Audi S5 Sportback > Audi België

Audi S5 Sportback

Nieuwe Audi S5 Sportback

De nieuwe A5 Sportback verenigt een elegant design rijk aan emoties met optimale functionaliteit en uitgebreid comfort in het interieur. De gezinsvriendelijke wagen is maximaal geconnecteerd en biedt de nieuwste infotainmentfuncties, een nieuw ontwikkeld onderstel, krachtige motoren en innovatieve rijbijstandssystemen. De S5 Sportback krijgt een forse nieuwe zescilinderturbomotor met 354 pk en 500 Nm onder de motorkap.

Galerij

Leer de nieuwe Audi A5 en S5 Sportback van alle kanten kennen. Hier vindt u video's en foto's, ook om te downloaden.

Ontdek meer

Highlights van de Audi A5 et S5 Sportback

Personaliseringsvouchers

Aanbod geldig voor particuliere klanten

  • 1400x840_0124_S5 Sportback (6).jpg
    Lenteactie 2018

    € 1.000 geldig op packs en opties bij bestelling van een nieuwe Audi S5 Sportback met minstens een pack en/of opties ter waarde van minimaal € 2.000 incl. BTW.

    Geldig van 16 maart tot en met 30 april 2018 bij uw Audi verdeler.

    Downloaden

Schrijf u in om op de hoogte te blijven van de laatste updates
over de Audi S5 Sportback

Uitrusting

De standaarduitrusting van het nieuwe model werd nog verder opgewaardeerd en met talrijke functies uitgebreid. Het nieuwe 'lines'-concept met verschillende uitrustingspacks creëert nog meer mogelijkheden voor de configuratie van een voertuig op maat.

1400x438_AA5_161013.jpg
Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.