Een Audi Q4 Sportback e-tron kopen? | Audi België
Audi Q4 Sportback e-tron achteraanzicht

Q4 Sportback e‐tron

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 0–0 g/km

Gecombineerd stroomverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 18,9–15,7 kWh/100 km

Elektrisch vermogen tot

250

kW²,¹⁹

Totaal elektrisch koppel: 545 Nm (achter), 134 Nm (voor)

Acceleratie (0 tot 100 km/u) tot

5,4

s²,¹⁰

Bereik (WLTP) tot

562

km²¹

Elektrisch. En nog zoveel meer.

Indrukwekkende uitstraling

Het uitgepuurde ontwerp van de Audi Q4 Sportback e-tron geeft de toekomst van elektrische mobiliteit een karakteristieke vorm. De wagen maakt meteen indruk met zijn voorkant die zelfzekerheid uitstraalt, zijn robuuste achterzijde en zijn elegant, aerodynamisch silhouet.

Audi Q4 e-tron bij het laadstation

Dé formule voor toekomstig plezier: 100% elektrische Sportback plus SUV coupé. Het sportieve koetswerkdesign van de Audi Q4 Sportback e-tron maakt meteen indruk dankzij zijn nadrukkelijk dynamische elegantie.

Ruim en veelzijdig

Als allrounder en gezinsauto biedt de Audi Q4 Sportback e-tron een zee aan opbergmogelijkheden: een totaal volume van 24,8 liter, inclusief handschoenkastje. In de bagageruimte van de Audi Q4 Sportback e-tron bergt u tot 535 liter bagage op — met neergeklapte achterbankleuning zelfs tot 1.460 liter.

Neem de toekomst in eigen handen: In bovenste spaken van het lederen sportstuur¹¹ zitten aanraakoppervlakken met functionele gebieden en achtergrondverlichting om de actieve knoppen aan te geven. Deze zijn door uitstekende randjes van elkaar gescheiden, waardoor u ze makkelijker bedient, en geven een trilling wanneer u ze indrukt.

Herontdek geluid

De Audi Q4 Sportback e-tron kan uitgerust worden met het SONOS premium geluidssysteem¹¹. Dankzij de tien krachtige luidsprekers, waaronder een middenluidspreker en subwoofer, wordt muziek beluisteren een onvergetelijke ervaring. Hoge en lage tonen worden schitterend weergegeven en vormen een harmonieus geheel met de rijke basklanken.

Note: The image is of the Audi Q4 e-tron⁴.

Vlot opladen, thuis en onderweg

Dankzij een uitgebreide oplaadservice met slimme oplossingen voor thuis en onderweg, kunt u genieten van elektrisch rijden zonder compromissen.

Opgeladen van 10 tot 80% in ong.

28

min⁷

Batterijcapaciteit (netto) tot

77

kWh³,²⁰

Oplaadpunten, meer dan

500.000

Stroomverbruik¹: 18,9–15,6 kWh/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.

Dynamiek op maat

Dankzij Audi drive select¹¹ en zijn vijf rijmodi kunt u de gewenste voertuigkenmerken instellen, van efficiënt tot dynamisch. De progressieve stuurinrichting¹¹ maakt een variabele overbrengingsverhouding mogelijk, afhankelijk van de stuurhoek en de snelheidsgerelateerde stuurbekrachtiging.

Audi Q4 Sportback e-tron in dynamische beweging
Smartphone met FoD display

Functions on demand: Met functions on demand biedt Audi zijn klanten nog meer flexibiliteit bij het kiezen van uitrustingselementen. Tal van functies kunnen op ieder moment worden toegevoegd. Dankzij de myAudi-app⁹ verloopt het kiezen van functies intuïtief en snel.

Opmerking: Het beeld toont de Audi e-tron GT.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁹ onder Thema's¹¹,¹⁵ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus¹¹ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Audi themes interieurverlichtingAudi themes interieurverlichting

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Overtuigend sportief

Ervaar deze vooruitstrevende, 100% elektrische premium SUV met zijn zorgvuldig geselecteerde materialen en uitrusting. Hiermee biedt de Audi Q4 Sportback e-tron Competition¹¹ u een fascinerend en sportief totaalpakket.

