Q7 > Audi Q7 > Audi België
The new Audi Q7

Audi Q7

Zelfverzekerd en comfortabel.
De Audi Q7.

Nog meer luxe. Nog meer ruimte. En dus nog meer comfort. Bij de update van de Audi Q7 is aan elk detail gedacht. Deze grote SUV neemt voortaan het nieuwe silhouet aan van de Q-familie, met een nog sterkere dynamiek, verbeterd comfort en een zee van plaats voor de inzittenden. Het nieuwe design koplampen en de verchroomde sierlijst achteraan zijn maar enkele van de troeven die van deze Q7 de absolute top in zijn segment maakt.

Opmerking: dit model kan nog niet geconfigureerd worden.

360-graden panoramisch zicht

Het ruimteconcept in de Audi Q7 is toegespitst op één ding: u.

Meer informatie over het bedieningsconcept en infotainment
Lighting technology Audi Q7

Baden in het licht

De optionele Matrix-ledkoplampen met laserlicht zorgen voor een aanzienlijk groter lichtbereik waardoor de baan voor u nog beter verlicht is. De specifieke 3D-lichtsignatuur met gesegmenteerde dagrijlichten, dynamische richtingaanwijzers en lichteffecten voor- en achteraan wanneer de deuren worden geopend of gesloten dragen bij tot de herkenbaarheid.

Discrete rijhulpsystemen

Zowel op het platteland als in de stad staan uw assistenten¹ u terzijde. Tijdens lange verplaatsingen ondersteunt de adaptieve rijassistent u met een combinatie van adaptieve snelheids- en rijstrookassistentie. Reageert de chauffeur niet meer, dan wordt hij gewaarschuwd door de Emergency Assist, die indien nodig het voertuig tot stilstand brengt en met de Audi connect emergency call and service² met vehicle control³ indien nodig ook een noodoproep verstuurt. De 360-graden camera's, de kruispuntassistent en tal van andere assistentiesystemen helpen de chauffeur bij het parkeren, manoeuvreren, draaien en nog veel meer.

Der Audi Q7 in der Heckansicht
1
Opmerking: de systemen werken enkel binnen de grenzen van het systeem en geven enkel ondersteuning. De chauffeur blijft steeds zelf verantwoordelijk om met de nodige aandacht aan het verkeer deel te nemen.
2
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
3
Naargelang de beschikbaarheid per land.