Een Audi SQ5 Sportback kopen? | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 222–211 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,5–8,1 l/100 km

Vermogen

251

kW

Acceleratie (0 tot 100 km/h)

5,1

s

Koppel, maximum

700

Nm

Close-up achterkant Audi SQ5 Sportback

Sportief. Krachtig. Dynamisch

De sportieve SUV met vooruistrevend design en een coupéachtig silhouet is de ultieme allrounder met veel ruimte voor veelzijdig gebruik.

Opwindend en krachtig

De 3.0-liter V6 TDI-motor (Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,5–8,1 l/100 km; Gecombineerde CO₂-emissie¹: 222–211 g/km) van de Audi SQ5 Sportback² en de snelle en comfortabele schakelmanoeuvers via de 8-speed tiptronic zorgen voor een soepele krachtoverbrenging. De standaard permanente quattro-vierwielaandrijving verdeelt het vermogen variabel tussen de voor- en achterwielen. Een opwindende rij-ervaring gegarandeerd!

Audi SQ5 Sportback zijaanzicht

Uitgesproken charisma

De sportieve dynamiek en de krachtige prestaties vallen meteen op: de S-dakrandspoiler en de coupéachtige daklijn kenmerken de sportieve elegantie van de Audi SQ5 Sportback². Tweeledige ovale uitlaatsierstukken in chroom ronden de look mooi af. Uiteraard maakt de Audi SQ5 Sportback ² ook indruk aan de voorzijde, dankzij de Audi Singleframe in honingraatlook, S-specifieke bumper en voorgevormde luchtinlaten met aluminium frames. Kortom: het ontwerp combineert visuele speelsheid met uitstekende aerodynamica.

Audi SQ5 Sportback zijaanzicht

Oled achterlichten⁴ met specifieke achterlichtsignatuur

De achterlichten met innovatieve oledtechnologie⁴ maken de Audi SQ5 Sportback² onmiskenbaar. Kies uit drie verschillende achterlichtsignaturen⁴. Tijdens het rijden wordt het karakter van de achterlichtsignatuur bovendien automatisch aangepast aan de geselecteerde rijmodus. De digitale oledachterlichten⁴ zijn uitgerust met nabijheidsdetectie³: wanneer het voertuig stilstaat en een ander voertuig of een weggebruiker van achteren nadert binnen een afstand van twee meter, worden alle oledsegmenten automatisch geactiveerd om een groter zichtbaar gebied te creëren.

Sportief. Comfortabel. Exclusief

Verlichte drempels met S-logo en standaardinlegplaatjes in mat geborsteld aluminium verlenen het interieur zijn typische S-karakter. Bovendien versterken de sportzetels vooraan in verfijnd nappaleder⁴ met ruitpatroon en S-embleem op de rugleuningen de sportieve aantrekkingskracht van het interieur van het voertuig.

Audi SQ5 Sportback Interieur

Ruimte voor veelzijdigheid

Een bijzonder praktische functie is de achterbank plus⁴ bestaande uit drie segmenten (40 : 20 : 40), die flexibel kan worden neergeklapt. Afhankelijk van de configuratie heeft de bagageruimte van de Audi SQ5 Sportback² een volume van 500 tot 1.470 liter. In combinatie met de optionele comfortsleutel met sensorgestuurde ontgrendeling van het kofferdeksel, volstaat één voetbeweging om het kofferdeksel elektrisch te openen en te sluiten.

MMI system met Apple Music

Ingebouwde Apple Music⁵: Geniet van de ultieme muziekervaring in de wagen met Apple Music⁵. Stream naadloos meer dan 100 miljoen nummers zonder advertenties, rechtstreeks vanaf het MMI van uw wagen. Beluister uw favoriete muziek en ontdek meer nummers die bij u passen.

Opmerking: Het beeld toont de Audi Q5 Sportback.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁶ onder Thema's⁴,⁷ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁸ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Audi themes interieurverlichtingAudi themes interieurverlichting

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

De sport edition met zwarte⁴ accenten en sport edition met magnesiumgrijze⁴ accenten

Of u nu kiest voor de sport edition met zwarte⁴ accenten, of de sport edition met magnesiumgrijze⁴ accenten, : deze uitrustingspakketten geven uw SQ5 Sportback² een unieke sportieve uitstraling, tot in het kleinste detail.

Audi SQ5 Sportback zijaanzicht

Details die het verschil maken De sport edition met zwarte⁴ accenten, maakt indruk met glanzend zwarte elementen zoals de inlaatroosters aan de zijkant en de bescherming aan de onderkant. De zwarte details worden doorgetrokken in de matrix ledkoplampen die – net zoals de rode remklauwen – kracht en dynamiek uitstralen.

 Audi SQ5 side rear view

Audi SQ5

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,5–8,1 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-emissie¹: 222–211 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Gecombineerd brandstofverbruik ¹: 8,5–8,1 l / 100 km; CO ₂ gecombineerde emissies¹: 222–211 g / km. Alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP zijn beschikbaar voor het voertuig, niet volgens NEDC.
³Alleen beschikbaar in combinatie met Audi active lane assist, adaptive cruise control (ACC) en snelheidsbegrenzer of Audi lane departure warning. Let op: de systemen werken alleen binnen systeemlimieten en bieden assistentie tijdens het rijden. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en moet te allen tijde oplettend blijven.
⁴De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁵Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁶Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
⁷Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
⁸Afhankelijk van beschikbaarheid in uw land. Maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment (IT3).