Audi A6 Avant > Audi A6 > Audi België

Luxe. Een nieuwe definitie.
De nieuwe Audi A6 Avant

Gecombineerd brandstofverbruik*/¹: WLTP: 9,0–5,3 l/100km (NEDC: 7,8–4,5 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie*/¹: WLTP: 205–140 g/km (NEDC: 178–118 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Opdat elke reis een belevenis van intens rijplezier zou zijn, ontwierp Audi zijn concept van luxe rond drie pijlers: een fascinerend design met meerdere aanpassingsopties, een onfeilbare functionaliteit met nog meer comfort en steeds intelligentere technologieën om het rijden nog aangenamer te maken. Ontplooi uw persoonlijkheid. Achter het stuur van de nieuwe Audi A6 Avant.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_AA6_A_181003.jpg
1920x1080_AA6_A_181003.jpg
Audi A6 Avant Break

Zoveel meer dan een gezinswagen

Is uw gezin toe aan een nieuwe wagen? Dan wegen veiligheid, ruimte en efficiëntie zwaar door in uw keuze. Dankzij de nieuwe Audi A6 Avant hoeft u ook rijplezier niet opzij te schuiven.

Lees het artikel
Een fascinerend design
Strakke lijnen, grote ruiten en een laag uitgesneden achterruit ... Het koetswerk van de Audi A6 Avant spreekt duidelijk de nieuwe designtaal van het merk. De lange neus en licht aflopende daklijn maken dan weer dat hij elegantie, sportiviteit en verfijning uitstraalt.
Meer over het exterieur
Ruimtelijk comfort in vergelijking met het vorige model
+ 21

mm

Interieurlengte

+ 14

mm

Hoofdruimte achteraan

+ 7

mm

Schouderruimte

Bewegingsruimte

De been-, hoofd- en schouderruimte van de nieuwe Audi A6 Avant zijn nog royaler dan in het voorgaande model, dat allerminst klein was. Dat biedt perspectieven voor compromisloos comfortabel reizen: als u op zakenreis gaat met 4 collega's, of wanneer u op autovakantie gaat met uw gezin. Koffers, dozen en allerlei tassen passen makkelijk in de 565 tot 1.680 liter grote bagageruimte. De achterbank heeft een gesplitste zetelrug 40/20/40, is gedeeltelijk neerklapbaar en in het midden zit een doorlaadopening.

Kofferbak Audi A6 Avant
Meer over interieurcomfort
Cockpit Audi A6 Avant

Uw eigen stijl

Bepaal zelf de interieurstijl van de nieuwe Audi A6 Avant. Naast het basispakket kan u ook voor de sport- of designuitvoering kiezen. Ook veelomvattende pakketten als ‘design selection’ en S line (hier afgebeeld) leveren een ander interieurbeeld op. Aan de hand van de bekledingsoorten en -kleuren en de decoratielijsten drukt u uw eigen stempel op de sfeer in uw wagen. Maar ongeacht uw smaak blijft er één constante: de perfecte afwerkingsgraad van deze Audi. Die is ongeëvenaard.

Een strak design.
Optimaal bedieningscomfort.

De 10,1 en 8,6 inch grote HD-touchscreens van de MMI navigatie plus zijn naadloos ingepast in het stijlvolle dashboardontwerp. In combinatie met deze topversie van het infotainmentsysteem is ook het instrumentenpaneel volledig digitaal. Allerhande functies en instellingen zijn op te slaan in 7 gebruikersprofielen. De icoontjes op het MMI-scherm zijn met ‘drag and drop’ te verplaatsen en te ordenen, net zoals op een smartphone. Doordachte, digitale technologie die eenvoudig te bedienen is.

Interieur Audi A6 Avant
Meer over het bedieningsconcept
Meer over de verlichtingstechnologie
400

Personaliseerbare instellingen

38

Optionele rijhulpsystemen

12,3

Duim

Optionele virtuele cockpit-weergave

Meer over de assistentiesystemen

Topprestaties

De Audi A6 Avant wordt op de Europese markt geïntroduceerd met twee krachtige motoren: één diesel en één bezinemotor. Alle motoren zijn met de nieuwe Mild-Hybrid-Technologie uitgerust.

Zijkant Audi A6 Avant
Meer over de motor
Audi A6 Break

Comfortabeler en wendbaarder dan ooit

De ophanging van de nieuwe A6 Avant zorgt voor nog meer rijdynamiek en comfort dan zijn voorganger. De draaicirkel verkleint door meer wielen te laten sturen. Een simpel idee, maar een vooruitstrevende techniek. De dynamische vierwielsturing die we kennen van bij de Audi A8, is nu ook optioneel verkrijgbaar op de Audi A6.

Meer over rijdynamiek
Audi A6 Avant in donkerblauw
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.