Een Audi S7 Sportback kopen? | Audi België
Audi S7 Sportback TDI

Audi S7 Sportback TDI

Dynamische elegantie.
De Audi S7 Sportback TDI.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,4–7,1 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 195–186 g/km

Elegante looks, dynamische krachtontwikkeling en een kwalitatief hoogstaand interieur – de Audi S7 Sportback TDI² overtuigt met zijn indrukwekkende kwaliteiten aan zowel de binnen- als de buitenkant. Bovendien is deze sportieve coupé uitgerust met de nieuwste technologieën voor rijassistentie en infotainment.

Stijl en emoties – het exterieur

Het design van de Audi S7 Sportback TDI² combineert een elegant uiterlijk met een vooruitstrevend S-karakter. Het profiel van de coupé wordt gekenmerkt door scherpe lijnen. De S7 Sportback TDI² staat iets lager bij de grond in vergelijking met het basismodel, door het standaard S-sportonderstel met demperregeling. Bijkomende specifieke S-elementen benadrukken zijn dynamische karakter.

 

Coupésilhouet

Het elegante en sportieve coupésilhouet van de Audi S7 TDI² is vooral indrukwekkend van opzij.

Zetels in de Audi S7 Sportback

Uitstekende zijdelingse steun

De standaard sportzetels plus zijn optioneel verkrijgbaar met rode lederen bekleding Arras en contrasterende stiksels in agaatgrijs.

Sportwagenprestaties in cijfers

Vermogen

253

kW*

(344 pk)

Koppel

700

Nm*

Acceleratie

5.1

s*

0 tot 100 km/u

*
Brandstofverbruik gecombineerd¹: 6,5-6,4 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 170-169 g/km.

Krachtig en dynamisch – de aandrijving

De Audi S7 Sportback TDI² wordt aangedreven door een sportieve dieselmotor. De 3.0 V6 TDI-motor met 253 kW en een koppel van 700 Nm (brandstofverbruik gecombineerd¹: 6,5-6,4 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 170–169 g/km) stuwt de wagen van 0 naar 100 km/u in 5,1 seconden. De standaard quattro-vierwielaandrijving brengt het vermogen over op de weg. Een optioneel sportdifferentieel op de achteras verbetert de stuurprestaties in bochten.

Onmiskenbaar sportief

De Audi S7 Sportback TDI² beschikt standaard over indrukwekkende designelementen, zoals 20” lichtmetalen velgen en remklauwen die optioneel verkrijgbaar zijn in rood. De bekleding van de buitenspiegels is standaard uitgevoerd in aluminiumlook.

Smartphone met open myAudi-app en Functions on Demand
 

Functions on demand

Met Functions on demand biedt Audi zijn klanten nog meer flexibiliteit bij de keuze van de uitrusting. Talloze functies kunnen op elk moment worden toegevoegd. Met de myAudi-app verloopt de selectie van functies intuïtief en snel.

Verfijnd en esthetisch

Het interieur van de Audi S7 Sportback TDI² verwelkomt u met standaard verlichte dorpellijsten, met aluminium inleg en S-logo aan de voorzijde. U neemt onmiddellijk de controle over de wagen met het standaard lederen multifunctionele sportstuur met schakelpaddles in aluminiumlook en S-logo. Als optie kan dit stuur ook verwarmd zijn, en aan de onderkant afgeplat om de toegang tot de wagen nog makkelijker te maken.

Live advies over de Audi S7 Sportback

De premium mobiliteitservaring van de toekomst is digitaal. Maak een afspraak met een Audi verdeler voor een online live advies. De geboekte Audi verdeler neemt u met een databril mee op ontdekking in de Audi S7 Sportback, toont u alle technologie en geeft u advies. Krijg nu live advies van een Audi verdeler!
Live advies starten
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Brandstofverbruik gecombineerd¹: 6,5-6,4 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 170-169 g/km.