Een Audi RS 5 Sportback kopen? | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 226–217 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 10,0–9,6 l/100km

Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 226-215 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 10,0–9,5 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

Vermogen

331

kW

Acceleratie (0 tot 100 km/u)

3,9

s

Koppel, maximaal

600

Nm

Audi RS 5 Sportback zijaanzicht

Bovenal progressief

De Audi RS 5 Sportback² is meer dan zomaar een sportieve wagen: maak kennis met eersteklas functionaliteit, comfort en dynamiek. Performance is an attitude.

Interieur RS 5 Sportback
Audi thema's interieurverlichtingAudi thema's interieurverlichting

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Functionality RS 5 Sportback
Audi RS 5 Coupé Vooraanzicht

Audi RS 5 Coupé

Gemiddeld brandstofverbruik*: 9,8–9,4 l/100kmGemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 223–213 g/km

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 9,8–9,3 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 223-211 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 226-215 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 10,0–9,5 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.
³Alcantara is een niet-geweven materiaal van microvezel.
⁴Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁵De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁶Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁷Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
⁸Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.