Audi Lifestyle accessoires voor jonge fans
Audi Kids: accessoires

Audi lifestyle accessoires voor jonge fans

#YourJourneyContinues

Laat u inspireren

De volgende generatie Audi fans wordt op z'n wenken bediend. Van kinderzitjes, over modieuze sweaters tot Audi's op schaal: allemaal bieden ze de hoge kwaliteit en het knappe design dat u verwacht van het merk met de vier ringen. Bekijk hier onze mooiste Audi lifestyle gadgets voor kinderen.

Audi in het klein

 • Lifestyle_Kinderzitje_Block1.jpg
  Kinderzitje

  Reizen er kleine passagiers mee in uw Audi? In dit kinderzitje zitten ze uiterst veilig. Al onze kinderzitjes voldoen ruimschoots aan de wettelijke eisen, omdat Audi extra tests uitvoert, zoals frontale en zijdelingse botsproeven. Bovendien maakt u dit zitje uit één stuk eenvoudig vast met de gordel of met het Isofix-systeem. Combineer het met de zetelbescherming om uw interieur vrij te houden van vuil en vlekken.

  Bestel uw kinderzitje
 • Lifestyle_Buggy_Block2.jpg
  Buggy

  Ook onze kleine fans verdienen een echte Audi. Elegant, comfortabel, veilig ... deze Audi kinderwagen is het allemaal. Bovendien is hij ook nog eens makkelijk opvouwbaar, waardoor hij perfect in uw koffer past. Binnenkort verkent u in stijl de stad, samen met uw kroost!

  Vergeet de buggy niet
 • Lifestyle_Kinderloopwagens_Block3.jpg
  Kinderloopwagens

  Met een Audi leren rijden, u kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Met het Audi loopwagentje ontdekt uw peuter het ultieme rijplezier op vier wielen … in de woonkamer of op het tuinpad.

  Kies uw Audi kinderloopwagentje
 • Lifestyle_ADUI_Block4.jpg
  ADUI collectie

  Jong geleerd ... Ook de allerkleinste Audi fans kunnen zich voortaan helemaal in Audi uitdossen. Voor hen is er een speciale collectie met onze sympathieke mascotte ADUI in de hoofdrol. Een comfy sweater, een kinderhorloge of een coole rugzak ... ADUI heeft het allemaal!

  Ontdek de ADUI collectie
 • Lifestyle_Kids_Block5.jpg
  Nog meer Audi voor kids

  "Bij Audi hebben we een hart voor onze jongste fans. Daarom vindt u nog
  veel meer in onze collectie, zoals drinkflessen, knuffels, een beschermhoes voor de zetels ... Ontdek ze allemaal."

  Bekijk alle Audi kids accessoires
Laat u inspireren

Laat u inspireren

Zoekt u nog een origineel geschenk voor familie of vrienden? Of vindt u dat u zelf wel eens een verwennerijtje verdient? Audi helpt u graag bij het kiezen van het ideale cadeau. In de Audi Shop vindt u heel wat ideeën om iedereen die houdt van Audi mee te verrassen. Welkom…

Vind nog meer inspiratie in de Audi Shop