Audi A6 Avant | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 193–139 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,5–5,3 l/100km

Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

Licht thema Audi cockpitLicht thema Audi cockpit

Opmerking: Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi A6 Berline

Audi A6 Berline

Brandstofverbruik gecombineerd¹: 8,2–5,1 l/100 km (WLTP); CO₂-uitstoot gecombineerd¹: 186–133 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
³Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
⁴De vermelde uitrusting is als optie tegen een meerprijs beschikbaar. De functionaliteit kan variëren, afhankelijk van de beschikbaarheid in verschillende landen en de voertuigconfiguratie.
⁵Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁶De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs.
⁷Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁸Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com is vereist.
⁹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.