Audi A6 Avant TFSI e | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 48–44 g/km

Gemiddeld energieverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 2,1–1,9 l/100 km - stroomverbruik: 18,1–17,6 kWh/100 km

Elektrisch rijbereik

60–66

km³,¹²

Acceleratie (0 tot 100 km/u)

5.7

s¹²

Systeemvermogen

270

kW¹²

Geëlektrificeerd en functioneel

Een innovatieve plug-in hybride wagen, praktisch ingesteld en met ruimte voor vijf personen – de Audi A6 Avant TFSI e. ​

Wees gerust veeleisend

De Audi A6 Avant TFSI e combineert het beste van twee werelden: in volledig elektrische modus is hij zeer stil en produceert hij lokaal geen uitstoot. Met de TFSI-verbrandingsmotor geniet u ook van de karakteristieke Audi dynamiek. Dankzij recuperatie kan het systeem elektrische energie terugwinnen tijdens het rijden.

Opladen is makkelijk

Er zijn verschillende oplaadmogelijkheden voor de Audi A6 Avant TFSI e, zowel thuis als onderweg.

Thuis opladen

Thuis opladen: Om thuis te laden met een laadvermogen⁵ tot 7,4 kW hebt u de keuze tussen het e-tron oplaadsysteem compact⁸ of de Audi wallbox modellen⁶,⁸ voor nog meer comfort.

Bijzondere persoonlijkheid

De Audi A6 Avant TFSI e maakt indruk met zijn royale uitrusting: dynamisch en sportief aan de buitenzijde, comfortabel en functioneel binnenin. Daarbij horen o.a. 19 inch wielen, rode remklauwen, matrix ledkoplampen en sportzetels vooraan.

Standaard sportief design: De Audi A6 Avant TFSI e overtuigt niet alleen door zijn prestaties, maar ook dankzij sportieve designelementen zoals het Audi Singleframe met zijn nieuwe structuur, en het zwarte stylingpakket met decoratieve elementen in de zijdelingse luchtinlaten en in de zwarte diffuser.

Veelzijdig en functioneel

Het royale ruimteconcept van de Audi A6 Avant TFSI e biedt ruim voldoende plaats aan vijf personen. Bovendien zit de batterij voor de elektromotor onder de laadruimte, waardoor tot 1.535 liter bagageruimte beschikbaar is als de zetels neergeklapt zijn.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app¹⁰ onder Thema's⁸,¹¹ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁸ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Licht thema Audi cockpitLicht thema Audi cockpit

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

 • L-stage.png
  Audi plug-in hybrides: alles wat u moet weten
  Meer weten
 • egt_2021_2336_previewImage.jpg
  Audi News - altijd een stapje voor

  Schrijf u in op de Audi nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Al het nieuws uit het Audi universum en de beste aanbiedingen in het gamma.

  Schrijf u in op de nieuwsbrief
¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Brandstofverbruik gecombineerd¹: 1,6–1,4 l/100 km; Stroomverbruik gecombineerd¹: 21,4–20,2 kWh/100 km; CO₂-uitstoot gecombineerd¹: 37–32 g/km. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP en niet volgens NEDC beschikbaar.
³Elektrisch rijbereik gecombineerd volgens WLTP, voor velgen van 18 tot 20 inch.
⁴Kan leiden tot een hoger brandstofverbruik.
⁵Laadcapaciteit is afhankelijk van de meegeleverde industriële connector en marktspecifieke netstroomkarakteristieken.
⁶Verkrijgbaar bij Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
⁷Kijk op https://www.nl.audi.be/be/web/nl/laden/onderweg.html voor meer informatie over de Audi charging.
⁸De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁹Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
¹⁰Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op www.my.audi.com is vereist.
¹¹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
¹²De vermelde waarden gelden uitsluitend voor de Audi A6 Berline 55 TFSI e: brandstofverbruik gecombineerd¹: 1,6–1,1 l/100 km; Stroomverbruik gecombineerd¹: 21,0–19,0 kWh/100 km; CO₂-uitstoot gecombineerd¹: 35–26 g/km. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP en niet volgens NEDC beschikbaar.
¹³De getoonde laadtarieven en de laadpas zijn afkomstig van Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). De tarieven gelden met een myAudi-account en de myAudi-app. In de myAudi-app moeten de volledig elektrische Audi (op basis van voertuigidentificatienummer) en een hoofdgebruiker zijn vastgelegd. Het abonnement heeft een vaste looptijd van 12 maanden en zal automatisch verlopen na deze periode. Het verbreken van het contract tijdens de looptijd van het abonnement is niet mogelijk.
Afhankelijk van het mobiele telefoonabonnement kunnen extra kosten afgerekend worden.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Deze webpagina is gebaseerd op informatie voor de Duitse markt. Voor de juiste prijzen in België en andere landen raadpleegt u de myAudi-app. Om uw auto in de myAudi-app aan te melden, heeft u het voertuigidentificatienummer nodig. Abonnementen kunnen afgesloten worden vanaf 01/01/2023.