Audi A6 Avant > A6 > Audi België
De nieuwe Audi A6 Avant
De nieuwe
Audi A6 Avant
Haal meer uit uw tijd.

De nieuwe Audi A6 Avant.
Ruimte voor uw tijd.

De nieuwe Audi A6 Avant met zijn dynamische uitstraling is aangepast aan uw veeleisende, dagelijkse leven.
Zijn veelzijdigheid doet u nog meer uit uw dag halen. Zo hebt u meer tijd om te doen wat u echt graag doet.

Download alle
00:00 | 00:00
Fahrdynamik

Zoveel meer dan een gezinswagen

Is uw gezin toe aan een nieuwe wagen? Dan wegen veiligheid, ruimte en efficiëntie zwaar door in uw keuze. Dankzij de nieuwe Audi A6 Avant hoeft u ook rijplezier niet opzij te schuiven.

Lees het artikel
Audi A6 Avant | Business Edition

Nieuwe Audi A6 Avant | Business Edition

40 TDI 204 pk S tronic

  • Aanbevolen catalogusprijs* 63.838 EUR
  • Totaal klantenvoordeel** 4.024 EUR
  • Nettoprijs 59.814 EUR
Meer over de Audi A6 Avant
*
Aanbevolen catalogusprijs, incl. de prijzen van de individuele opties en de waarde van bijkomende uitrusting. Afgebeeld model voorzien van opties tegen meerprijs.
**
Totaal klantenvoordeel bij aankoop van een nieuwe Audi A6 Avant 40 TDI 204 pk S tronic Business Edition bestaat uit de voordelen op de packs (€ 4.024 BTWi voordeel Business Edition). Het voordeel op de packs is gelijk aan het verschil tussen de som van de aanbevolen catalogusprijs van de opties waaruit het pack is samengesteld en de nettoprijs van de packs.
Een fascinerend design
Strakke lijnen, grote ruiten en een laag uitgesneden achterruit ... Het koetswerk van de Audi A6 Avant spreekt duidelijk de nieuwe designtaal van het merk. De lange neus en licht aflopende daklijn maken dan weer dat hij elegantie, sportiviteit en verfijning uitstraalt.
Ruimtelijk comfort in vergelijking met het vorige model

+ 21

mm

Interieurlengte

+ 14

mm

Hoofdruimte achteraan

+ 7

mm

Schouderruimte

Bewegingsruimte

De been-, hoofd- en schouderruimte van de nieuwe Audi A6 Avant zijn nog royaler dan in het voorgaande model, dat allerminst klein was. Dat biedt perspectieven voor compromisloos comfortabel reizen: als u op zakenreis gaat met 4 collega's, of wanneer u op autovakantie gaat met uw gezin. Koffers, dozen en allerlei tassen passen makkelijk in de 565 tot 1.680 liter grote bagageruimte. De achterbank heeft een gesplitste zetelrug 40/20/40, is gedeeltelijk neerklapbaar en in het midden zit een doorlaadopening.

Kofferraumanimation
Das Ambientelicht des neuen A6 Avant bereichert das stimmige Interieur-Design.

Uw eigen stijl

Bepaal zelf de interieurstijl van de nieuwe Audi A6 Avant. Naast het basispakket kan u ook voor de sport- of designuitvoering kiezen. Ook veelomvattende pakketten als ‘design selection’ en S line (hier afgebeeld) leveren een ander interieurbeeld op. Aan de hand van de bekledingsoorten en -kleuren en de decoratielijsten drukt u uw eigen stempel op de sfeer in uw wagen. Maar ongeacht uw smaak blijft er één constante: de perfecte afwerkingsgraad van deze Audi. Die is ongeëvenaard.

Een strak design.
Optimaal bedieningscomfort.

De 10,1 en 8,6 inch grote HD-touchscreens van de MMI navigatie plus zijn naadloos ingepast in het stijlvolle dashboardontwerp. In combinatie met deze topversie van het infotainmentsysteem is ook het instrumentenpaneel volledig digitaal. Allerhande functies en instellingen zijn op te slaan in 7 gebruikersprofielen. De icoontjes op het MMI-scherm zijn met ‘drag and drop’ te verplaatsen en te ordenen, net zoals op een smartphone. Doordachte, digitale technologie die eenvoudig te bedienen is.

Bedienkonzept

400

Personaliseerbare instellingen

38

Optionele rijhulpsystemen

12,3

Duim

Optionele virtuele cockpit-weergave

Topprestaties

De Audi A6 Avant wordt op de Europese markt geïntroduceerd met twee krachtige motoren: één diesel en één bezinemotor. Alle motoren zijn met de nieuwe Mild-Hybrid-Technologie uitgerust.

A6 Avant Motor
Fahrdynamik

Comfortabeler en wendbaarder dan ooit

De ophanging van de nieuwe A6 Avant zorgt voor nog meer rijdynamiek en comfort dan zijn voorganger. De draaicirkel verkleint door meer wielen te laten sturen. Een simpel idee, maar een vooruitstrevende techniek. De dynamische vierwielsturing die we kennen van bij de Audi A8, is nu ook optioneel verkrijgbaar op de Audi A6.

Uw ideale leasewagen

Uw ideale leasewagen

De Audi A6 Avant is voortaan ook beschikbaar als 40 TDI, met een gemiddeld verbruik van 4,5 l diesel / 100 km en een CO2-uitstoot van 119 g/km.
De 2.0 TDI van 150 kW (204 pk) wordt aangedreven op de voorwielen en beschikt over een 7-traps S tronic automatische versnellingsbak.

Er bestaat al een Audi A6 Avant vanaf € 559 per maand excl. BTW in Financiële Renting*

Configureer nu uw
Audi A6 Avant 40 TDI
*Catalogusprijs incl. btw: € 53.950. Huurprijs incl. btw: € 676,39/maand. Offerte in Financiële Renting Audi Financial Services berekend op basis van 60 maanden en 100.000 kilometer, met een eerste verhoogde huurprijs van € 2.900 excl. btw en een aankoopoptie van 20% rekening houdend met een bonusmalus score van 0.

Aanbieding voorbehouden aan professionele gebruikers en geldig op 01/08/2018 en tot 29/10/2018. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.) waarvan Audi Financial Services een commerciële benaming is. Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, België – RPR: Leuven 0402623937. D’Ieteren Lease n.v., (FSMA 20172A) is een niet verbonden agent van P&V Verzekeringen cvba (code 0058). Onder voorbehoud van fouten of prijswijzigingen. 2. Het product ‘3 jaar garantie’ is een product voorgesteld door Audi Import België. Meer informatie over de voorwaarden van deze garantie vindt u op www.audi.be. Model enkel ter illustratie en uitgerust met te betalen opties.
A6 Avant