De nieuwe Audi Q6 e-tron | Audi België
Zijaanzicht Audi Q6 e-tron

Audi Q6 e-tron

Gecombineerd stroomverbruik: 19.6–17.0 kWh/100 km. Gecombineerde CO₂-uitstoot: 0 g/km. CO₂-uitstootklasse: A.

Gecombineerd stroomverbruik: 19.6–17.0 kWh/100 km. Gecombineerde CO₂-uitstoot: 0 g/km. CO₂-uitstootklasse: A.

Bovenaanzicht cockpit Audi Q6 e-tron

Gedreven door ambitie.

Altijd de lat hoger leggen, voorsprong nemen. Net als u kent de Audi Q6 e-tron³ geen grenzen op het vlak van ambitie. Klaar voor next level elektrisch rijden?

 

Gecombineerd stroomverbruik: 19,6–17,0 kWh/100 km;

Gecombineerde CO₂-uitstoot: 0 g/km. CO₂-uitstootklasse: A.

Buitenkleur wijzigen
De velgen wijzigen

Krachtig laden, en snel weer verdergaan.

Het hart van de wagen is de lithium-ion batterij van 800 volt¹¹ die vlak in het onderstel is geïntegreerd en die verbluffende prestaties kent – zowel bij het opladen als het rijden. Denk: efficiënt en snel opladen¹², en een vermogen van maximaal 285 kW.


Grensverleggend interieurontwerp

Ontdek het nieuwe ontwerp van de bovenste en onderste interieurelementen – van de deurbekleding en het dashboard tot de middenconsole. De manier waarop de bedieningselementen geordend zijn, oogt al even strak en netjes.


Revolutionair e-design

Het progressieve design van de wagen combineert elektrische prestaties met prestige. Daarbij vallen de masculiene verhoudingen, de omgekeerde Singleframe aan de voorzijde en de inlays aan de zijkanten die wijzen op de batterij in de vloer van de wagen, meteen op.


Ideaal voor alledaagse ritten.

De Audi Q6 e-tron³ maakt indruk met zijn trekgewicht van 2.400 kilogram en een royale hoeveelheid ruimte – van de talrijke opbergvakken en het bagagecompartiment vooraan tot het achterste bagagecompartiment, speciaal ontworpen voor flexibel gebruik.


All-rounder met elektrische power.

Stap in en ervaar de soepele acceleratie van de Audi Q6 e-tron¹ . Zijn elektrische prestaties worden ondersteund door rijhulpsystemen² en talrijke rijmodi. Adaptieve luchtvering³ biedt nog meer rijcomfort en rijdynamiek.


edition one⁴

Magnetic Grey of Ascari Blue metaalkleur: beide edition one-modellen⁴ van de nieuwe Audi Q6 e-tron³ brengen heel wat visuele hoogtepunten met zich mee. Denk aan het S line-design, het radiatorrooster in carrosseriekleur, 21-inch velgen, rode remklauwen, Matrix ledkoplampen plus, ledachterlichten pro en een zwart exterieurpakket.


Even veelzijdig als het leven zelf

De Originele Audi Accessoires³³ maken van uw wagen een echt allround talent. Met praktische uitrusting en visuele accenten kunt u uw Audi makkelijk aanpassen aan nieuwe behoeften. Telkens opnieuw.


Dynamisch zicht Audi SQ6 e-tron

Audi SQ6 e-tron

Gecombineerd stroomverbruik: 18.4–17.5 kWh/100 km. Gecombineerde CO₂-uitstoot: 0 g/km. CO₂-uitstootklasse: A.

Zijaanzicht laadsituatie Audi Q8 e-tron

Audi Q8 e-tron

Gecombineerd stroomverbruik: 25.2–20.1 kWh/100 km. Gecombineerde CO₂-uitstoot: 0 g/km. CO₂-uitstootklasse: A.

Dynamisch vooraanzicht Audi SQ8 e-tron

Audi SQ8 e-tron

Gecombineerd stroomverbruik: 29.0–26.2 kWh/100 km. Gecombineerde CO₂-uitstoot: 0 g/km. CO₂-uitstootklasse: A.

