Een Audi A6 Berline TFSI e kopen? | Audi België
Audi A6 Berline TFSI e

A6 Berline TFSI e

Zijn tijd ver vooruit.
De Audi A6 Berline TFSI e.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 2,1–1,9 l/100 km - stroomverbruik: 17,4-17,9 kWh/100 km | Gemiddelde CO2 emissie¹: 47–43 g/km

De Audi A6 Berline TFSI e biedt een efficiënte plug-in hybride aandrijving, een baanbrekend bedieningsconcept en een atletisch design.

Iedere vooruitgang vereist een motor... of twee

Efficiëntie overheerst in de Audi A6 Berline TFSI e, dankzij de progressieve combinatie van verbrandingsmotor en elektromotor. De 50 TFSI e quattro-variant (brandstofverbruik gecombineerd¹: 1,6-1,4 l/100 km; Elektrisch stroomverbruik gecombineerd¹: 17,8-16,7 kWh/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 36–31 g/km) levert hij een systeemvermogen van 220 kW. Met de 270 kW 55 TFSI e quattro-variant (brandstofverbruik gecombineerd¹: 1,6–1,5 l/100 km; Elektrisch stroomverbruik gecombineerd¹: 17,8-17,2 kWh/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 36–33 g/km) accelereert de auto van 0 naar 100 km/u in 5,6 seconden, en haalt hij een topsnelheid van 250 km/u.

Audi A6 Berline 55 TFSI e quattro in cijfers

Elektrische actieradius ca.

63–68

km*

Acceleratie

5.6

s**

0 tot 100 km/h

Systeemvermogen

270

kW**

(367 pk)

*Elektrische actieradius gecombineerd volgens WLTP, voor 19” tot 20” velgen.
**Brandstofverbruik gecombineerd¹: 1,6-1,4 l/100 km; Elektrisch stroomverbruik gecombineerd¹: 17,8-16,7 kWh/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 36-31 g/km.

Thuis opladen

Het standaard e-tron-laadsysteem compact regelt het proces voor thuis opladen. Het bestaat uit een bedieningseenheid met een voertuigaansluitkabel en twee verschillende netaansluitkabels (met huishoudelijke en industriële connectoren).

Thuis opladen Audi A6 Berline TFSI e
 
Openbaar opladen Audi A6 Berline TFSI e
 

Openbaar opladen

Geniet van de voordelen van de e-tron Charging Service²: meer dan 260.000 laadpunten in 26 Europese landen, individuele tarieven voor stadspendelaars en frequente reizigers, intelligente routebegeleiding en een overzicht van al uw laadbewerkingen en facturen.

Vrouw die in Audi A6 Berline TFSI e stapt

Toonbeeld van efficiëntie

Een opvallend voertuigkenmerk is de warmtepomp in het airconditioningsysteem, die de restwarmte van de elektrische aandrijflijn voor verschillende doeleinden gebruikt. Hij regelt niet alleen de temperatuur in het interieur, maar verhoogt ook de energie-efficiëntie van het voertuig en daarmee het elektrische rijbereik – zelfs bij lage buitentemperaturen. Bovendien verzamelt de Audi A6 Berline TFSI e¹ routegegevens om u zo efficiënt mogelijk en met een maximaal gebruik van de elektromotor op uw bestemming te brengen.

Meer weten?

De laadstatus altijd duidelijk zichtbaar

Standaard is de Audi virtual cockpit met hoge resolutie, die alle belangrijke voertuiginformatie weergeeft. Zo beschikt u voortdurend over een overzicht van de laadtoestand van de accu, de resterende elektrische actieradius en andere informatie over de plug-in hybride aandrijving.

Indicator voor actieradius in de Audi A6 Berline TFSI e quattro

De juiste modus kiezen: vier rijmodi

U kunt het type aandrijving van de Audi A6 Avant TFSI e op vier verschillende rijmodi instellen: volledig elektrisch rijden (EV), primair gebruik van de verbrandingsmotor om de acculading te behouden voor toekomstig elektrisch rijden (Hold) of de acculading verhogen (Charge), of een efficiënt samenspel van beide (Hybride).

Opmerking: Het hier getoonde scherm is van de Audi Q5 TFSI e.

Rijmodi van de Audi A6 Berline TFSI e

Exclusief loungekarakter: Het interieur

De Audi A6 Berline TFSI e biedt massa’s hoofd- en beenruimte op alle zitplaatsen. Neem plaats in de optionele gepersonaliseerde comfortzetels voorin. Naast de pneumatische verstelfuncties voor de zijkussens van zitting en rugleuning, zijn er ook verwarmings-, ventilatie- en massagefuncties met diverse programma’s verkrijgbaar. Functies zoals het panoramische glazen zonnedak, het luchtkwaliteitspakket en het sfeerverlichtingspakket verhogen uw comfort nog verder.

Audi A6 Berline TFSI e wordt opgeladen

Standaard sportief design

De Audi A6 Berline 55 TFSI e quattro (Brandstofverbruik gecombineerd¹: 1,6–1,5 l/100 km; Elektrisch stroomverbruik gecombineerd¹: 17,8-17,2 kWh/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 36-33 g/km) biedt standaard niet alleen uitstekende prestaties maar ook een sportieve uitrusting. Dit omvat 19-inch velgen, rood gelakte remklauwen, matrix-ledkoplampen, sportstoelen, voorkant en meer.

Nu configureren
Smartphone met open myAudi-app en functions on demand
 

Functions on demand

Met functions on demand biedt Audi zijn klanten nog meer flexibiliteit bij de keuze van de uitrusting. Talloze functies kunnen op elk moment worden toegevoegd. Met de myAudi-app verloopt de selectie van functies intuïtief en snel.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Ga naar https://e-tron.charging-service.audi/web/audi-be voor meer informatie over de e-tron Charging Service.
3
Kan leiden tot een verhoogd brandstofverbruik.