Een nieuwe Audi Q7 kopen? | Audi België
Achterzijde Q7

Q7

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 222–203 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,5–7,8 l/100km

Zijkant Audi Q7

De stoere allrounder.

Krachtige quattro aandrijving, sportief design, indrukwekkende proporties en voldoende ruimte voor 7 personen - de Audi Q7 inspireert met zijn sterke prestaties en zijn gebruiksgemak voor elke dag.

Krachtig en elegant aan de buitenzijde.

De nieuwe Audi Q7 toont zijn offroad DNA met de klassieke quattro architectuur en een krachtige schouderlijn. De opvallende Audi Singleframe, vlakke Audi ringen in 2D en vooral ook de designelementen van de S line² dragen allemaal bij aan de sportieve uitstraling.

Het licht op vooruitgang.

Met HD Matrix ledkoplampen met Audi laserlicht² en digitale oled achterlichten² kunt u kiezen uit vier lichtsignaturen voor een expressieve lichtanimatie. De achterlichten zijn uitgerust met nabijheidsdetectie⁴. Dit activeert alle oled segmenten van de stilstaande wagen zodra andere weggebruikers naderen.

Reis met z'n zevenen.

Maak ruimte voor tot wel zeven personen dankzij de optionele derde zitrij². ISOFIX-bevestigingen met top tether zijn beschikbaar voor kinderzitjes bij alle achterzetels. Voor opbergruimte tot wel 1.908 liter kunt u de tweede en derde zitrij neerklappen².

Audi MMI displayAudi MMI display

Opmerking: Het beeld toont de Audi Q8.

Smartphone-weergave met FoD-scherm

Functions on Demand: Met functions on demand biedt Audi zijn klanten nog meer flexibiliteit bij het kiezen van uitrustingselementen. Tal van functies kunnen op ieder moment worden toegevoegd. Dankzij de myAudi-app⁶ verloopt het kiezen van functies intuïtief en snel.

Opmerking: Het beeld toont de Audi e-tron.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁶ onder Thema's²,⁸ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus² past de kleur automatisch aan het motief aan.

Audi MMI displayAudi MMI display

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Dynamisch veelzijdig.

De Audi Q7 geeft u een gevoel van vrijheid en zelfzekerheid achter het stuur. De sportieve prestaties, offroadcapaciteit en een trekgewicht tot 3,5 ton maken uw wagen ongelooflijk wendbaar.

Zijaanzicht van de Audi SQ7

Audi SQ7

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 12,7–12,0 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 290–272 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

1
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs.
3
De functionaliteit kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid in verschillende landen en de voertuigconfiguratie. Let op: De systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en bieden ondersteuning tijdens het rijden. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en moet te allen tijde oplettend zijn. Het parkeerproces moet actief worden gecontroleerd door de knop >>P in de auto of de knop van de myAudi App op de smartphone ingedrukt te houden en het volledige parkeermanoeuvre volledig te bewaken.
4
Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
5
Neem voor informatie over de beschikbaarheid contact op met uw Audi verdeler.
Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music is onderdeel van Audi connect navigatie & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is landspecifiek. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk gewenst moment te deactiveren. Gelieve uw Audi verdeler te contacteren voor extra informatie.
6
Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
7
Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
8
Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.