Een Audi S6 Avant kopen? | Audi België

Veelzijdig, digitaal verbonden, sportief.
De Audi S6 Avant TDI.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,5–7,1 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 196–186 g/km

Of u hem nu gebruikt als bedrijfswagen of voor gezinsvakanties, de S6 Avant TDI² is uiterst veelzijdig. Andere indrukwekkende kenmerken zijn de uitgebreide reeks optionele infotainment- en rijbijstandstechnologieën, zijn sportieve prestaties en zijn dynamische design.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-s6-avant-rear-AS6_D_181022_1.jpg
1920x1080-audi-s6-avant-rear-AS6_D_181022_1.jpg
  • De vier chromen uitlaatpijpen zijn geïntegreerd in de S-specifieke diffusor.

  • De Audi S6 Avant TDI² maakt indruk met zijn veelzijdigheid.

  • De 3-liter TDI-motor (brandstofverbruik gecombineerd¹: 6,5-6,4 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 171-170 g/km) levert 253 kW.

  • Kies optionele 21-inch velgen en optionele rood gelakte remklauwen.

  • Met een opbergruimte tot 1680 liter (met neergeklapte achterbank) biedt de Audi S6 Avant TDI² u de extra ruimte die u nodig heeft.

  • En moest het nog niet duidelijk zijn ... het S6-embleem op de achterkant geeft luid en duidelijk aan dat het om een Audi S6 Avant TDI² gaat.

  • De Audi S6 Avant TDI² kan worden uitgerust met tal van standaard en optionele infotainmenttechnologieën zoals Audi virtual cockpit plus.

  • Kies voor optionele S-sportzetels met ruitpatroon en S-embleem in het interieur.

  • Met de optionele Audi connect key³ kunt u de Audi S6 Avant TDI ontgrendelen zonder dat u de autosleutel zelf bij u hoeft te dragen.

Royale bagageruimte

De Audi S6 Avant TDI² komt aan uw behoefte tegemoet, met tal van handige oppervlakken en praktische opbergmogelijkheden. Het bagageruimtevolume bedraagt 565 liter. Met neergeklapte achterbankleuning stijgt het volume zelfs tot 1680 liter. Ook handig: met de optionele comfortsleutel met sensorgestuurde ontgrendeling opent u het kofferdeksel elektrisch met een voetbeweging.

De achterkant van de Audi S6 Avant
Meer over het ruimteconcept

Ervaar de technologie

De optionele Audi virtual cockpit plus is een volledig digitaal instrumentenpaneel met een 12,3-inch full-HD-scherm, dat u bedient vanaf het multifunctionele stuur. Afhankelijk van uw behoeften kunt u kiezen tussen twee modi: een display met grotere instrumenten op de voorgrond en een display met kleine instrumenten, waarin grote, gemakkelijk te interpreteren afbeeldingen zoals navigatie-inhoud worden gevisualiseerd.

Wat entertainment betreft, bieden wij u het optionele Bang & Olufsen Sound System aan. De Premium-versie bestaat uit een 15-kanaals versterker en 16 luidsprekers. In de voorzetels zorgt de 3D-geluidsfunctie voor een ruimtelijk surround-effect. In de Advanced-versie met een 19-kanaals BeoCore-versterker en 19 luidsprekers verspreidt het 3D-geluid zich door het voertuig en biedt het alle inzittenden een ongeëvenaarde concertervaring.

De cockpit van de Audi S6 Avant
Meer over bedieningsconcept en infotainment
Indrukwekkende cijfers

Vermogen

253

kW*

(344 pk)

Koppel

700

Nm*

Acceleratie

5.1

s*

0 tot 100 km/h

*Brandstofverbruik gecombineerd¹: 6,5-6,4 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 171-170 g/km.

Sportieve aandrijving

De Audi S6 Avant TDI² is niet alleen verbluffend veelzijdig, hij heeft ook een krachtige dieselmotor. De 3.0 V6 TDI-motor genereert 253 kW (brandstofverbruik gecombineerd¹: 6,5-6,4 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 171–170 g/km) en heeft een maximumkoppel van 700 Nm. Dat stelt de S6 Avant TDI¹ in staat op te trekken van 0 tot 100 km/u in slechts 5,1 seconden.

Meer over rijdynamiek en rijcomfort

Sportief en genereus – het interieur

De tot de standaarduitrusting behorende verlichte aluminium drempelbeschermlijsten met S-embleem en ruitpatroon versterken het sportieve karakter van de Audi S6 Avant TDI². De standaardsportzetels voorin verschaffen goede steun dankzij hun zittingzijkussens. Als optie kunt u ook kiezen voor de sportzetels plus met ruitdessin. Alle inzittenden genieten van massa’s hoofd- en beenruimte. Ondertussen zorgt het optionele luchtkwaliteitspakket met ionisator en geurstof voor een bijzonder aangenaam klimaat in de auto.

Interieur van de S6 Avant

Krachtige achterpartij

Het S6-embleem is lang niet de enige aanwijzing dat dit voertuig een Audi S6 Avant TDI² is. Andere typische kenmerken zijn de diffusor in titanium zwart met bekleding in aluminiumlook en het uitlaatsysteem met vier uitlaatpijpsierstukken in chroom.

Achteraanzicht van de Audi S6 Avant
Smartphone met open myAudi-app en functions on demand
 

Functions on demand

Met functions on demand biedt Audi zijn klanten nog meer flexibiliteit bij de keuze van de uitrusting. Talloze functies kunnen op elk moment worden toegevoegd. Met de myAudi-app verloopt de selectie van functies intuïtief en snel.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Brandstofverbruik gecombineerd¹: 6,5-6,4 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 171-170 g/km.
3
De optionele comfortsleutel is een voorwaarde voor de Audi connect key.
4
Bezoek www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer informatie over Audi connect.
5
Neem voor informatie over compatibele mobiele telefoons (vereisten zijn onder meer: Android-besturingssysteem, NFC-technologie en een Secure Element ingebouwd in de smartphone) contact op met uw Audi-partner of ga naar www.audi.be.
6
Afhankelijk van landspecifieke verkrijgbaarheid. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende App Store. U moet vooraf registreren op www.audi.com/myaudi.
7
Neem contact op met uw Audi verdeler of kijk op www.audi.be voor informatie over compatibele mobiele telefoons.
8
Let op: De systemen werken slechts binnen bepaalde grenzen en dienen louter ter ondersteuning van de bestuurder. De bestuurder blijft echter als enige verantwoordelijk voor het besturen van de wagen en moet te allen tijde aandachtig blijven.
9
De inhoud van de functies kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid in verschillende landen en de voertuigconfiguratie.