De nieuwe Audi SQ6 e-tron | Audi België
Vooraanzicht Audi SQ6 e-tron

Audi SQ6 e-tron

Energieverbruik (gecombineerd): 18,4-17,5 kWh/100 km. CO₂-uitstoot (gecombineerd): 0 g/km. CO₂-uitstootklasse: A.

Dynamisch achteraanzicht Audi SQ6 e-tron

Elektrisch, en nog zoveel meer

De nieuwe Audi SQ6 e-tron³ maakt indruk met zijn indrukwekkende tractie dankzij de elektrische quattro-vierwielaandrijving, uitstekende rijdynamiek en karakteriserende geluid.

Gecombineerd stroomverbruik: 18.4–17.5 kWh/100 km. Gecombineerde CO₂-uitstoot: 0 g/km. CO₂-uitstootklasse: A.

 

Energieverbruik (gecombineerd): 18,4-17,5 kWh/100 km.

CO₂-uitstoot (gecombineerd): 0 g/km. CO₂-uitstootklasse: A.

Buitenkleur wijzigen
De velgen wijzigen

Energierijke prestaties

Het hart van het voertuig is de 800-volt¹² lithium-ion batterij die indrukwekkende prestaties biedt – zowel tijdens het opladen als tijdens het rijden.

Nieuw interieurconcept

Maak kennis met het nieuwe, futuristische interieurdesign met interieurdelen boven- en onderaan in Dinamica-microvezel⁴,¹³, zoals de portierpanelen, een deel van het dashboard en de middenconsole. Sportstoelen plus voorin versterken de sportieve indruk.

Een energiek ontwerp

De Audi SQ6 e-tron³ in Daytonagrijs pareleffect² draagt zijn sportieve karakter met verve uit. De afgebeelde auto is verder te herkennen aan speciale S-details zoals de S-logo’s, specifieke bumpers en het zwarte exterieurpakket⁴.

Klaar voor elk gebruik

De Audi SQ6 e-tron mag maar liefst 2.400 kilo trekken. Binnenin is sprake van een ruim interieur met veel opbergruimte en een flexibel in te delen koffer. Onder de voorklep zit een frunk.

Elektrisch rijden, next level

De grote lithium-ionaccu en de krachtige 800-voltarchitectuur leveren een actieradius op van maximaal 598 km¹. Snelladen kan met maximaal 270 kW (DC)². De e-tron-routeplanner²⁶ en de Plug & Charge-functie²⁷ maken laadstops plannen en laadpalen gebruiken nog gemakkelijker.

Zijaanzicht laadsituatie Audi Q8 e-tron

Audi Q8 e-tron

Gecombineerd stroomverbruik: 25.2–20.1 kWh/100 km. Gecombineerde CO₂-uitstoot: 0 g/km. CO₂-uitstootklasse: A.

Dynamisch vooraanzicht Audi SQ8 e-tron

Audi SQ8 e-tron

Gecombineerd stroomverbruik: 29.0–26.2 kWh/100 km. Gecombineerde CO₂-uitstoot: 0 g/km. CO₂-uitstootklasse: A.

Dynamisch beeld Audi SQ8 Sportback e-tron

Audi SQ8 Sportback e-tron

Gecombineerd stroomverbruik: 28.2–25.3 kWh/100 km. Gecombineerde CO₂-uitstoot: 0 g/km. CO₂-uitstootklasse: A.

