Audi A6 allroad quattro > Audi België

Audi A6 allroad quattro

De aantrekkelijkste manier om eigen wegen in te slaan De Audi A6 allroad quattro

Waarom een geëffend pad kiezen? Met de Audi A6 allroad quattro heeft u een auto gevonden waarmee u uw eigen weg inslaat. De adaptive air suspension komt daarbij van pas. Deze elektronisch geregelde luchtvering met traploos instelbare demping past het onderstel automatisch aan de rijsituatie aan.

Personaliseringsvouchers

Aanbod geldig voor particuliere klanten

 • 563x317_AA6_141016.jpg
  Salonvoorwaarden 2018

  € 4.000 geldig op packs en/of opties bij bestelling van een Audi A6 allroad quattro met minstens 1 pack en/of opties ter waarde van minimaal € 5.000 incl. BTW.

  Verlengd tot en met 15 maart 2018 bij uw Audi verdeler.

  Downloaden

Galerij – A6 allroad quattro

Meer foto’s

Schrijf u nu in op de hoogte te blijven van de actualiteit
in verband met de Audi A6 allroad quattro

 • Inspirerend & soeverein

  De Audi A6 allroad quattro
 • De meest aantrekkelijke manier om uw eigen weg te gaan. Het interieur van de Audi A6 allroad quattro
  480x270_0001_AA6_D_141020.jpg

  In de Audi A6 allroad quattro wordt u ontvangen in een zeer speciale sfeer, waarbij u het gevoel krijgt altijd op het juiste spoor te zitten. Gekenmerkt door generositeit en exclusiviteit. Gecombineerd met fascinerende details. Veel vrije ruimte zowel binnen in de coupé als in de kofferruimte.

 • Exclusieve accenten Het exterieur van de Audi A6 allroad quattro
  480x270_0003_AA6_141017.jpg

  De Audi A6 allroad quattro. Deze auto oogt gespierd dankzij de strakke lijnen, bredere spatborden, singleframe grille met verticale chroomspijlen en de bodembescherming over de volle bumperbreedte. Een dakspoiler en de dakreling met hogere pootjes accentueren het markante silhouet. De lakkleur Javabruin metallic is bijzonder fraai en exclusief beschikbaar voor de A6 allroad quattro.

 • Zeer dynamisch en aantrekkelijk zuinig De motoren van de Audi A6 allroad quattro
  480x270_AA7_D_141051.jpg

  De motoren voor de A6 allroad quattro hebben veel te bieden, zoals een gunstig verbruik. Er zijn diverse diesel- en benzinekrachtbronnen. Kies de motor die het beste bij u en uw budget past.

 • LDR_PG02_AQUA_10335.jpg
  Audi exclusive

  Audi exclusive biedt tal van individualiseringsmogelijkheden volgens persoonlijke wensen, om u in staat te stellen de kunst om een uiterst individuele levensstijl uniek te maken naar waarde te schatten!

  Meer weten
 • 563x317_AA3_P_131030.jpg
  Audi connect

  Innovatieve functies en toepassingen die de bestuurder aan zijn of haar Audi koppelen en met de rest van de wereld verbinden.

  Meer weten
Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.