Audi S6 Berline | Audi België
Audi S6 Berline TDI

Audi S6 Berline TDI

Digitaal verbonden, krachtig, elegant.
De Audi S6 Berline TDI

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,2–7,0 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 189–182 g/km (NEDC: 167–166 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De S6 Berline² is een veelzijdige sportieve allrounder die standaard is uitgerust met een hele reeks infotainmentfuncties en rijbijstandssystemen³, een krachtige aandrijving en een opvallende buitenkant.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-s6-sedan-exterior-2021-AS6_L_181006_1.jpg
1920x1080-audi-s6-sedan-exterior-2021-AS6_L_181006_1.jpg
  • De Audi S6 Berline² weerspiegelt het uitgesproken sportieve, opvallende en baanbrekende karakter van onze huidige designtaal.

  • De S-diffusor en vier verchroomde uitlaatpijpen achteraan op de Audi S6 Berline² zijn echte aandachtstrekkers.

  • De drie-liter TDI-motor (gecombineerd brandstofverbruik¹: 6,3–6,2 l/100 km; CO₂-uitstoot gecombineerd¹: 165–164 g/km) levert 257 kW.

  • Het brede Singleframe-rooster en de opvallende zijdelingse luchtinlaten domineren de indrukwekkende voorkant van de Ausi S6 Berline².

  • De standaard bekleding van de buitenspiegels valt op door de aluminiumlook.

  • Heel wat S-specifieke elementen geven de Audi S6 Berline² een sportieve uitstraling.

  • De S6-familie bestaat uit de Audi S6 Berline² en de Audi S6 Avant⁴.

  • Sportief, functioneel, comfortabel – het interieur van de Audi S6 Berline².

  • Met de optionele Audi connect key⁵ ontgrendelt u de Audi S6 Berline² zonder dat u een fysieke sleutel nodig heeft.

Het infotainmentaanbod

De standaard Audi virtual cockpit plus is een volledig digitaal combi-instrument met een 12,3-duims full-HD-scherm, dat u bedient via het multifunctiestuur. Afhankelijk van uw behoeften kunt u kiezen tussen twee modi: een display met grotere instrumenten op de voorgrond, en een display met kleine instrumenten naast gemakkelijk interpreteerbare grafische elementen zoals, zoals een navigatiekaart.

Op het vlak van entertainment bieden we u het optionele Bang & Olufsen Sound System. De premiumversie bestaat uit een 15-kanaalse versterker en 16 luidsprekers. Op de voorzetels creëert de 3D-geluidsfunctie een ruimtelijk surroundeffect. In de geavanceerde versie met 19-kanaalse BeoCore-versterker en 19 luidsprekers verspreidt het 3D-geluid zich over de hele wagen zodat alle inzittenden kunnen genieten van een ongeëvenaarde luisterbeleving.

Cockpit S6 Sedan
Meer over bedieningsconcept en infotainment
Sportiviteit in cijfers

Vermogen

257

kW*

(349 pk)

Koppel

700

Nm*

Acceleratie

5,0

s*

0 tot 100 km/u

* Gemiddeld brandstofverbruik* 7,2–7,0 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie : WLTP: 189–182 g/km (NEDC: 167–166 g/km)

Indrukwekkende prestaties

Het vermogen in de Audi S6 Berline¹ wordt ontwikkeld door een drieliter V6 TDI-motor (Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,2–7,0 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 189–182 g/km (NEDC: 167–166 g/km)). Met zijn vermogen van 257 kW en maximumkoppel van 700 Nm kunt u van 0 tot 100 km/u accelereren in slechts 5,0 seconden.

Audi S6 Sedan driving
Meer over rijdynamiek en rijcomfort

Sportief en genereus – het interieur

De verlichte aluminium drempelbeschermlijsten met S-embleem en ruitpatroon behoren tot de standaarduitrusting en versterken het sportieve karakter van de Audi S6 Berline². De standaard sportzetels voorin bieden goede steun dankzij de zijwangen. Als optie kunt u ook kiezen voor de sportzetels plus met ruitpatroon. Alle inzittenden genieten van massa’s hoofd- en beenruimte. En het optionele luchtkwaliteitspakket met ionisator en parfumering staat garant voor een bijzonder aangenaam klimaat in de wagen.

Interior S6 Sedan

Expressief

De voorpartij van de Audi S6 Berline² bekoort met zijn sportieve kenmerken: de brede, platte Singleframe met S6-embleem in het radiatorrooster, de opvallende zijdelingse luchtinlaten en het progressieve verlichtingsdesign.

Front Audi S6 Sedan
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,2–7,0 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 189–182 g/km (NEDC: 167–166 g/km)
3
Let op: de systemen werken slechts binnen bepaalde grenzen en dienen louter ter ondersteuning van de bestuurder. De bestuurder blijft echter als enige verantwoordelijk voor het besturen van de wagen en moet te allen tijde aandachtig blijven.
4
Gecombineerd brandstofverbruik¹: 6,5 l/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 171 g/km.
5
De optionele comfortsleutel is een voorwaarde voor de Audi connect-sleutel.
6
Kijk op www.audi.be of neem contact op met uw Audi-verdeler voor meer gedetailleerde informatie over Audi connect.
7
Google en het Google logo zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.
8
Afhankelijk van landspecifieke verkrijgbaarheid.
9
Neem contact op met uw Audi-partner of kijk op www.audi.be voor informatie over compatibele mobiele telefoons (vereisten zijn onder meer een Android-besturingssysteem, NFC-technologie en een Secure Element ingebouwd in de smartphone).
10
Afhankelijk van landspecifieke verkrijgbaarheid. Compatibel met Apple iOS 10.0 en Android 6 en hogere versies. Voorafgaande registratie op www.audi.com/myaudi is vereist.
11
Neem contact op met uw Audi-partner of kijk op www.audi.com/bluetooth voor informatie over compatibele mobiele telefoons.
12
De functionaliteit kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid in verschillende landen en de voertuigconfiguratie.