1
De actieradius varieert tussen 566-598 kilometer, afhankelijk van de geselecteerde uitrusting van het voertuig. De CO₂-uitstoot en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
De oplaadtijd van de batterij en de maximale DC-laadcapaciteit bij High Power Charging (HPC) laadstations zijn berekend volgens DIN 70080 en kunnen variëren afhankelijk van een aantal verschillende factoren, waaronder omgevings- en batterijtemperatuur, het gebruik van andere landspecifieke connectoren, het gebruik van de preconditioningfunctie (bijvoorbeeld op afstand bediende airconditioning van het voertuig), de beschikbare capaciteit bij het laadstation, de laadtoestand en de veroudering van de batterij. De laadcapaciteit neemt af naarmate de laadtoestand toeneemt. Er wordt rekening gehouden met laadverliezen.
3
Audi SQ6 e-tron: Gecombineerd stroomverbruik: 18.4–17.5 kWh/100 km. Gecombineerde CO₂-uitstoot: 0 g/km. CO₂-uitstootklasse: A.
4
De vermelde uitrusting is als optie tegen een meerprijs beschikbaar.
5
Alleen in combinatie met MMI experience pro.
6
Een polariserende zonnebril beperkt het gebruik van het head-up display.
7
De beschikbaarheid van talen is landspecifiek. Neem contact op met uw Audi verdeler voor informatie over de beschikbaarheid van landen en talen. Onderdeel van Audi connect navigatie & infotainment.
8
In combinatie met de hoofdsteunluidsprekers is de bekleding van de hoofdsteun geperforeerd.
9
Het geproduceerde vermogen omvat tijdelijke vermogensstijgingen tot 20 kW gedurende minstens 10 seconden volgens UN-GTR.21. Het vermogen kan oplopen tot 380 kW in de Launch Control-modus.
10
Als gevolg van fysieke omstandigheden kan het vermogen in de Launch Control-modus voor de opgegeven acceleratiewaarde herhaaldelijk worden opgeroepen, maar niet zo vaak als achtereenvolgens nodig is.
11
De opgegeven netto accucapaciteit is een afgeronde waarde voor de accu, ongeacht het voertuig. Het wordt bepaald met een constant belastingsprofiel onder gedefinieerde randvoorwaarden en houdt rekening met het volledige bereik van de accu-energiecapaciteit die in het voertuig kan worden gebruikt totdat het voertuig tot stilstand komt. De werkelijke ontladingsenergie kan hiervan afwijken omdat deze afhankelijk is van het specifieke rijprofiel en de accutemperatuur.
12
Het voertuigsysteem is ontworpen voor een 800 volt architectuur; de maximale accuspanning (door het aantal cellen) van de Audi Q6 e-tron is 625 tot 750 volt, afhankelijk van de afgeleide.
13
Dinamica microvezel is een microvezelmateriaal dat gedeeltelijk is gemaakt van gerecyclede polyestervezels.
14
Van Audi Sport GmbH.
15
Audi Q6 e-tron quattro: Gecombineerd stroomverbruik: 19.4–17.0 kWh/100 km. Gecombineerde CO₂-uitstoot: 0 g/km. CO₂-uitstootklasse: A.
16
De lichtstrip helpt de bestuurder in veel situaties met lichteffecten die gemakkelijk te begrijpen zijn - bijvoorbeeld bij het draaien en remmen.
17
Let op: De systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en bieden assistentie tijdens het rijden. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient te allen tijde oplettend te zijn.
18
Onderdeel van de Audi Application Store en smartphone-interface. Een myAudi-account en een dataverbinding zijn vereist om de apps te kunnen gebruiken.
19
Niet beschikbaar in België. Amazon, Alexa en alle verwante logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of zijn filialen. Voor gebruik is een Amazon-account vereist. Het gebruik van Amazon Music kan leiden tot extra kosten. De Amazon Alexa app is alleen beschikbaar in de volgende landen: Duitsland, Oostenrijk, VK, Ierland, Frankrijk, Spanje, Italië, VS, Canada, Mexico, Australië en Nieuw-Zeeland. Een Amazon account is vereist voor gebruik. Amazon is verantwoordelijk voor de functies en inhoud van Amazon Alexa. Bepaalde Alexa-functies zijn afhankelijk van smart home-technologie. De systeemtaal van MMI navigatie plus met MMI touch response moet worden ingesteld op een taal die wordt ondersteund door Amazon Alexa-integratie. Neem contact op met uw Audi verdeler voor meer informatie over beschikbaarheid. De toegang tot Amazon Alexa valt onder de verantwoordelijkheid van Amazon en kan tot maximaal 3 jaar na aankoop van het voertuig worden gegarandeerd. Voor audiostreaming via Alexa is een betaald data-abonnement van een Audi verdeler vereist.
20
Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
21
De huidige compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem kan worden gevonden in de beschrijving van de myAudi-app in de relevante app store. Voorafgaande registratie op www.my.audi.com is vereist.
22
Voorafgaande registratie en verificatie als hoofdgebruiker is vereist op www.my.audi.com. Deze service maakt gebruik van persoonlijke gegevens.
23
Let op: De bestuurder is volledig verantwoordelijk voor het controleren van de onderhoudsgevoelige slijtageonderdelen en voertuigcondities zoals gedefinieerd in de gebruikershandleiding. De waarschuwingssymbolen op de displays moeten ook in acht worden genomen. Het is essentieel dat de voorgeschreven onderhouds- en service-intervallen worden nageleefd.
24
Dit assistentiesysteem werkt alleen binnen de systeemgrenzen en assisteert andere weggebruikers.
25
Enkel in combinatie met Audi connect navigatie en infotainment.
26
Maakt deel uit van Audi connect navigatie en infotainment en hangt af van de beschikbaarheid in uw land. De huidige compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem kan worden gevonden in de beschrijving van de myAudi-app in de relevante app store. Voorafgaande registratie op www.my.audi.com is noodzakelijk.
27
Om te beginnen is een bestaand contract met Audi charging vereist voordat de functie wordt geactiveerd. De service kan vervolgens worden geactiveerd via de myAudi-app en het bijbehorende elektronische Plug & Charge-certificaat voor het gebruik van de service wordt verzonden naar de geselecteerde wagen die geschikt is voor Plug & Charge.

