Een Audi RS 5 Sportback kopen? | Audi België
Audi RS 5 Sportback

Audi RS 5 Sportback

Bovenal progressief.
De Audi RS 5 Sportback.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 10,0–9,6 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 226–217 g/km
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De Audi RS 5 Sportback² is meer dan zomaar een sportieve wagen: maak kennis met eersteklas functionaliteit, comfort en dynamiek. Opvallende RS-specifieke designelementen beloven u ultieme sportieve prestaties. Een belofte die wordt waargemaakt door de krachtige 2,9-liter TFSI twin-turbo V6-motor en de quattro vierwielaandrijving.

Performance is an attitude.

Topprestaties in beeld gebracht

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-rs-5-sportback-my2021-1525.jpg
1920x1080-audi-rs-5-sportback-my2021-1525.jpg
  • Een onvervalste sportwagen die ook punten scoort voor dagelijkse bruikbaarheid: de Audi RS 5 Sportback².

  • De Audi RS 5 Sportback² schittert dankzij zijn sensationele prestaties en sublieme tractie.

  • Duizelingwekkend snel: de Audi RS 5 Sportback² trekt op van 0 tot 100 km/u in 3,9 seconden (Gemiddeld brandstofverbruik<a href="#nemo-fn_eec-global-disclaimer" class="audi-j-footnote-reference" target="_self"><sup class="audi-footnote-anchor__text">*</sup></a> 10,0–9,6 l/100km | Gemiddelde CO<sub>2</sub> emissie : WLTP: 226–217 g/km).

  • Dankzij de standaard RS-sportophanging kleeft de Audi RS 5 Sportback² aan de weg.

  • RS-specifieke luchtinlaten, een Singleframe-rooster en verduisterde koplampen benadrukken de pure kracht van de Audi RS 5 Sportback².

  • De achterkant ziet er tegelijkertijd robuust en dynamisch uit dankzij de RS-specifieke diffusor, de opvallende diffusor achteraan en het RS-uitlaatsysteem.

  • De Audi RS 5 Sportback² biedt u een aantrekkelijk ontwerp, dat zeer geschikt is voor zaken, familie en vrije tijd.

  • In het interieur vindt u hoogwaardige materialen, de karakteristieke sportieve RS-uitstraling en veel ruimte voor individualiteit.

  • De RS-specifieke Audi virtual cockpit plus met RS-menu's en MMI touch display tonen belangrijke voertuiginformatie.

High performance in cijfers

Vermogen

331

kW*

(450 pk)

Acceleratie

3.9

s*

0 tot 100 km/u

Maximumkoppel

600

Nm*

*Gemiddeld brandstofverbruik* 10,0–9,6 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie : WLTP: 226–217 g/km

Kijk onder de motorkap om de krachtbron van de Audi RS 5 Sportback² te aanschouwen: een 2,9-liter TFSI twin-turbo V6-motor (Gecombineerd brandstofverbruik¹: 10,0–9,6 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 226–217 g/km). Dankzij een vermogen van 331 kW (450 pk) en een koppel van 600 Nm kunt u in 3,9 seconden optrekken van 0 tot 100 km/u. De standaard begrensde topsnelheid van 250 km/u kan worden opgetrokken tot 280 km/u.

Kracht en nauwkeurigheid

Gezwind en zelfverzekerd sprinten. Dankzij de quattro permanente vierwielaandrijving met optioneel sportdifferentieel en sportief afgestemde 8-traps tiptronic met geoptimaliseerde schakelwerking en sportieve tuning. Ervaar de standaard RS-sportophanging, die mede garant staat voor de baanvastheid van de Audi RS 5 Sportback². Voor nog beter bochtenwerk en meer richtingsstabiliteit is er de optionele RS-sportophanging plus met Dynamic Ride Control (DRC).

Audi RS 5 Coupé driving
A women is getting out of the back of the Audi RS 5 Sportback

Uw dagelijkse dosis sportiviteit

Hebt u al ooit een fiets vervoerd in een authentieke sportwagen? Of ski’s en snowboards? Met de Audi RS 5 Sportback² kan dat probleemloos. Dankzij de grote achterklep, volledig of deels neerklapbare achterbank en vlakke laadvloer. Een aantrekkelijk bodyconcept dat op alle vlakken zijn meerwaarde bewijst: zakelijk, privé en recreatief.

Audi RS 5 Sportback²: configureer hem nu

Ervaar een uiterst veelzijdige high-performance coupé met de Audi RS 5 Sportback².

Sideview of the Audi RS 5 Sportback
Smartphone with the myAudi App and Functions on Demand
 

Functions on demand

Met functions on demand biedt Audi zijn klanten nog meer flexibiliteit bij het kiezen van uitrustingselementen. Tal van functies kunnen op ieder moment worden toegevoegd. De myAudi-app maakt het kiezen van functies intuïtief en snel.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Gecombineerd brandstofverbruik¹: 10,0–9,6 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 226–217 g/km