Een Audi Q7 kopen? | Audi België

Een veelzijdige en luxueuze SUV.
De Audi Q7

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,5–7,8 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 222–203 g/km
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De nieuwste technologie op het gebied van infotainment- en rijhulpsystemen, een adembenemende rijervaring dankzij de quattro vierwielaandrijving en intelligente ophangingsoplossingen, een indrukwekkend design en voldoende ruimte voor maximaal zeven personen – dat is de Audi Q7.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-q7-exterior-AQ7_191009_1.jpg
1920x1080-audi-q7-exterior-AQ7_191009_1.jpg
  • Met een totale lengte van ruim vijf meter is de Audi Q7 een imposante verschijning.

  • Het grote, achthoekige Singleframe-rooster is het meest opvallende kenmerk aan de voorkant van de Audi Q7.

  • Achteraan zijn de twee vlakke achterlichten verbonden door een doorlopende chroomstrip.

  • De shadowlook is een optioneel designknenmerk met sportieve accenten, bijvoorbeeld in het radiatorrooster en de zijdelingse luchtinlaten.

  • Geef uw designwensen vrij spel. De Audi Q7 is in het Barrelbruin gelakt en voorzien van 22" lichtmetalen velgen van het Audi Sport-gamma met een 5-armig trapeziumvormig design.

  • Het optionele pack met lichttechnologie omvat HD Matrix ledkoplampen met Audi laserlight en ledachterlichten.

  • De optionele instapled van Originele Audi Accessoires is voorzien van een speciale logoprojectie en verhoogde helderheid.

  • Het interieur van de Audi Q7 is een combinatie van comfort en digitale technologieën.

  • De Audi Q7 biedt optioneel plaats aan maximaal zeven personen.

  • Het topinfotainmentsysteem MMI navigatie plus met MMI touch response is optioneel aanwezig in de Audi Q7.

Klaar voor de digitale toekomst

Op het 12,3" grote scherm met hoge resolutie toont de Audi virtual cockpit plus informatie over het voertuig, zoals snelheid en toerental. Naast de klassieke instrumentenweergave heeft u twee extra weergaveopties: Dynamic en Sport. U kunt de extra functies bedienen via de standaard MMI navigatie plus met MMI touch.

MMI Navigation plus with MMI touch in the Audi Q7
Meer over het MMI-systeem

Dynamisch onderweg

De standaard quattro vierwielaandrijving verzekert een sportieve rijervaring. U kunt de eigenschappen van de auto actief aanpassen aan de hand van zeven verschillende modi van het standaard Audi drive select-rijdynamieksysteem van deze reeks, waaronder de optionele sportluchtvering die de hoogte van het voertuig reguleert. Het optionele rolstabilisatiesysteem vermindert de zijwaartse overhelneiging van de Audi Q7 en de optionele vierwielbesturing maakt het gemakkelijker om te manoeuvreren en sportief te rijden. Alle motorisaties zijn standaard uitgerust met mild hybrid-technologie, die efficiënt rijgedrag en bijgevolg een lager brandstofverbruik garandeert.

Achterzijde Audi Q7
Volledig 360 gradenzicht
Audi Q7 headlights with HD Matrix LED technology

Helder verlicht

De Audi Q7 is standaard uitgerust met koplampen met ledtechnologie. U hebt de mogelijkheid om koplampen te bestellen met HD Matrix ledtechnologie en Audi laserlight. De contouren en lichtsignatuur van deze elementen beklemtonen de breedte van de Audi Q7. Actieve lichtverdeling is hun technische hoofdkenmerk. Met zijn indrukwekkende bereik versterkt Audi laserlight het ledgrootlicht in het hogere snelheidsbereik

Flexibele transportmogelijkheden

De optionele functies van de Originele Audi Accessoires⁶ maken uw dagelijkse leven nog gemakkelijker. Bijvoorbeeld de ski- en bagagebox. De box kan worden afgesloten, is aan beide zijden gemakkelijk te vullen en biedt u, afhankelijk van het model, meer dan 400 liter extra opbergruimte.

Audi Q7 Ski and luggage box from Audi Genuine Accessories
1
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Van Audi Sport GmbH.
3
Beschikbaar in bepaalde talen. De beschikbaarheid varieert van land tot land.
4
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
5
Google en het Google-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Google Inc.
6
Audi Originele Accessoires zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij Audi AG. Bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig wordt geen rekening gehouden met de accessoires. Daarom kunnen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.