Zijaanzicht Audi Q4 Sportback e-tron

Indrukwekkend en vooruitstrevend: De 21" Audi Sport-velgen met 5-arm aero-rotor-design in mythoszwart, glanzend gedraaid¹⁶,¹⁷ gaan perfect samen met de mythoszwarte metaalkleur¹¹,¹⁸ van het koetswerk. De bronzen Audi ringen op de achterdeur zorgen voor een knap accent. Verduisterde matrix ledkoplampen maken de look compleet.

Audi News - altijd een stapje voor

Schrijf u in op de Audi nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Al het nieuws uit het Audi universum en de beste aanbiedingen in het gamma.

Audi Q4 e-tron

De Audi Q4 e-tron

Gecombineerd stroomverbruik*: 19,4–16,3 kWh/100 kmGemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 0–0 g/km

Stroomverbruik¹: 19,4–16,2 kWh/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, en niet volgens NEDC.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Audi Q4 Sportback 55 e-tron quattro: gecombineerd stroomverbruik¹ in kWh/100 km: 18,9–16,3; (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.
³Audi Q4 55 e-tron quattro: gecombineerd stroomverbruik¹ in kWh/100 km: 19,4–16,2; (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.
⁴Polariserende zonnebrillen beperken het gebruik van het head-updisplay.
⁵Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
⁶Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
⁷De opgegeven oplaadtijd is uitsluitend van toepassing op de Audi Q4 Sportback 40 e-tron *.
De oplaadtijd/het laadvermogen van de batterij kan variëren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder omgevingstemperatuur en batterijtemperatuur, het gebruik van andere landspecifieke connectoren, gebruik van de voorconditioneringsfunctie (b.v. op afstand bedienbare airconditioning van het voertuig), stroombeschikbaarheid bij het oplaadpunt, laadtoestand en veroudering van de batterij. Het laadvermogen daalt naarmate de laadtoestand toeneemt. Laadverliezen zijn inbegrepen. Maximale gelijkstroomoplaadcapaciteit bij HPC-oplaadstations: Audi Q4 Sportback 40 e-tron * / Audi Q4 Sportback 45 e-tron quattro * / Audi Q4 Sportback 50 e-tron quattro *: 135 kW vermogen.
* Verbruiks- en emissiecijfers (Duitsland): Audi Q4 Sportback 40 e-tron: stroomverbruik (gecombineerd¹) in kWh/100 km: 19,1–16,1; CO₂-emissies (gecombineerd¹) in g/km: 0. Audi Q4 Sportback 45 e-tron quattro: stroomverbruik (gecombineerd¹) in kWh/100 km: 19,7–16,6; CO₂-emissies (gecombineerd¹) in g/km: 0. Audi Q4 Sportback 50 e-tron quattro: stroomverbruik (gecombineerd¹ in kWh/100 km: 19,7–16,7; CO₂-emissies (gecombineerd¹) in g/km: 0. Alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, zijn beschikbaar voor deze voertuigen.
⁸Contacteer uw Audi-verdeler voor meer informatie over compatibele industriële stopcontacten.
⁹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op www.my.audi.com is vereist.
¹⁰Door fysieke beperkingen kan de maximale output voor de gegeven versnellingscijfers meerdere keren, maar niet onbeperkt, na elkaar herhaald worden.
¹¹De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
¹²De getoonde laadtarieven en de laadpas zijn afkomstig van Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). De tarieven gelden met een myAudi-account en de myAudi-app. In de myAudi-app moeten de volledig elektrische Audi (op basis van voertuigidentificatienummer) en een hoofdgebruiker zijn vastgelegd. Het abonnement heeft een vaste looptijd van 12 maanden en zal automatisch verlopen na deze periode. Het verbreken van het contract tijdens de looptijd van het abonnement is niet mogelijk.
Afhankelijk van het mobiele telefoonabonnement kunnen extra kosten afgerekend worden.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Deze webpagina is gebaseerd op informatie voor de Duitse markt. Voor de juiste prijzen in België en andere landen raadpleegt u de myAudi-app. Om uw auto in de myAudi-app aan te melden, heeft u het voertuigidentificatienummer nodig. Abonnementen kunnen afgesloten worden vanaf 01/01/2023.
