Een Audi S5 Cabriolet kopen? | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 212–203 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 9,4–9,0 l/100km

Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 213–204 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 9,4–9,0 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

Vermogen

260

kW

Acceleratie (0 tot 100 km/u)

4,9

s

Koppel, maximaal

500

Nm

S5 Cabriolet dynamisch beeld

S5 Cabriolet achteraanzicht

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 212–203 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 9,4–9,0 l/100km

Gecombineerd brandstofverbruik¹,²: 9,4–9,0 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹,²: 213–204 g/km (WLTP).

Audi virtual cockpit

Note: The image is from the Audi A5 Coupé.

Interieurverlichting met Audi-themaInterieurverlichting met Audi-thema

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi S5 Coupé zijaanzicht

Audi S5 Coupé

Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 191–182 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,3–7,0 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 213–204 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 9,4–9,0 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.
³Beschikbaar in bepaalde talen. Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
⁴De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁵Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁶Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
⁷Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.