Een Audi RS 5 Coupé kopen? | Audi België

Kies uw toekomst.
De Audi RS 5 Coupé.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 9,8–9,4 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 223–213 g/km
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Wanneer pure dynamiek vormt krijgt: een opvallend krachtig ogende voorpartij, vloeiende lijnen van een coupé, een indrukwekkende spoorbreedte en een imposante achterpartij. Aangedreven door een 2,9-liter TFSI twin-turbo V6-motor met 331 kW (450 pk). De RS 5 Coupé² is de imposante belichaming van high performance.

Performance is an attitude

Topprestaties in beeld gebracht

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-rs-5-coupe-my2021-1511.jpg
1920x1080-audi-rs-5-coupe-my2021-1511.jpg
  • Opmerkelijk feature: het RS 5-embleem in het zwarte radiatorrooster.

  • De Audi RS 5 Coupé² – topprestaties in Tango rood.

  • "Duizelingwekkend snel: de Audi RS 5 Coupé² trekt op van 0 tot 100 km/u in 3,9 seconden (gecombineerd brandstofverbruik¹: 9,1 l/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 208 g/km). "

  • Elke bocht de baas: de RS-sportophanging resulteert in dynamisch bochtenwerk en een voortreffelijke wegligging.

  • Het indrukwekkende front van de Audi RS 5 Coupé² bestaat uit een randloos Singleframe-rooster, luchtsleuven erboven, grote zijdelingse luchtinlaten en dynamisch uitgesneden koplampen.

  • Zijn coupéachtige silhouet valt vooral op in zijaanzicht.

  • Het RS-diffuserinzetstuk en de ovale uitlaatpijpen maken van de Audi RS 5 Coupé² een toonbeeld van sportiviteit.

  • Lichter, meer flexibiliteit en dynamisme – dankzij het optionele carbon dak.

  • Materialen van hoge kwaliteit, afwerking van de hoogste klasse en RS-technologie.

Topprestaties in cijfers

Vermogen

331

kW*

(450 pk)

Acceleratie

3,9

s*

0 tot 100 km/u

Maximumkoppel

600

Nm*

* Gemiddeld brandstofverbruik* 9,8–9,4 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie : WLTP: 223–213 g/km

De 2,9-liter TFSI twin-turbo V6-motor (Gecombineerd brandstofverbruik¹: 9,8–9,4 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 223–213 g/km) met 331 kW (450 pk) en een maximumkoppel van 600 Nm staat garant voor pure sportiviteit. De Audi RS 5 Coupé¹ accelereert van 0 tot 100 km/u in 3,9 seconden en vervolgens gezwind naar zijn topsnelheid van 250 km/u of optionele topsnelheid van 280 km/u. Het geluid voortgebracht door de RS-sportuitlaat is ronduit fascinerend.

Herontdek dynamiek

Start uw Audi RS 5 Coupé² en beleef het typische RS-dynamisme. Via de MMI-display hebt u toegang tot het Audi drive select rijdynamieksysteem om de instellingen te wijzigen en te bewaren, niet alleen voor de vertrouwde modi maar ook voor twee nieuwe: RS1 en RS2. Activeer uw persoonlijke prestatie-instellingen met de RS mode-knop op het stuur. De quattro vierwielaandrijving, optioneel verkrijgbaar met sportdifferentieel, levert betrouwbare tractie voor een indrukwekkende rijdynamiek en een uitstekende handling. De optionele RS-sportophanging plus met Dynamic Ride Control (DRC) verbetert het rijgedrag in de bochten en zorgt voor meer richtingsstabiliteit. De optionele keramische remmen met remklauwen in drie verschillende kleuren verschaffen een uitmuntend remvermogen.

Dynamic front and side view Audi RS 5 Coupé
Top and side view Audi RS 5 Coupé

Tot in de kleinste details gepersonaliseerd, van kop tot teen

Geef uw Audi RS 5 Coupé² een unieke, persoonlijke touch. Met het optionele carbon dak voegt u bijvoorbeeld meer sportiviteit toe: het lichtgewicht ontwerp maakt uw wagen wendbaarder en dynamischer. Of open nieuwe perspectieven met het optionele glazen panoramadak, inclusief flexibel verstelbaar elektrisch zonnescherm.

Audi RS 5 Coupé²: configureer hem nu

Ontdek de sportieve aanvoerder van de A5-serie met de Audi RS 5 Coupé².

Front and side view Audi RS 5 Coupé
Smartphone with the myAudi App and Functions on Demand
 

Functions on Demand

Met functions on demand biedt Audi zijn klanten nog meer flexibiliteit bij het kiezen van uitrustingselementen. Tal van functies kunnen op ieder moment worden toegevoegd. De myAudi-app maakt het kiezen van functies intuïtief en snel.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Gecombineerd brandstofverbruik¹: 9,8–9,4 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 223–213 g/km