Audi A8 TFSI e prijzen & condities | Audi België

De Audi A8 60 TFSI e quattro: Een efficiënte luxeberline.

Pack block Audi A8 TFSI e

A8 TFSI e Pack Platinum Plus - 60 TFSI e quattro 330(449) kW(pk) tiptronic

 • Catalogusprijs*: € 142.905
 • Voordeel Pack**: € 9.680
 • Salonactie***: € 20.500
 • Totaal voordeel: € 30.180
 • Prijs Salonactie: € 112.725
Kies deze uitvoering
Meer weten over bovenstaande configuratie:
- Metaalkleur (behalve à la carte kleuren)
- HD Matrix-ledkoplamp
- Comfortzetels voorin
- Valconaleder
- Centrale comfortarmsteun
- Audi phone box
- Lederpakket 1
- Servovergrendeling voor de deuren
- Pakket autonoom parkeren
- Head-up display
- Verkeersbordenherkenning
- Audi smartphone interface
- Pack assistance "Tour"
- Pack assistance "City"
-Voorzetels met ventilatiefunctie
-Bedieningstoetsen glaslook zwart met haptische feedback incl. alulook
-Sfeerverlichtingspakket Plus
-Bang & Olufsen Premium Sound system
-Dynamische vierwielbesturing
*
Aanbevolen catalogusprijs, incl. de prijzen van de individuele opties en de waarde van bijkomende uitrusting. Afgebeeld model voorzien van opties tegen meerprijs.
**
Het voordeel op de packs is gelijk aan het verschil tussen de som van de aanbevolen catalogusprijs van de opties waaruit het pack of de editie is samengesteld en de prijs van het pack of de editie.
***
De Salonactie is geldig op elk nieuw klantencontract tussen 5 december en 29 februari 2024 (inbegrepen) en bestaat uit (indien van toepassing): de Salonvoucher, de Sport Editions actie en de overnamepremie. De toekenning van de overnamepremie is onderhevig aan strikte voorwaarden. De Salonvoucher en de Sport Editions actie zijn onderling niet cumuleerbaar. Voor meer info contacteer uw Audi verdeler.
****
Het Audi Sport Bonus aanbod is geldig van 01/02/2023 tot en met 29/02/2024 en dit voor elk nieuw klantencontract. Deze bonus is niet combineerbaar met de Salonvoucher en de overnamebonus. Er is geen minimum aan opties vereist om te kunnen genieten van de Audi Sport Bonus. Dit aanbod is van toepasssing op volgende modellen: Audi RS 3 Sportback en Berline (enkel stockwagens), Audi RS Q3 (enkel stockwagens), Audi RS Q3 Sportback (enkel stockwagens), Audi RS 4 Avant, Audi RS 5 Coupé, Audi RS 5 Sportback en Audi RS Q8.
Audi Q3 TFSI e en Audi A3 Sportback TFSI e

Salonactie
Tot en met 29 februari 2024

Een korting op een EDI laadstation¹,² of een Audi Electric Bonus¹?

U kiest voor een plug-in hybride Audi? Uitstekende keuze! Om u te belonen, schenkt Audi u een extra voordeel: € 1.300 korting (excl. btw) op een intelligent geconnecteerd laadstation van EDI of een Audi Electric Bonus t.w.v. € 500 (incl. btw) op een TFSI e model.

Audi A8 TFSI e met € 6.500 stockbonus

Audi A8 TFSI e met € 6.500 stockbonus³

Geniet t.e.m. 29 februari van uitzonderlijke condities op snel leverbare Audi A8 TFSI e stockwagens.

Geniet van deze uitzonderlijke aanbieding
1
Bij aankoop van een 100% elektrische of plug-in hybride Audi heeft u de keuze tussen een korting op een intelligent geconnecteerd laadstation van EDI of de Audi Electric Bonus. Beide opties zijn onderling niet combineerbaar. Niet cumuleerbaar met een specifieke klantgebonden fleetkorting.

