Audi A6 allroad quattro | Audi België
Audi A6 allroad quattro

Audi A6 allroad quattro

Flexibel, krachtig, extravert.
De Audi A6 allroad quattro.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 9,1–5,8 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 206–153 g/km (NEDC: 178–132 g/km)

De Audi A6 allroad quattro paart de voordelen van een Avant, zoals comfort en veelzijdigheid, aan typische allroadkenmerken, zoals de permanente quattro vierwielaandrijving en een opvallend offroaddesign. Bovendien biedt hij u een waaier van digitale technologieën. Voor het eerst gelanceerd in 1999 vierde de Audi A6 allroad quattro zijn 20e verjaardag in 2019 met de release van zijn vierde generatie.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-a6-allroad-quattro-design-AA6_181015_1.jpg
1920x1080-audi-a6-allroad-quattro-design-AA6_181015_1.jpg
  • Talrijke elementen wijzen op het offroad-karakter van de Audi A6 allroad quattro, waaronder de wielkastranden in contrastkleur.

  • De verticale chroomspijlen in het Singleframe rooster zijn een onmiskenbare karaktertrek van de Audi A6 allroad quattro.

  • De Audi A6 allroad quattro heeft een trekkracht van maximaal 2,5 ton.

  • Met zijn talrijke allroad-specifieke ophangingstechnologieën, is de Audi A6 allroad quattro perfect geschikt om offroad te rijden.

  • De Audi A6 allroad quattro beschikt standaard over quattro permanente vierwielaandrijving.

  • De aluminium dorpellijsten en het allroadlogo vooraan maken deel uit van het optionele allroad-interieurpakket.

  • Een eerste blik op het interieur van de Audi A6 allroad quattro: het inlegwerk in aluminium dyade en Jangal-zilver voegt een exclusieve noot toe.

  • U kunt het interieur van de Audi A6 allroad quattro aankleden volgens uw eigen smaak – bijvoorbeeld met gepersonaliseerde zetelbekleding en decoratieve elementen.

  • "Het bovenste touchscreen van het optionele infotainmentsysteem MMI navigatie plus toont onder meer de carrosseriehoek tijdens het offroaden. "

Audi A6 allroad quattro crossing a river

Intense rijervaring

De standaard quattro vierwielaandrijving in de Audi A6 allroad quattro staat garant voor een verbeterde tractie, een hoge graad van veiligheid en een soepele handling. De geïntegreerde ultra-technologie monitort de rijomstandigheden permanent en verdeelt het aandrijfkoppel over de voor- en achteras naargelang van de situatie. Eveneens standaard is de luchtvering met adaptieve dempers, die de voertuighoogte automatisch regelt. Dat betekent dat de rijhoogte kan worden vergroot met 39 millimeter in vergelijking met de Audi A6 Avant.

Audi drive select

Beïnvloed de eigenschappen van uw Audi A6 allroad quattro met het standaard Audi drive select-rijdynamieksysteem: kies uit zeven modi, waaronder “allroad” en “offroad” voor onverharde wegen. U hebt de keuze uit vier verschillende motoren van 170 kW (231 pk) tot 257 kW (349 pk, gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,6–5,8 l/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 174–152 g/km).

Audi A6 allroad quattro
Meer over rijdynamiek
Meer over de bagageruimte

Ervaar digitalisering

Belangrijke infotainmentfuncties werden zo opgesteld dat u ze gemakkelijk kunt zien en bedienen. De optionele Audi virtual cockpit plus is uw volledig digitale informatiescherm met hoge resolutie: op het 12,3" HD-scherm wordt informatie weergegeven zoals voertuigsnelheid of motortoerental. U kunt kiezen tussen de weergavemodi classic, dynamic en sport. De optionele MMI navigatie plus met MMI touch response verschaft u toegang tot een waaier van Audi connect³-diensten. Het systeem wordt bediend via twee kleurendisplays in de middenconsole of met stemcommando’s.

Cockpit Audi A6 allroad quattro
Meer over infotainment

Opvallend en functioneel – de lichten

Het progressieve verlichtingsdesign past perfect bij de opvallende look van de Audi A6 allroad quattro. Het voertuig is standaard uitgerust met ledkoplampen. U kunt ook opteren voor de HD matrix-ledkoplampen met dynamische lichtsequencing en dynamische richtingaanwijzers, voor extra veiligheid, indrukwekkende functionaliteit en een hoge herkenningsfactor.

Headlights Audi A6 allroad quattro
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Van Audi Sport GmbH.
3
Kijk op www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer gedetailleerde informatie over Audi connect.
4
Activering met “Hey Audi” zal waarschijnlijk pas verkrijgbaar zijn voor voertuigen gebouwd vanaf kalenderweek 30, 2020.
5
Hou er rekening mee dat rijhulpsystemen u als bestuurder tijdens het rijden maar kunnen helpen binnen de limieten van het systeem. De verantwoordelijkheid blijft altijd bij u als bestuurder: hou uw aandacht op elk moment op de weg en bij het rijden.
6
De functionaliteit kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid in verschillende landen en de voertuigconfiguratie.