Een Audi SQ5 kopen? | Audi België
  • stage_exterior_front.jpg

SUV met de klemtoon op S.
De nieuwe Audi SQ5

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,5–8,0 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 222–211 g/km
Contacteer uw Audi verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Bereik bestemmingen sneller, beheers uitdagingen met vertrouwen en maak een visueel statement. De nieuwe Audi SQ5² is uitgerust met een krachtige turbo dieselmotor, permanente vierwielaandrijving als standaard en een design dat zijn opwindende prestaties eert, zelfs wanneer hij stilstaat.

Kracht, vol vertrouwen overgebracht op de weg

De 3.0 V6 TDI-motor (Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,5–8,0 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 222–211 g/km) met elektrische compressor accelereert de Audi SQ5² naar zijn elektronisch geregelde topsnelheid van 250 km/u. De krachtoverbrenging vindt plaats via snelle en soepele schakelmanoeuvres van de 8-speed tiptronic. De standaard voorziene permanente vierwielaandrijving quattro met zelfsperrend middendifferentieel verdeelt het vermogen variabel tussen de voor- en achterwielen. De basisverdeling bedraagt 40: 60. Maar tot 70% van het vermogen kan naar de voorwielen worden gestuurd, of tot 85% naar de achterwielen voor nog meer tractie. Dat maakt dat de Audi SQ5² moeilijke rij-omstandigheden probleemloos aankan.

Sportiviteit in cijfers*

Vermogen

251

kW*

(341 pk)

Acceleratie

5.1

s*

0 tot 100 km/u

Koppel

700

Nm*

Maximum


* Gemiddeld brandstofverbruik* 8,5–8,0 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie : WLTP: 222–211 g/km
Side and rear view Audi SQ5

Prestaties tot leven gebracht

Het design van de nieuwe Audi SQ5² weerspiegelt indrukwekkend de sportieve dynamiek en zelfverzekerde prestaties van het voertuig. Het nieuwe design van de beschermlijsten creëert een visuele lichtheid en signaleert een indrukwekkende bodemvrijheid.

Achteraanzicht SQ5

Opvallende bumpers integreren luchtinlaten met uitgesproken contouren en aluminium frames aan de voorzijde en een diffusor met omringende sierstrip in chroom aan de achterzijde. Twee ovale uitlaatpijpen in chroom zorgen voor een sportieve afwerking.

Het beschermingsrooster voor de radiator met honingraatlook en aluminium inlegwerk geeft de voorzijde een zelfverzekerd karakter.

Kleuren en velgen

Combineer verschillende koetswerkkleuren en velgen met elkaar om een nieuwe Audi SQ5² te ontwerpen, geheel volgens uw eigen voorstellingen.
2Y2Y_54U_Pyramid_AU42x_Q5_003_01.jpg
Gletsjerwit, metaalkleur Gletsjerwit, metaalkleur
Quantumgrijs Quantumgrijs
Districtgroen, metaalkleur Districtgroen, metaalkleur
Ultrablauw, metaalkleur Ultrablauw, metaalkleur
Navarrablauw, metaalkleur Navarrablauw, metaalkleur
Lichtmetalen 20"-velgen Audi Sport in 5-V-spaken-sterdesign, antracietzwart, glanzend Lichtmetalen 20"-velgen Audi Sport in 5-V-spaken-sterdesign, antracietzwart, glanzend
Lichtmetalen 21"-velgen Audi Sport in 5-spaken-polygoondesign Lichtmetalen 21"-velgen Audi Sport in 5-spaken-polygoondesign
Lichtmetalen 21"-velgen Audi Sport in 5-V-memory-offset-design, antracietzwart, glanzend Lichtmetalen 21"-velgen Audi Sport in 5-V-memory-offset-design, antracietzwart, glanzend