1
De actieradius varieert tussen 540-625 kilometer, afhankelijk van de geselecteerde uitrusting van het voertuig.

De CO₂-uitstoot en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
De oplaadtijd van de batterij en de maximale DC-laadcapaciteit bij High Power Charging (HPC) laadstations zijn berekend volgens DIN 70080 en kunnen variëren afhankelijk van een aantal verschillende factoren, waaronder omgevings- en batterijtemperatuur, het gebruik van andere landspecifieke connectoren, het gebruik van de preconditioningfunctie (bijvoorbeeld op afstand bediende airconditioning van het voertuig), de beschikbare capaciteit bij het laadstation, de laadtoestand en de veroudering van de batterij. De laadcapaciteit neemt af naarmate de laadtoestand toeneemt. Er wordt rekening gehouden met laadverliezen.
3
Audi Q6 e-tron quattro: Gecombineerd stroomverbruik: 19.6–17.0 kWh/100 km. Gecombineerde CO₂-uitstoot: 0 g/km. CO₂-uitstootklasse: A.
4
De vermelde uitrusting is als optie tegen een meerprijs beschikbaar.
5
Alleen in combinatie met MMI experience pro.
6
Een polariserende zonnebril beperkt het gebruik van het head-up display.
7
De beschikbaarheid van talen is landspecifiek. Neem contact op met uw Audi verdeler voor informatie over de beschikbaarheid van landen en talen. Onderdeel van Audi connect navigatie & infotainment.
8
In combinatie met de hoofdsteunluidsprekers is de bekleding van de hoofdsteun geperforeerd.
9
Als gevolg van fysieke omstandigheden kan het vermogen in de Launch Control-modus voor de opgegeven acceleratiewaarde herhaaldelijk worden opgeroepen, maar niet zo vaak als achtereenvolgens nodig is.
10
De opgegeven netto accucapaciteit is een afgeronde waarde voor de accu, ongeacht het voertuig. Het wordt bepaald met een constant belastingsprofiel onder gedefinieerde randvoorwaarden en houdt rekening met het volledige bereik van de accu-energiecapaciteit die in het voertuig kan worden gebruikt totdat het voertuig tot stilstand komt. De werkelijke ontladingsenergie kan hiervan afwijken omdat deze afhankelijk is van het specifieke rijprofiel en de accutemperatuur.
11
Het voertuigsysteem is ontworpen voor een 800 volt architectuur; de maximale accuspanning (door het aantal cellen) van de Audi Q6 e-tron is 625 tot 750 volt, afhankelijk van de afgeleide.
12
Aan snellaadstations (HPC: High Power Charging).
13
Maakt deel uit van Audi connect navigatie en infotainment en hangt af van de beschikbaarheid in uw land. De huidige compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem kan worden gevonden in de beschrijving van de myAudi-app in de relevante app store. Voorafgaande registratie op www.my.audi.com is noodzakelijk.
14
Om te beginnen is een bestaand contract met Audi charging vereist voordat de functie wordt geactiveerd. De service kan vervolgens worden geactiveerd via de myAudi-app en het bijbehorende elektronische Plug & Charge-certificaat voor het gebruik van de service wordt verzonden naar de geselecteerde wagen die geschikt is voor Plug & Charge.

