Audi S5 Cabriolet > Audi België

Audi S5 Cabriolet

De nieuwe Audi S5 Cabriolet

Met de komst van de nieuwe Audi S5 Cabrio is de A5-familie van de nieuwe generatie helemaal volledig. In deze middenklasser met open dak kunnen tot vier personen genieten van een heel intens rijplezier. De Audi S5 Cabrio haalt zijn hoogstaande prestaties uit de nieuwe zescilinder turbomotor, die over een vermogen van 354 pk en een koppel van 500 Nm beschikt.

Schrijf u in om op de hoogte te blijven van de laatste updates
over de Audi S5 Cabriolet

Audi S5 Cabriolet

De Audi S5 Cabrio maakt met de nieuwe 3.0 TFSI deel uit van een nieuwe vermogensklasse. Uit een inhoud van 2.995 cm3 puurt de drukgevoede zescilindermotor een vermogen van 260 kW (354 pk), of 15 kW (21 pk) meer dan zijn voorganger. Dit topmodel acceleert met zijn V6-turbomotor in 5,1 s van 0 tot 100 km/u en haalt hij een elektronisch begrensde topsnelheid van 250 km/u. Hij heeft standaard permanente vierwielaandrijving quattro en de achttraps tiptronic aan boord.

Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.