Audi Q3 Sportback | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 201–138 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,9–5,3 l/100km

Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

Audi Q3 Sportback achteraanzicht

Extraverte SUV-coupé

De Audi Q3 Sportback combineert het uiterlijk en de emotionele aantrekkingskracht van een coupé met de kracht en functionaliteit van een SUV.

Vooraanzicht Audi Q3 Sportback
Licht thema Audi cockpitLicht thema Audi cockpit

"Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos"

Audi Q3 Seitenansicht

Audi Q3

Gemiddeld brandstofverbruik*: 8,9–5,2 l/100kmGemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 203–137 g/km

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,9-5,0 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 203–131 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, en niet volgens NEDC.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Afhankelijk van de geselecteerde motor en uitrusting.
³Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
⁴Alleen in combinatie met het parkeersysteem plus of parkeerhulp, MMI radio plus en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
⁵De functionaliteit kan variëren, afhankelijk van de beschikbaarheid in verschillende landen en de voertuigconfiguratie. De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁶Audi Originele Accessoires zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig. Daarom kunnen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.
⁷Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
⁸Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁹Alleen te bestellen in combinatie met S line interieur.
¹⁰De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
¹¹Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
¹²Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
¹³Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.