De service voor het gebruik van de Plug & Charge functie is - net als Audi charging - in Europa beschikbaar in volgende landen: Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Voorlopig is de dienst in de genoemde Europese landen alleen beschikbaar bij laadstations in het IONITY-netwerk met Plug & Charge-functie. De service zal op landspecifieke basis worden uitgebreid naar andere laadpaalbeheerders (CPO's). In de Noord-Amerikaanse markten (NAR) is de service voor het gebruik van de Plug & Charge functie beschikbaar bij oplaadstations met Plug & Charge functie die worden beheerd door Electrify America.
15
Verkrijgbaar tegen meerprijs bij Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
16
De genoemde laadsystemen zijn optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs. Het e-tron laadsysteem compact heeft een laadvermogen tot 11 kW. Het e-tron laadsysteem connect heeft een laadvermogen tot 22 kW (alleen in combinatie met boordlader tot 22 kW, optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs). De laadcapaciteit is afhankelijk van het gebruikte type netaansluiting, de spanning van het land en het aantal beschikbare fasen van het elektriciteitsnet en de eigen huisinstallatie van de klant. Het kan daarom in sommige gevallen lager zijn. De netaansluitkabel met industriële connector en de bedieningseenheid van het laadsysteem zijn op elkaar afgestemd en maken een bepaalde laadcapaciteit mogelijk. Hoewel het technisch mogelijk is om de netaansluitkabel later op een andere industriële connector aan te sluiten, kan dit tot een lagere laadcapaciteit leiden.
17
De oplaadcapaciteit is afhankelijk van het gebruikte type netstekker, de spanning in het land, het aantal beschikbare fasen van het elektriciteitsnetwerk en de eigen huisinstallatie van de klant. Het kan daarom in sommige gevallen lager zijn.
18
De lichtstrip helpt de bestuurder in veel situaties met lichteffecten die gemakkelijk te begrijpen zijn - bijvoorbeeld bij het draaien en remmen.
19
Audi SQ6 e-tron: Stroomverbruik (gecombineerd): 18,4-17,5 kWh/100 km; CO₂-uitstoot (gecombineerd): 0 g/km; CO₂-emissieklasse: A. "
20
Let op: De systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en bieden assistentie tijdens het rijden. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient te allen tijde oplettend te zijn.
21
Onderdeel van de Audi Application Store en smartphone-interface. Een myAudi-account en een dataverbinding zijn vereist om de apps te kunnen gebruiken.
22
Niet beschikbaar in België. Amazon, Alexa en alle verwante logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of zijn filialen. Voor gebruik is een Amazon-account vereist. Het gebruik van Amazon Music kan leiden tot extra kosten. De Amazon Alexa app is alleen beschikbaar in de volgende landen: Duitsland, Oostenrijk, VK, Ierland, Frankrijk, Spanje, Italië, VS, Canada, Mexico, Australië en Nieuw-Zeeland. Een Amazon account is vereist voor gebruik. Amazon is verantwoordelijk voor de functies en inhoud van Amazon Alexa. Bepaalde Alexa-functies zijn afhankelijk van smart home-technologie. De systeemtaal van MMI navigatie plus met MMI touch response moet worden ingesteld op een taal die wordt ondersteund door Amazon Alexa-integratie. Neem contact op met uw Audi verdeler voor meer informatie over beschikbaarheid. De toegang tot Amazon Alexa valt onder de verantwoordelijkheid van Amazon en kan tot maximaal 3 jaar na aankoop van het voertuig worden gegarandeerd. Voor audiostreaming via Alexa is een betaald data-abonnement van een Audi verdeler vereist.
23
Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
24
De huidige compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem kan worden gevonden in de beschrijving van de myAudi-app in de relevante app store. Voorafgaande registratie op www.my.audi.com is vereist.
25
Voorafgaande registratie en verificatie als key user is vereist op www.my.audi.com. Deze service maakt gebruik van persoonlijke gegevens.
26
Let op: De bestuurder is volledig verantwoordelijk voor het controleren van de onderhoudsgevoelige slijtageonderdelen en voertuigcondities zoals gedefinieerd in de gebruikershandleiding. De waarschuwingssymbolen op de displays moeten ook in acht worden genomen. Het is essentieel dat de voorgeschreven onderhouds- en service-intervallen worden nageleefd.
27
Enkel in combinatie met de ledkoplampen plus en de digitale oledachterlichten.
28
Dit assistentiesysteem werkt alleen binnen de systeemgrenzen en assisteert andere weggebruikers.
29
Enkel in combinatie met Audi connect navigatie en infotainment.
30
Van Audi Sport GmbH.
31
Lichtmetalen velgen met glans gedraaide of glans gefreesde afwerking en gepolijste of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen mogen niet worden gebruikt bij winterse wegomstandigheden. Om fabricageredenen is het velgoppervlak niet voldoende beschermd tegen corrosie voor dergelijk gebruik en kan het permanent worden beschadigd door strooizout of vergelijkbare producten.
32
Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
33
Originele Audi Accessoires® zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig. Daarom kunnen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.