Interne en externe opbergmogelijkheden voor uw Audi
Extra opbergmogelijkheden

Opbergmogelijkheden voor uw Audi

Beleef vooruitgang in elk detail

Extra opbergmogelijkheden

Kies onze opbergmogelijkheden voor uw Audi om extra ruimte te creëren voor alles wat bij uw levensstijl hoort: van fietsen en bagage tot uw huisdier. Zo neemt u zonder zorgen alles mee om voluit te genieten van uw trip. Veilig, netjes en opgeruimd.

Audi accessoires voor op het dak

 • BLOC1_Q4_as_2022_3961.jpg
  Dakdragers

  Overweegt u een dakkoffer voor uw reismateriaal? Of een fietsendrager op uw dak om uw mountainbikes veilig mee te nemen? Installeer eerst en vooral de juiste set Audi dakdragers.

  Kies dakdragers voor uw Audi
 • BLOC2_q4_as_2022_4010.jpg
  Dakkoffers en dakkoffertassen

  Bent u graag op alles voorzien wanneer u eropuit trekt? Geen probleem: met de Audi dakkoffers en dakkoffertassen hebt u meer dan plaats genoeg voor heel wat extraatjes.

  Kies een dakkoffer of dakkoffertas
 • BLOC3_q4_as_2022_3967.jpg
  Thermo-elektrische koelbox

  Dankzij de energie-efficiënte originele Audi isolatiebox in specifiek Audi design is dat geen probleem. De inhoud van de box is ten minste 20 liter en zorgt bij elke gelegenheid voor de juiste temperatuur.

  Ontdek de Audi koelbox

Audi accessoires voor koffer en laadruimte

 • Tab3_B4_Laadruimte.jpg
  Koffer- en laadruimteinrichting

  Met bagagenetten en plooiboxen op maat van uw Audi voorkomt u dat uw bagage heen en weer schuift in de koffer of laadruimte. Zo blijft alles netjes en veilig op z'n plek.

  Kies accessoires voor koffer en laadruimte
 • Tab3_B5_Protection-Pack-2.jpg
  Protection Pack

  Hou de laadruimte van uw Audi proper met de speciale kofferschaal en rubberen tapijten. Makkelijk schoon te maken, dus geen zorgen over die modderlaarzen.

  Kies een Protection Pack