Audi S6 Berline TDI | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 191–182 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 7,3–6,9 l/100km

Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

Vermogen

253

kW

Acceleratie (0–100 km/h)

5.0

s

Koppel, maximaal

700

Nm

Audi S6 Sedan TDI Closeup

Krachtig en elegant

Nieuwe designaccenten aan de voor- en achterzijde accentueren de sportieve uitstraling van de Audi S6 Berline². Het Audi Singleframe met zijn nieuwe structuur oogt bijzonder dynamisch.

Gecombineerd brandstofverbruik¹,²: 7,3–6,9 l/100km | Gemiddelde CO₂-uitstoot¹,²: WLTP: 191–182 g/km.

S6 Berline

Gemiddeld brandstofverbruik{*} WLTP: 7,0 l/100 km (NEDC: )

Gemiddelde CO₂ emissie{*}: WLTP: 183 g/km (NEDC: )

Dynamisch zijaanzicht Audi S6 Berline
Audi S6 Sedan TDI view cockpit
Audi cockpit themaverlichtingAudi cockpit themaverlichting

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

 Audi S6 Avant

Audi S6 Avant

Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 196–187 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,5–7,1 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 191–182 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,3–6,9 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.
³De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs.
⁴Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁵Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com is vereist.
⁶Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
⁷Alcantara is een niet-geweven materiaal van microvezel.
⁸Van Audi Sport GmbH. Lichtmetalen velgen met glans gedraaide of glans gefreesde afwerking en gepolijste of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen mogen niet worden gebruikt bij winterse wegomstandigheden. Om fabricageredenen is het velgoppervlak niet voldoende beschermd tegen corrosie voor dergelijk gebruik en kan het permanent worden beschadigd door strooizout of vergelijkbare producten.
⁹Dinamica microvezel is een ademend microvezelmateriaal, vervaardigd met een aandeel gerecycleerde polyestervezels en verwerkt PET.