Een Audi Q4 Sportback e-tron kopen? | Audi België
Audi Q4 Sportback e-tron

Audi Q4 Sportback e-tron

Toonbeeld van vooruitgang

Audi Q4 Sportback e-tron

Panoramisch zicht

Bekijk de Audi Q4 Sportback e-tron vanuit verschillende invalshoeken in deze 360-gradenanimatie.

Nieuw perspectief

Het heldere design van de Audi Q4 Sportback e-tron verleent een karakteristieke vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. Met zijn gefocuste voorpartij en krachtige achterpartij.

Audi Q4 Sportback e-tron with SONOS sound system
 

Op uw plaatsen, klaar, start

Het vooruitstrevende interieur van de Audi Q4 Sportback e-tron onderscheidt zich door technologische innovatie, sportiviteit en functionaliteit.

Audi Q4 Sportback e-tron charging

Snel laden

De prestaties van de Audi Q4 Sportback e-tron blijken ook duidelijk tijdens het laden: tot 125 kW – standaard.

Maximaal vermogen² tot

220

kW

Acceleratievermogen (0-100 km/h) tot

6,2

s

Bereik (WLTP) tot

+500

km

Gecombineerd stroomverbruik¹ in kWh/100 km: 17,9–15,6 (NEDC); 20,9–16,6 (WLTP); gecombineerde CO₂-uitstoot¹ in g/km: 0.
In bereiken uitgedrukte stroomverbruiks- en CO₂-uitstootwaarden hangen af van de voor het voertuig geselecteerde uitrusting.

Indrukwekkende uitstraling

Het sportieve design van de Audi Q4 Sportback e-tron verleent een boeiende en karakteristieke vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De gefocuste voorpartij en de krachtige achterpartij springen meteen in het oog, terwijl het opwindend dynamische silhouet geleidelijk smaller wordt.

Audi Q4 Sportback e-tron exterior
Audi Q4 Sportback e-tron rear
 

Daarom heet hij ook Sportback

De expressieve achterpartij van de Audi Q4 Sportback e-tron alleen al volstaat om het dynamische momentum van het voertuig over te brengen. De dakrandspoiler en de indrukwekkende vorm van de bumperdiffusor met horizontale stutten en het e-tron-logo in het midden versterken het sportieve karakter.

Audi Q4 Sportback e-tron

Een nieuw jasje

Een keuze uit vier dagrijlichtsignaturen in combinatie met dynamische lichtsequenties demonstreren op indrukwekkende wijze de vooruitstrevende lichttechnologie.

Audi Q4 Sportback e-tron rim
 

Dynamisch in hart en nieren

Het voertuig maakt indruk met zijn sportieve uiterlijk dankzij de optionele 21-inch Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-arm-rotor-aero-design, zwart, gepolijst²,³.. Er zijn uiteraard nog andere aantrekkelijke velgen verkrijgbaar voor de Audi Q4 Sportback e-tron.

Herontdek luisteren

De Audi Q4 Sportback e-tron is het eerste model met het premium SONOS geluidssysteem. Tien krachtige luidsprekers maken van muziek een onvergetelijke ervaring. Samen met de rijke bas zorgt de briljante weergave ervoor dat hoge en lage tonen in hun volle intensiteit kunnen worden ervaren.

Audi Q4 Sportback e-tron with SONOS sound system

Stuur de toekomst

De bovenste spaken van het lederen sportstuur zijn voorzien van aanraakvlakken in black-panel-look met verlichte functionele gebieden om de actieve knoppen aan te duiden. De knoppen zijn van elkaar gescheiden door kleine uitstulpingen waardoor ze gemakkelijker te gebruiken zijn, en ze geven zachte haptische feedback wanneer ze worden ingedrukt.

Audi Q4 Sportback e-tron interior
Audi Q4 Sportback e-tron rear seats

Ruim en variabel

Als gezinsauto biedt de Audi Q4 Sportback e-tron een ruime keuze aan opbergmogelijkheden – met een totaal volume van 24,8 liter inclusief het dashboardkastje. In de bagageruimte kan 535 liter bagage worden opgeborgen. Met neergeklapte achterbankleuning stijgt het volume zelfs tot 1490 liter.

Kijk rond het interieur

Thuis en onderweg opladen

Dankzij een holistisch laadaanbod met slimme oplossingen voor thuis en onderweg, kunt u elektrisch rijden zonder compromissen te sluiten.

