Een Audi SQ7 kopen? | Audi België

Krachtig en veelzijdig.
De Audi SQ7

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 12,7–11,8 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 288–268 g/km
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Puur rijplezier, een dynamisch exterieur en een zee aan ruimte – dat is de Audi SQ7. Binnen in de gezins-SUV baadt u in comfort en geniet u van de nieuwste infotainmentfuncties.

Een krachtige aandrijving

Voor de Audi SQ7 kunt u kiezen tussen twee krachtige motoren (Gecombineerd brandstofverbruik¹: 12,7–11,8 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 288–268 g/km): de TFSI-benzinemotor levert 373 kW (507 pk), accelereert de wagen van 0 tot 100 km/h in 4,1 seconden en is standaard uitgerust met vierwielbesturing. Dat staat garant voor gemakkelijker manoeuvreren en een sportievere rijstijl.

Ervaar de digitale mogelijkheden

Met het vernieuwende bedieningsconcept en het uitgebreide aanbod van Audi connect² services zet u uw alledaagse digitale activiteiten moeiteloos verder aan boord van de Audi SQ7, standaard uitgerust met de nieuwste generatie van het geavanceerde infotainmentsysteem MMI Navigatie plus met MMI touch response. De bediening gebeurt via twee grote schermen in de middenconsole. Dankzij de aanraakfunctie krijgt u duidelijke akoestische feedback met een druk op de knop.

Audi SQ7 MMI-System

Het interieur: hightech, sportief en comfortabel

Het interieur van de Audi SQ7 biedt u al het comfort dat u van een luxe-SUV mag verwachten: vlak voor u op het 12,3-duims HD-scherm van de optionele Audi virtual cockpit verschijnen relevante rijgegevens zoals toerental en snelheid in kristalheldere resolutie. De optionele S sportzetels plus en het optionele met leder beklede en afgevlakte sportstuur trekken de sportieve lijn van de Audi SQ7 door.

Audi SQ7 interieur
Meer over de ruimte binnenin

Sportief tot in de kleinste details

De Audi SQ7 gooit hoge ogen met zijn innerlijke waarden, maar ook met zijn looks. Talrijke typische elementen van de S-reeks zetten het sportieve karakter van dit model vergeleken met het basismodel in de verf. In het achteraanzicht trekken de achterklep met chroomlijst en de specifieke S-bumper met vier uitlaatpijpen de aandacht naar zich toe. Velgen zijn er optioneel tot 22 duim. Voeg een extra sportief accent toe met de optionele rode remklauwen.

Opvallend uiterlijk

Het sportieve karakter van de Audi SQ7 komt vooral tot uiting in het vooraanzicht. Het opvallendste is het achthoekige Singleframe-rooster met twee opstaande lamellen. De selenietzilveren elementen in de specifieke S-bumper trekken de aandacht. De voorkant wordt geflankeerd door de opvallende koplampen. Het optionele toppack omvat HD Matrix ledkoplampen met Audi laserlicht, dynamische lichteffecten en dynamische richtingaanwijzers.

Opvallend uiterlijk Audi SQ7
1
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.