Audi A6 Avant | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 193–139 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,5–5,3 l/100 km

Side and front view A6 Avant

Decidedly versatile

Whether you have a business appointment or are going on a weekend trip – you will always enjoy a confident outing with the Audi A6 Avant thanks to S line equipment and new design elements at the front and rear ends.

Dynamisch over de hele lijn

De zacht afhellende daklijn en D-stijl van de Audi A6 Avant creëren een uniek silhouet. De achterzijde wordt geaccentueerd door de sportieve dakrandspoiler, en de nieuwe diffuser in mat donkerchroom met strips in platinumgrijs.

Bovenaanzicht Audi A6 Avant

Panoramisch glazen dak: Het optioneel beschikbare tweedelige panoramische glazen zonnedak⁶ zorgt voor een heldere, uitnodigende sfeer in het interieur. Bij sterk zonlicht vermindert de elektrisch aanpasbare zonwering de warmte en het invallende licht.

Een ruimte die mogelijkheden biedt

Het geoptimaliseerde ruimteconcept in de Audi A6 Avant biedt alle inzittenden meer been-, hoofd- en schouderruimte bovenop de gebruikelijke royale bagagecapaciteit. De achterbankrugleuning in drie delen kan flexibel worden neergeklapt, in een verhouding 40:20:40 of volledig. Met een laadvolume van 565 tot 1680 liter ligt de wereld voor u open.

Elegant en intuïtief

In het interieur van de Audi A6 Avant wordt het design gekenmerkt door minimalisme. Weinig schakelaars, weinig knoppen, en MMI-touchscreens die volledig geïntegreerd zijn in het oppervlak.

MMI-systeem met Apple Music

Ingebouwde Apple Music⁷: Geniet van de ultieme muziekervaring in de wagen met Apple Music⁷. Stream naadloos meer dan 100 miljoen nummers zonder advertenties, rechtstreeks vanaf het MMI van uw wagen. Beluister uw favoriete muziek en ontdek meer nummers die bij u passen.

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Berline.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁸ onder Thema's⁶,⁹ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁶ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Licht thema Audi cockpitLicht thema Audi cockpit

Opmerking: Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Mild-hybrid technologie

Alle motoren van de Audi A6 Avant zijn uitgerust met Audi mild-hybrid technologie, die zorgt voor minder verbruik door energie terug te winnen tijdens het rijden. Hiervoor werkt een riemaangedreven alternator-starter samen met een lithium-ionbatterij om extra energie op te wekken, wat leidt tot verbeterde acceleratie, grotere efficiëntie en meer rijcomfort.

Zij- en bovenaanzicht Audi A6 Avant hulpsystemen

Rijhulpsystemen: Kies uit een ruim gamma aan rijhulpsystemen²,⁴ voor lange ritten, in de stad en bij het parkeren.

Nog unieker. Met Audi exclusive⁵

Maak uw Audi A6 Avant even uniek als uzelf, dankzij Audi exclusive⁵. Met exclusieve inlegplaatjes, gekleurd leder en een breed gamma aan gepersonaliseerde koetswerkkleuren. Precies zoals u het wenst.

Audi A6 Berline

Audi A6 Berline

Brandstofverbruik gecombineerd¹: 8,2–5,1 l/100 km (WLTP); CO₂-uitstoot gecombineerd¹: 186–133 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
³Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
⁴De vermelde uitrusting is als optie tegen een meerprijs beschikbaar. De functionaliteit kan variëren, afhankelijk van de beschikbaarheid in verschillende landen en de voertuigconfiguratie.
⁵Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁶De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs.
⁷Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁸Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com is vereist.
⁹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.