Audi S6 Avant | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 195–186 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 7,4–7,1 l/100 km

Vermogen

253

kW

Acceleratie (0–100 km/u)

5.1

s

Koppel, maximaal

700

Nm

S6 Avant TDI achter

Dynamiek voor elke dag

Zowel op een business trip als tijdens een uitstap met de familie bewijst de Audi S6 Avant² zich als de ideale reisgezel. Sportieve designaccenten onderstrepen het dynamische karakter van de wagen.

Snelle configurator

Combineer verschillende carrosseriekleuren en velgen, en ontdek de Audi S6 Avant in de interactieve 3D-weergave.

Sportieve aandrijving

De Audi S6 Avant² is niet alleen verbluffend veelzijdig, hij heeft ook een krachtige dieselmotor. De 3.0-liter V6 TDI-motor ontwikkelt 253 kW (gecombineerd brandstofverbruik¹,²: 7,5-7,1 l/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot¹,²: 196–187 g/km) en heeft een maximumkoppel van 700 Nm. Hiermee versnelt de Audi S6 Avant² van 0 tot 100 km/u in slechts 5,1 seconden.

Audi S6 Avant TDI dynamisch vooraanzicht

Helder en karaktervol: het exterieur

Een horizontale koetswerklijn, schuin aflopende achterruit, dakrandspoiler – tal van S-specifieke kenmerken beklemtonen het opvallende silhouet van de Audi S6 Avant². De wagen is ook verkrijgbaar met een nieuw ontworpen diffuser in mat donker chroom met sierlijst in selenietzilver.

Audi S6 Avant TDI achteraanzicht

Gecombineerd brandstofverbruik¹,²: 7,5-7,1 l/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot¹,²: 196-187 g/km.

Royale bagageruimte

De Audi S6 Avant² biedt u alle ruimte die u nodig hebt, en ook tal van praktische opbergmogelijkheden. Met neergeklapte achterbankleuning beschikt u over een laadvolume tot 1660 liter. De comfortsleutel met sensorgestuurde ontgrendeling van het kofferdeksel³ maakt het mogelijk om de koffer elektronisch te openen met een voetbeweging.

Audi S6 Avant TDI Kofferbak

Opmerking: Het beeld toont de Audi RS 6 Avant.

Sportief en genereus – het interieur

De standaard sportzetels vooraan bieden prima ondersteuning dankzij hun zittingzijkussens. Als optie kunt u vooraan ook kiezen voor de sportzetels plus³ in Valcona leder met ruitmotief³. De optionele Audi virtual cockpit plus is een volledig digitale instrumentencluster met een 12,3 inch full-HD scherm, dat u bedient via het multifunctionele stuur.

Audi S6 Avant TDI view cockpit

Extra aantrekkingskracht

De Audi S6 Avant² competition edition³ accentueert het sportieve karakter van de wagen met zijn exclusieve uitrusting. Highlights zijn de lichtmetalen velgen uit het Audi Sport gamma, een zwart dak, verduisterde koplampen en elementen voor en achter in donker liquid chrome. In het interieur springen rode accenten in het oog, evenals het met leder beklede sportstuur in Alcantara⁷.

Audi S6 Avant vooraanzicht

Onderscheidende voorzijde: De voorkant van de wagen trekt de aandacht met verduisterde HD Matrix ledkoplampen en, voor de Audi S6 Competition Edition³, 21"" Audi Sport velgen in 5-V-spaaks structuurdesign in platinagrijs, glanzend gedraaid⁸, met rode remklauwen. De zwarte buitenspiegelkappen voegen een sportieve touch toe.

MMI system with Apple Music

Ingebouwde Apple Music⁴: Geniet van de ultieme muziekervaring in de wagen met Apple Music⁴. Stream naadloos meer dan 100 miljoen nummers zonder advertenties, rechtstreeks vanaf het MMI van uw wagen. Beluister uw favoriete muziek en ontdek meer nummers die bij u passen.

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Berline.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁵ onder Thema's³,⁶ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus³ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Thema's licht Audi in een cockpitaanzichtThema's licht Audi in een cockpitaanzicht

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

 Audi A6 Avant

Audi S6 Berline

Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 191–182 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,3–6,9 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹ De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Brandstofverbruik gecombineerd¹: 7,5–7,1 l/100 km; CO₂-uitstoot gecombineerd¹: 196–187 g/km. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP en niet volgens NEDC beschikbaar.
³De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁴Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁵Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com is vereist.
⁶Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
⁷Alcantara is een niet-geweven materiaal van microvezel.
⁸Van Audi Sport GmbH. Lichtmetalen velgen met glans gedraaide of glans gefreesde afwerking en gepolijste of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen mogen niet worden gebruikt bij winterse wegomstandigheden. Om fabricageredenen is het velgoppervlak niet voldoende beschermd tegen corrosie voor dergelijk gebruik en kan het permanent worden beschadigd door strooizout of vergelijkbare producten.
⁹Dinamica microvezel is een ademend microvezelmateriaal, vervaardigd met een aandeel gerecycleerde polyestervezels en verwerkt PET.