Audi Q3 | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 209–143 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 9,2–5,5 l/100km

Zijaanzicht van de Audi Q3 in een landschap met een hond

Perfecte allrounder

Een multi-getalenteerde familie-SUV – de tweede generatie van de Audi Q3 is een zelfverzekerde figuur met veel ruimte en veel praktische extra's.

Typische SUV

De voorzijde wordt gedomineerd door de grote Singleframe-grille met verticale spijlen. De door de schouderlijn verbonden koplampen en achterlichten vormen één designelement. Kies uit drie uitrustingslijnen: attraction, advanced en S line. Er is een palet van tien koetswerkkleuren beschikbaar, waaronder pulse oranje⁷ en progressiefrood metaalkleur⁷. Voor de velgen hebt u de keuze uit 17” tot 20” varianten.

Zijaanzicht Audi Q3

Ruim en variabel

U kunt de zetels elektrisch naar wens verstellen. Dankzij de lange wielbasis beschikken u en uw passagiers over uitgebreide hoofd- en knieruimte.

Klaar voor alle taken

Afhankelijk van de rijsituatie, de staat van het wegdek of uw eigen behoeften kunt u ervoor kiezen om met het dynamische rijsysteem Audi drive select⁸ de kenmerken van uw voertuig te beïnvloeden. Kies uit zes profielen, variërend van comfortabel over efficiënt tot sportief.

Focus op digitalisatie

De Audi Q3 is standaard uitgerust met MMI-radio inclusief een 10,25” digitaal instrumentenpaneel. Er zijn verschillende interfaces en poorten beschikbaar om uw mobiele apparaten met de auto te verbinden. De topversie van de bedieningsterminal – de MMI navigation plus met MMI touch⁷ – herkent zelfs uw handschrift op het kleurendisplay met hoge resolutie. Dankzij de geïntegreerde Audi connect-diensten⁴ geniet u van tal van digitale functies.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁹ onder Thema's⁷,¹⁰ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁷ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Licht thema Audi cockpitLicht thema Audi cockpit

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi exclusive⁵

Maak uw Audi Q3 even uniek als uzelf, dankzij Audi exclusive⁵. Met exclusieve inlegplaatjes, gekleurd leder en een breed gamma aan koetswerkkleuren. Precies zoals u het wenst.

Audi Q3 Sportback zijaanzicht met model

Audi Q3 Sportback

Gemiddeld brandstofverbruik*: 9,1–5,5 l/100kmGemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 207–144 g/km

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,9–5,0 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-emissie¹: 201–132 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Afhankelijk van de geselecteerde motor en uitrusting.
³Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
⁴Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
⁵Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁶Alleen te bestellen in combinatie met S line interieur.
⁷De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁸Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
¹⁰Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.