Een Audi Q4 e-tron kopen? | Audi België

Opent uw geest.
Verbreedt uw horizonPanoramic view Audi Q4 e-tron

Panoramisch zicht

Bekijk de Audi Q4 e-tron vanuit verschillende invalshoeken in deze 360-gradenanimatie.

Fascinerend futuristisch

Het heldere design van de Audi Q4 e-tron verleent een karakteristieke vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. Een eyecatcher van formaat: De gefocuste voorpartij en de krachtige achterpartij. Opwindend: Het geaccentueerde zijsilhouet en de vrij zwevende daklijn.

Second row Audi Q4 e-tron
 
 

In de bagageruimte kan 520 liter bagage worden opgeborgen. Met neergeklapte achterbankleuning stijgt het volume zelfs tot 1.490 liter.

edition one Audi Q4 e-tron

Sprankelend uiterlijk

In combinatie met het uitrustingspakket Edition One is de Audi Q4 e-tron van meet af aan een indrukwekkend voertuig.

Maximaal vermogen² tot

220

kW

Acceleratievermogen (0-100 km/h) tot

6,2

s

Bereik (WLTP) tot

520

km

Gecombineerd stroomverbruik¹ in kWh/100 km: 17,8-15,8 (NEDC); 19,9-17,0 (WLTP); gecombineerde CO₂-uitstoot¹ in g/km: 0.
In bereiken uitgedrukte stroomverbruiks- en CO₂-uitstootwaarden hangen af van de voor het voertuig geselecteerde uitrusting.
Bekijk het interieur

Functionele sportiviteit

Het vooruitstrevende interieur van de Audi Q4 e-tron onderscheidt zich door technologische innovatie, sportiviteit en functionaliteit. Ook het stuurwiel van de nieuwe generatie illustreert de koers van het nieuwe elektrische model voor de toekomst. De bovenste spaken van het lederen sportstuur zijn voorzien van aanraakvlakken in black-panel-look met verlichte functionele gebieden om de actieve knoppen aan te duiden. De knoppen zijn van elkaar gescheiden door kleine uitstulpingen waardoor ze gemakkelijker te gebruiken zijn, en ze geven zachte haptische feedback wanneer ze worden ingedrukt.

Interior view Audi Q4 e-tron
Second row Audi Q4 e-tron
 

Meer persoonlijke ruimte

De passagiers op de tweede rij zitten bijna zeven centimeter hoger dan de passagiers voorin, terwijl ze toch over voldoende hoofd- en beenruimte beschikken. Audi's compacte elektrische SUV biedt nog meer ruimte dankzij de standaard in twee delen neerklapbare rugleuning van de achterbank, waardoor dit voertuig een ideale auto en reisgenoot is.

Interior Audi Q4 e-tron

Meer ruimte voor meer

Als allrounder en gezinsauto biedt de Audi Q4 e-tron een ruime keuze aan opbergoplossingen – met een totaal volume van 24,8 liter inclusief dashboardkastje.

Herontdek geluid

De Audi Q4 e-tron is het eerste model met het premium SONOS geluidssysteem. Tien krachtige luidsprekers maken van muziek een onvergetelijke ervaring. Samen met de rijke bas zorgt de briljante weergave ervoor dat hoge en lage tonen in hun volle intensiteit kunnen worden ervaren.

SONOS Soundsystem Audi Q4 e-tron

Progressief design

De Audi Q4 e-tron brengt de toekomst van mobiliteit op de weg. Volledig elektrisch, expressief en klaar voor elke dag.

Side view Audi Q4 e-tron
Interior Audi Q4 e-tron

Geleidelijk tot leven gebracht

Een keuze uit vier dagrijlichtsignaturen in combinatie met dynamische lichtsequenties demonstreren op indrukwekkende wijze de vooruitstrevende lichttechnologie.

Rim Audi Q4 e-tron
 

Sportiviteit allround

Het voertuig maakt indruk met zijn sportieve uiterlijk dankzij de optionele 21-inch Audi Sport lichtmetalen velgen in 5-arm-rotor-aero-design, zwart, gepolijst⁴,⁵. Er zijn uiteraard nog andere aantrekkelijke velgen verkrijgbaar voor de Audi Q4 e-tron.

Opladen zonder moeite

Eenvoudig en comfortbal laden. Een Mode3-laadkabel wordt standaard meegeleverd; zo laadt u eenvoudig uw wagen op aan een openbare laadpaal of uw eigen laadstation thuis. Optioneel kan u daarnaast kiezen voor een 230V-laadkabel om uw wagen thuis aan een standaard stopcontact op te laden.

Heimische Ladesituation

Energie voor 100 km geladen in ong.

10

min

Batterij opgeladen van 5% tot 80% in ong

38

min

Laadsysteem

400

V

Public charging situation Audi Q4 e-tron

Zorgeloos opladen onderweg

De e-tron Charging Service⁷ combineert één contract, één kaart, één toegang – over de landsgrenzen heen. Met meer dan 200.000 oplaadpunten voor onderweg in 26 Europese landen.

Onderweg laden

Alles voor nog meer prestaties

Dankzij het optionele Audi drive select kunnen de gewenste voertuigkenmerken worden ingesteld via een keuze uit vijf verschillende modi. Van efficiënt tot dynamisch. De optionele progressieve stuurinrichting maakt een variabele overbrengingsverhouding afhankelijk van de stuurhoek en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging mogelijk.

