A6 allroad quattro > Audi A6 > Audi België
A6 allroad quattro achteraanzicht

A6 allroad quattro

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 208–152 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 9,1–5,8 l/100km

Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 178-132 g/km; gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,8-5,0 l/100 km. 

 In een bereik uitgedrukte brandstofverbruiks- en CO₂-uitstootwaarden hangen af van de gebruikte band/velg-combinaties.

Audi A6 allroad quattro

Flexibel, krachtig, extravert.

De A6 allroad quattro koppelt de voordelen van een Avant aan typische allroadkenmerken, zoals de permanente vierwielaandrijving quattro en een opvallend offroaddesign.

Onmiskenbaar offroad – het exterieur

De achterpartij wordt afgerond met de allroadspecifieke diffusor en bodembeschermplaat. De onderste bumpergedeelten, vooraan en achteraan, de wielkastsierstrips en de drempels zijn standaard gelakt in de contrastkleur mat scandiumgrijs. Deze elementen zijn ook verkrijgbaar in Manhattangrijs, metaalkleur, of in koetswerkkleur.

Sportief en exclusief – het interieur

Dankzij de royale afmetingen van de Audi A6 allroad quattro biedt het voertuiginterieur massa’s hoofd- en beenruimte op alle zitplaatsen.

Intense rijervaring

De standaard quattro vierwielaandrijving met ultra-technologie monitort de rijomstandigheden permanent en verdeelt het aandrijfkoppel over de voor- en achteras naargelang van de situatie. Eveneens standaard is de luchtvering met adaptieve dempers, die de voertuighoogte automatisch regelt. Dit maakt een rijhoogte tot 39 mm hoger dan op de Audi A6 Avant mogelijk.

functions on demand

Met functions on demand biedt Audi zijn klanten nog meer flexibiliteit bij het kiezen van uitrustingselementen. Tal van functies kunnen op ieder moment worden toegevoegd. Dankzij de myAudi-app⁸ verloopt het kiezen van functies intuïtief en snel.

Audi functions on demand
 Audi A6 Avant

Audi A6 Avant

Gemiddeld brandstofverbruik*: 8,5–5,3 l/100kmGemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 193–140 g/km

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,8-4,5 l/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 178-118 g/km. In een bereik uitgedrukte brandstofverbruiks- en CO₂-uitstootwaarden hangen af van de gebruikte band/velg-combinaties.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Van Audi Sport GmbH.
3
Kijk op www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer gedetailleerde informatie over Audi connect.
4
Let op: de systemen werken slechts binnen bepaalde grenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter als enige verantwoordelijk voor het besturen van de wagen en moet te allen tijde aandachtig blijven.
5
De inhoud van functies kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid in verschillende landen en de voertuigconfiguratie.
6
Afhankelijk van landspecifieke verkrijgbaarheid. De huidige compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem is te vinden in de beschrijving van de myAudi-app in de relevante App Store. Voorafgaande registratie op www.audi.com/myaudi is vereist.