Een Audi A8 L TFSI e kopen? | Audi België
Zijaanzicht Audi S5 Coupe

S5 Coupé TDI

Vermogen

251

kW

Acceleratie (0 tot 100 km/u)

4.6

s

Koppel, maximaal

700

Nm

Sportief en elegant

De designtaal en vele S-specifieke elementen zorgen voor het sportieve karakter van de Audi S5 Coupé².

Een sportief gevoel? Dat start al op de weg

Een 3.0-liter TDI-motor (Gecombineerd brandstofverbruik¹,²: 7,3–7,0 l/100km | Gemiddelde CO2-emissie¹,²: WLTP: 191–182 g/km) met 251 kW (341 pk) en maximumkoppel van 700 Nm: dat is de krachtbron van de Audi S5 Coupé TDI². Hij sprint in 4,6 seconden van 0 tot 100 km/u en haalt een elektronisch begrensde topsnelheid van 250 km/u. De quattro vierwielaandrijving met sportdifferentieel verdeelt de trekkracht actief en variabel over de assen. De dynamische stuurinrichting⁶ past de stuurverhouding en stuurkracht van de wagen aan de rijsnelheid aan voor nog meer comfort en efficiëntie. Met Audi drive select en de verschillende modi - dynamic, comfort, auto, individual en efficiency - past u dat bovendien helemaal aan uw eigen voorkeuren aan.

Dynamisch zijaanzicht van de Audi S5 Coupé

Het grote geheel, tot in het kleinste detail

Aan de voorzijde zijn alle ogen gericht op de S-bumper, het radiatorrooster met honingraatstructuur in mat zwart titanium, de brede luchtinlaten in het rooster en de voorspoiler van zilverkleurig mat aluminium. Aan de zijkant zijn er de 18" velgen en S-sportophanging, buitenspiegelkappen in aluminiumlook en verlichte deurdrempellijsten met S-embleem. De S-diffusor met doorlopende sierlijst in zilverkleurig mat aluminium, de verchroomde dubbele S-specifieke uitlaatpijpen en de S-spoiler achteraan benadrukken de brede achterkant. De afgebeelde wagen is uitgerust met Audi Sport lichtmetalen velgen³ in 5-V-spaak-sterdesign mat titaangrijs, glanzend gedraaide afwerking⁴,⁶.

Vooraanzicht Audi S5 Coupé

Nog dynamischer: competition edition plus⁶

Accentueer het sportieve karakter van de Audi S5 Coupé². De versie competition edition plus⁷ biedt opvallende zwarte designelementen en het zwarte stylingpakket plus. Het sfeerverlichtingspakket plus en instapledlichten met logoprojectie zorgen voor een aangename lichtsfeer.

Zijaanzicht vooraan

Aantrekkelijke verschijning: Oogverblindend mooi: matrix ledkoplampen met Audi laser light, dynamische lichtanimaties en RS-specifieke donkere sierlijsten. De spoiler onder het radiatorrooster in honingraatlook met inlegplaatjes, en de glanzend zwarte zijdelingse luchtinlaten voegen opvallende details toe.

Baden in het licht

Koplampen met ledtechnologie zijn standaard bij de Audi S5 Coupé². Optioneel kunt u ook kiezen voor Matrix ledkoplampen met Audi laser light, als aanvulling op het ledgrootlicht bij hoge snelheden. Doordat het bereik bijna dubbel zo groot is als dat van het ledgrootlicht, gaat de veiligheid er aanzienlijk op vooruit. Ook inbegrepen in het verlichtingspack zijn de dynamische verlichtingseffecten van de coming home/leaving home-functie en de dynamische richtingaanwijzers.

Front view Audi S5 Coupe

Intuïtief? Alles in één oogopslag

Het infotainmentsysteem van de Audi S5 Coupé² bedient u intuïtief via het 10,1" MMI-aanraakscherm met haptische feedback of door spraakbediening⁵ via het optionele MMI navigatie plus. Daarnaast is er de optionele Audi virtual cockpit plus⁶, die alle belangrijke voertuiggegevens in uw blikveld weergeeft op het duidelijke 12,3" scherm in full HD. Met zijn aanpasbare bediening, intuïtieve menunavigatie en naar de bestuurder gerichte scherm is hij bijzonder gebruiksvriendelijk. In het S-specifieke design wordt het toerental centraal getoond.

Cockpit Audi S5 Coupé

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁸ onder Thema's⁶,⁹ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁶ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Audi themes interior lightningAudi themes interior lightning

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi S5 Sportback Side view

Audi S5 Sportback

Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 194–18 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7.4–7.1 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7.3–7.0 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 191–182 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.
³Product uit het Audi Sport GmbH gamma.
⁴Lichtmetalen velgen met glansgedraaide of glansgefreesde afwerking, en gepolijste of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen mogen niet worden gebruikt bij winterse wegomstandigheden. Om fabricageredenen is het velgoppervlak niet voldoende beschermd tegen corrosie voor dergelijk gebruik en kan het permanent worden beschadigd door strooizout of vergelijkbare producten.
⁵Beschikbaar in bepaalde talen. Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
⁶De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁷Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁸Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
⁹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.