#e-tron News – voortaan altijd een stap voor

Ontdek exclusieve informatie, spannende achtergrondverhalen en opwindende weetjes over de Audi-modellen met volledig elektrische of plug-in hybride aandrijving dankzij de e-tron nieuwsbrief.

Functions on Demand voor uw Audi Q4 e-tron

Functions on Demand voor uw Audi Q4 e‑tron

De volgende uitrusting is beschikbaar voor de Audi Q4 e‑tron familie vanaf modeljaar 2023:

  • Smartphone interface
  • MMI navigation plus met Audi virtual cockpit incl. Audi connect
  • Audi virtual cockpit plus
  • Adaptative cruise control
  • 2-zone deluxe automatische airconditioning

De beschikbare uitrusting kan variëren afhankelijk van het model. Log in op myAudi⁹ om de individuele beschikbaarheid voor uw Audi te controleren.

Ontdek Functions on Demand
The Audi Q4 e-tron

De Audi Q4 Sportback e-tron

Gecombineerd stroomverbruik¹ in kWh/100 km: 17,9–15,6 (NEDC); 20,9–16,6 (WLTP); gecombineerde CO₂-uitstoot¹ in g/km: 0.
In bereiken uitgedrukte stroomverbruiks- en CO₂-uitstootwaarden hangen af van de voor het voertuig geselecteerde uitrusting.

Nu ontdekken
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Maximaal vermogen bepaald in overeenstemming met UN GTR.21; Tot 25 kW hiervan wordt verantwoord door de overboost, die voor max. 30 seconden.

De vermogensuitgang die beschikbaar is in individuele rij-situaties hangt af van variabele factoren zoals omgevingstemperatuur, oplaad / temperatuur / conditioningstatus of fysieke veroudering van de batterij met hoge spanning.
in het bijzonder Voor het maximale vermogen (overboost) om een ​​temperatuur van een hoogspanningsbatterij beschikbaar te zijn tussen 23 en 50 ° C en een batterijladingsniveau> 88% vereist.

Alle afwijkingen van de hierboven vermelde parameters leiden tot verminderde stroomuitvoer en zelfs naar de overboost die helemaal niet beschikbaar is.

In zekere mate, kan de batterijtemperatuur indirect worden beïnvloed via de hulpfunctie voor airconditioning en het laadniveau en andere parameters kunnen worden ingesteld in het voertuig. De momenteel beschikbare vermogen wordt weergegeven op de vermogensmeter van het voertuig.

om de bruikbare capaciteit van de batterij van de hoge spanning zoveel mogelijk te behouden, wordt aanbevolen om een ​​laaddoelstelling van 80% voor de batterij voor dag- dagelijks gebruik (kan worden aangepast tot 100%, bijvoorbeeld vóór lange reizen).
3
Kijk op www.audi.com/connect of neem contact op met uw Audi-verdeler voor meer gedetailleerde informatie over Audi connect.
4
Polariserende zonnebrillen beperken het gebruik van het head-updisplay.
5
Gepolijste of gedeeltelijk gepolijste aluminium wielen zijn niet bestand tegen winterse omstandigheden. Het oppervlak van de velg heeft om productieredenen onvoldoende corrosiebescherming en kan worden aangetast door strooizout of equivalente producten.
6
Van Audi Sport GmbH.
7
Voor informatie over compatibele stopcontacten kunt u contact opnemen met uw Audi-verdeler.
8
De e-tron Charging Service kan alleen worden gebruikt voor geëlektrificeerde modellen van het merk Audi (geldig voertuigidentificatienummer vereist). Toegang in heel Europa: De e-tron Charging Service is beschikbaar in 26 Europese landen. Voorzieningen in andere landen zijn gepland. Het aantal beschikbare laadpunten groeit gestaag, maar verschilt van land tot land en is afhankelijk van de mate waarin de bestaande infrastructuur wordt uitgebreid. Er is geen recht op toegang tot alle laadpunten in een bepaald land. AUDI AG kan de werking, beschikbaarheid, laadcapaciteit en andere eigenschappen van de laadinfrastructuur niet garanderen. Locatie-informatie over het aantal laadpunten wordt regelmatig bijgewerkt; er is geen verplichting om volledige informatie te verstrekken. De e-tron Charging Service-klantenkaart kan pas 24 uur na activering van de kaart in het netwerk worden gebruikt. Binnen de eerste 24 uur kan de kaart, indien van toepassing, met lokale beperkingen worden gebruikt. Voor authenticatie via de myAudi-app (QR-code op het laadpunt) zijn een actieve radio en internetverbinding vereist. Deze authenticatiemethode is niet bij alle laadpunten beschikbaar. De prijzen zijn geharmoniseerd binnen de afzonderlijke Europese landen, maar kunnen afwijken van de prijs die in Duitsland wordt aangeboden. De meest recente prijs- en contractinformatie voor uw land vindt u op www.e-tron.charging-service.audi. Bij het afsluiten van uw e-tron Charging Service-contract zijn alleen de kosten voor elektriciteit van toepassing – Audi neemt de kosten van de maandelijkse vergoeding voor het transittarief voor het eerste jaar op zich. Na het eerste jaar wordt het contract automatisch verlengd voor nog eens 12 maanden (zonder opzegtermijn) en is de maandelijkse vergoeding van toepassing. Informatie over prijzen en voorwaarden is beschikbaar op www.e-tron.charging-service.audi.
9
Afhankelijk van landspecifieke verkrijgbaarheid. De huidige compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem is te vinden in de beschrijving van de myAudi-app in de relevante App Store. Voorafgaande registratie op www.audi.com/myaudi is vereist.