Een Audi Q4 e-tron kopen? | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 0–0 g/km

Gecombineerd stroomverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 19,4–16,3 kWh/100 km

Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP); Stroomverbruik¹: 19,4–16,2 kWh/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.

Elektrisch vermogen tot

250

kW²,¹⁷

Totaal elektrisch koppel: 545 Nm (achter), 134 Nm (voor)

Acceleratie (0 tot 100 km/u) tot

5,4

s²,⁸

Bereik (WLTP) tot

544

km¹⁹

Elektrisch. En nog zoveel meer.

Opgeladen van 10% tot 80% in ong.

28

min⁷

Batterijcapaciteit (netto) tot

77

kWh²,¹⁸

Oplaadpunten, meer dan

500.000

Dynamischer Fahrschuss Audi Q4 e-tron

Q4 E-tron
Audi themes interieurverlichtingAudi themes interieurverlichting

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi Q4 Sportback e-tron

Audi Q4 Sportback e-tron

Stroomverbruik¹: 18,9–15,6 kWh/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Audi Q4 50 e-tron quattro: gecombineerd stroomverbruik¹ in kWh/100 km: 19,4–16,2; (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.
³Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
⁴Polariserende zonnebrillen beperken het gebruik van het head-updisplay.
⁵Contacteer uw Audi-verdeler voor meer informatie over compatibele industriële stopcontacten.
⁶Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op www.my.audi.com is vereist.
⁷De opgegeven oplaadtijd is uitsluitend van toepassing op de Audi Q4 Sportback 40 e-tron *.
De oplaadtijd/het laadvermogen van de batterij kan variëren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder omgevingstemperatuur en batterijtemperatuur, het gebruik van andere landspecifieke connectoren, gebruik van de voorconditioneringsfunctie (b.v. op afstand bedienbare airconditioning van het voertuig), stroombeschikbaarheid bij het oplaadpunt, laadtoestand en veroudering van de batterij. Het laadvermogen daalt naarmate de laadtoestand toeneemt. Laadverliezen zijn inbegrepen. Maximale gelijkstroomoplaadcapaciteit bij HPC-oplaadstations: Audi Q4 Sportback 40 e-tron * / Audi Q4 Sportback 45 e-tron quattro * / Audi Q4 Sportback 50 e-tron quattro *: 135 kW vermogen.
* Verbruiks- en emissiecijfers (Duitsland): Audi Q4 Sportback 40 e-tron: stroomverbruik (gecombineerd¹) in kWh/100 km: 19,1–16,1; CO₂-emissies (gecombineerd¹) in g/km: 0. Audi Q4 Sportback 45 e-tron quattro: stroomverbruik (gecombineerd¹) in kWh/100 km: 19,7–16,6; CO₂-emissies (gecombineerd¹) in g/km: 0. Audi Q4 Sportback 50 e-tron quattro: stroomverbruik (gecombineerd¹ in kWh/100 km: 19,7–16,7; CO₂-emissies (gecombineerd¹) in g/km: 0. Alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, zijn beschikbaar voor deze voertuigen.
⁸Door fysieke beperkingen kan de maximale output voor de gegeven versnellingscijfers meerdere keren, maar niet onbeperkt, na elkaar herhaald worden.
⁹De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
¹⁰De vermelde oplaadtarieven en de oplaadkaart zijn verkrijgbaar bij Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Een myAudi-account en de myAudi-app zijn een voorwaarde om aanspraak te maken op deze tarieven. Het Audi-model (met het voertuigidentificatienummer) en een hoofdgebruiker moeten geregistreerd zijn in de myAudi-app. Het contract heeft een vaste looptijd van 12 maanden en eindigt automatisch na deze periode. De gebruikelijke opzegging is niet mogelijk binnen deze periode.
Afhankelijk van het gsm-contract kunnen extra kosten aangerekend worden.
Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw. Geldig in Duitsland. Prijzen voor andere landen kunnen opgevraagd worden via de tariefdetails (zie tariefoverzicht) en via de myAudi-app. Het voertuigidentificatienummer is vereist om uw voertuigprofiel te registreren in de myAudi-app. Sinds 01/01/2023 is het mogelijk om een contract met Audi charging af te sluiten. Audi Q4 e-tron / Audi Q4 Sportback e-tron met modeljaar 2023 ( vanaf SOP week 35/2022 ) kunnen de Plug & Charge-functie na activering gebruiken sinds maart 2023. Afhankelijk van het gsm-contract kunnen extra kosten aangerekend worden. < br > Klanten die een Audi charing pro contract afgesloten hebben voor een volledig elektrische Audi (via aankoop, leasing, financiering ) kunnen vrijgesteld worden van de basisvergoeding. Uw voertuig moet afkomstig zijn uit het huidige of het voorgaande modeljaar. Het aanbod geldt alleen voor het eerste contract en kan niet worden overgedragen aan anderen. De standaardtariefvoorwaarden gelden na een jaar. U krijgt de AUDI AG-promotie te zien bij het sluiten van een contract via de myAudi-app met een verbinding voor de hoofdgbruiker.
