Audi RS 5 Coupé > Audi A5 > Audi België
  • stage_exterior_front.jpg
RS 5 Coupé

Combineert esthetiek
met dagelijkse bruikbaarheid

De nieuwe Audi RS 5 Coupé is het eerste Audi Sport-model in de nieuwe RS-designtaal. Zijn compleet nieuw ontwikkelde 2.9 TFSI Biturbo levert 331 kW (450 pk) en een koppel van 600 Nm. De standaard quattro-vierwielaandrijving verdeelt het vermogen over de vier wielen.

Ontdek het hele Audi Sport gamma bij één van onze 3 officiële Audi Sport verdelers

DELORGE AUTOMOTIVE HASSELT

Herkenrodesingel 8 C
3500 Hasselt
+32 11 27 84 40

AUDI DELBAR

Gentstraat 99-101
8930 Rekkem
+32 56 43 35 70

AUDI CENTER BRUSSELS

Bemptstraat, 38
1620 Drogenbos
+32 2 371 27 11

Download alle
00:00 | 00:00
RS 5 Coupé Specificaties

Max. Vermogen

450

pk

Max. Koppel

600

Nm

Acceleratie

3.9

seconden

van 0 tot 100 km/u

Das Interieur des Audi R8 Spyder V10 RWS ist konzentriert auf Sportlichkeit.

Een omvangrijk infotainmentaanbod zorgt voor een maximum aan informatie en entertainment aan boord. Het optioneel verkrijgbare MMI Navigatie plus-systeem met MMI touch omvat ook de Audi connect-module, die de nieuwe RS 5 Coupé via LTE met het internet verbindt. De vast in de auto geïntegreerde Audi connect SIM garandeert gedurende drie jaar onbeperkt dataverkeer voor de connect-diensten inclusief roaming voor heel Europa. Via de optioneel bestelbare WLAN-hotspot krijgen de inzittenden met hun mobiele toestellen toegang tot het internet. De Audi smartphone interface geeft bepaalde apps via Apple CarPlay of Google Android Auto weer in een apart MMI-menu. De bediening verloopt moeiteloos en intuïtief dankzij de natuurlijke spraakbediening, de zoekfunctie met vrije tekstinvoer en het multifunctiestuur. Een touchpad in de middenconsole maakt het mogelijk om te zoomen, te scrollen en karakters in te voeren. Andere high-end technologieën zoals het head-up display en tot 30 rijbijstandssystemen verhogen de veiligheid, het comfort en de efficiëntie. Het intelligente samenspel van de systemen vormt een belangrijke volgende stap op de weg naar autonoom rijden.

Van de eerste generatie van de Audi RS 5 Coupé werden sinds 2010 wereldwijd meer dan 13.000 exemplaren aan klanten geleverd.

Audi Quintessentially

Audi Quintessentially

Met hooggekwalificeerde teams in de 60 belangrijkste steden overal ter wereld biedt Quintessentially een ware service op maat aan zijn leden.

Meer weten over Audi Quintessentially
Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.