Audi Q4 Sportback e-tron public charging
Audi Q4 Sportback e-tron fast charging

Snel laden

De prestaties van de Audi Q4 Sportback e-tron blijken ook duidelijk tijdens het laden: tot 125 kW – standaard. Het duurt ong. 10 minuten om voldoende stroom te laden voor de volgende 100 km. Het duurt ongeveer 38 minuten om de batterij van 5% terug tot ong. 80% op te laden.

Onderweg opladen

Energie voor 100 km geladen in ong.

10

min

Batterij opladen van 5% tot 80% in ong.

38

min

Laadsysteem

400

V

Gecombineerd stroomverbruik¹ in kWh/100 km: 17,9–15,6 (NEDC); 20,9–16,6 (WLTP); gecombineerde CO₂-uitstoot¹ in g/km: 0.
In bereiken uitgedrukte stroomverbruiks- en CO₂-uitstootwaarden hangen af van de voor het voertuig geselecteerde uitrusting.

Dynamiek op maat

Dankzij het Audi drive select kunnen de gewenste voertuigkenmerken worden ingesteld via een keuze uit vijf verschillende modi. Van efficiënt tot dynamisch. De optionele progressieve stuurinrichting maakt een variabele overbrengingsverhouding afhankelijk van de stuurhoek en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging mogelijk.

#e-tron News – voortaan altijd een stap voor

Ontdek exclusieve informatie, spannende achtergrondverhalen en opwindende weetjes over de Audi-modellen met volledig elektrische of plug-in hybride aandrijving dankzij de e-tron nieuwsbrief.

Functions on Demand voor uw Audi Q4 Sportback e-tron

Functions on Demand voor uw Audi Q4 Sportback e‑tron

De volgende uitrusting is beschikbaar voor de Audi Q4 e‑tron familie vanaf modeljaar 2023:

  • Smartphone interface
  • MMI navigation plus met Audi virtual cockpit incl. Audi connect
  • Audi virtual cockpit plus
  • Adaptative cruise control
  • 2-zone deluxe automatische airconditioning

De beschikbare uitrusting kan variëren afhankelijk van het model. Log in op myAudi⁷ om de individuele beschikbaarheid voor uw Audi te controleren.

Ontdek Functions on Demand
The Audi Q4 e-tron

De Audi Q4 e-tron

Gecombineerd stroomverbruik¹ in kWh/100 km: 17,8-15,8 (NEDC); 19,9-17,0 (WLTP); gecombineerde CO₂-uitstoot¹ in g/km: 0.
In bereiken uitgedrukte stroomverbruiks- en CO₂-uitstootwaarden hangen af van de voor het voertuig geselecteerde uitrusting.

Nu ontdekken
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Maximaal vermogen bepaald in overeenstemming met UN GTR.21; Tot 25 kW hiervan wordt verantwoord door de overboost, die voor max. 30 seconden.

De vermogen die beschikbaar is in individuele rij-situaties is afhankelijk van variabele factoren zoals omgevingstemperatuur, oplaad / temperatuur / conditioneringsstatus of fysieke veroudering van de hoogspanningsbatterij.

Met name voor het maximale vermogen (overboost) om een ​​hoogspanningsbatterijtemperatuur te zijn tussen 23 en 50 ° C en een batterijladingniveau> 88% vereist.

Alle afwijkingen van de hierboven gespecificeerde parameters kan leiden tot een beperkte stroomuitvoer en zelfs naar de overboost die helemaal niet beschikbaar is.

In zekere mate, kan de batterijtemperatuur indirect worden beïnvloed via de hulpfunctie van de extra airconditioning en het laadniveau en andere parameters kunnen in het voertuig worden ingesteld. De momenteel beschikbare vermogen wordt weergegeven op de vermogensmeter van het voertuig.

om de bruikbare capaciteit van de bruikbare capaciteit van de hoge spanning zo veel mogelijk te behouden, wordt het aanbevolen om een ​​laaddoelstelling van 80% voor de batterij voor dagelijks gebruik in te stellen (kan worden aangepast aan 100% bijv. lange reizen).
3
Gepolijste of gedeeltelijk gepolijste aluminium wielen zijn niet bestand tegen winterse omstandigheden. Het oppervlak van de velg heeft om productieredenen onvoldoende corrosiebescherming en kan worden aangetast door strooizout of equivalente producten.
4
Van Audi Sport GmbH.
5
Kijk op www.audi.com/connect of neem contact op met uw Audi-verdeler voor meer gedetailleerde informatie over Audi connect.
6
Polariserende zonnebrillen beperken het gebruik van het head-updisplay.
7
Afhankelijk van landspecifieke verkrijgbaarheid. De huidige compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem is te vinden in de beschrijving van de myAudi-app in de relevante App Store. Voorafgaande registratie op www.audi.com/myaudi is vereist.