Een Audi Q3 kopen? | Audi België

Perfecte allrounder.
De Audi Q3.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,8–5,0 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 201–131 g/km

Een multi-getalenteerde familie-SUV – de tweede generatie van de Audi Q3 is een zelfverzekerde figuur met veel ruimte en veel praktische extra's.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-AQ3_181005_2.jpg
1920x1080-AQ3_181005_2.jpg
  • Met zijn dynamische totaalbeeld straalt de Audi Q3 een stedelijke levensstijl uit.

  • De voorkant beschikt over een prominente Singleframe-grille, zijdelingse luchtinlaten en opvallende koplampen.

  • Het wauw-effect: Met zijn sportieve uitstraling maakt de Audi Q3 indruk vanuit alle hoeken. De Audi ringen², voor en achter in glanzend zwart, verlenen de voor- en achterkant van het voertuig expressieve accenten.

  • Zijn SUV-karakter valt op, vooral langs de achterkant.

  • Bij de Audi Q3 kunt u kiezen tussen led- of matrix-ledkoplampen.

  • Afhankelijk van de stand van de achterbank en rugleuningen heeft de bagageruimte een inhoud van 530³ of zelfs 675³ liter.

  • Met neergeklapte rugleuningen biedt de Audi Q3 tot 1525³ liter bagageruimte.

  • In de optionele Audi virtual cockpit krijgt u in één oogopslag toegang tot een haarscherp overzicht van alle informatie.

  • Ervaar een geheel nieuwe wereld van geluid met het SONOS Premium Sound System met 3D-geluid.

  • Duidelijk zichtbaar in profiel: De lange wielbasis zorgt voor veel binnenruimte.

Uw vrije ruimte

Standen

7

rugleuning

Bagageruimte

675

liter³

Instelbaar

Bagageruimte

1.525

liter³

Rugleuningen neergeklapt

Ruim en variabel

U kunt de zetels elektrisch naar wens verstellen. Dankzij de lange wielbasis beschikken u en uw passagiers over uitgebreide hoofd- en knieruimte.

De Audi Q3 van bovenaf
De Audi Q3 in vooraanzicht van bovenaf
Meer over ruimtecomfort

Sensationeel interieur: Gemak en overzicht

De Audi Q3 is standaard uitgerust met MMI-radio inclusief een 10,25” digitaal instrumentenpaneel. Er zijn verschillende interfaces en poorten beschikbaar om uw mobiele apparaten met de auto te verbinden. De topversie van de bedieningsterminal – de optionele MMI navigation plus met MMI touch – herkent zelfs uw handschrift op het kleurendisplay met hoge resolutie. Dankzij de geïntegreerde Audi connect-diensten⁴ geniet u van tal van digitale functies.

Audi virtual cockpit in de Q3

Krachtig, verfijnd en efficiënt

Voor de motorisering van uw Audi Q3 bieden wij verschillende TFSI- en TDI-opties aan van 110 tot 180 kW (brandstofverbruik gecombineerd): 7,5-4,5 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 172-118 g/km).

De Audi Q3 demonstreert zijn offroad-capaciteiten op een bergweg
Meer over rijden en rijdynamiek
Audi Q3 die in het stadscentrum rijdt

Blindelings vertrouwen

De Audi Q3 biedt u een reeks rijhulpsystemen⁶. Vooral de optionele adaptive cruise assist⁶ is een must-have. Het systeem helpt u bij het gas geven, remmen en handhaven van een constante snelheid en afstand, en zorgt ervoor dat u in zijn rijstrook blijft.

Meer over rijhulpsystemen

Zien en gezien worden

De optionele Audi matrix-ledkoplampen stellen nieuwe maatstaven, niet alleen qua design, maar vooral wat betreft technologie om uw dagelijkse routine net dat beetje makkelijker te maken. U hoeft niet meer constant te wisselen tussen grootlicht en dimlicht als het buiten donker is. Een regeleenheid schakelt individuele diodes aan en uit in reactie op elke rijsituatie.

Audi Q3 met matrix-ledkoplampen
Audi exclusive

Nu nog individueler. Met Audi exclusive

Aan de buitenkant bijvoorbeeld met Audi exclusive⁷ individuele lakkleur nardogrijs. Aan de binnenkant, met gekleurde stiksels in Audi Sport rood⁸: contrasterende stiksels in rood op de stoelen en armsteunen in de portieren, de optionele middenarmsteun, de stuurwielrand, de versnellingspook/keuzehendelmanchet en op de vloermatten in zwart met zwarte randen.

Blijf uniek

Met de edition one biedt Audi u een wel heel bijzondere versie van de Audi Q3 aan. Deze versie beschikt over tal van extra's: 20” velgen van Audi Sport², matrix-ledkoplampen en achterlichten met dynamische richtingaanwijzer, Interior Design Selection en nog veel meer.

De achterkant van de Audi Q3
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Van Audi Sport GmbH.
3
Afhankelijk van de gekozen motor en uitrusting.
4
Bezoek www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer informatie over Audi connect.
5
Let op: De systemen werken slechts binnen bepaalde grenzen en dienen louter ter ondersteuning van de bestuurder. De bestuurder blijft echter als enige verantwoordelijk voor het besturen van de wagen en moet te allen tijde aandachtig blijven.
6
Audi exclusive is een optie van Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor meer informatie over standaard- en optionele uitrusting.
7
Alleen te bestellen in combinatie met S line-interieur.