Audi Q7 > Audi Q7 > Audi België
  • stage_exterior_front.jpg
Audi Q7 2019

Audi Q7

Greatness starts when you don't stop. De Audi Q7.

De Audi Q7 is het resultaat van een voortdurend streven om het beste te bieden. Hij oogt gespierd zonder zwaar over te komen. Het interieur biedt topklasse comfort. Met de 3.0 TDI-motor en vijfzits configuratie accelereert de Q7 in een indrukwekkende 6,3 seconden van 0 naar 100 km/h.

Download alle
00:00 | 00:00

Markant en krachtig
Het exterieur van de Audi Q7

Strakke vlakken en scherpe lijnen kenmerken de Audi Q7. Hij is compacter dan zijn voorganger, maar heeft wel een grotere wielbasis. Ook de breedte en hoogte zijn gegroeid, waardoor hij nog gespierder oogt. De herkenbare grille en de optionele Matrix LED-koplampen zijn beeldbepalend voor het tijdloze en sportieve design.

driving dynamics

Niets houdt u tegen, zelfs de technologie niet
De uitrusting van de Audi Q7

Met de virtual cockpit in optie beschikbaar op de Audi Q7, bewijst Audi dat technologie zowel geavanceerd als eenvoudig in gebruik kan zijn.

ambient light

Ruimte voor uw ideeën
Het interieur van de Audi Q7

Geniet van de riante ruimte in het variabele interieur van de Audi Q7. Ten opzichte van de eerste generatie beschikken de inzittenden over nog meer bewegingsvrijheid. Qua zitconfiguraties valt er wat te kiezen. De Q7 heeft standaard een driezits achterbank, waarvan de leuningen verstelbaar zijn. Naar wens komen daar twee elektrisch uitklapbare stoelen op de derde rij bij, waardoor er zeven personen in de Q7 passen. In dat geval vergemakkelijken wegklapbare buitenste zitplaatsen op de tweede zitrij de instap naar achteren.

luggage compartment

Al uw doelen behalen
De motoren van de Audi Q7

Met de 200 kW (272 pk) sterke 3.0 TDI-motor versnelt de Audi Q7 als vijfzitter desgewenst in slechts 6,3 seconden van 0 naar 100 km/h. De standaard quattro permanente vierwielaandrijving zorgt ervoor dat dit vermogen goed op het asfalt is over te brengen. Met de unieke, optionele vierwielbesturing heeft u de auto in elke situatie nog beter onder controle.

Audi Q7 2019
Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.