Audi A6 Avant | Audi België

Uitgesproken veelzijdig.
De Audi A6 Avant

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 9,0–5,3 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 204–140 g/km (NEDC: 178–118 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Een bijzonder comfortabele omgeving, de jongste generatie van optionele rijbijstandssystemen² en de esthetische kenmerken van een atleet: de A6 Avant illustreert de sportieve, opvallende en baanbrekende eigenschappen van de nieuwe designtaal in al zijn details.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-a6-avant-top-2021-AA6_A_181003_1.jpg
1920x1080-audi-a6-avant-top-2021-AA6_A_181003_1.jpg
  • Zon ja, hitte nee. De elektrisch bediende zonnewering voor het optionele panoramische glazen dak voorkomt dat het interieur te warm wordt in fel zonlicht.

  • " Strakke lijnen en elegant vloeiende proporties. De Audi A6 Avant straalt progressiviteit en dynamiek uit, vooral in profiel."

  • Een sportieve daklijn en het silhouet van een coupé. De Audi A6 Avant belichaamt elegantie in elk opzicht.

  • Technisch en visueel fascinerend : de optionele led-achterlichten met karakteristieke lichtsignatuur - visueel verbonden door een elegante horizontale chromen strip.

  • Het optionele panoramische glazen dak combineert een uitnodigende sfeer met een groter gevoel van ruimte.

  • Het optionele velgenassortiment voor de Audi A6 Avant omvat elegante en sportieve ontwerpen in de maten 17 tot 21 inch.

  • In het interieur van de Audi A6 Avant is minimalisme het belangrijkste esthetische ontwerpprincipe. Nauwelijks schakelaars en slechts een paar knoppen - de MMI-touch displays zijn volledig geïntegreerd in het zwarte paneel.

  • De rijhulpsystemen² voor de Audi A6 Avant helpen u veilig te rijden en geven u meer tijd voor de belangrijke zaken.

  • Functionaliteit ontmoet comfort. De Audi A6 Avant toont een perfect uitgebalanceerde veelzijdigheid.

Dynamisch in iedere lijn
De Audi A6 Avant: opvallende verbrede wielkasten, een zacht afhellende daklijn en een low-profile D-stijl beklemtonen zijn dynamische proporties en creëren een uniek silhouet. De achterpartij wordt extra geaccentueerd door de sportieve dakrandspoiler en karakteristieke chroomstrip.
Meer over het exterieur
Ruimtecomfort in vergelijking met het vorige model

Interieurlengte

+ 21

mm

Hoofdruimte achterin

+ 14

mm

Schouderruimte

+ 7

mm

Toont zijn ware capaciteit

Het geoptimaliseerde ruimteconcept in de Audi A6 Avant verschaft alle inzittenden meer been-, hoofd- en schouderruimte bovenop de gebruikelijke royale bagagecapaciteit. De achterbankrugleuning in drie delen kan flexibel worden neergeklapt (verhouding 40 : 20 : 40). Met een laadvolume van 565 tot 1.680 liter ligt de wereld voor u open.

Audi A6 Avant luggage capacity
Meer over ruimtecomfort
Audi A6 Avant ambient light

Uitrustingslijnen

Naast de basis uitrustingslijn zijn er vier uitrustingslijnen verkrijgbaar voor de Audi A6 Avant, elk met zijn eigen kleurenconcept: sport, design, Audi design selection en (hier afgebeeld) het S line-sportpakket. Kwaliteitsvolle materialen vergroten de aantrekkingskracht, van het optionele Valconaleder tot het inlegwerk in geborsteld aluminium.

Geperfectioneerd design. Maximaal bedieningsgemak

De als optie verkrijgbare 10,1-inch en 8,6-inch HD-aanraakdisplays passen naadloos in het dashboard. De als optie verkrijgbare MMI navigatie plus met MMI touch response komt samen met de volledig digitale Audi virtual cockpit plus met een 12,3-inch full-HD display, die wordt bediend via de multifunctieknoppen op het stuur. Uitgebreide personaliseringsmogelijkheden stellen gebruikers in staat om persoonlijke profielen aan te maken. Belangrijke voertuigfuncties kunnen met drag & drop naar de gewenste positie op het onderste MMI-scherm worden verplaatst, net als bij een smartphone.

Cockpit Audi A6 Avant
Meer over infotainment
Meer over verlichtingstechnologie
Meer over rijbijstandssystemen

Topperformers

Kies voor uw Audi A6 Avant uit een groot aantal TDI- en TFSI-motoren van 120 kW (163 pk) tot 210 kW (286 pk, gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,6–4,2 l/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 174–109 g/km).

Audi A6 Avant in sideview
Meer over de aandrijving
Headlights Audi A6 Avant

Meer wendbaarheid. Meer manoeuvreerbaarheid. Meer sportiviteit

De standaard verkrijgbare progressieve stuurinrichting verschaft een krachtige rijdynamiek dankzij haar uitzonderlijk sportieve stuuroverbrenging, die de wendbaarheid en manoeuvreerbaarheid verhoogt, vooral in combinatie met de optionele dynamische vierwielbesturing.

Meer over rijdynamiek
Audi A6 Avant parkt vor Hauseingang
1
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Let op: De systemen werken slechts binnen bepaalde grenzen en dienen louter ter ondersteuning van de bestuurder. De bestuurder blijft echter als enige verantwoordelijk voor het besturen van de wagen en moet te allen tijde aandachtig blijven.
3
Google en het Google logo zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.
4
Kijk op www.audi.be of neem contact op met uw Audi-verdeler voor meer gedetailleerde informatie over Audi connect.
5
De optionele comfortsleutel is een voorwaarde voor de Audi connect-sleutel.
6
Afhankelijk van landspecifieke verkrijgbaarheid. Compatibel met Apple iOS 10.0 en Android 6 en hogere versies. Voorafgaande registratie op www.audi.com/myaudi is vereist.
7
Verkrijgbaar in geselecteerde talen. Afhankelijk van landspecifieke beschikbaarheid.
8
Neem contact op met uw Audi-verdeler of kijk op www.audi.be voor informatie over compatibele mobiele telefoons.
9
Let op: De systemen werken slechts binnen bepaalde grenzen en dienen louter ter ondersteuning van de bestuurder. De bestuurder blijft echter als enige verantwoordelijk voor het besturen van de wagen en moet te allen tijde aandachtig blijven.
10
De functionaliteit kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid in verschillende landen en de voertuigconfiguratie.