Audi Q3 | Audi België

Veelzijdige ster.
De Audi Q3

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,8–5,4 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 200–141 g/km (NEDC: 172–118 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De Audi Q3 is een gezins-SUV met sterke allround talenten. Deze tweede generatie straalt niet alleen meer zelfvertrouwen uit, ze is ook veel praktischer dankzij de overvloedige ruimte, het uitgebreide aanpassingsvermogen en vele handige details

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-q3-dynamic-rear-side-view-my2021-181005_1.jpg
1920x1080-audi-q3-dynamic-rear-side-view-my2021-181005_1.jpg
 • Met zijn globale dynamische look straalt de Audi Q3 onmiskenbaar een stedelijke levensstijl uit.

 • De voorkant heeft een uitspringend Singleframe-radiatorrooster, zijdelingse luchtinlaten en opvallende koplampen.

 • Premium geluidskwalieit: Bang & Olufsen Sound System met virtueel 3D-geluid creëert een onnavolgbare driedimensionale klankkwaliteit in de Audi Q3.

 • Het wow-effect: De Audi Q3 maakt vanuit ieder standpunt indruk met zijn sportieve look.

 • Zijn SUV-karakter valt meteen op, vooral langs achter.

 • Met de Audi Q3 kunt u kiezen tussen led- of Matrix-ledkoplampen.

 • Afhankelijk van de positie van de achterzetels en rugleuningen bedraagt de kofferruimte 530 of 675 liter.

 • Met neergeklapte rugleuningen bedraagt de inhoud van de kofferruimte 1.525 liter.

 • De optionele Audi virtual cockpit verschaft u in één oogopslag toegang tot een berg informatie, in haarscherpe kwaliteit.

 • Treed binnen in een totaal nieuwe wereld van geluid, met het Bang & Olufsen Premium Sound System met virtuele 3D-klank.

 • Als onvervalste SUV is de Audi Q3 natuurlijk ook geschikt voor offroad rijden.

 • Gemakkelijk te zien in profiel: de lange wielbasis creëert een overvloed aan ruimte in het interieur.

Het ruimteconcept van de Audi Q3

Tot

7

posities

verstelbare zetels achteraan

Tot

675

liter²

kofferinhoud

Tot

1,525

liter²

totale bergruimte

Groot en aanpasbaar: het ruimteconcept

U kunt de zetels naar believen elektrisch verstellen. Dankzij de lange wielbasis kunnen u en uw passagiers genieten van een overvloed aan hoofd- en beenruimte.

Bovenaanzicht Audi Q3
bovenaanzicht Audi Q3
Meer over het ruimteconcept

Volledige controle

De Audi Q3 is standaard uitgerust met MMI-radio inclusief een 10,25-inch digitaal combi-instrument. Via diverse interfaces en poorten kunt u uw mobiele toestellen met het voertuig verbinden. De optionele topversie van de bedieningsterminal, de MMI navigation plus met MMI touch, heeft een HD-kleurendisplay die zelfs handschrift kan herkennen. Dankzij de geïntegreerde Audi connect-diensten³ kunt u genieten van een hele reeks digitale features.

Audi virtual cockpit Audi Q3
Meer over infotainment

Krachtig, verfijnd en efficiënt

Audi biedt diverse motoren voor de Audi Q3 (Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,8–5,4 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 200–141 g/km (NEDC: 172–118 g/km)). De 1.5 liter TFSI-benzinemotor levert 110 kW (150 pk), terwijl de grotere 2.0 liter TFSI-motor verkrijgbaar is met vermogens van 140 kW (190 pk) en 169 kW (230 pk). De 2.0 liter TDI-dieselmotor bestaat in een uitvoering met 110 kW (150 pk) en eentje met 140 kW (190 pk).

Zijaanzicht Audi Q3
Meer over rijdynamiek en de motor
Audi Q3 in de stad

Vertrouw erop

De Audi Q3 biedt u een keur van rijbijstandssystemen⁶ om uit te kiezen. Een heel bijzonder systeem is het optionele adaptive cruise assist⁷. Dat helpt u bij het gas geven, remmen en handhaven van een constante snelheid en afstand, en zorgt ervoor dat u in uw rijstrook blijft.

Meer over de hulpsystemen

Zien en gezien worden

De optionele Audi Matrix-ledkoplampen verleggen de grenzen, niet alleen in termen van design, maar ook en vooral in termen van technologie, om uw dagelijkse routine net iets gemakkelijker te maken. U hoeft in het donker niet langer constant om te schakelen tussen de grote lichten en de dimlichten. Een regeleenheid schakelt afzonderlijke dioden immers automatisch in en uit op basis van verschillende rijsituaties.

Audi Matrix LED headlights Audi Q3

Blijf uniek

Met de edition one biedt Audi u een heel bijzondere versie van de Audi Q3. Met tal van extra uitrustingselementen: 20-inch velgen van Audi Sport⁸, Matrix-ledkoplampen en achterlichten met dynamische richtingaanwijzers, design selection-interieur en nog veel meer.

Matrix LED rear lights Audi Q3
1
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Afhankelijk van de gekozen motorisering en uitrusting.
3
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
4
Beschikbaarheid afhankelijk per land.
5
Google en het Google-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Google Inc.
6
Houd er rekening mee dat rijhulpsystemen de bestuurder tijdens het rijden maar kunnen helpen binnen de limieten van het systeem. De verantwoordelijkheid blijft altijd bij de bestuurder, die zijn aandacht op elk moment op de weg en bij het rijden moet houden.
7
Functionaliteit kan variëren afhankelijk van de landspecifieke leverbaarheid en de voertuigconfiguratie.
8
Van Audi Sport GmbH.