakelpaddles, zetten het prestatiegerichte karakter verder in het interieur. De Audi virtual cockpit plus⁷ met RS-specifieke informatie over koppel, rondetijden, G-krachten, bandenspanning⁷ en temperatuur vormt een echt hoogtepunt.

Interieur Audi RS5 Coupé

Performance pack

De Audi RS 5 Coupé² oogt nóg scherper met de RS competition plus sportuitrusting⁶. Onder meer de RS-sportophanging pro zorgt voor topprestaties.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁸ onder Thema's⁶,⁹ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁶ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Audi thema's interieurverlichtingAudi thema's interieurverlichting

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi exclusive⁶

Maak uw Audi RS 5 Coupé² even uniek als uzelf, dankzij Audi exclusive⁵. Met exclusieve inlegplaatjes, gekleurd leder en een breed gamma aan gepersonaliseerde koetswerkkleuren. Precies zoals u het wenst.

Audi RS 5 Sportback zijaanzicht

Audi RS 5 Sportback

Gemiddeld brandstofverbruik*: 10,0–9,6 l/100kmGemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 226–217 g/km

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 10,0–9,5 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 226–215 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 223–211 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 9,8–9,3 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.
³Dinamica microvezel is een ademend microvezelmateriaal, vervaardigd met een aandeel gerecycleerde polyestervezels en verwerkt PET.
⁴Alcantara is een niet-geweven materiaal van microvezel.
⁵Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁶De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs.
⁷Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁸Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
⁹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.