Audi S7 Sportback | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 194–186 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 7,4–7,1 l/100km

Vermogen

253

kW

Acceleratie (0-100 km/u)

5.1

s

Koppel

700

Nm

Audi S7 Sportback achteraanzicht

Dynamisch en elegant.

Zowel de binnen- als de buitenzijde van de Audi S7 Sportback² maken indruk. De Audi Singleframe met zijn nieuwe structuur en de hertekende diffuser achteraan accentueren zijn dynamische karakter.

Snelle configurator

Combineer verschillende carrosseriekleuren en velgen, en bekijk de Audi S7 Sportback in de interactieve 3D-weergave.

Sportiviteit zit in zijn DNA

Het standaard S-sportonderstel met demperregeling verlaagt de S7 Sportback² in vergelijking met het basismodel. Extra S-specifieke elementen onderstrepen zijn dynamische karakter.

Krachtig en dynamisch – de aandrijving

Met een vermogen van 253 kW en een koppel van 700 Nm versnelt de 3.0 V6 TDI (brandstofverbruik gecombineerd¹: 7,5–7,1 l/100 km; CO₂-uitstoot gecombineerd¹: 195–186 g/km) de wagen van 0 naar 100 km/u in 5,1 seconden. De standaard quattro-vierwielaandrijving brengt het vermogen over op de weg. Het sportdifferentieel³ op de achteras verbetert de wegligging van de wagen in de bochten.

Vooraanzicht S7 Sportback

Verfijnd en esthetisch

Het interieur van de Audi S7 Sportback TDI² verwelkomt u met standaard verlichte dorpellijsten, met aluminium inleg en S-logo aan de voorzijde. U neemt onmiddellijk de controle over de wagen met het standaard lederen multifunctionele sportstuur met schakelpaddles in aluminiumlook en S-logo. Als optie kan dit stuur ook verwarmd³ zijn, en aan de onderkant afgeplat³ om de toegang tot de wagen nog makkelijker te maken.

Cockpit Audi S7 Sportback

Esthetisch en atletisch

De Audi S7 Sportback² competition edition³ onderstreept het sportieve karakter van de wagen met een exclusieve uitrusting. Bijvoorbeeld zijn lichtmetalen velgen uit het Audi Sport gamma, een zwart dak, donkere koplampen en elementen voor en achter in donker liquid chroom. Het interieur pakt uit met accenten in rood en een met leder bekleed sportstuur in Alcantara⁴.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁸ onder Thema's³,⁹ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus³ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Audi sfeerverlichting in de cockpitAudi sfeerverlichting in de cockpit

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

A7 Sportback

Audi A7 Sportback

Gemiddeld brandstofverbruik*: 8,4–5,2 l/100kmGemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 190–136 g/km

Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,5–7,1 l/100 km | Gemiddelde CO2-uitstoot¹: WLTP: 195–186 g/km. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.
³De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁴Alcantara is een niet-geweven materiaal van microvezel.
⁵Product uit het Audi Sport GmbH gamma.
⁶Dinamica microvezel is een ademend microvezelmateriaal, vervaardigd met een aandeel gerecycleerde polyestervezels en verwerkt PET.
⁷Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁸Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com is vereist.
⁹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.