Een Audi S5 Cabriolet kopen? | Audi België
Audi S5 Cabriolet achteraanzicht

S5 Cabriolet TFSI

Vermogen

260

kW

Acceleratie (0 tot 100 km/u)

4,9

s

Koppel, maximaal

500

Nm

Grenzeloos sportief

De krachtige motor van de Audi S5 Cabriolet² levert indrukwekkende prestaties die passen bij een sportwagen. Dat komt ook tot uiting in zijn wegligging en rijsensaties.

Een meeslepende rijervaring

Met zijn 3.0-liter TFSI-motor (Gecombineerd brandstofverbruik¹,²: 9,4–9,0 l/100km | Gemiddelde CO2-emissie¹,²: WLTP: 213–204 g/km) met 260 kW (354 pk) en een maximumkoppel van 500 Nm sprint de Audi S5 Cabriolet² van 0 naar 100 km/u in 4,9 seconden, met een elektronisch begrensde topsnelheid van 250 km/u. Reken daarbij op de rijsensaties van de quattro vierwielaandrijving met sportdifferentieel, die de kracht actief en variabel over de assen verdeelt, en de dynamische stuurinrichting⁴, die de stuurverhouding en stuurkracht voortdurend aan de rijsnelheid aanpast.

S5 Cabriolet dynamisch beeld

Atletisch uiterlijk - het design

Puur rijplezier, vooral met het dak geopend. Daarvoor staat de Audi S5 Cabriolet². Achteraan zijn de S-diffusor met doorlopende sierlijst in zilverkleurig mat aluminium, de verchroomde dubbele S-specifieke uitlaatpijpen en de S-spoiler de blikvangers. Vooraan zijn dat de S-bumper, het radiatorrooster in honingraatstructuur van mat zwart titanium met mat zilverkleurige inzetstukken van aluminium, de brede luchtinlaten in het rooster en de voorspoiler van zilverkleurig mat aluminium. De buitenspiegelkappen in aluminiumlook en de verlichte deurdrempellijsten met S-embleem trekken de sportieve lijn door. Indien gesloten, gaat de stoffen kap elegant in het design op. U kunt het dak bedienen bij snelheden tot 50 km/u: openen gaat in 15 seconden en sluiten duurt 18 seconden.

S5 Cabriolet achteraanzicht

High-resolution information screens

Infotainment in de Audi S5 Cabriolet² bedient u intuïtief via het 10,1" MMI-aanraakscherm of via natuurlijke spraakinteractie³. De Audi virtual cockpit plus⁴, met zijn aanpasbare bediening, intuïtieve menunavigatie en een naar de bestuurder gericht scherm, toont de belangrijkste voertuiggegevens op het 12,3" full HD-display.

Audi virtual cockpit
MMI-System with Apple Music

Ingebouwde Apple Music⁵ : Geniet van de ultieme muziekervaring in de wagen met Apple Music⁵. Stream naadloos meer dan 100 miljoen nummers zonder advertenties, rechtstreeks vanaf het MMI van uw wagen. Beluister uw favoriete muziek en ontdek meer nummers die bij u passen.

Opmerking: Het beeld toont de Audi A5 Sportback.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁶ onder Thema's⁴,⁷ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁷ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Interieurverlichting met Audi-themaInterieurverlichting met Audi-thema

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi S5 Coupé zijaanzicht

Audi S5 Coupé

Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 191–182 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,3–7,0 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 213–204 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 9,4–9,0 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.
³Beschikbaar in bepaalde talen. Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
⁴De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁵Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁶Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
⁷Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.