Audi RS 7 Sportback | Audi België
Audi RS 7 Sportback

Audi RS 7 Sportback

Visie vereist doorzettingsvermogen.
De Audi RS 7 Sportback

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 12,9–12,1 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 293–275 g/km (NEDC: 265–263 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Wild en ongetemd of gebalanceerd en esthetisch? De Audi RS 7 Sportback² biedt beide. Tangorode designlijnen die doen denken aan het Coupémodel en de rauwe kracht van de V8 TFSI-motor vormen samen een prachtig geheel. Innovatieve technologie en intuïtief dynamisme gaan hand in hand. Geniet van het geweldige gevoel dat u geen compromissen hoeft te sluiten.

Performance is an attitude.

High performance in beelden

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-rs-7-sportback-my2021-1542.jpg
1920x1080-audi-rs-7-sportback-my2021-1542.jpg
  • Aan de achterkant van de Audi RS 7 Sportback² springt de RS specifieke bumper met achterdiffusor en ovale uitlaatpijpen in het oog.

  • Aan de voorzijde van de Audi RS 7 Sportback¹ springt het Singleframe-rooster meteen in het oog.

  • De Audi RS 7 Sportback2 overtuigt met zijn elegante designlijnen die doen denken aan een Coupémodel.

  • Een blikvanger met vier deuren en in optie vijf zetels: de Audi RS 7 Sportback².

  • Het Singleframe-radiatorrooster heeft een RS specifieke driedimensionele honingraatstructuur in glanzend zwart.

  • Technisch en optisch op het hoogste niveau: de RS Matrix-ledlaserkoplampen met donkere randen.

  • Met zijn sportieve daklijn kan de Audi RS 7 Sportback² rekenen op bewonderende blikken, ongeacht de omgeving.

  • Neem plaats op de RS sportzetels.

  • Met in optie vijf volwaardige zetels gaat de Audi RS 7 Sportback¹ geen uitdaging uit de weg.

Meer over het glanzend zwart stijlpakket

Laat uw hart sneller slaan zodra u instapt

De beste sensaties, daar zorgt u zelf voor. Wanneer u in de Audi RS 7 Sportback² stapt en kijkt naar de Audi virtual cockpit met RS design, giert de adrenaline door uw lichaam. De opwinding wordt nog groter als u het sportieve lederen RS stuur met aluminium RS schakelpeddels vastneemt. Vooral met de nieuwe RS modusschakelaar: de persoonlijk geconfigureerde RS1- en RS2-modi zijn slechts één druk op de knop verwijderd.

Cockpit Audi RS 7 Sportback

Ontsnap aan het alledaagse

Dat is precies wat u kunt doen in de Audi RS 7 Sportback², op welke plaats u ook zit. Op de RS sportzetels in geperforeerd Valconaleder, bijvoorbeeld, die afgewerkt zijn met een rood honingraatpatroon, RS logo op de rugleuningen en gordels met een rode rand, zowel voor- als achteraan. En in het ruime interieur kunt u ook uw vrienden of familie laten meegenieten van de sportieve schoonheid van de wagen. Er is genoeg ruimte tot vijf personen, zodat jullie samen de dagelijkse uitdagingen op een comfortabele manier kunnen aangaan. Of er sportief tussenuit kunnen knijpen.

Groot prestatievermogen in cijfers

Vermogen

441

kW*

(600pk)

Acceleratie

3.6

s*

0 tot 100 km/h

Topsnelheid (optioneel)

305

km/u¹

250 km/u (standaard)

* Gemiddeld brandstofverbruik* 12,9–12,1 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie : WLTP: 293–275 g/km (NEDC: 265–263 g/km)

Soundcheck Audi RS 7 Sportback² - Ervaar het geluid van de krachtige motor

Hongerig naar kracht

Accelereer van 0 tot 100 km/u in slechts 3,6 seconden dankzij 441 kW (600 pk) vermogen en 800 Nm koppel (gecombineerd brandstofverbruik¹: 11,6–11,5 l/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 265–263 g/km). Met de optie om te blijven versnellen tot 305 km/u. Mogelijk gemaakt door de 4,0-liter twin-turbo V8-motor, die, dankzij het 48 V mild-hybrid-systeem en cylinder on demand, meer dan voldoende vermogen biedt in alle toerentallen.

RS 7 Sportback fast driving

Elk moment telt

De RS sportophanging plus met Dynamic Ride Control, die via Audi drive select in drie stadia kan worden ingesteld, vermindert de rolbeweging en verbetert het dynamische rijgedrag. De dynamische besturing en de quattro vierwielaandrijving met sportdifferentieel zorgen voor de wendbaarheid.

RS 7 Sportback in dynamic driving

Adembenemend

Er zijn heel weinig dingen waarvan de aanblik werkelijk je adem beneemt. Een daarvan is de optionele 22-duims velg met exclusief 5-V-spakendesign in antraciet zwart en gepolijste afwerking⁴. Een ander is het optionele keramische RS-remsysteem met remzadels in blauw en “Audi ceramic”-logo.

RS ceramic brake system in the Audi RS 7 Sportback
HD Matrix LED headlights Audi RS 7 Sportback

Verbeterd licht

Kies voor de optionele Audi RS Matrix-ledlaserkoplampen met laser technologie en geniet van vooruitstrevende verlichtingstechnologie. Het slimme systeem met led- en cameratechnologie zorgt voor meer veiligheid en een knappe look, dankzij de typerende RS lichtsequenties van de ledstrip achteraan en de dynamische richtingaanwijzer wanneer u de Audi RS 7 Sportback² opent of vergrendelt.

Smartphone with the myAudi App and Functions on Demand
 

Functions on demand

Met functions on demand biedt Audi zijn klanten nog meer flexibiliteit bij het kiezen van uitrustingselementen. Tal van functies kunnen op ieder moment worden toegevoegd. De myAudi-app maakt het kiezen van functies intuïtief en snel.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Gecombineerd brandstofverbruik¹: 12,9–12,1 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 293–275 g/km (NEDC: 265–263 g/km)
3
De gordel van middelste achterzetel is altijd volledig uitgevoerd in zwart.
4
Gepolijste of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen zijn niet bestand tegen winterse omstandigheden. Het oppervlak van de velg heeft om productieredenen onvoldoende corrosiebescherming en kan worden aangetast door strooizout of equivalente producten.