Audi Q3 Sportback | Audi België
Audi Q3 Sportback

Audi Q3 Sportback

Een extraverte SUV-coupé.
De Audi Q3 Sportback

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,8–5,4 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 199–142 g/km (NEDC: 172–119 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Een soulmate waarmee u gezien wil worden – de nieuwe Audi Q3 Sportback heeft de elegantie en het sportieve karakter van een coupé met de kracht en de veelzijdigheid van een SUV.
In combinatie met de uitgebreide standaarduitrusting belooft het ruime infotainment- en connectiviteitsaanbod onevenaarbaar rijplezier.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-q3-sportback-side-view-my2021-191005_1.jpg
1920x1080-audi-q3-sportback-side-view-my2021-191005_1.jpg
  • Audi breidt zijn reeks uit met een compacte SUV in coupévorm: de Audi Q3 Sportback.

  • Het zwarte Singleframe-rooster met driedimensionale vorm onderstreept het sportieve karakter van de voorkant van de wagen.

  • Krachtige motoren met de TDI- of TFSI-technologie (Gemiddeld brandstofverbruik<a href="#nemo-fn_eec-global-disclaimer" class="audi-j-footnote-reference" target="_self"><sup class="audi-footnote-anchor__text">*</sup></a> 8,8–5,4 l/100km | Gemiddelde CO<sub>2</sub> emissie : WLTP: 199–142 g/km (NEDC: 172–119 g/km)) staan borg voor veel rijplezier.

  • De lage daklijn gaat in de zacht hellende D-stijlen over en eindigt in een dakrandspoiler.

  • Dankzij de bagageruimtebak² en de plooibox kunt u kleinere spullen veilig opbergen.

  • Het optionele sfeerverlichtingspakket plus zorgt voor een aangename verlichting in het interieur. U kunt het pakket individueel bestellen of als onderdeel van de 'interior design selection' -uitrustingslijn.

  • In de Audi Q3 Sportback beleeft u het digitale tijdperk op topniveau.

  • De 15 krachtige luidsprekers van het optionele Bang & Olufsen Premium Sound System met 3D-geluid zorgen voor een surround-sound waarmee u zich op een liveconcert waant.

  • De Audi Q3 Sportback is uitgerust met talrijke rijhulpsystemen³ die u in het dagelijkse verkeer ondersteunen.

Audi digital cockpit

In de Audi Q3 Sportback geniet u van het nieuwste infotainmentsysteem. Een digitaal touchscreen van 10,25 inch maakt deel uit van de standaarduitrusting. U hebt ook de optie om voor de Audi virtual cockpit te kiezen met de 12,3 inch grote HD-display, waarop haarscherpe animaties en relevante voertuiginformatie verschijnen. Het optionele MMI-infotainmentsysteem bedient u in de MMI-navigatie met MMI-touch via een grote display van 10,1 inch in de middenconsole. Dankzij verscheidene interfaces en aansluitingen kunt u uw mobiele toestellen⁴ op de wagen aansluiten. Bovendien geniet u van een ruim aanbod Audi connect⁵ diensten.

Cockpit Audi Q3 Sportback
Meer over Bang & Olufsen

Standaard rijplezier

Om u het grootst mogelijke rijplezier te bieden, hebben we de Audi Q3 Sportback standaard uitgerust met enkele technologieën die de dynamiek op de weg vergroten: de optionele sportophanging zorgt voor optimale tractie. Progressieve besturing biedt een directe respons, bijvoorbeeld op bochtige landwegen en bij het veranderen van richting. Via Audi drive select, het systeem voor de rijdynamiek, past u met zes verschillende modi uw auto aan zijn omgeving aan. Het systeem beïnvloedt behalve de instellingen van motor en versnellingsbak, ook de elektronisch instelbare schokdempers en de stuurbekrachtiging. Binnen het motorenaanbod (Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,8–5,4 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 199–142 g/km (NEDC: 172–119 g/km)) biedt Audi de 2.0-liter TDI-motor met 110 kW (150 pk) en 140 kW (190 pk) aan, evenals de 1.5-liter TFSI- en 2.0-liter TFSI-benzinemotoren met 110 kW (150 pk) en 169 kW (230 pk).

Zijaanzicht Audi Q3 Sportback
Meer over de rijassistentiesystemen
Panoramisch 360°-beeld

Interieur: geef het mee vorm

Met ons uitrustingsconcept personaliseert u het interieur van de Audi Q3 Sportback naar wens. Kies bijvoorbeeld voor de optionele 'Interior design selection', die u op de foto ziet. Deze omvat sportzetels voorin, het meerkleurige surround- en sfeerverlichtingspakket en hoogwaardige decoratieve inlegplaatjes. De optionele S-line interieurafwerking omvat onder andere sportzetels met het S-logo, een met geperforeerd leder bekleed multifunctiestuur in 3-spakendesign, pedalen en voetsteunen in roestvrij staal.

Interieur Audi Q3 Sportback

Flexibel en functioneel

De Audi Q3 Sportback beschikt over een bijzonder flexibel interieur. De achterbank biedt plaats aan drie passagiers en kan standaard 130 mm in de lengterichting verschoven worden. De helling van de driedelige leuning kan in zeven stappen versteld worden. Het volume van de bagageruimte varieert van 530 tot 1.400 liter. Optioneel is de elektrische kofferklep die u comfortabel met een voetbeweging kunt openen wanneer u de handen niet vrij hebt.

Achterzijde Audi Q3 Sportback
Meer over de Audi Originele Accessoires

Helder verlicht

Koplampen met ledtechnologie horen tot de standaarduitrusting van de Audi Q3 Sportback. Daarnaast zijn er de optionele Matrix ledkoplampen met dynamische richtingaanwijzers die een hoge zichtbaarheid garanderen. De Audi Matrix ledtechnologie dekt de lichtbundel selectief af om tegenliggers niet te verblinden – de rijweg blijft helder verlicht.

Ledtechnologie Audi Q3 Sportback
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
3
Opmerking: deze rijassistentiesystemen dienen ter ondersteuning. De bestuurder blijft altijd zelf verantwoordelijk om zich aandachtig in het verkeer te begeven.
4
Neem voor informatie over compatibele mobiele telefoons contact op met uw Audi verdeler.
5
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
6
Functionaliteit kan variëren afhankelijk van de landspecifieke leverbaarheid en de voertuigconfiguratie.