Een Audi Q8 TFSI e kopen? | Audi België

De frontlinie van de vooruitgang.
De Audi Q8 TFSI eDe Audi Q8 55 TFSI e heeft nu geoptimaliseerde CO₂-emissiewaarden, met een CO₂-emissie vanaf 48 g/km.
Contacteer uw Audi verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Sportiviteit herdefiniëren. Met zijn krachtige plug-in hybride-aandrijving en fascinerende designtaal is de Audi Q8 TFSI e de meest progressieve SUV-coupé van Audi tot nu toe. Hij biedt opwindend rijplezier en slimme laadoplossingen voor thuis en onderweg.

Dynamisch achteraanzicht Audi Q8 TFSI e

Het vermogen van twee aandrijvingen

De Audi Q8 TFSI e combineert de respectieve vermogens van de elektrische aandrijving en de V6-verbrandingsmotor. Hij is verkrijgbaar in twee prestatieniveaus: De Audi Q8 55 TFSI e² biedt een elektrische actieradius van 44 tot 47 km³, een systeemvermogen van 280 kW en een acceleratie van 0 tot 100 km/u in 5,8 seconden. De Audi Q8 60 TFSI e⁴ biedt maar liefst 340 kW systeemvermogen, een elektrische actieradius van 44 tot 45 km³ en een acceleratie van 0 tot 100 km/u in slechts 5,4 seconden.

De Audi Q8 60 TFSI e⁴ in cijfers

Systeemkoppel

700

Nm*

Maximum

Acceleratie

5,4

s*

0 tot 100 km/u

Systeemvermogen

340

kW*

(462 pk)

*Gecombineerd brandstofverbruik¹: 2,6–2,2 l/100 km; gecombineerd stroomverbruik¹: 25,0–23,6 kWh/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 58-49 g/km.

Krachtig, progressief, efficiënt

De plug-inhybride-aandrijving van de Audi Q8 TFSI e belooft opwindend rijplezier aan het stuur. Dankzij recuperatie tijdens het rijden, kan het systeem elektrische energie recupereren.

Tot 47 km*
Elektrische actieradius

*Gecombineerd volgens WLTP, voor 19- tot 23-inch velgen.

Thuis opladen

Het standaard compact e-tron-laadsysteem beheert het laadproces thuis. Het bestaat uit een bedieningseenheid met een voertuigverbindingssnoer en twee verschillende netaansluitsnoeren (met huishoudelijke en industriële stekkers).

Thuis laden met de Audi Q8 TFSI e
 
Openbare laadsituatie Audi Q8 TFSI e
 

Openbaar opladen

Geniet van de voordelen van Audi charging⁵: meer dan 500.000 laadpunten in 27 Europese landen, individuele tarieven voor stadspendelaars en frequente reizigers, intelligente routebegeleiding en een overzicht van al uw laadbewerkingen en facturen.

Zo sportief kan een SUV zijn

De Audi Q8 60 TFSI e⁴ vertoont tal van sportieve kenmerken, zoals het S line-sportpakket. Andere standaarduitrustingselementen, zoals de HD Matrix-ledkoplampen en ledachterlichten of de rood gelakte remzadels, verlenen de wagen zijn progressieve look. De 19-inch lichtmetalen velgen in 5-spaken-aerodesign als standaard schitteren onder de Audi Q8 55 TFSI e². Beide uitvoeringen kunnen nog verder worden gepersonaliseerd met een massa andere uitrustingsopties.

360°-aanzicht Audi Q8 TFSI e

Aanschouw de Audi Q8 TFSI e

Opmerking: het hier getoonde optionele panoramische glazen dak zal op een later tijdstip verkrijgbaar zijn.

360-gradenaanzicht
Sportzetelaanzicht Audi Q8 TFSI e

Uitnodigend expressief

De Audi Q8 60 TFSI e⁴ verwelkomt zijn passagiers in een sportief standaardinterieur. Het interieur vertoont tal van interessante kenmerken, zoals verstelbare sportzetels, voorin in frequency Alcantara/leder-combinatie en met S-stempel in de rugleuningen.

De Audi Q8 TFSI e is uitgerust met MMI navigatie plus met MMI touch response en Audi connect⁶ alsook met de Audi virtual cockpit met TFSI e-specifieke displays – en dat allemaal standaard. Dit toont het totale vermogen van het systeem en de rijmodus, alsook de batterijlaadtoestand en de daaruit voortvloeiende resterende actieradius.

1
De CO2-uitstoot en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Q8 55 TFSI e: Gecombineerd brandstofverbruik¹: 2,6–2,1 l/100km; gecombineerd stroomverbruik¹: 25,2–23,5 kWh/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 59-48 g/km.
3
Elektrische actieradius gecombineerd volgens WLTP, voor 19- tot 23-inch velgen.
4
Q8 60 TFSI e: Gecombineerd brandstofverbruik¹: 2,6–2,2 l/100km; gecombineerd stroomverbruik¹: 25,0–23,6 kWh/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 58-49 g/km.
5
Audi charging wordt aangeboden door Volkswagen Group Charging GmbH (Elli), Mollstrasse 1, 10178 Berlijn, Duitsland. Toegang en netwerk: het aantal toegankelijke laadpunten is voortdurend in ontwikkeling. Audi charging is alleen te gebruiken voor de geëlektrificeerde modellen van Audi. Als verificatiebewijs dient het voertuigidentificatienummer. Europese beschikbaarheid: op 1 januari 2023 was Audi charging beschikbaar in België, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. Het aantal aangesloten laadpunten is voortdurend in ontwikkeling. Dit aantal verschilt per land en is afhankelijk van het tempo waarin de infrastructuur voor elektrisch rijden wordt ontwikkeld. Audi Charging geeft niet het prviliege van toegang tot elke laadlocatie in elk land. AUDI AG is niet verantwoordelijk en niet aansprakelijk voor de werking, de beschikbaarheid, het geleverde vermogen en andere eigenschappen van de laadinfrastructuur. De informatie over de locatie van en het aantal laadaansluitingen wordt regelmatig bijgewerkt, maar de volledigheid ervan is niet te garanderen. Voor authenticatie via de myAudi-app i.c.m een qr-code op de laadpaal is een actieve dataverbinding nodig. De mogelijkheden voor authenticatie kunnen per laadlocatie verschillen. Binnen een Europees land zijn de tarieven gelijk, maar tussen de landen kunnen ze verschillen.
6
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.