Een Audi A8 L TFSI e kopen? | Audi België

CO2-Emissionen (gewichtet kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 49–40 g/km

Kraftstoffverbrauch (gewichtet kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: ; Stromverbrauch (gewichtet kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}:

Elektrisch rijbereik ca.

54–60

km¹⁵

Acceleratie (0–100 km/u)

4,9

s

Systeemvermogen

340

kW

Zijaanzicht achterkant Audi A8 L TFSI e

Moeiteloos en efficiënt

Met de Audi A8 L 60 TFSI e² ervaart u moderne plug-in hybridetechnologie, gecombineerd met een hoge mate van comfort.

Wees veeleisend

Het plug-in hybrideconcept biedt veel voordelen: dankzij de efficiënte elektromotor rijdt u geruisloos en lokaal zonder uitstoot, en dankzij de TFSI-motor ligt geen enkele bestemming buiten bereik. Laad hem onderweg of thuis op, en recupereer elektrische energie tijdens het rijden.

Zijaanzicht Audi A8 L TFSI e

Laad hem in alle rust thuis op: Voor thuis opladen met een laadvermogen³ tot 7,4 kW hebt u de keuze tussen het standaard e-tron laadsysteem compact of de optionele Audi wallbox-modellen⁴ voor nog comfortabeler laden.

Piek elektrisch vermogen

100

kW

Elektrische topsnelheid

135

km/u

Batterijcapaciteit (bruto) tot

17,9

kWh

Brandstofverbruik gecombineerd¹,²: 2,2–1,8 l/100 km (WLTP); Stroomverbruik gecombineerd¹,²: 23,8–22,0 kWh/100 km (WLTP); CO₂-uitstoot gecombineerd¹,²: 49–40 g/km (WLTP).

Nauwkeurig. Dynamisch. Onmiskenbaar

Laat u in vervoering brengen door de volgende generatie verlichtingstechnologie. Met optionele digitale Matrix ledkoplampen⁸ of standaard oledachterlichten. Er is ook keuze uit twee achterlichtsignaturen. Afhankelijk van de rijmodus wordt de signatuur aangepast wanneer de wagen stilstaat.

Digitale HD matrix ledkoplampen: Verfijn het karakter van uw plug-in hybride met de revolutionaire koplamptechnologie. Indrukwekkende lichtanimaties en handige lichtfuncties, mogelijk gemaakt door het direct projecteren van lichtbeelden met een hoge resolutie, kunnen individueel worden geselecteerd.

Opmerking: De animatie toont de Audi A8 L.

Meer ruimte voor schoonheid

De businessberline is een indrukwekkende verschijning met zijn totale lengte van 5,30 meter en zijn elegante design: met de optionele S line-exterieuruitrusting⁸, zwart stylingpakket plus⁸, S line-interieur⁸ en de elektrisch zwenkbare trekhaak⁸ is hij een klasse apart.

Echte schoonheid zit vanbinnen

De nieuwe Audi A8 L 60 TFSI e² beschikt over een hoogwaardig interieur dat een bijzonder hoog zitcomfort biedt. De gepersonaliseerde comfortzetel met relaxfunctie⁸ achter de voorste passagier leent zich ideaal voor werken en ontspannen onderweg.

Achterzetels Audi A8 L TFSI e

Uitzonderlijke ruimte: Met de businessberline kunt u rekenen op een comfortabel en extra ruim interieur, met een hoog zitcomfort achterin.

Apple Music

Ingebouwde Apple Music¹⁰: Geniet van de ultieme muziekervaring in de wagen met Apple Music¹⁰. Stream naadloos meer dan 100 miljoen nummers zonder advertenties, rechtstreeks vanaf het MMI van uw wagen. Beluister uw favoriete muziek en ontdek meer nummers die bij u passen.

Opmerking: Het beeld toont de Audi A8.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app¹¹ onder Thema's⁸,¹² en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁸ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Audi sfeerverlichting in de cockpitAudi sfeerverlichting in de cockpit

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Wees uniek met Audi exclusive⁶

Maak uw Audi A8 L even uniek als uzelf met Audi exclusive⁶. Met geselecteerde inlegplaatjes, gekleurd leder en aangepaste koetswerkkleuren, en lakafwerkingen met mat effect in een breed scala aan kleuren. Helemaal zoals u het wilt.

Zo gevarieerd als het leven

Originele Audi Accessoires®⁷ maken van uw businessberline een allroundtalent. Door middel van technische kenmerken en visuele accenten kunt u hem eenvoudig aan nieuwe behoeften aanpassen. Elke keer opnieuw.

Espresso mobil Audi A8

Geniet onderweg van een kopje koffie: Met de mobiele espressomachine zet u verse koffie in de wagen. Parkeer uw Audi om een kopje koffie te bereiden en geniet van een welverdiende pauze.

Opmerking: Het beeld toont de Audi A8 L.

A8 L TFSI e

Audi A8 60 TFSI e

CO₂-uitstoot gecombineerd¹: 49–40 g/km (WLTP); Brandstofverbruik gecombineerd¹: 2,1–1,7 l/100 km (WLTP); Stroomverbruik gecombineerd¹: 23,6–21,9 kWh/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP en niet volgens NEDC beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Brandstofverbruik gecombineerd¹: 2,2–1,8 l/100 km (WLTP); Stroomverbruik gecombineerd¹: 23,8–22,0 kWh/100 km (WLTP); CO₂-uitstoot gecombineerd¹: 49–40 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP en niet volgens NEDC beschikbaar.
³Het laadvermogen hangt af van het gebruikte netstekkertype, de landspecifieke spanning, het aantal beschikbare fasen van het stroomnet en de huishoudelijke installatie van de klant. Het kan in sommige gevallen dan ook lager zijn. Het netvoedingssnoer met industriële stekker en de bedieningseenheid van het laadsysteem zijn op elkaar afgestemd en ondersteunen een bepaalde laadcapaciteit. Hoewel het technisch mogelijk is om de netaansluitkabel later over te schakelen naar een andere industriële connector, kan dit leiden tot een lager laadvermogen.
⁴Verkrijgbaar bij Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
⁵Kan resulteren in een hoger brandstofverbruik.
⁶Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁷Audi Originele Accessoires® zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig. Daarom kunnen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.
⁸De vermelde uitrusting is als optie tegen een meerprijs beschikbaar. De functionaliteit kan variëren, afhankelijk van de beschikbaarheid in verschillende landen en de voertuigconfiguratie.
¹⁰Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
¹¹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
¹²Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
¹³Volledig elektrische actieradius gecombineerd (WLTP), voor 19- tot 21-inch velgen.
¹⁴De getoonde laadtarieven en de laadpas zijn afkomstig van Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). De tarieven gelden met een myAudi-account en de myAudi-app. In de myAudi-app moeten de volledig elektrische Audi (op basis van voertuigidentificatienummer) en een hoofdgebruiker zijn vastgelegd. Het abonnement heeft een vaste looptijd van 12 maanden en zal automatisch verlopen na deze periode. Het verbreken van het contract tijdens de looptijd van het abonnement is niet mogelijk.
Afhankelijk van het mobiele telefoonabonnement kunnen extra kosten afgerekend worden.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Deze webpagina is gebaseerd op informatie voor de Duitse markt. Voor de juiste prijzen in België en andere landen raadpleegt u de myAudi-app. Om uw auto in de myAudi-app aan te melden, heeft u het voertuigidentificatienummer nodig. Abonnementen kunnen afgesloten worden vanaf 01/01/2023.