Audi S6 Berline TDI | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 191–182 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 7,3–6,9 l/100 km

Vermogen

253

kW

Acceleratie (0–100 km/h)

5.0

s

Koppel, maximaal

700

Nm

Audi S6 Sedan TDI Closeup

Krachtig en elegant

Nieuwe designaccenten aan de voor- en achterzijde accentueren de sportieve uitstraling van de Audi S6 Berline². Het Audi Singleframe met zijn nieuwe structuur oogt bijzonder dynamisch.

Gecombineerd brandstofverbruik¹,²: 7,3–6,9 l/100km | Gemiddelde CO₂-uitstoot¹,²: WLTP: 191–182 g/km.

Snelle configurator

Combineer verschillende koetswerkkleuren en velgen, en bekijk de Audi S6 Berline in de interactieve 3D-weergave.

S6 Berline

Brandstofverbruik (gecombineerd){*}: 7,0 l/100 km

Gecombineerde CO₂-uitstoot{*}: 183 g/km

Indrukwekkende prestaties

Het vermogen in de Audi S6 Berline² wordt ontwikkeld door een 3-liter V6 TDI-motor (gecombineerd brandstofverbruik¹,²: 7,3-6,9 l/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot¹,²: 191–182 g/km). Met zijn vermogen van 253 kW en maximumkoppel van 700 Nm accelereert de wagen van 0 tot 100 km/u in slechts 5,0 seconden.

Dynamisch zijaanzicht Audi S6 Berline

Onvergetelijk exterieurdesign

Tal van indrukwekkende S-elementen beklemtonen het sportieve karakter van de Audi S6 Berline².

Vooraanzicht Audi S6 Berline TDI

Expressief: Aan de voorzijde trekken sportieve elementen de aandacht: een nieuwe structuur in zwart en elementen in aluminiumlook van het vlakke Audi Singleframe, het S6 embleem in het radiatorrooster, opvallende zijdelingse luchtinlaten met elementen in selenietzilver en het progressieve verlichtingsdesign.

Sportief en exclusief – het interieur

De standaard sportzetels voorin bieden een ideale ondersteuning dankzij hun zijkussens. Als optie kunt u ook kiezen voor de sportzetels plus³, met voorzijde in Valcona leder met ruitmotief. De optionele Audi virtual cockpit plus³ is een volledig digitale instrumentencluster met een 12,3" full-HD scherm, dat u bedient via het multifunctionele stuur.

Audi S6 Sedan TDI view cockpit

Elk detail is een statement

De Audi S6 Berline² competition edition³ onderstreept zijn sportieve karakter met een exclusieve uitrusting. Highlights zijn lichtmetalen velgen uit het Audi Sport gamma, een zwart dak, verduisterde koplampen en elementen voor en achter in donker liquid chrome. In het interieur springen rode accenten en het met leder beklede sportstuur in Alcantara⁷ in het oog.

Vooraanzicht Audi S6 Berline

Opvallende voorzijde: Verduisterde elementen geven de HD Matrix ledkoplampen³ met dynamische lichtscènes en dynamische richtingaanwijzers een krachtig accent. De luchtinlaten aan de zijkant en de spoilerlip vooraan in donker liquid chrome onderstrepen de sportieve uitstraling.

MMI system met Apple Music

Ingebouwde Apple Music⁴: Geniet van de ultieme muziekervaring in de wagen met Apple Music⁴. Stream naadloos meer dan 100 miljoen nummers zonder advertenties, rechtstreeks vanaf het MMI van uw wagen. Beluister uw favoriete muziek en ontdek meer nummers die bij u passen.

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Berline.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁵ onder Thema's³,⁶ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus³ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Audi cockpit themaverlichtingAudi cockpit themaverlichting

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

 Audi S6 Avant

Audi S6 Avant

Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 196–187 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,5–7,1 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 191–182 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,3–6,9 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.
³De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs.
⁴Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁵Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com is vereist.
⁶Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
⁷Alcantara is een niet-geweven materiaal van microvezel.
⁸Van Audi Sport GmbH. Lichtmetalen velgen met glans gedraaide of glans gefreesde afwerking en gepolijste of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen mogen niet worden gebruikt bij winterse wegomstandigheden. Om fabricageredenen is het velgoppervlak niet voldoende beschermd tegen corrosie voor dergelijk gebruik en kan het permanent worden beschadigd door strooizout of vergelijkbare producten.
⁹Dinamica microvezel is een ademend microvezelmateriaal, vervaardigd met een aandeel gerecycleerde polyestervezels en verwerkt PET.