Audi Q7 > Q7 > Audi België

Greatness starts
when you don't stop.
De Audi Q7.

De Audi Q7 is het resultaat van een voortdurend streven om het beste te bieden. Hij oogt gespierd zonder zwaar over te komen. Het interieur biedt topklasse comfort. Met de 3.0 TDI-motor en vijfzits configuratie accelereert de Q7 in een indrukwekkende 6,3 seconden van 0 naar 100 km/h.

Download alle
00:00 | 00:00
Q7 Platinum Pack

Platinum Pack

  • € 8.613,00 Totaal klantenvoordeel
  • € 20.433,00 Aanbevolen catalogusprijs van de opties
  • € 11.820,00 Prijs van het pack
Configureer uw Audi Q7
Audi Q7 avec Pack Business Plus

Audi Q7 met Pack Business Plus & Sport

3.0 TDI 211 pk Tiptronic quattro

  • € 76.314 Aanbevolen catalogusprijs*
  • € 8.664 Totaal klantenvoordeel**
  • € 67.650 Nettoprijs
Configureer uw Audi Q7
*
Aanbevolen catalogusprijs, incl. de prijzen van de individuele opties en de waarde van bijkomende uitrusting. Afgebeeld model voorzien van opties tegen meerprijs.
**
Totaal klantenvoordeel bij aankoop van een Audi Q7 uitgerust met Pack Business Plus & Sport bestaat uit de voordelen op de packs (€ 4.664 voordeel Pack Business Plus & Sport) en de voordelen Vouchers Business Days 2018 (€ 3.000). Het voordeel op de packs is gelijk aan het verschil tussen de som van de aanbevolen catalogusprijs van de opties waaruit het pack is samengesteld en de nettoprijs van de packs.
Business Days 2018

Business Days 2018

Personaliseringcheque € 3.000
Aanbod geldig voor particuliere klanten

Geldig tot en met 31/10/‌2018 bij uw Audi verdeler.

Downloaden

Markant en krachtig
Het exterieur van de Audi Q7

Strakke vlakken en scherpe lijnen kenmerken de Audi Q7. Hij is compacter dan zijn voorganger, maar heeft wel een grotere wielbasis. Ook de breedte en hoogte zijn gegroeid, waardoor hij nog gespierder oogt. De herkenbare grille en de optionele Matrix LED-koplampen zijn beeldbepalend voor het tijdloze en sportieve design.

driving dynamics

Niets houdt u tegen, zelfs de technologie niet
De uitrusting van de Audi Q7

Met de virtual cockpit in optie beschikbaar op de Audi Q7, bewijst Audi dat technologie zowel geavanceerd als eenvoudig in gebruik kan zijn.

ambient light

Ruimte voor uw ideeën
Het interieur van de Audi Q7

Geniet van de riante ruimte in het variabele interieur van de Audi Q7. Ten opzichte van de eerste generatie beschikken de inzittenden over nog meer bewegingsvrijheid. Qua zitconfiguraties valt er wat te kiezen. De Q7 heeft standaard een driezits achterbank, waarvan de leuningen verstelbaar zijn. Naar wens komen daar twee elektrisch uitklapbare stoelen op de derde rij bij, waardoor er zeven personen in de Q7 passen. In dat geval vergemakkelijken wegklapbare buitenste zitplaatsen op de tweede zitrij de instap naar achteren.

luggage compartment

Al uw doelen behalen
De motoren van de Audi Q7

Met de 200 kW (272 pk) sterke 3.0 TDI-motor versnelt de Audi Q7 als vijfzitter desgewenst in slechts 6,3 seconden van 0 naar 100 km/h. De standaard quattro permanente vierwielaandrijving zorgt ervoor dat dit vermogen goed op het asfalt is over te brengen. Met de unieke, optionele vierwielbesturing heeft u de auto in elke situatie nog beter onder controle.

Audi Q7 2019
Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.