Audi A6 Avant | Audi België

Uitgesproken veelzijdig.
De Audi A6 Avant.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 9,0–5,3 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 205–140 g/km

Een bijzonder comfortabele omgeving, optionele rijbijstandssystemen² en de esthetische kenmerken van een atleet: de A6 Avant illustreert de sportieve, opvallende en baanbrekende eigenschappen van de nieuwe designtaal in al zijn details.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-AA6_A_181003_2.jpg
1920x1080-AA6_A_181003_2.jpg
  • Zon ja, warmte nee. Het elektrisch verstelbare zonnescherm voor het optionele glazen panoramadak vermindert de warmteontwikkeling bij sterk zonlicht.

  • Strakke lijnen en elegant vloeiende proporties. De Audi A6 Avant oogt vooral in profiel dynamisch en progressief.

  • Sportieve daklijn en coupé-achtig silhouet. De Audi A6 Avant belichaamt elegantie in elke lijn.

  • Technisch en visueel fascinerend: De optionele led-achterlichten met karakteristieke lichtsignatuur – visueel verbonden door een elegante horizontale chromen strip.

  • De optionele HD-matrix-ledkoplampen met dynamische richtingaanwijzers zorgen voor een optimale verlichting van de weg.

  • Het assortiment met tevens optionele velgen voor de Audi A6 Avant omvat elegante en sportieve ontwerpen in de maten van 17 tot 21 inch.

  • In het interieur van de Audi A6 Avant is minimalisme het belangrijkste esthetische ontwerpprincipe. Nauwelijks schakelaars en slechts een paar knoppen – de MMI-touch displays zijn volledig geïntegreerd in het zwarte paneel.

  • Trailer assist² maakt manoeuvreren gemakkelijker dan ooit, of u nu een caravan of een boottrailer trekt.

  • Functionaliteit ontmoet comfort. De Audi A6 Avant geeft blijk van een perfect uitgebalanceerde veelzijdigheid.

Dynamisch in iedere lijn
De Audi A6 Avant: opvallende verbrede wielkasten, een zacht afhellende daklijn en een low-profile D-stijl beklemtonen zijn dynamische proporties en creëren een uniek silhouet. De achterpartij wordt extra geaccentueerd door de sportieve dakrandspoiler en karakteristieke chroomstrip.
Meer over het exterieur
Ruimtecomfort in vergelijking met het vorige model

Interieurlengte

21

mm

Hoofdruimte achterin

14

mm

Schouderruimte

7

mm

Toont zijn ware capaciteit

Het geoptimaliseerde ruimteconcept in de Audi A6 Avant verschaft alle inzittenden meer been-, hoofd- en schouderruimte bovenop de gebruikelijke royale bagagecapaciteit. De achterbankrugleuning in drie delen kan flexibel worden neergeklapt. Verhouding 40: 20: 40. Met een laadvolume van 565 tot 1680 liter ligt de wereld voor u open.

Animatie kofferbak
Meer over ruimtecomfort
Sfeerverlichting in de Audi A6 Avant

Uitrustingslijnen

Naast de basis uitrustingslijn zijn er vier uitrustingslijnen verkrijgbaar voor de Audi A6 Avant, elk met zijn eigen kleurenconcept: sport, design, Audi design selection en (hier afgebeeld) het S line-sportpakket. Kwaliteitsvolle materialen vergroten de aantrekkingskracht, van het optionele Valcona-leder tot het inlegwerk in geborsteld aluminium.

Geperfectioneerd design. Maximaal bedieningsgemak

De als optie verkrijgbare 10,1-inch en 8,6-inch HD-aanraakdisplays passen naadloos in het dashboard. De als optie verkrijgbare MMI navigatie plus met MMI touch response komt samen met de volledig digitale Audi virtual cockpit plus met een 12,3-inch full-HD display, die wordt bediend via de multifunctieknoppen op het stuur. Uitgebreide personaliseringsmogelijkheden stellen gebruikers in staat om persoonlijke profielen aan te maken³. Belangrijke voertuigfuncties kunnen met drag & drop naar de gewenste positie op het onderste MMI-scherm worden verplaatst, net als bij een smartphone.

Cockpit van de Audi A6 Avant
Meer over infotainment
Meer over verlichtingstechnologie
Meer over rijbijstandssystemen

Topperformers

Kies voor uw Audi A6 Avant uit een groot aantal TDI- en TFSI-motoren variërend van 120 kW tot 250 kW (brandstofverbruik gecombineerd¹: 7,8-4,5 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 178-118 g/km).

Zijaanzicht Audi A6 Avant
Meer over het rijden
Vooraanzicht van de Audi A6 Avant

Meer wendbaarheid. Meer manoeuvreerbaarheid. Meer sportiviteit

De standaard progressieve besturing zorgt voor een krachtige rijdynamiek dankzij de uitzonderlijk sportieve stuurtransmissie, die de wendbaarheid en manoeuvreerbaarheid verhoogt, vooral in combinatie met de optionele dynamische vierwielbesturing.

Meer over rijdynamiek
Audi exclusive

Resoluut onmiskenbaar. Audi exclusive

Maak uw eigen Audi A6 Avant – net zo uniek als uzelf – met Audi exclusive¹². Met geselecteerd inlegwerk, gekleurd leer en aangepaste lakafwerkingen in een breed scala aan kleuren. Precies zoals u het wilt.

Meer weten?
Smartphone met open myAudi-app en functions on demand
 

Functions on demand

Met functions on demand biedt Audi zijn klanten nog meer flexibiliteit bij de keuze van de uitrusting. Talloze functies kunnen op elk moment worden toegevoegd. Met de myAudi-app verloopt de selectie van functies intuïtief en snel.

1
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Let op: De systemen werken slechts binnen bepaalde grenzen en dienen louter ter ondersteuning van de bestuurder. De bestuurder blijft echter als enige verantwoordelijk voor het besturen van de wagen en moet te allen tijde aandachtig blijven.
3
Bezoek www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer informatie over Audi connect.
4
Google en het Google logo zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.
5
De optionele comfortsleutel is een voorwaarde voor de Audi connect key.
6
Neem voor informatie over compatibele mobiele telefoons (vereisten zijn onder meer: Android-besturingssysteem, NFC-technologie en een Secure Element ingebouwd in de smartphone) contact op met uw Audi verdeler of ga naar www.audi.be.
7
Afhankelijk van landspecifieke verkrijgbaarheid. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende App Store. U moet vooraf registreren op www.audi.com/myaudi.
8
Verkrijgbaar in geselecteerde talen. Afhankelijk van landspecifieke verkrijgbaarheid.
9
Neem contact op met uw Audi verdeler of kijk op www.audi.be voor informatie over compatibele mobiele telefoons.
10
De inhoud van de functies kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid in verschillende landen en de voertuigconfiguratie.
11
Audi exclusive is een optie van Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor meer informatie over standaard- en optionele uitrusting.