Een Audi RS 7 Sportback kopen? | Audi België
  • stage_exterior_front.jpg
Audi RS 7 Sportback

Audi RS 7 Sportback

Visie vereist doorzettingsvermogen.
De Audi RS 7 Sportback.Wild en ongetemd of gebalanceerd en esthetisch? De Audi RS 7 Sportback² biedt beide. Tangorode designlijnen die doen denken aan het Coupémodel en de rauwe kracht van de V8 TFSI-motor vormen samen een prachtig geheel. Innovatieve technologie en intuïtief dynamisme gaan hand in hand. Geniet van het geweldige gevoel dat u geen compromissen hoeft te sluiten.

Performance is an attitude.

High-performance in beelden

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-rs-7-sportback-my2021-1542.jpg
1920x1080-audi-rs-7-sportback-my2021-1542.jpg
  • De Audi RS 7 Sportback² biedt een aantal onderscheidende kenmerken, waaronder de RS-specifieke bumper met achterdiffusor en ovale uitlaatpijpen.

  • Het Audi Singleframe is een onderscheidend kenmerk van de voorkant van de Audi RS 7 Sportback².

  • De Audi RS 7 Sportback² pakt uit met elegante, coupéachtige lijnen.

  • Met vier deuren en de optie van vijf zitplaatsen is de Audi RS 7 Sportback² een echte blikvanger.

  • Het Singleframe-radiatorrooster is voorzien van een RS-specifieke driedimensionale honingraatstructuur in glanzend zwart.

  • Optionele HD Matrix-ledkoplampen met Audi laserlicht en RS-specifieke donkere sierlijsten.

  • Met zijn sportieve daklijn oogst de Audi RS 7 Sportback² niets dan bewonderende blikken, ongeacht de omgeving.

  • Neem plaats in de sportzetels plus in RS-design met optioneel honingraatpatroon, zetelverwarming en geïntegreerde hoofdsteunen en RS-logo op de rugleuningen.

  • Met de optie van vijf volwaardige zetels biedt de Audi RS 7 Sportback² de nodige ruimte om alle uitdagingen van het leven aan te gaan.

Meer over het zwarte stylingpakket

Laat uw hart sneller slaan zodra u instapt

De beste sensaties creëert u zelf. Wanneer u in de Audi RS 7 Sportback² stapt en kijkt naar de Audi virtual cockpit of de optionele Audi virtual cockpit plus, giert de adrenaline door uw lichaam. De opwinding wordt nog groter wanneer u het onderaan afgeplatte lederen RS-sportstuur vastneemt, met de aluminium RS-schakelpaddles. Zonder de nieuwe RS-button te vergeten, waarmee u uw persoonlijke RS1- en RS2-modi configureert met slechts één druk op de knop.

Cockpit van de Audi RS 7 Sportback

Ontsnap aan het alledaagse

Dat is precies wat u kunt doen in de Audi RS 7 Sportback². Bijvoorbeeld met RS-sportzetels, optioneel in geperforeerd zwart Valcona-leder, met honingraatpatroon in steengrijs en RS-reliëf op de rugleuningen. Met het RS-designpakket grijs⁴ kunt u ook een grijze rand toevoegen aan de veiligheidsgordels achter. En in het ruime interieur kunt u uw vrienden of familie laten meegenieten van de sportieve schoonheid van de wagen. Er is genoeg ruimte voor vijf personen, om samen de dagelijkse uitdagingen op een comfortabele manier aan te gaan.

Kijk eens rond in het interieur
High performance in cijfers

Vermogen

441

kW*

(600 pk)

Acceleratie

3.6

s*

0 tot 100 km/u

Topsnelheid (optioneel)

305

km/u*

250 km/u (standaard)

*
Brandstofverbruik gecombineerd¹: 11,6-11,5 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 265-263 g/km.