De service voor het gebruik van de Plug & Charge functie is - net als Audi charging - in Europa beschikbaar in volgende landen: Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Voorlopig is de dienst in de genoemde Europese landen alleen beschikbaar bij laadstations in het IONITY-netwerk met Plug & Charge-functie. De service zal op landspecifieke basis worden uitgebreid naar andere laadpaalbeheerders (CPO's). In de Noord-Amerikaanse markten (NAR) is de service voor het gebruik van de Plug & Charge functie beschikbaar bij oplaadstations met Plug & Charge functie die worden beheerd door Electrify America.
28
De weergegeven oplaadtarieven en de oplaadkaart zijn verkrijgbaar bij Volkswagen Group Charging GmbH (Elli), Mollstraße 1, 10178 Berlijn. Een myAudi-account en de myAudi-app zijn een voorwaarde voor het afsluiten van deze tarieven. Het Audi-model (aan de hand van het voertuigidentificatienummer) en een hoofdgebruiker moeten geregistreerd zijn in de myAudi-app. Het contract heeft een vaste looptijd van 12 maanden en eindigt automatisch na deze periode. Gewone opzegging is binnen deze periode niet mogelijk. Afhankelijk van het mobiele telefooncontract kunnen extra kosten ontstaan.
29
Verkrijgbaar tegen meerprijs bij Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
30
De genoemde laadsystemen zijn optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs. Het e-tron laadsysteem compact heeft een laadvermogen tot 11 kW. Het e-tron laadsysteem connect heeft een laadvermogen tot 22 kW (alleen in combinatie met boordlader tot 22 kW, optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs). De laadcapaciteit is afhankelijk van het gebruikte type netaansluiting, de spanning van het land en het aantal beschikbare fasen van het elektriciteitsnet en de eigen huisinstallatie van de klant. Het kan daarom in sommige gevallen lager zijn. De netaansluitkabel met industriële connector en de bedieningseenheid van het laadsysteem zijn op elkaar afgestemd en maken een bepaalde laadcapaciteit mogelijk. Hoewel het technisch mogelijk is om de netaansluitkabel later op een andere industriële connector aan te sluiten, kan dit tot een lagere laadcapaciteit leiden.
31
De oplaadcapaciteit is afhankelijk van het gebruikte type netstekker, de spanning in het land, het aantal beschikbare fasen van het elektriciteitsnetwerk en de eigen huisinstallatie van de klant. Het kan daarom in sommige gevallen lager zijn.
32
Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.