Audi Q3 Sportback | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 207–144 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 9,1–5,5 l/100 km

Audi Q3 Sportback achteraanzicht

Extraverte SUV-coupé

De Audi Q3 Sportback combineert het uiterlijk en de emotionele aantrekkingskracht van een coupé met de kracht en functionaliteit van een SUV.

Vooruitstrevend design

De grote Singleframe-grille met achthoekig design en zijdelingse luchtinlaten domineren de voorkant van de Audi Q3 Sportback. Het coupéachtige silhouet is meteen herkenbaar vanaf de zijkant. Kenmerkend voor de achterzijde zijn onder meer de vloeiende, aflopende daklijn, de lage achterruit en de scherp omlijnde achterlichten. Pas de buitenkant aan uw persoonlijke smaak aan. Kiest u voor de S line¹¹ uitrusting, dan krijgt uw Audi Q3 Sportback bumpers in contrasterende lakafwerking, lichtmetalen velgen in 5-V-spaaks S-design, verlichte dorpellijsten met aluminium inlays vooraan, S-logo en nog veel meer.

Vooraanzicht Audi Q3 Sportback

Ultiem rijplezier standaard inbegrepen

De Audi Q3 Sportback is uitgerust met verschillende technologieën die de dynamische prestaties op de weg verbeteren.

Side front view Audi Q3 Sportback

Technische ondersteuning: De sportophanging¹⁰ zorgt voor een uitstekende tractie. Progressieve stuurbekrachtiging verbetert de eigenschappen van de directe stuurinrichting, bijvoorbeeld op bochtige wegen of bij het afslaan. Dankzij het dynamische rijsysteem Audi drive select houdt u uw rijervaring perfect in de hand.

Veelzijdig en functioneel

De achterbank plus biedt plaats aan drie personen, kan 130 mm naar voren en naar achteren worden verplaatst en de hoek van de driedelige rugleuningen kan in zeven standen worden versteld. Het volume van de bagageruimte varieert van 530² tot 1.400 liter². De elektrische achterklep¹¹ kunt u makkelijk openen met een voetgebaar.

Word mede-ontwerper

Kies uit een breed scala aan interieurpakketten, zoals de interior design selection¹⁰. Dat bestaat uit sportstoelen voorin, het sfeerverlichtingspakket plus en inleg in donker aluminium Dimension.

Q3 Sportback Interieur

Sportief interieur: Het S line interieur¹⁰ omvat sportzetels met S-embleem, een lederen stuurwiel in 3-spaaksdesign met multifunctie plus inclusief stuurgrepen en keuzehendelknop in geperforeerd leder, en pedalen en voetsteunen in roestvrij staal.

Apple Music on the MMI Display

Ingebouwde Apple Music¹¹: Geniet van de ultieme muziekervaring in de wagen met Apple Music¹¹. Stream naadloos meer dan 100 miljoen nummers zonder advertenties, rechtstreeks vanaf het MMI van uw wagen. Beluister uw favoriete muziek en ontdek meer nummers die bij u passen.

Opmerking: Het beeld toont de Audi Q3 45 TFSI e.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app¹² onder Thema's¹⁰,¹³ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus¹⁰ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Licht thema Audi cockpitLicht thema Audi cockpit

"Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos"

Audi exclusive⁸

Maak uw Audi Q3 Sportback even uniek als uzelf, dankzij Audi exclusive⁸. Met exclusieve inlegplaatjes, gekleurd leder en een breed gamma aan gepersonaliseerde koetswerkkleuren. Precies zoals u het wenst.

Audi Q3 Seitenansicht

Audi Q3

Gemiddeld brandstofverbruik*: 9,2–5,5 l/100 kmGemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 209–143 g/km

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,9-5,0 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 203–131 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, en niet volgens NEDC.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Afhankelijk van de geselecteerde motor en uitrusting.
³Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
⁴Alleen in combinatie met het parkeersysteem plus of parkeerhulp, MMI radio plus en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
⁵De functionaliteit kan variëren, afhankelijk van de beschikbaarheid in verschillende landen en de voertuigconfiguratie. De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁶Audi Originele Accessoires zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig. Daarom kunnen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.
⁷Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
⁸Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁹Alleen te bestellen in combinatie met S line interieur.
¹⁰De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
¹¹Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
¹²Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
¹³Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.