Audi RS Q8 | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 307–300 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 13,5–13,2 l/100km

Vermogen

441

kW

Acceleratie (0 tot 100 km/u)

3,8

s

Koppel, maximum

800

Nm

Zijaanzicht van de RS Q8 met een man

Een onvergelijkbaar geluid

De krachtigste SUV coupé van Audi Sport: de RS Q8². Performance is an attitude.

Gecombineerd brandstofverbruik¹,²: 13,6–13,2 l/100 km; Gecombineerde CO₂-uitstoot¹,²: 308–300 g/km.

Immens vermogen, op intelligente wijze overgebracht naar het wegdek

De Audi RS Q8² biedt u de permanente vierwielaandrijving quattro met quattro-sportdifferentieel⁴, dat het vermogen selectief tussen de vier wielen verdeelt. Als extraatje zijn er de adaptive air suspension sport met karakteristieke RS-setting en vierwielbesturing voor een hoog reactievermogen en een uiterst stabiele wegligging.

Krachtig en dynamisch: het design

Het sportieve, dynamische design van de RS-bumper met radiatorrooster in honingraatstructuur en de grote luchtinlaten in glanzend zwart voegen indrukwekkende highlights toe aan het vooraanzicht. Het opvallende silhouet benadrukt zijn krachtige uitstraling.

Zien. Aanraken. Beleven

Het interieur van de Audi RS Q8² is uitgerust met een waaier van digitale technologieën die u op verschillende manieren bijstaan tijdens iedere rit. De RS-specifieke displays in de Audi virtual cockpit tonen u desgewenst informatie over koppel, vermogen, acceleratie, rondetijden en G-krachten.

RS Q8 interieur

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁶ onder Thema's⁴,⁷ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁴ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Audi thema's interieurverlichtingAudi thema's interieurverlichting

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Prestatievermogen ontmoet geschiktheid voor dagelijks gebruik

De Audi RS Q8² biedt tal van uiteenlopende mogelijkheden. Hij levert niet alleen indrukwekkende prestaties maar is ook perfect geschikt voor dagelijks gebruik. En met neergeklapte zetels biedt hij zelfs nog meer: dat vergroot de laadruimte immers tot 1.755 liter. De driezitachterbank kan standaard voor- en achterwaarts worden verplaatst.

Achteraanzicht van de RS Q8 met model

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 307–300 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 13,5–13,2 l/100km

Audi exclusive³

Maak uw Audi RS Q8² even uniek als uzelf met Audi exclusive³. Met geselecteerde inlegplaatjes, gekleurd leder en een breed gamma aan koetswerkkleuren.

Audi SQ8 Dynamisch achteraanzicht

Audi SQ8

Gecombineerde CO₂-emissie¹: 294–277 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 12,9–12,2 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Brandstofverbruik gecombineerd¹: 13,6–13,2 l/100 km; CO₂-uitstoot gecombineerd¹: 308–300 g/km. Voor de wagen zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.
³Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁴De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁵Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁶Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
⁷Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.