¹³Een Plug & Charge-conform tarief (basic, plus, pro) en een Plug & Charge-conform voertuig zijn vereist om Plug & Charge te gebruiken. Afhankelijk van uw mobiele abonnement kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden.
¹⁴Om te beginnen is een bestaand contract met de e-tron oplaadservice of met Audi opladen vereist voordat de functie wordt geactiveerd. De service kan vervolgens worden geactiveerd via de myAudi-app en het bijbehorende elektronische Plug & Charge-certificaat voor het gebruik van de service wordt “over-the-air” verzonden naar het geselecteerde voertuig met Plug & Charge laadmogelijkheid. Het was mogelijk om tot 31/12/2022 een contract te sluiten met de e-tron Charging Service. Audi Q4 e-tron / Audi Q4 Sportback e-tron met modeljaar 2023 (vanaf SOP week 35/2022) kan de Plug & Charge-functie gebruiken sinds 01/12/22, na succesvolle activering. Het is mogelijk om sinds 01/01/2023 een contract te sluiten met Audi charging. Audi Q4 e-tron / Audi Q4 Sportback e-tron met modeljaar 2023 (vanaf SOP week 35/2022) kunnen de Plug & Charge-functie gebruiken sinds maart 2023, na succesvolle activering.< br > De service voor het gebruik van de Plug & Charge-functie is – zoals de e-tron Charging Service / Audi charging – beschikbaar in Europa in de landen Oostenrijk, België, Bulgarije (Audi charging), Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland (Audi charging), Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal (e-tron laaddienst), Roemenië (Audi charging), Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland en het VK. Voorlopig is de service in de genoemde Europese landen alleen beschikbaar bij laadstations in het IONITY-netwerk met Plug & Charge-functie. De dienst zal worden uitgebreid met andere laadpuntexploitanten (CPO's) op landspecifieke basis. In Noord-Amerikaanse markten (NAR) is de service voor het gebruik van de Plug & Charge-functie beschikbaar bij laadstations gemarkeerd met Plug & Charge die beheerd worden door Electrificy America.
¹⁵Afhankelijk van beschikbaarheid in uw land.
¹⁶Product uit het Audi Sport GmbH gamma.
¹⁷Lichtmetalen velgen met glans gedraaide of glans gefreesde afwerking en gepolijste of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen mogen niet worden gebruikt bij winterse wegomstandigheden. Om fabricageredenen is het velgoppervlak niet voldoende beschermd tegen corrosie voor dergelijk gebruik en kan het permanent worden beschadigd door strooizout of vergelijkbare producten.
¹⁸De Competition afwerking is optioneel ook verkrijgbaar in kiezelgrijs of, tegen meerprijs, in gletsjerwit metaalkleur.
¹⁹Het beschikbare vermogen in individuele rijsituaties is afhankelijk van variabele factoren zoals de omgevingstemperatuur, de laad-/temperatuur-/conditiestatus of fysieke veroudering van de batterij. Met name afwijkingen van de hiervoor genoemde parameters kunnen tot een verminderd vermogen leiden. Het actuele beschikbare vermogen wordt weergegeven op de vermogensmeter van het voertuig.
²⁰De opgegeven netto energie-inhoud van de batterij is een afgeronde, typische batterijwaarde, ongeacht het voertuig. Deze wordt bepaald met een constant belastingsprofiel onder gedefinieerde beperkingen, en houdt rekening met het volledige bereik van de energie-inhoud van de batterij die door het voertuig kan worden gebruikt totdat het tot stilstand komt. De werkelijke ontladingsenergie kan hiervan afwijken, omdat deze afhankelijk is van de specifieke rijmodus en de temperatuur van de batterij.
²¹De opgegeven waarden gelden uitsluitend voor de Audi Q4 Sportback 45 e-tron: Stroomverbruik (gecombineerd¹) in kWh/100 km: 18,6–15,6; CO₂-uitstoot (gecombineerd¹) in g/km: 0. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.