Een Audi SQ8 kopen? | Audi België

Sportief, coupé en SUV.
De Audi SQ8

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 12,9–12,2 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 294–277 g/km
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Een vooruitstrevend design, een krachtige motor, permanente quattro vierwielaandrijving en veel comfort voor alle inzittenden – met de Audi SQ8 ervaart u een combinatie van een dynamische coupé van topklasse, een opwindende sportwagen en een ruime SUV. Een uitgebreid standaard infotainmentpakket maakt het geheel compleet.

Dynamische rijervaring

De innovatieve ophangingstechnologieën verlenen de Audi SQ8 een stabiele en sportieve wegligging in combinatie met een verbeterd rijcomfort voor u als chauffeur. De elektronische sportluchtvering regelt automatisch de rijhoogte van de auto. Dankzij de vierwielbesturing manoeuvreert u vlot en vinnig door het verkeer en geniet u van een onvervalst sportieve rijervaring. De optionele keramische remmen staan in voor nog betere afremresultaten, een langere levensduur en een lager gewicht.

Side view Audi SQ8

Sportief design

Met talrijke S-specifieke elementen bewijst de Audi SQ8 zijn sportieve uiterlijk. De krachtige voorkant wordt gekenmerkt door de volledig gelakte standaard S-bumper. In het achthoekige Singleframe-radiatorrooster vallen de verticale dubbele lamellen op, terwijl de progressief gevormde zijdelingse luchtinlaatroosters in Titaanzwart mat zijn uitgevoerd. Vooral in zijaanzicht komt het dynamische, coupé-achtige silhouet volledig tot zijn recht. S-specifieke zijdrempels en standaard 21” velgen geven het sportieve karakter van de Audi SQ8 nog eens extra cachet. Als optie kunt u ook kiezen voor 23” velgen en rood gelakte remklauwen. Aan de achterzijde domineert een horizontale designtaal met de doorlopende lichtstrook, de S-specifieke diffusor en de vier gestroomlijnde uitlaatpijpen.

Ruim, elegant, sportief

Naast een grote ruimte voor alle inzittenden biedt de Audi SQ8 u ook een elegant interieurdesign met sportieve accenten: stap in over een standaard verlichte drempelstrip met aluminium inleg voor-en achteraan en ga zitten in standaard sportzetels met S-indruk en contrasterende naden. Als optie zijn S-sportzetels plus met geïntegreerde hoofdsteunen en hoge zijkussens en met ventilatie- en massagefunctie verkrijgbaar. De standaarduitrusting omvat pedalen en voetsteunen van roestvrij staal, evenals het multifunctionele lederen stuurwiel plus met 3-spaaks design. Het standaard sfeerverlichtingspakket zorgt voor een aangename sfeer. Verhoog de feelgoodfactor nog eens extra met het optiepakket voor de luchtkwaliteit of het optionele glazen panoramadak. Dankzij zijn grote buitenafmetingen heeft de Audi SQ8 ook een ruime kofferinhoud. Praktische voorzieningen voor in- en uitladen, zoals de als optie verkrijgbare achterbank plus en het optionele railsysteem met bevestigingsset, maken het dagelijkse leven voor u gemakkelijker.

MMI system Audi SQ8

Intuïtieve bediening

De Audi SQ8 kan optioneel worden uitgerust met het MMI navigatie plus met MMI touch response infotainmentsysteem. Het bovenste van twee kleurenschermen gebruikt u om de infotainmentfuncties te bedienen. Tijdens het rijden bedient u de MMI eenvoudig met gewone spraakbedieningsopdrachten. Het systeem brengt ook tal van Audi connect-diensten² aan boord, zoals kaarten van Google Earth™³ en realtime online verkeersinformatie plus⁴.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
3
Google en het Google-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Google Inc.
4
Beschikbaarheid afhankelijk per land.