Een Audi Q3 Sportback kopen? | Audi België

Extraverte SUV-coupé.
De Audi Q3 Sportback.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,8–5,0 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 199–132 g/km

De Audi Q3 Sportback combineert het uiterlijk en de emotionele aantrekkingskracht van een coupé met de kracht en functionaliteit van een SUV. Een groot aanbod aan infotainment- en connectiviteitsopties en een uitgebreide standaarduitrusting zorgen voor vrijwel onbeperkt plezier aan het stuur.

Opmerking: Hier afgebeeld is een ‘edition one’, een variant van de Audi Q3 Sportback met een bijzonder sportief aanbod aan interieur- en exterieuruitrusting. De ‘edition one’ is al uitverkocht.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-AQ3_191005_V2_2.jpg
1920x1080-AQ3_191005_V2_2.jpg
  • Audi breidt zijn modellengamma uit met een compacte SUV in coupévorm: de Audi Q3 Sportback. De Audi ringen², voor en achter in glanzend zwart, verlenen de voor- en achterkant van het voertuig expressieve accenten.

  • De zwarte Singleframe-grille heeft een driedimensionaal design en benadrukt de sportieve voorkant.

  • Krachtige motoren met TDI- of TFSI-technologie (brandstofverbruik gecombineerd¹: 7,5-4,5 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 172–119 g/km) zorgen voor veel rijplezier.

  • De lage daklijn vloeit over de licht hellende D-stijlen en mondt uit in een dakrandspoiler.

  • Met de bagageruimtelade³ en de opvouwbare bagageruimtebox³ kunt u kleinere spullen veilig opbergen.

  • Het optionele sfeerverlichtingspakket plus zorgt voor een aangename verlichting in het interieur. U kunt het pakket afzonderlijk bestellen of als onderdeel van de optionele Interior Design Selection uitrustingslijn.

  • Ervaar de digitalisering van de hogere segmenten in de Audi Q3 Sportback.

  • De Audi Q3 Sportback is uitgerust met talrijke rijhulpsystemen⁴ die u ondersteunen in het dagelijkse verkeer.

  • Het volume van de bagageruimte varieert van 530⁵ tot 1400 liter⁵. De optionele elektrische achterklep kan gemakkelijk met een voetgebaar worden geopend.

Digitale cockpit

De standaarduitrusting omvat een 10,25” digitaal instrumentenpaneel. U kunt ook kiezen voor de Audi virtual cockpit plus, met een 12,3” HD-display met haarscherpe animaties die u relevante voertuiginformatie verschaft. Via het 10,1” display in de middenconsole bedient u de MMI navigation plus met MMI touch, de topversie van het optionele MMI-infotainmentsysteem. Dankzij verschillende interfaces en poorten kunt u uw mobiele apparaten⁵ met het voertuig verbinden. Geniet van het brede dienstenaanbod van Audi connect⁶.

De cockpit van de Audi Q3 Sportback

Ultiem plezier aan het stuur – precies zoals u gewend bent

De Audi Q3 Sportback is uitgerust met verschillende technologieën die de dynamische prestaties op de weg verbeteren: Het optionele sportonderstel zorgt voor een goede tractie. Progressieve stuurbekrachtiging verbetert de eigenschappen van de directe stuurinrichting, bijvoorbeeld op bochtige wegen of bij het afslaan. Opteer voor het optionele dynamische rijsysteem Audi drive select en kies uit zes verschillende modi die de karakteristieken van de auto beïnvloeden. Het systeem heeft niet alleen invloed op de afstelling van de motor en transmissie, maar ook op de elektronisch verstelbare schokdempers en de stuurbekrachtiging.

Dynamische aandrijving van de Audi Q3 Sportback
Meer over hulpsystemen
Kijk eens rond in het interieur

Interieur: Ontwerp uw voertuig mee

Kies uit een breed scala aan interieurpakketten, zoals de optionele Interior Design Selection. Het bestaat uit sportstoelen voorin, het sfeerverlichtingspakket plus en inlays in aluminium Dimension, dark. Het optioneel verkrijgbare S line-interieur omvat sportzetels met S-embleem, een lederen stuurwiel in 3-spaaks design met multifunctie plus inclusief stuurgrepen en keuzehendelknop in geperforeerd leer, en pedalen en voetsteunen in roestvrij staal.

Het interieur van de Audi Q3 Sportback met sfeerverlichting Audi Q3 Sportback met open koffer

Veelzijdig en functioneel

De achterbank plus biedt plaats aan drie personen, kan 130 mm naar voren en naar achteren worden verplaatst en de hoek van de – in drieën gedeelde rugleuningen – kan in zeven standen worden versteld. Het volume van de bagageruimte varieert van 530⁹ tot 1400 liter⁹ en u kunt de optionele elektrische achterklep gemakkelijk openen met een voetgebaar.

Audi Q3 Sportback met open koffer
Meer over Originele Audi Accessoires®

Helder verlicht

Koplampen met ledtechnologie zijn standaard in de Audi Q3 Sportback. U kunt ook opteren voor de matrix-ledkoplampen met dynamische richtingaanwijzers. De Audi matrix-ledtechnologie maskeert selectief tegemoetkomende voertuigen terwijl de rest van de weg verlicht blijft.

Vooraanzicht van de Audi Q3 Sportback met verlichte koplampen
Audi exclusive

Beeld – voor u, niet voor anderen

Kies voor een individuele lakafwerking van Audi exclusive¹⁰, zoals het onmiskenbare Misanorood, pareleffect. Voeg dynamische accenten toe aan het interieur met gekleurde stiksels in Audi Sport rood¹¹. Zo weet u zeker dat u de aandacht trekt.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Van Audi Sport GmbH.
3
Audi Genuine Accessories zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig. Daarom mogen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.
4
Let op: De systemen werken slechts binnen bepaalde grenzen en dienen louter ter ondersteuning van de bestuurder. De bestuurder blijft echter als enige verantwoordelijk voor het besturen van de wagen en moet te allen tijde aandachtig blijven.
5
Neem contact op met uw Audi verdeler of kijk op www.audi.be voor informatie over compatibele mobiele telefoons.
6
De optionele comfortsleutel is een voorwaarde voor de Audi connect-sleutel.
7
De inhoud van de functies kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid in verschillende landen en de voertuigconfiguratie.
8
Afhankelijk van de gekozen motor en uitrusting.
9
Audi exclusive is een optie van Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor meer informatie over standaard- en optionele uitrusting.
10
Alleen te bestellen in combinatie met S line-interieur.