Laat de Audi SQ5² opnieuw indruk maken

360 degree panoramic view Audi SQ5

Een speciaal aura rondom

Door het groeperen van de OLED’s in kleine, afzonderlijk bedienbare segmenten met een driedimensionale lay-out, wordt een indrukwekkende lichtopstelling gevormd, waardoor nieuwe lichtscenario’s kunnen worden gecreëerd. Bij de aankoop van een voertuig hebben klanten de keuze uit drie optionele signatuurontwerpen voor de achterlichten om het voertuig een persoonlijke toets te geven. Afhankelijk van de rijmodus wordt het karakter van de achterlichtsignatuur bovendien automatisch aangepast tijdens het gebruik ervan. De optionele digitale OLED-achterlichten zijn uitgerust met nabijheidsdetectie³: Wanneer het voertuig stilstaat en een ander voertuig of weggebruiker dat/die langs achter nadert binnen een afstand van 2 meter komt, worden alle OLED-segmenten automatisch geactiveerd om een groter zichtbaar gebied te creëren.
OLED-Heckleuchte des Audi Q5
Opmerking: Bij de aankoop van een voertuig zijn er drie verschillende signatuurontwerpen voor de achterlichten beschikbaar als een optie om het voertuig te personaliseren. De animatie toont de dynamische lichtenscenering van de Coming Home-/Leaving Home-functie van achterlichtsignatuur 3.
  • 1920x1080-audi-sq5-oled-v3-my2021.jpg
    Achterlichtsignatuur 1
  • 1920x1080-audi-sq5-oled-v1-my2021.jpg
    Achterlichtsignatuur 2
  • 1920x1080-audi-sq5-oled-v2-my2021.jpg
    Achterlichtsignatuur 3

Verbeter uw dagelijks leven

Functies die gemakkelijk te bedienen zijn betekenen dat u vol vertrouwen dagelijkse uitdagingen kunt beheersen. De achterbankrugleuning, die uit drie segmenten bestaat, kan naar wens naar voor en naar achter worden bewogen en de hoek ervan kan worden aangepast. In combinatie met de optionele comfortsleutel met sensorgestuurde ontgrendeling van het bagageruimtedeksel, is alleen een voetbeweging (trapbeweging) aan de achterzijde van het voertuig nodig om het bagageruimtedeksel te ontgrendelen, te openen en te sluiten. Bovendien maakt het handmatig verlagen van de voertuighoogte via de optionele adaptive air suspension het laden gemakkelijker.

Opmerking: ervaar de royale opbergruimte van de Audi SQ5² met deze achterbankanimatie.

Moving rear seats Audi SQ5
Kijk eens rond in het interieur

Intense sportiviteit beleven

Wanneer u instapt, worden u en uw passagiers begroet door verlichte drempelbeschermlijsten met het exclusieve S-logo. In het interieur kunt u royaal veel ruimte verwachten voor vijf personen, inclusief ruime hoofdruimte en beenruimte. Standaard inlegwerk in geborsteld aluminium, contraststiksel op het met leder bekleed stuur en de sportzetels creëren een dynamisch elegante sfeer.

Sport seats Audi SQ5

De sportzetels in leder en Alcantara kunnen nog worden opgewaardeerd met fijn nappaleder met ruitvormig stikpatroon en een pneumatische massagefunctie. De schakelpeddels op het stuur zijn in aluminiumlook en de pedalen en voetsteunen zijn voorzien van roestvrijstalen plaatjes.

Smartphone with the myAudi App and Functions on Demand
 

functions on demand

Met functions on demand biedt Audi zijn klanten nog meer flexibiliteit bij het kiezen van uitrustingselementen. Tal van functies kunnen op ieder moment worden toegevoegd. De myAudi-app maakt het kiezen van functies intuïtief en snel.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,5–8,0 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 222–211 g/km
3
Houd er rekening mee dat rijhulpsystemen de bestuurder tijdens het rijden maar kunnen helpen binnen de limieten van het systeem. De verantwoordelijkheid blijft altijd bij de bestuurder, die zijn aandacht op elk moment op de weg en bij het rijden moet houden.