Een nieuwe Audi SQ7 kopen? | Audi België
Audi SQ7 achterzijde

SQ7

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 290–271 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 12,7–11,9 l/100km

Voorzijde Audi SQ7

Prestaties en persoonlijkheid.

De Audi SQ7² benadrukt zijn krachtige prestaties met een sportief design. De royale hoeveelheid ruimte met variabel interieurconcept maakt het dagelijks leven in veel situaties een pak eenvoudiger.

Krachtige performance.

Sportief rijden en hoog comfort gaan perfect samen bij de Audi SQ7². Met innovatieve ophangingstechnologieën, quattro vierwielaandrijving en de krachtige V8 TFSI-motor, geniet u tegelijk van een opwindende dynamiek en een uitstekende stabiliteit onderweg.

Audi SQ7 dynamisch zijaanzicht

Betrouwbare prestaties: De Audi SQ7² brengt het vermogen van zijn 4,0-liter TFSI-motor met vertrouwen naar de weg. Maak u klaar voor uitstekende rijprestaties en een uitmuntende controle.

Effectieve looks.

In Daytonagrijs met pareleffect³ en met zijn panoramisch glazen schuifdak³ laat de Audi SQ7² graag een indruk na. 22-inch wielen inclusief rode remklauwen maken zijn buitengewone look compleet.

Vooruitgang in verlichting.

Met HD Matrix ledkoplampen met Audi laserlicht³ en digitale oled achterlichten³ kunt u kiezen uit vier lichtsignaturen die expressieve lichtanimaties creëren. De achterlichten zijn uitgerust met nabijheidsdetectie⁷ die alle oled segmenten van het stilstaande voertuig activeert zodra andere weggebruikers naderen.

Met ruimte voor zeven.

Laat tot zeven mensen plaatsnemen dankzij de optionele derde zitrij³. ISOFIX-bevestigingen met top tether zijn beschikbaar voor kinderzitjes bij alle achterzetels. Voor opbergruimte tot wel 1.921 liter kunt u de tweede en derde zitrij neerklappen³.

Opmerking: De animatie is van de Audi Q7.

Audi MMI displayAudi MMI display

Opmerking: Het beeld toont de Audi Q8.

Smartphone-weergave met FoD-scherm

Functions on Demand: Met functions on demand biedt Audi zijn klanten nog meer flexibiliteit bij het kiezen van uitrustingselementen. Tal van functies kunnen op ieder moment worden toegevoegd. Dankzij de myAudi-app⁸ verloopt het kiezen van functies intuïtief en snel.

Opmerking: Het beeld toont de Audi e-tron.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁸ onder Thema's³,¹⁰ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus³ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Cockpitweergave met Audi MMI-systemenCockpitweergave met Audi MMI-systemen

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Nog unieker. Met Audi exclusive¹¹

Maak uw Audi SQ7² even uniek als uzelf met Audi exclusive¹¹. Met gekleurde stiksels op de zetels en RS-vloermatten, gekleurd leder en een breed gamma aan individuele koetswerkkleuren. Precies zoals u het wilt.

Zijaanzicht Audi SQ7

Voeg uw persoonlijke touch toe: Velen zoeken het uitzonderlijke. U bepaalt het zelf. Geef uw Audi SQ7² nog meer persoonlijkheid - bijvoorbeeld met de nieuwe Audi exclusive¹¹ koetswerkkleur op maat in Velvetpaars pareleffect of de 22 inch zwarte en glansgedraaide lichtmetalen multispaak S-design velgen van Audi Sport⁶.

Audi Q7

Audi Q7

²Gecombineerd brandstofverbruik¹: 11,0–7,8 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 251–204 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Gecombineerd brandstofverbruik¹: 12,7–12,0 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 290–272 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.
3
De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
4
De functionaliteit kan variëren, afhankelijk van de beschikbaarheid in verschillende landen en de voertuigconfiguratie. De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
5
Product uit het Audi Sport GmbH gamma.
6
Lichtmetalen velgen met glans gedraaide of glans gefreesde afwerking en gepolijste of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen mogen niet worden gebruikt bij winterse wegomstandigheden. Om fabricageredenen is het velgoppervlak niet voldoende beschermd tegen corrosie voor dergelijk gebruik en kan het permanent worden beschadigd door strooizout of vergelijkbare producten.
7
Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
8
Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
9
Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
10
Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
11
Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.