Audi RS Q8 | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 307–300 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 13,5–13,2 l/100km

Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

Vermogen

441

kW

Acceleratie (0 tot 100 km/u)

3,8

s

Koppel, maximum

800

Nm

Zijaanzicht van de RS Q8 met een man

Een onvergelijkbaar geluid

De krachtigste SUV coupé van Audi Sport: de RS Q8². Performance is an attitude.

Gecombineerd brandstofverbruik¹,²: 13,6–13,2 l/100 km; Gecombineerde CO₂-uitstoot¹,²: 308–300 g/km.

RS Q8 interieur
Audi thema's interieurverlichtingAudi thema's interieurverlichting

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Achteraanzicht van de RS Q8 met model

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 307–300 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 13,5–13,2 l/100km

Gecombineerd brandstofverbruik¹,²: 13,6–13,2 l/100 km; Gecombineerde CO₂-emissie¹,²: 308–300 g/km.

Audi SQ8 Dynamisch achteraanzicht

Audi SQ8

Gecombineerde CO₂-emissie¹: 294–277 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 12,9–12,2 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Brandstofverbruik gecombineerd¹: 13,6–13,2 l/100 km; CO₂-uitstoot gecombineerd¹: 308–300 g/km. Voor de wagen zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.
³Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁴De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁵Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁶Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
⁷Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.