Soundcheck Audi RS 7 Sportback² - ervaar het geluid van de krachtige motor

Honger naar kracht

Accelereer van 0 naar 100 km/u in slechts 3,6 seconden dankzij 441 kW en een koppel van 800 Nm (brandstofverbruik gecombineerd¹: 11,6-11,5 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 265-263 g/km), met de optie om te blijven versnellen tot 305 km/u. Dit wordt mogelijk dankzij de 4,0-liter twin-turbo V8-motor, die dankzij het 48V mild-hybrid-systeem en cylinder on demand meer dan voldoende vermogen levert bij alle toerentallen.

Elk moment telt

Het RS-sportonderstel plus met Dynamic Ride Control, in drie standen verstelbaar via Audi drive select, verbetert het dynamische rijgedrag. Een dynamische besturing is verzekerd met de optionele dynamische vierwielaandrijving, verkrijgbaar in het RS dynamic-pack, en het sportdifferentieel.

Audi RS 7 Sportback in dynamische bochten tegen een bergachtige achtergrond

Kleuren en velgen

Combineer verschillende lakkleuren en velgen om uw eigen Audi RS 7 Sportback² te ontwerpen.
2Y2Y-52E_AVP2D_A_2_000.jpg
Gletsjerwit metaalkleur Gletsjerwit metaalkleur
Navarrablauw metaalkleur Navarrablauw metaalkleur
Sebringzwart kristaleffect Sebringzwart kristaleffect
Daytonagrijs, pareleffect Daytonagrijs, pareleffect
Tangorood metaalkleur Tangorood metaalkleur
Lichtmetalen velgen, 5-V-spaaks structuur titaangrijs mat, glanzende afwerking Lichtmetalen velgen, 5-V-spaaks structuur titaangrijs mat, glanzende afwerking
Lichtmetalen velgen, 5-V-spaaks structuur antracietzwart, glanzende afwerking Lichtmetalen velgen, 5-V-spaaks structuur antracietzwart, glanzende afwerking
Lichtmetalen velgen, 10-spaaks sterdesign Lichtmetalen velgen, 10-spaaks sterdesign
Lichtmetalen velgen, 5-V-spaaks structuur, zwart Lichtmetalen velgen, 5-V-spaaks structuur, zwart
Configureren

Adembenemend

Er zijn maar weinig dingen die u echt naar adem doen happen. Eén daarvan is de optionele 22” velg met exclusief 5-V-spaaks structuurdesign in antracietzwart met glanzende afwerking⁵. Een ander voorbeeld is de optionele RS-keramische rem, vooraan met remklauwen in glanzend blauw en ‘Audi ceramic’-logo.

Keramisch RS-remsysteem in de Audi RS 7 Sportback
HD Matrix-ledkoplampen Audi RS 7 Sportback

Lichtend voorbeeld

Kies voor vooruitstrevende lichttechnologie in de vorm van de optionele HD Matrix-ledkoplampen met Audi laserlicht en RS-specifieke donkere sierlijsten. Het intelligente systeem combineert led- en cameratechnologie om de veiligheid te verbeteren en een fantastische look te creëren: met de karakteristieke RS-sequentie van de ledlichtstrip voor en achter, en van de dynamische richtingaanwijzer bij het vergrendelen en ontgrendelen van de Audi RS 7 Sportback².

Panoramisch zicht

Opmerking: Beleef de Audi RS 7 Sportback² vanuit verschillende hoeken in deze 360-graden animatie.

Audi RS 7 Sportback
Smartphone met geopende myAudi App en functions on demand
 

Functions on demand

Met functions on demand biedt Audi zijn klanten nog meer flexibiliteit bij de keuze van de uitrusting. Talloze functies kunnen op elk moment worden toegevoegd. Met de myAudi-app verloopt de selectie van functies intuïtief en snel.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Brandstofverbruik gecombineerd¹: 11,6-11,5 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 265-263 g/km
3
De middelste veiligheidsgordel achter is altijd volledig zwart.
4
Glanzend gefreesde lichtmetalen velgen, alsook geheel of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen zijn niet bestand tegen winterse omstandigheden. Het oppervlak van de velg heeft om productieredenen onvoldoende corrosiebescherming en kan worden aangetast door strooizout of equivalente producten.
5
Audi exclusive is een optie van Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor meer informatie over standaard- en optionele uitrusting.