Een Audi SQ5 kopen? | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 222–211 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,5–8,1 l/100 km

Vermogen

251

kW

Acceleratie (0 tot 100 km/h)

5.1

s

Koppel, maximum

700

Nm

Close-up voorkant Audi SQ5

SUV met de klemtoon op S

Bereik uw bestemming sneller, grijp uitdagingen met het volste vertrouwen en maak een visueel statement – de Audi SQ5².

Kracht die vertrouwen geeft op de weg

De 3.0 V6 TDI-motor (Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,5–8,1 l/100km; Gecombineerde CO₂-emissie¹: WLTP: 222–211 g/km) met elektrische compressor accelereert de Audi SQ5² naar zijn elektronisch geregelde topsnelheid van 250 km/u. De krachtoverbrenging vindt plaats via snelle en soepele schakelmanoeuvers van de 8-speed tiptronic. De standaard voorziene permanente vierwielaandrijving quattro met zelfsperrend middendifferentieel verdeelt het vermogen variabel tussen de voor- en achterwielen. De basisverdeling bedraagt 40: 60. Tot 70% van het vermogen kan naar de voorwielen gestuurd worden, tot 85% naar de achterwielen voor nog meer tractie.

Audi SQ5 achteraanzicht vanaf de zijkant

Prestaties tot leven gebracht

Het design van de nieuwe Audi SQ5² weerspiegelt de sportieve dynamiek en zelfverzekerde prestaties van het voertuig. Het nieuwe design van de beschermlijsten creëert een visuele speelsheid en verraadt een indrukwekkende bodemvrijheid. In de opvallende bumpers zijn voorgevormde luchtinlaten met aluminium frames aan de voorkant en een diffusor met omringende chroombekleding aan de achterkant geïntegreerd. Dubbele ovale uitlaten in chroom werkt het geheel sportief af. De Audi Singleframe in honingraatlook met aluminium inleg in de honingraatgrille geeft de voorkant een zelfzeker karakter.

Audi SQ5 achteraanzicht

Een uniek aura rondom

De oleds zijn samengebracht in kleine, afzonderlijk regelbare segmenten met een driedimensionale lay-out, die nieuwe verlichtingsscenario’s creëren dankzij hun indrukwekkende sequencingfunctie. Bij de aankoop van het voertuig kunt u kiezen uit drie verschillende achterlichtsignaturen⁷. Bovendien verandert het karakter van de achterlichtsignatuur automatisch tijdens het rijden, afhankelijk van de gekozen rijmodus. De achterlichten met oledtechnologie⁷ zijn uitgerust met nabijheidsdetectie²: wanneer het voertuig stilstaat en een andere weggebruiker nadert tot op minder dan twee meter achter het voertuig, dan worden alle oledsegmenten automatisch geactiveerd om een grotere zichtbare zone te creëren.

Audi Q5 achterlicht

Beleef de sportiviteit intens

Wanneer u instapt, worden u en uw passagiers aan boord verwelkomd door verlichte drempelbeschermlijsten met het exclusieve S-logo. In het interieur mag u royaal veel plaats verwachten voor vijf personen, inclusief ruime hoofd- en beenruimte. Standaard inlegwerk in geborsteld aluminium, contraststiksel op het met leder beklede stuur en de sportzetels creëren een dynamisch elegante sfeer.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁶ onder Thema's⁸,⁷ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁸ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Audi themes interior lightningAudi themes interior lightning

Note: The image is from the Audi A6 Avant. Background in the MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Sport edition met zwarte⁴ accenten en sport edition met magnesiumgrijze⁴accenten.

Of u nu kiest voor de sport edition met zwarte⁴ accenten of de sport edition met magnesiumgrijze⁴ accenten, deze uitrustingspakketten geven uw SQ5² een unieke sportieve uitstraling, tot in het kleinste detail.

Audi SQ5 Sportback frontaal zijaanzicht

Audi SQ5 Sportback

Gemiddeld brandstofverbruik*: 8,5–8,1 l/100 kmGemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 223–212 g/km

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,5–8,1 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-emissie¹: 222–211 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbar, en niet volgens NEDC.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Gecombineerd brandstofverbruik ¹: 8,5–8,1 l / 100 km; CO ₂ gecombineerde emissies¹: 222–211 g / km. Alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP zijn beschikbaar voor het voertuig, niet volgens NEDC.
³Alleen beschikbaar in combinatie met Audi active lane assist, adaptive cruise control (ACC) en snelheidsbegrenzer of Audi lane departure warning. Let op: de systemen werken alleen binnen systeemlimieten en bieden assistentie tijdens het rijden. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en moet te allen tijde oplettend blijven.
⁴De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁵Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁶Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
⁷Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
⁸Afhankelijk van beschikbaarheid in uw land. Maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment (IT3).