Een nieuwe Audi Q8 TFSI e kopen? | Audi België

Brandstofverbruik (gecombineerd): 1,6-1,2 l/100 km; Stroomverbruik (gecombineerd): 30,4-27,7 kWh/100 km; CO₂-uitstoot (gecombineerd): 37-27 g/km; CO₂-emissieklasse (gecombineerd): B; Brandstofverbruik met een lege accu (gecombineerd): 10,9-9,8 l/100 km; CO₂-emissieklasse met een ontladen accu: G.

Elektrisch rijbereik (gecombineerd)

75–85

km¹

Acceleratie (0 tot 100 km/u)

5.0

Systeemvermogen

360

kW³

Audi Q8 TFSI e achteraanzicht bij het laadstation

Begeerlijk esthetisch en aanstekelijk efficiënt.

De Audi Q8 TFSI e met plug-in hybride aandrijving biedt betere acceleraties bij een lager brandstofverbruik. Ervaar eersteklas comfort, een sportieve coupélijn en uitstekende prestaties.

Het beste van twee werelden.

De Audi Q8 TFSI e combineert het beste van twee werelden: in volledig elektrische modus produceert hij zeer weinig geluid en geen lokale emissies. Ondanks het lage geluidsniveau biedt de elektromotor volop vermogen. En dankzij recuperatie tijdens het rijden kan het systeem elektrische energie terugwinnen.

Dynamisch zijaanzicht van de Audi Q8 TFSI e

Krachtige aandrijving: U kiest uit twee prestatieniveaus voor het aandrijfsysteem. In beide gevallen profiteert u van een groter elektrisch bereik tot 85 kilometer¹.

Elegant en indrukwekkend.

Het glosspakket met dak- en raamomlijsting in geanodiseerd aluminium geeft de Audi Q8 TFSI e een sportieve look. De lakafwerking in metallic tamarindebruin³ en de buitenspiegelbehuizingen in carrosseriekleur zorgen voor een exclusieve uitstraling.

Vooruitgang in de schijnwerpers.

Met de HD Matrix ledkoplampen met Audi laserlicht³ en de digitale oledachterlichten³ kiest u uit vier lichtsignatuurparen die een expressieve lichtanimatie creëren. De achterlichten zijn uitgerust met proximity detection⁹, die alle oledsegmenten van de stilstaande auto activeert zodra andere weggebruikers naderen.

Veelzijdig en functioneel.

Het genereuze interieur biedt volop ruimte aan vijf personen. Bovendien is de accu voor de elektromotor dermate compact onder de laadruimte geïntegreerd dat er een bagagecapaciteit van maar liefst 1.589 liter ontstaat als de zetels zijn neergeklapt.

De Audi Application Store in uw Audi

Gebruik populaire apps zoals Spotify of YouTube rechtstreeks via de MMI van uw wagen – zonder omweg via uw smartphone.

Functions on demand

Functions on demand: Met functions on demand biedt Audi zijn klanten nog meer flexibiliteit bij het kiezen van uitrustingselementen. Tal van functies kunnen op ieder moment worden toegevoegd. Dankzij de myAudi-app⁸ verloopt het kiezen van functies intuïtief en snel.

Opmerking: Het beeld toont de Audi e-tron.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁸onder Thema's³,¹¹ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus³ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Audi A6 Avant CockpitAudi A6 Avant Cockpit

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Klaar voor elke rijsituatie.

Of het nu gaat om verbeterde bestuurbaarheid of feilloze efficiëntie, offroadplezier of zelfs een aanhangerlading tot 3,5 ton trekken – de Audi Q8 TFSI e maakt indruk met zijn hybride aandrijving en uitzonderlijke prestaties.

Dynamisch achteraanzicht Audi Q8 TFSI e
Audi Q8

Audi Q8

Gecombineerd brandstofverbruik: 11,4–7,8 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot: 259–210 g/km (WLTP); CO₂-emissieklasse: G.

Audi SQ8

Audi SQ8

Gecombineerd brandstofverbruik: 12,8–12,0 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot: 291–272 g/km (WLTP); CO₂-emissieklasse: G.

¹Audi Q8 SUV 55 TFSI e: Gecombineerd brandstofverbruik: 1,6–1,2 l/100 km (WLTP); Stroomverbruik (gecombineerd) in kWh/100 km: 30,4–27,7 (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot: 37–27 g/km (WLTP); CO₂-emissieklasse (gecombineerd): B; Brandstofverbruik met een lege accu (gecombineerd): 10,9–9,8 l/100 km; CO₂-emissieklasse met een ontladen accu: G.
²Audi Q8 SUV 60 TFSI e: Gecombineerd brandstofverbruik: 1,6–1,2 l/100 km (WLTP); Stroomverbruik (gecombineerd) in kWh/100 km: 30,2–27,9 (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot: 36–287 g/km (WLTP); CO₂-emissieklasse (gecombineerd): B; Brandstofverbruik met een lege accu (gecombineerd): 10,9–9,9 l/100 km; CO₂-emissieklasse met een ontladen accu: G.
³De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁴Kan leiden tot een hoger brandstofverbruik.
⁵Laadcapaciteit is afhankelijk van de meegeleverde industriële connector en marktspecifieke netstroomkarakteristieken.
⁶Verkrijgbaar bij Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
⁷De getoonde laadtarieven en de laadpas zijn afkomstig van Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). De tarieven gelden met een myAudi-account en de myAudi-app. In de myAudi-app moeten de volledig elektrische Audi (op basis van voertuigidentificatienummer) en een hoofdgebruiker zijn vastgelegd. Het abonnement heeft een vaste looptijd van 12 maanden en zal automatisch verlopen na deze periode. Het verbreken van het contract tijdens de looptijd van het abonnement is niet mogelijk.
Afhankelijk van het mobiele telefoonabonnement kunnen extra kosten afgerekend worden.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Deze webpagina is gebaseerd op informatie voor de Duitse markt. Voor de juiste prijzen in België en andere landen raadpleegt u de myAudi-app. Om uw auto in de myAudi-app aan te melden, heeft u het voertuigidentificatienummer nodig. Abonnementen kunnen afgesloten worden vanaf 01/01/2023.
⁸Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
⁹Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
¹⁰Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
¹¹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.