SQ7 TDI > Audi Q7 > Audi België
Hier sehen Sie die neue A4 Limousine

Audi SQ7 TDI

Sterk en veelzijdig.
De Audi SQ7 TDI.

Gecombineerd brandstofverbruik: WLTP*: 9,8–9,0 l/100km (NEDC*: 7,6–7,4 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie* WLTP*: 255–237 g/km (NEDC*: 200–194 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Puur rijplezier, een dynamisch exterieur en een zee aan ruimte – dat is de Audi SQ7 TDI. Binnen in de gezins-SUV baadt u in comfort en geniet u van de nieuwste infotainmentfuncties. Trap het gaspedaal in en voel de kracht van de 320 kW (435 pk) V8 TDI-biturbomotor.

Sportiviteit in cijfers¹

Prestaties

320

kW

(435 pk)

Koppel

900

Nm

Acceleratie

4,8

s

0 tot 100 km/u

1
Gecombineerd brandstofverbruik: WLTP*: 9,8–9,0 l/100km (NEDC*: 7,6–7,4 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie* WLTP*: 255–237 g/km (NEDC*: 200–194 g/km)

Een krachtige aandrijving

Het hart van de Audi SQ7 TDI¹ is een 4.0 liter TDI-motor (Gecombineerd brandstofverbruik: WLTP*: 9,8–9,0 l/100km (NEDC*: 7,6–7,4 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie* WLTP*: 255–237 g/km (NEDC*: 200–194 g/km)). De V8-biturbomotor levert 320 kW (435 pk), genereert een maximumkoppel van 900 Nm en brengt de Audi SQ7 TDI¹ in 4,8 s van 0 naar 100 km/u. De topsnelheid is beperkt tot 250 km/u. Dankzij intelligente technologieën rijdt u zuinig en comfortabel. Een elektrisch aangedreven compressor ondersteunt de twee turboladers, vooral bij lagere snelheden. Naargelang de situatie kan een mildhybridsysteem de motor tijdens het rijden uitschakelen en naar de zogeheten vrijloopmodus overgaan om het brandstofverbruik te verminderen. Beide systemen worden gevoed door een 48 V-boordnet.

Ervaar de digitale mogelijkheden

Met het vernieuwende bedieningsconcept en het uitgebreide aanbod van Audi connect² services zet u uw alledaagse digitale activiteiten moeiteloos verder aan boord van de Audi SQ7 TDI¹, standaard uitgerust met de nieuwste generatie van het geavanceerde infotainmentsysteem MMI Navigatie plus met MMI touch response. De bediening gebeurt via twee grote kleurenschermen in de middenconsole. Dankzij de aanraakfunctie krijgt u duidelijke akoestische feedback met een druk op de knop. In het bijzonder voor langere reizen bieden we u een hele waaier aan optionele functies. Maak bijvoorbeeld gebruik van Point-of-Interest-search om interessante plekken te vinden bij u in de buurt. Realtime verkeersinfo helpt u files te vermijden. En dankzij Google Earth™³ komt u altijd aan op uw bestemming.

MMI Display

Het interieur: hightech, sportief en comfortabel

Het interieur van de Audi SQ7 TDI¹ biedt u al het comfort dat u van een luxe-SUV mag verwachten: vlak voor u op het 12,3-duims HD-scherm van de optionele Audi virtual cockpit verschijnen relevante rijgegevens zoals toerental en snelheid in kristalheldere resolutie. De optionele S sportzetels plus en het optionele met leder beklede en afgevlakte sportstuur trekken de sportieve lijn van de Audi SQ7 TDI¹ door. Ga voor nog meer comfort met het optionele luchtkwaliteitspack of de optionele meerkleurige rand- en sfeerverlichting.

Interieur van de Audi SQ7 TDI
Meer over de ruimte binnenin

Sportief tot in de kleinste details

De Audi SQ7 TDI¹ gooit hoge ogen met zijn innerlijke waarden, maar ook met zijn looks. Talrijke typische elementen van de S-reeks zetten het sportieve karakter van dit model vergeleken met het basismodel in de verf. In het achteraanzicht trekken de achterklep met chroomlijst en de specifieke S-bumper met vier uitlaatpijpen de aandacht naar zich toe. Velgen zijn er optioneel tot 22 duim. Voeg een extra sportief accent toe met de optionele rode remklauwen.

Opvallend uiterlijk

Het sportieve karakter van de Audi SQ7 TDI¹ komt vooral tot uiting in het vooraanzicht. Het opvallendste is het achthoekige Singleframe-rooster met twee opstaande lamellen. De selenietzilveren elementen in de specifieke S-bumper trekken de aandacht. De voorkant wordt geflankeerd door de opvallende koplampen. Het optionele toppack omvat HD Matrix-ledkoplampen met Audi laserlicht, dynamische lichteffecten en dynamische richtingaanwijzers.

Front Audi SQ7 TDI
1
Gecombineerd brandstofverbruik: WLTP*: 9,8–9,0 l/100km (NEDC*: 7,6–7,4 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie* WLTP*: 255–237 g/km (NEDC*: 200–194 g/km)
2
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
3
Google en het Google-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Google Inc.
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.