Audi S7 Sportback | Audi België
Audi S7 Sportback TDI

Audi S7 Sportback

Dynamische elegantie.
De Audi S7 Sportback.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,4–7,1 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 193–186 g/km (NEDC: 170–169 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Een elegante verschijning, een dynamische krachtontwikkeling en een kwalitatief hoogstaand interieur – de Audi S7 Sportback overtuigt met zowel zijn uiterlijke als zijn innerlijke kwaliteiten. Daarbij is onze sportieve coupé uitgerust met de recentste technologieën voor rijassistentie en infotainment.

Stijl en emoties – het exterieur

Het ontwerp van de Audi S7 Sportback2 slaagt erin om stijlvolle elegantie naadloos te doen aansluiten bij zijn progressieve S-karakter. Het profiel van de coupé wordt gekenmerkt door scherpe lijnen. De standaard S-sportophanging met demperregeling brengt de Audi S7 Sportback2 iets lager bij de grond dan het basismodel. Bijkomende specifieke S-elementen benadrukken zijn dynamische inborst.

 

Coupésilhouet

Het elegante en sportieve coupésilhouet van de Audi S7 Sportback TDI² is vooral indrukwekkend van opzij.

Seat in the Audi S7 Sportback

Uitstekende zijdelingse steun

De standaardsportzetels plus zijn als optie verkrijgbaar met rood lederen bekleding Arras en contraststiksel in agaatgrijs.

Sportwagenprestaties in cijfers¹

Vermogen

257

kW*

(349pk)

Koppel

700

Nm*

Acceleratie

5.1

sec*

0 tot 100 km/h

Gemiddeld brandstofverbruik* 7,4–7,1 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie : WLTP: 193–186 g/km (NEDC: 170–169 g/km)

Krachtig en dynamisch – de aandrijflijn

De Audi S7 Sportback wordt aangedreven door een sportieve dieselmotor. Dankzij zijn 257 kW (349 pk) 3.0 V6 TDI (Gecombineerd brandstofverbruik*/¹: WLTP: 7,1 - 7,4 l/100km (NEDC: 6,4 - 6,5 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie*/¹: WLTP: 186 - 194 g/km (NEDC: 169 - 170 g/km)) en koppel van 700 Nm newtonmeter sprint de Audi S7 Sportback in 5,1 seconden van 0 tot 100 km/u (0 tot 62,1 mph). De standaard quattro vierwielaandrijving brengt de kracht over op de weg. Een optioneel sportdifferentieel op de achteras verbetert de stuurprestaties in de bochten.

Rim

Sportwagenprestaties inbegrepen

De Audi S7 Sportback¹ maakt indruk met zijn standaard designelementen die hem onderscheiden van het basismodel. Denk daarbij aan de aluminium 20-duimsvelgen en de remklauwen, optioneel in rood gelakt verkrijgbaar. De bekleding van de buitenspiegels heeft standaard een aluminiumlook.

Verfijnd en esthetisch

De lijn van het stijlvolle en sportieve design wordt naadloos doorgetrokken in het interieur van de Audi S7 Sportback¹. U stapt in via standaard verlichte aluminium deurpanelen met S-logo. Neem plaats in de standaard S-sportzetels en bewaar de controle over uw wagen dankzij het standaard driespakige lederen multifunctiesportstuur en de schakelpedalen met aluminiumlook en S-logo. Wenst u nog meer comfort? Ga dan voor het optionele, verwarmde en onderaan afgeplatte stuur.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,4–7,1 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 193–186 g/km (NEDC: 170–169 g/km)