Een Audi RS 5 Sportback kopen? | Audi België
Audi RS 5 Sportback zijaanzicht voorkant

RS 5 Sportback

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 225–217 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 9,9–9,6 l/100 km

Vermogen

331

kW

Acceleratie (0 tot 100 km/u)

3,9

s

Koppel, maximaal

600

Nm

Audi RS 5 Sportback zijaanzicht

Bovenal progressief

De Audi RS 5 Sportback² is meer dan zomaar een sportieve wagen: maak kennis met eersteklas functionaliteit, comfort en dynamiek. Performance is an attitude.

Schnell-Konfi­gurator

Kombinieren Sie verschiedene Lackierungen und Räder miteinander und erleben Sie den Audi RS 5 Sportback in der interaktiven 3D-Ansicht.

RS 5 Sportback

Gemiddeld brandstofverbruik* WLTP: 9,7 l/100 km | Gemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 221 g/km

Buitenkleuren

Velgen

Mythoszwart metaalkleur
Navarrablauw metaalkleur
Gletsjerwit metaalkleur
Daytonagrijs pareleffectkleur
Ascariblauw metaalkleur
Progressiefrood metaalkleur
Sebringzwart kristaleffect
Nardogrijs
Lichtmetalen velgen in 10 spaken Star design, 9J x 19
20" lichtmetalen velgen met 5 spaken, 'Evo'-design, glanzend zwart, 9J x 20 (Audi Sport)
20" lichtmetalen velgen met 5 spaken, 'Flag'-design, anthracietzwart glanzend, 9J x 20 (Audi Sport)
20" lichtmetalen velgen met 5 spaken, Phantom zwart, glansgedraaid 9x20
20" lichtmetalen velgen met 5 spaken, 'Flag'-design, 9J x 20 (Audi Sport)

Nardogrijs


RS 5 Sportback

Gemiddeld brandstofverbruik* WLTP: 9,7 l/100 km | Gemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 221 g/km

100.060,00 EUR*

Prijsdetails in de volgende stap.

Konfiguration fortsetzen

Fascinerend snel

Voor vlotte acceleraties vol vertrouwen: quattro permanente vierwielaandrijving met sportdifferentieel⁵, en 8-traps tiptronic met geoptimaliseerd schakelgedrag en sportieve afstemming.

Uw dagelijkse dosis sportiviteit

De Audi RS 5 Sportback² biedt een aantrekkelijk carrosserieconcept dat op alle vlakken zijn meerwaarde bewijst: voor uw professionele activiteiten, uitstappen met de familie en hobby's.

Gericht op topprestaties

Kies voor scherpere looks en extra dynamiek met de RS competition plus⁵ sportuitrusting. Reken op veel designhoogtepunten, quattro vierwielaandrijving met sportdifferentieel en RS-sportonderstel pro.

Zijaanzicht voorkant RS 5 Sportback

Exterieurdesign voorzijde: De voorkant van de Audi RS 5 Sportback² oogt nog sportiever dankzij de blade, side flaps, spoiler en buitenspiegelkappen in mat carbon⁵. De Audi ringen en het RS 5-logo in het glanzend zwarte radiatorrooster accentueren zijn opvallende uiterlijk.

Polepositie

Welkom in de Audi RS 5 Sportback², in het commandocentrum van pure sportiviteit. Bijvoorbeeld via het RS-designpakket rood⁵ met bedieningselementen en zijkanten van de middenconsole in Alcantara³ en contrasterende stiksels in crescendorood. Goede zijdelingse steun en uitstekend zitcomfort tijdens lange ritten zijn gegarandeerd dankzij de sportstoelen plus. De RS-specifieke Audi virtual cockpit plus⁵ met RS-menu's en het MMI-touchdisplay bieden belangrijke voertuiginformatie.

Interieur RS 5 Sportback

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁷ onder Thema's⁵,⁸ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁵ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Audi thema's interieurverlichtingAudi thema's interieurverlichting

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Uw dagelijkse dosis sportiviteit

Hebt u al ooit een fiets vervoerd in een authentieke sportwagen? Of ski’s en snowboards? Met de Audi RS 5 Sportback² kan dat probleemloos. Dankzij de grote achterklep, volledig of deels neerklapbare achterbank en vlakke laadvloer. Een aantrekkelijk bodyconcept dat op alle vlakken zijn meerwaarde bewijst: zakelijk, privé en recreatief.

Functionality RS 5 Sportback

Audi exclusive⁴

Maak uw Audi RS 5 Sportback² even uniek als uzelf, dankzij Audi exclusive⁴. Met exclusieve inlegplaatjes, gekleurd leder en een breed gamma aan gepersonaliseerde koetswerkkleuren. Precies zoals u het wenst.

Audi RS 5 Coupé Vooraanzicht

Audi RS 5 Coupé

Gemiddeld brandstofverbruik*: 9,8–9,4 l/100 kmGemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 223–213 g/km

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 9,8–9,3 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 223-211 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 226-215 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 10,0–9,5 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.
³Alcantara is een niet-geweven materiaal van microvezel.
⁴Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁵De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁶Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁷Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
⁸Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.