De kortingsprijs kan gebruikt worden sinds 01/01/2023. Plug-in hybride voertuigen komen niet in aanmerking voor deze aanbieding.
¹¹Een Plug & Charge-conform tarief (basic, plus, pro) en een Plug & Charge-conform voertuig zijn vereist om Plug & Charge te gebruiken. Afhankelijk van uw mobiele abonnement kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden.
¹²Om te beginnen is een bestaand contract met de e-tron oplaadservice of met Audi opladen vereist voordat de functie wordt geactiveerd. De service kan vervolgens worden geactiveerd via de myAudi-app en het bijbehorende elektronische Plug & Charge-certificaat voor het gebruik van de service wordt “over-the-air” verzonden naar het geselecteerde voertuig met Plug & Charge laadmogelijkheid. Het was mogelijk om tot 31/12/2022 een contract te sluiten met de e-tron Charging Service. Audi Q4 e-tron / Audi Q4 Sportback e-tron met modeljaar 2023 (vanaf SOP week 35/2022) kan de Plug & Charge-functie gebruiken sinds 01/12/22, na succesvolle activering. Het is mogelijk om sinds 01/01/2023 een contract te sluiten met Audi charging. Audi Q4 e-tron / Audi Q4 Sportback e-tron met modeljaar 2023 (vanaf SOP week 35/2022) kunnen de Plug & Charge-functie gebruiken sinds maart 2023, na succesvolle activering.< br > De service voor het gebruik van de Plug & Charge-functie is – zoals de e-tron Charging Service / Audi charging – beschikbaar in Europa in de landen Oostenrijk, België, Bulgarije (Audi charging), Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland (Audi charging), Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal (e-tron laaddienst), Roemenië (Audi charging), Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland en het VK. Voorlopig is de service in de genoemde Europese landen alleen beschikbaar bij laadstations in het IONITY-netwerk met Plug & Charge-functie. De dienst zal worden uitgebreid met andere laadpuntexploitanten (CPO's) op landspecifieke basis. In Noord-Amerikaanse markten (NAR) is de service voor het gebruik van de Plug & Charge-functie beschikbaar bij laadstations gemarkeerd met Plug & Charge die beheerd worden door Electrificy America.
¹³Afhankelijk van beschikbaarheid in uw land.
¹⁴De Competition afwerking is optioneel ook verkrijgbaar in kiezelgrijs of, tegen meerprijs, in gletsjerwit metaalkleur.
¹⁵Alleen in combinatie met matbronzen Audi Sport velgen in 5-W-spaak-sterdesign.
¹⁶Product uit het Audi Sport GmbH gamma.
¹⁷Het beschikbare vermogen in individuele rijsituaties is afhankelijk van variabele factoren zoals de omgevingstemperatuur, de laad-/temperatuur-/conditiestatus of fysieke veroudering van de batterij. Met name afwijkingen van de hiervoor genoemde parameters kunnen tot een verminderd vermogen leiden. Het actuele beschikbare vermogen wordt weergegeven op de vermogensmeter van het voertuig.
¹⁸De opgegeven netto energie-inhoud van de batterij is een afgeronde, typische batterijwaarde, ongeacht het voertuig. Deze wordt bepaald met een constant belastingsprofiel onder gedefinieerde beperkingen, en houdt rekening met het volledige bereik van de energie-inhoud van de batterij die door het voertuig kan worden gebruikt totdat het tot stilstand komt. De werkelijke ontladingsenergie kan hiervan afwijken, omdat deze afhankelijk is van de specifieke rijmodus en de temperatuur van de batterij.
¹⁹De opgegeven waarden gelden uitsluitend voor de Audi Q4 45 e-tron: Stroomverbruik (gecombineerd¹) in kWh/100 km: 19,2–16,2; CO₂-uitstoot (gecombineerd¹) in g/km: 0. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.