Audi A6 allroad quattro | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 207–154 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 9,1–5,9 l/100km

Audi A6 allroad quattro badge

Flexibel, krachtig, extravert

De A6 allroad quattro koppelt de voordelen van een Avant aan typische allroadkenmerken, zoals de permanente vierwielaandrijving quattro en een opvallend offroaddesign.

Onmiskenbaar offroad – het exterieur

De achterpartij wordt afgerond met de allroadspecifieke diffusor en bodembeschermplaat. De onderste bumpergedeelten, vooraan en achteraan, de wielkastsierstrips en de drempels zijn standaard gelakt in de contrastkleur mat scandiumgrijs. Deze elementen zijn ook verkrijgbaar in Manhattangrijs, metaalkleur⁶, of in koetswerkkleur⁶.

Sportief en exclusief – het interieur

Dankzij de royale afmetingen van de Audi A6 allroad quattro biedt het voertuiginterieur massa’s hoofd- en beenruimte op alle zitplaatsen.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁸ onder Thema's⁶,⁹ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁶ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Audi sfeerverlichting in de cockpitAudi sfeerverlichting in de cockpit

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Intense rijervaring

De standaard quattro vierwielaandrijving met ultra-technologie monitort de rijomstandigheden permanent en verdeelt het aandrijfkoppel over de voor- en achteras naargelang van de situatie. Eveneens standaard is de luchtvering met adaptieve dempers, die de voertuighoogte automatisch regelt. Dit maakt een rijhoogte tot 39 mm hoger dan op de Audi A6 Avant mogelijk.

 Audi A6 Avant

Audi A6 Avant

Gecombineerde CO₂-emissie¹: 193-138 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,5-5,3 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Van Audi Sport GmbH.
³Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
⁴Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
⁵De functionaliteit kan variëren, afhankelijk van de beschikbaarheid in verschillende landen en de voertuigconfiguratie. De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁶De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁷Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁸Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com is vereist.
⁹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.