Audi S5 Coupé > Audi België

Audi S5 Coupé

De nieuwe Audi S5 Coupé

Sportiviteit ontmoet elegantie. De nieuwe Audi S5 Coupé verlegt de norm. Het markante design werd gemoderniseerd en verder verfijnd. De nieuw ontworpen voorpartij met de optionele Audi Matrix-ledkoplampen heeft zelfs in stilstand een dynamisch effect. Ook technisch is de sportcoupé state of the art: Naast de nieuwe carrosserie maakt de Audi S5 indruk met een compleet nieuw ontwikkeld onderstel, krachtige aandrijftechnologieën en innovatieve infotainmentuitrustingen en bijstandssystemen.

Audi S5 Coupé

Van 0 tot 100 km/u in 4,7 s: de nieuwe Audi S5 Coupé verenigt emotionele elegantie met het prestatiepotentieel van een sportwagen. Zijn nieuw ontwikkelde V6-turbomotor levert 260 kW (354 pk) en neemt desondanks genoegen met gemiddeld 7,3 l brandstof per 100 km. Het aangescherpte S-exterieurdesign en de specifieke details in het interieur zetten het dynamische karakter van de tweedeurs sportcoupé van Audi in de verf.

Schrijf u in om op de hoogte te blijven van de laatste updates
over de Audi S5 Coupé

1300x551_AA5_161004.jpg
1300x551_AA5_161005.jpg
Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.