A6 Avant > Audi A6 > Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 193–140 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,5–5,3 l/100km

Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 178-118 g/km; gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,8-4,5 l/100 km.

In een bereik uitgedrukte brandstofverbruiks- en CO₂-uitstootwaarden hangen af van de gebruikte band/velg-combinaties.

Uitgesproken veelzijdig

Snelconfigurator

Combineer verschillende koetswerkkleuren en velgen om de Audi A6 Avant van uw dromen te ontwerpen.

A6 Avant

Gemiddeld brandstofverbruik* WLTP: 5,7 l/100 km (NEDC: 4,7 l/100 km) | Gemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 149 g/km (NEDC: 125 g/km)

Buitenkleuren

Velgen

Mythoszwart metaalkleur
Gletsjerwit metaalkleur
Firmamentblauw metaalkleur
Ultrablauw metaalkleur
Daytonagrijs
Briljantzwart
Manhattan grijs metaalkleur
Floretzilver metaalkleur
Ibiswit
Tangorood metaalkleur
Chronosgrijs metaalkleur
Jantes, style à 5 bras, 8,0J x 18, pneus spécifiques au modèle
Jantes en alliage léger 8J x 18
Jantes, style S dynamique à 5 bras, 8,5J x 19, pneus 245/45 R19
Jantes, style à 5 branches doubles, Gris Graphite, tournées brillantes, 8,5J x 19, pneus spécifiques au modèle
Jantes Audi Sport, style à 5 bras doubles, 8,5J x 21, pneus 255/35 R21
Jantes Audi Sport, style étoile à 5 bran. en V, Gris Titane Mat, tournées brillantes, 8,5J x 20, pneus 255/40 R20
Jantes, style à 5 branches en V, Gris Graphite, tournées brillantes, 8,5J x 20, pneus 255/40 R20
Jantes, style dynamique à 10 branches, 8,5J x 19, pneus spécifiques au modèle
Jantes Audi Sport, style étoile à 10 branches, Gris Platine, tournées brillantes, 8,5J x 20, pneus 255/40 R20
Jantes Audi Sport, style structure à 5 branches en V, Noir Anthrac., tourn. brillantes, 8,5J x 21, pneus 255/35 R21

Firmamentblauw metaalkleur


A6 Avant

Gemiddeld brandstofverbruik* WLTP: 5,7 l/100 km (NEDC: 4,7 l/100 km) | Gemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 149 g/km (NEDC: 125 g/km)

63.350,01 EUR*

Prijsdetails in de volgende stap.

Dynamisch in iedere lijn

De Audi A6 Avant: opvallende verbrede wielkasten, een zacht afhellende daklijn en een low-profile D-stijl beklemtonen zijn dynamische proporties en creëren een uniek silhouet. De achterpartij wordt extra geaccentueerd door de sportieve dakrandspoiler en karakteristieke chroomstrip.

Toont zijn ware capaciteit

Het geoptimaliseerde ruimteconcept in de Audi A6 Avant verschaft alle inzittenden meer been-, hoofd- en schouderruimte bovenop de gebruikelijke royale bagagecapaciteit. De achterbankrugleuning in drie delen kan flexibel worden neergeklapt. Verhouding 40: 20: 40. Met een laadvolume van 565 tot 1680 liter ligt de wereld voor u open.

Elegant en intuïtief

In het interieur van de Audi A6 Avant wordt het design gekenmerkt door minimalisme. Weinig schakelaars, weinig knoppen, en MMI-touchscreens die volledig geïntegreerd zijn in het oppervlak.

Mild-hybrid-technologie

Alle motoren van de Audi A6 Avant zijn uitgerust met Audi mild-hybrid-technologie, die het verbruik vermindert door tijdens het dagelijkse gebruik energie terug te winnen. Hiervoor werkt een starter met riemdynamo samen met een lithiumionaccu om extra energie te genereren, wat leidt tot een betere acceleratie, meer efficiëntie en meer rijcomfort. Er zijn twee versies van de technologie beschikbaar: de viercilindermotoren gebruiken een elektrisch systeem van 12 volt, terwijl de zescilindermotoren een elektrisch systeem van 48 volt gebruiken, dat als het belangrijkste elektrische systeem dient.

myAudi App
Audi A6 Berline

Audi A6 Berline

Gemiddeld brandstofverbruik*: 8,2–5,1 l/100kmGemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 187–134 g/km

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,6-4,3 l/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 173-114 g/km. In een bereik uitgedrukte brandstofverbruiks- en CO₂-uitstootwaarden hangen af van de gebruikte band/velg-combinaties.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Let op: de systemen werken slechts binnen bepaalde grenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter als enige verantwoordelijk voor het besturen van de wagen en moet te allen tijde aandachtig blijven.
3
Kijk op www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer gedetailleerde informatie over Audi connect.
4
Neem voor informatie over compatibele mobiele telefoons (vereisten zijn onder meer: Android-besturingssysteem, NFC-technologie en een Secure Element ingebouwd in de smartphone) contact op met uw Audi verdeler of ga naar www.audi.be.
5
De optionele comfortsleutel is een voorwaarde voor de Audi connect-sleutel.
6
De inhoud van functies kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid in verschillende landen en de voertuigconfiguratie.
7
Audi exclusive is een optie van Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of kijk op www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaarduitrustingen en opties.
8
Afhankelijk van landspecifieke verkrijgbaarheid. De huidige compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem is te vinden in de beschrijving van de myAudi-app in de relevante App Store. Voorafgaande registratie op www.audi.com/myaudi is vereist.