Een Audi SQ5 Sportback kopen? | Audi België

Vermogen

251

kW

Acceleratie (0 tot 100 km/h)

5,1

s

Koppel, maximum

700

Nm

Close-up achterkant Audi SQ5 Sportback

Sportief. Krachtig. Dynamisch

De sportieve SUV met vooruistrevend design en een coupéachtig silhouet is de ultieme allrounder met veel ruimte voor veelzijdig gebruik.

Audi SQ5 Sportback zijaanzicht
Audi SQ5 Sportback zijaanzicht
Audi SQ5 Sportback Interieur
Audi themes interieurverlichtingAudi themes interieurverlichting

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

 Audi SQ5 side rear view

Audi SQ5

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,5–8,1 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-emissie¹: 222–211 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Gecombineerd brandstofverbruik ¹: 8,5–8,1 l / 100 km; CO ₂ gecombineerde emissies¹: 222–211 g / km. Alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP zijn beschikbaar voor het voertuig, niet volgens NEDC.
³Alleen beschikbaar in combinatie met Audi active lane assist, adaptive cruise control (ACC) en snelheidsbegrenzer of Audi lane departure warning. Let op: de systemen werken alleen binnen systeemlimieten en bieden assistentie tijdens het rijden. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en moet te allen tijde oplettend blijven.
⁴De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁵Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁶Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
⁷Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
⁸Afhankelijk van beschikbaarheid in uw land. Maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment (IT3).