S5 Sportback > Audi A5 > Audi België
Vooraanzicht van de Audi S5 Sportback

S5 Sportback TDI

Vermogen

251

kW

Acceleratie (0 tot 100 km/u)

4,6

s

Koppel, maximaal

700

Nm

Krachtig en aantrekkelijk

De S5 Sportback TDI² biedt heel veel ruimte en het vermogen van een sportwagen.

Sportiviteit voor elke weg

Met zijn 3,0-liter TDI-motor met 251 kW (341 pk, gecombineerd brandstofverbruik¹,²: 7,4–7,1 l/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot¹,²: 194–185 g/km) en een maximumkoppel van 700 Nm accelereert de Audi S5 Sportback² van 0 tot 100 km/u in 4,6 seconden en verder tot zijn elektronisch geregelde topsnelheid van 250 km/u. Daarnaast is er de quattro vierwielaandrijving met sportdifferentieel, die de kracht actief en variabel over de assen verdeelt. De optionele dynamische stuurinrichting⁷ past de stuuroverbrengingsverhouding en de stuurbekrachtiging aan volgens de voertuigsnelheid. Met Audi drive select en de verschillende modi - dynamic, comfort, auto, individual en efficiency - oefent u rechtstreeks invloed uit op het rijgedrag van de wagen.

Audi S5 Sportback top view

Schoonheid in elk detail

Standaard S-specifieke elementen van het exterieur van de Audi S5 Sportback² beklemtonen zijn sportieve design: de S-bumpers, het radiatorrooster in honingraatstructuur van mat zwart titanium met matte, zilverkleurige aluminium inzetstukken, de brede luchtinlaten in het rooster en de voorspoiler van zilverkleurig mat aluminium. Aan de zijkant zijn er de 18"" velgen en S-sportophanging, buitenspiegels van zilverkleurig mat aluminium en verlichte deurdrempellijsten vooraan met S-embleem. En om de breedte van de achterzijde te benadrukken zijn er de horizontale sierlijsten in mat aluminium zilver rondom de S-diffusor, de S-specifieke dubbele uitlaatpijpen in chroom en de S-spoiler achteraan. De afgebeelde wagen is uitgerust met Audi Sport³ lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaaks polygoondesign in antracietzwart, glanzend gedraaide afwerking⁴,⁷.

Achteraanzicht van de Audi S5 Sportback

Nog meer dynamiek: competition edition plus⁷

De competition edition plus⁷ benadrukt het sportieve karakter van de Audi S5 Sportback² nog meer, met opvallende zwarte designelementen en het zwarte stylingpakket plus. Het sfeerverlichtingspakket plus en instap-ledverlichting met projectie van het logo zorgen voor een sfeervolle uitstraling.

Audi S5 Sportback zijaanzicht voorkant

Een sportieve look: De Audi S5 Sportback laat een buitengewone indruk achter dankzij de Matrix LED-koplampen met Audi laserverlichting, dynamische lichtanimaties en donkere sierlijsten. De lamellen onder de honingraatgrille met inzetstukken en de luchtinlaten in glanzend zwart springen in het oog.

Baden in het licht

Koplampen met ledtechnologie zijn standaard bij de Audi S5 Sportback². Matrix ledkoplampen met Audi laserlight⁷ zijn verkrijgbaar als optie. Het Audi laserlight vult het ledgrootlicht aan bij hoge snelheden en zorgt voor meer veiligheid en comfort door het visueel bereik bijna te verdubbelen. Ook de dynamische verlichtingseffecten van de coming home/leaving home-functie en de dynamische richtingaanwijzers maken deel uit van het verlichtingspakket.

Koplampen van de Audi S5 Sportback

Alles intuïtief en binnen handbereik

In de Audi S5 Sportback² kunnen functies als de optionele MMI navigatie plus met MMI touch⁷ intuïtief worden bediend via de 10,1-inch MMI touch display met haptische feedback of door spraakbediening⁵. De optionele Audi virtual cockpit plus⁷ geeft de belangrijkste informatie voor de bestuurder weer op een 12,3-inch full HD-display. Het S-specifieke design zet het toerental van de motor centraal, met intuïtieve menunavigatie en een naar de bestuurder gericht scherm.

Cockpit van de Audi S5 Sportback
MMI-SystemMMI-System

Opmerking: Het beeld toont de Audi S5 Coupé.

MMI system met Apple Music

Ingebouwde Apple Music⁸: Geniet van de ultieme muziekervaring in de wagen met Apple Music⁸. Stream naadloos meer dan 100 miljoen nummers zonder advertenties, rechtstreeks vanaf het MMI van uw wagen. Beluister uw favoriete muziek en ontdek meer nummers die bij u passen.

Opmerking: Het beeld toont de Audi A5 Sportback.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁹ onder Thema's⁷,¹⁰ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁷ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Interieurverlichting met Audi-themaInterieurverlichting met Audi-thema

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Achteraanzicht Audi S5 Sportback

Nog unieker. Met Audi exclusive⁶: Maak uw Audi S5 Sportback² helemaal bijzonder met zorgvuldig geselecteerde inlegplaatjes, gekleurd leder en unieke Audi exclusive⁶ lakkleuren. Aan de buitenkant bijvoorbeeld met Audi exclusive Nachtblauw pareleffect.

Audi S5 Coupé zijaanzicht

Audi S5 Coupé

Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 191–182 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,3–7,0 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,4–7,1 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 194–185 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.
³Product uit het Audi Sport GmbH gamma.
⁴Lichtmetalen velgen met glans gedraaide of glans gefreesde afwerking en gepolijste of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen mogen niet worden gebruikt bij winterse wegomstandigheden. Om fabricageredenen is het velgoppervlak niet voldoende beschermd tegen corrosie voor dergelijk gebruik en kan het permanent worden beschadigd door strooizout of vergelijkbare producten.
⁵Beschikbaar in bepaalde talen. Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
⁶Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁷De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁸Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
¹⁰Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.