De Audi Electric Bonus bedraagt € 500 incl. btw voor Audi TFSI e (plug-in hybride) modellen en € 750 incl. btw voor Audi e-tron (100% elektrische) modellen.
2
Het aanbod voor een korting op een intelligent geconnecteerd laadstation en certificatie van de elektrische installatie (t.w.v. € 1.300 excl. btw), alleen bij installaties in België, is uitsluitend geldig voor de betaling van de factuur voor de plaatsing van een elektrisch laadstation door het bedrijf Electric by D’Ieteren n.v. (EDI). De korting op een EDI laadinstallatie is niet langer van toepassing wanneer de bestelde wagen wordt geannuleerd of wordt aangepast naar een model waarop de actie niet van toepassing is. Slechts één gratis laadstation en één gratis certificatie per bestelling van een 100% elektrische of plug-in hybride Audi, met een maximum van 5 gratis laadstations en 5 gratis certificaties per natuurlijke persoon en/of rechtspersoon. Een upgrade naar een EDI laadstation uit de hogere categorie is mogelijk mits betaling van de bijkomende kost door de klant. Het is echter niet mogelijk de waardebon ter waarde van € 1.300 ex BTW te gebruiken voor de installatie van een niet-geconnecteerd laadstation. Het btw-stelsel dat op de installatie van de laadpaal van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke bepalingen, zoals toegepast door de FOD Financiën (https://financien.belgium.be/nl). De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw-tarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning is ten minste tien jaar oud, (ii) uw woning wordt uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) worden rechtstreeks aan u, de “eindverbruiker” (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Aanbod geldig 12 maanden vanaf datum bestelbon. Meer info op www.edi.be. Aanbod onder voorwaarden, voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Korting in lijn met de EDI-tarieven vastgesteld op 01/02/2024. EDI-tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Aanbod voor particulieren en professionele klanten. Actie geldig bij bestelling van een nieuwe 100% elektrische of plug-in hybride Audi bij een erkende deelnemende Audi verdeler in België. Geldig op elk nieuw klantencontract tussen 5 december en 29 februari 2024 (inbegrepen). Enkel geldig voor klantencontracten in Audi plug-in hybride modellen (Audi A3 Sportback TFSI e, Audi Q3 TFSI e, Audi Q3 Sportback TFSI e, Audi Q5 TFSI e, Audi Q5 Sportback TFSI e, Audi A6 Berline TFSI e, Audi A6 Avant TFSI e, Audi A7 Sportback TFSI e, Audi A8 TFSI e, Audi Q7 TFSI e en Audi Q8 TFSI e) en volledig elektrische Audi modellen (Audi Q4 e-tron, Audi Q4 Sportback e-tron, Audi (Q8) e-tron, Audi (Q8) Sportback e-tron, Audi e-tron GT, Audi RS e-tron GT). Zowel van toepassing op stockwagens als op nieuwe bestellingen, met uitzondering van de Q3 TFSI e en Q3 Sportback TFSI e. Bij deze modellen is het aanbod enkel van toepassing op stockmodellen. Combineerbaar met alle lopende commerciële acties. Niet cumuleerbaar met een specifieke klantgebonden fleetkorting. Voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Audi België behoudt zich het recht voor controles uit te voeren op de aanwezigheid van de (correcte) incentives op ondertekende bestelbonnen en het respecteren van het maximum aantal EDI laadstation per natuurlijke persoon/rechtspersoon.
3
Het Stock Bonus aanbod is geldig van 01/02/2023 tot en met 29/02/2024. Combineerbaar met alle lopende commerciële acties, met uitzondering van de bonus voor de Audi Q3 (Sportback) TFSI e, Audi A6 Berline TFSI e, Audi A6 Avant TFSI e, Audi A7 Sportback TFSI e en Audi A8 (L) TFSI e.
 • BMS_private-lease_1920x1080.jpg
  Private Lease

  Met Private Lease van Volkswagen D'Ieteren Finance genieten alle particuliere Audi klanten van de voordelen die gewoonlijk voorbehouden zijn aan professionals.
  - Een vast bedrag per maand inclusief diensten à la carte.
  - Geen administratieve verplichtingen meer die gepaard gaan met de aankoop, het onderhoud of de wederverkoop van een voertuig.
  - Een nieuw voertuig bij elke contractverlenging

  Geniet van dit aanbod
 • Financial_service_2020.jpg
  Audi Financial Services
  Voor particulieren

  Private Lease, klassieke financiering of verzekering? Bekijk alle financiële diensten voor particulieren.

  Ontdek onze services
 • DIE00057_BMSLP_1920x1080_financialprofessionals_1920x1080.jpg
  Audi Financial Services
  Voor professionals

  Leasing, renting, of verhuur op lange termijn. Kies voor de financieringsformule die het best past bij uw bedrijf.

  Ontdek onze services