Een Audi A6 allroad quattro kopen? | Audi België
Audi A6 allroad quattro

A6 allroad quattro

Flexibel, krachtig, extravert.
De Audi A6 allroad quattro.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 9,1–5,8 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 208–152 g/km

De A6 allroad quattro combineert de voordelen van een Avant, zoals comfort, gemak en veelzijdigheid, met typische allroad-kenmerken zoals de quattro permanente vierwielaandrijving en een opvallend offroad-design. Bovendien biedt hij u een waaier van digitale technologieën. De voor het eerst in 1999 gelanceerde A6 allroad quattro vierde in 2019 zijn twintigste verjaardag met de release van zijn vierde generatie.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-a6-allroad-quattro-exterior-A6_2020_0544_1.jpg
1920x1080-audi-a6-allroad-quattro-exterior-A6_2020_0544_1.jpg
  • Verschillende kenmerken wijzen op het offroad-karakter van de Audi A6 allroad quattro, waaronder de gekleurde wielkastlijsten.

  • De verticale stijlen in het Audi Singleframe zijn een onmiskenbaar kenmerk van de A6 allroad quattro.

  • De Audi A6 allroad quattro genereert voldoende kracht om een aanhangerlast tot 2,5 ton te trekken.

  • Met tal van allroad-specifieke ophangingstechnologieën is de Audi A6 allroad quattro ideaal om offroad te rijden.

  • De Audi A6 allroad quattro is standaard uitgerust met quattro permanente vierwielaandrijving.

  • De dorpellijsten met aluminium inlegwerk en het allroad-logo maken deel uit van het optionele allroad-interieurpakket.

  • Een eerste glimp van het interieur van de Audi A6 allroad quattro: Inlegwerk in aluminium dyad, Jangal zilver maken een elegante indruk.

  • U kunt het interieur van de Audi A6 allroad quattro afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren, bijvoorbeeld met de zetelbekleding en het inlegwerk.

  • Het bovenste display van de optionele MMI navigatie plus met MMI touch response infotainmentsysteem toont informatie zoals de hoek van de Audi A6 allroad quattro bij offroad rijden.

Audi A6 allroad quattro die door een beekje rijdt

Intense rijervaring

De standaard quattro vierwielaandrijving in de Audi A6 allroad quattro staat garant voor een verbeterde tractie, een hoge graad van veiligheid en een soepele handling. De geïntegreerde ultra-technologie monitort de rijomstandigheden permanent en verdeelt het aandrijfkoppel over de voor- en achteras naargelang van de situatie. Eveneens standaard is de luchtvering met adaptieve dempers, die de voertuighoogte automatisch regelt. Dat betekent dat de rijhoogte kan worden vergroot met 39 millimeter in vergelijking met de Audi A6 Avant.

Audi drive select

Beïnvloed de eigenschappen van uw Audi A6 allroad quattro met het standaard Audi drive select-rijdynamieksysteem: kies uit zeven modi, waaronder ‘allroad’ en ‘offroad’ voor onverharde wegen. U hebt ook de keuze uit verschillende motorvarianten van 150 tot 253 kW (Brandstofverbruik gecombineerd¹: 7,8–5,0 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 178–132 g/km).

Meer over rijdynamiek
Meer over laadvermogen

Ervaar digitalisering

Belangrijke infotainmentfuncties werden zo opgesteld dat u ze gemakkelijk kunt zien en bedienen. De optionele Audi virtual cockpit plus is uw volledig digitale informatiescherm met hoge resolutie: op het 12,3" HD-scherm wordt informatie weergegeven zoals voertuigsnelheid of motortoerental. U kunt kiezen tussen de weergavemodi classic, dynamic en sport. De optionele MMI navigatie plus met MMI touch response verschaft u toegang tot een waaier van Audi connect³-diensten. Het systeem wordt bediend via twee kleurendisplays in de middenconsole of met stemcommando’s.

Zicht op de cockpit van de Audi A6 allroad quattro vanuit het perspectief van de bestuurder
Meer over infotainment

Opvallend en functioneel – de lichten

Het progressieve verlichtingsdesign past perfect bij de opvallende look van de Audi A6 allroad quattro. Het voertuig is standaard uitgerust met ledkoplampen. U kunt ook opteren voor de HD matrix-ledkoplampen met dynamische verlichtingssequentie en dynamische richtingaanwijzers, voor extra veiligheid, indrukwekkende functionaliteit en een hoge herkenningsfactor.

Hoogtepunten van de Audi A6 allroad quattro.
Smartphone met open myAudi-app en functions on demand
 

Functions on demand

Met functions on demand biedt Audi zijn klanten nog meer flexibiliteit bij de keuze van de uitrusting. Talloze functies kunnen op elk moment worden toegevoegd. Met de myAudi-app verloopt de selectie van functies intuïtief en snel.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Van Audi Sport GmbH.
3
Bezoek www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer informatie over Audi connect.
4
Let op: De systemen werken slechts binnen bepaalde grenzen en dienen louter ter ondersteuning van de bestuurder. De bestuurder blijft echter als enige verantwoordelijk voor het besturen van de wagen en moet te allen tijde aandachtig blijven.
5
De inhoud van de functies kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid in verschillende landen en de voertuigconfiguratie.