Een Audi SQ8 kopen? | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 291–272 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 12,8–12,0 l/100 km

Systeemvermogen

373

kW

Acceleratie (0 tot 100 km/u)

4,1

s

Maximaal koppel

770

Nm

Bovenaanzicht Audi SQ8

Prestaties en persoonlijkheid

Met zijn krachtige motor en vooruitstrevend coupédesign ervaart u bij de Audi SQ8² een combinatie van een opwindende sportwagen en een ruime SUV.

Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 291–272 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 12,8–12,0 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

Krachtige prestaties

Sportief rijgedrag en groot comfort gaan perfect samen bij de Audi SQ8². Met innovatieve ophangingstechnologieën, quattro aandrijving en de krachtige V8 TFSI-motor (brandstofverbruik (gecombineerd¹,²) in kWh/100 km: 12,8–12,0 (WLTP); CO₂-uitstoot (gecombineerd¹,²) in g/km: 291–272 ( WLTP)) zorgt hij voor een opwindende dynamiek en uitstekende stabiliteit op de weg.

Maak indruk

In Waitomoblauw, metaalkleur³ en met panoramisch glazen schuifdak³ maakt de Audi SQ8² graag indruk. De buitenspiegelkappen in aluminiumlook en de rode remklauwen¹ zijn opvallende details die exclusiviteit uitstralen.

Innovatieve verlichting

Met HD Matrix ledkoplampen³ en digitale oledachterlichten³ kunt u kiezen uit vier lichtsignatuurcombinaties die knappe animaties creëren. De achterlichten zijn uitgerust met nabijheidsdetectie⁷ die alle oledsegmenten van het stilstaande voertuig activeert zodra andere weggebruikers naderen.

Schitterende keuze: Voor een bijzondere uitstraling selecteert u in de MMI een van de vier verschillende lichtsignatuurcombinaties voor de HD Matrix ledkoplampen² en de digitale oledachterlichten².

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 12,8–12,0 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 291–272 g/km (WLTP).

Flexibele ruimteverdeling

Met de verschuifbare driedelige achterbank plus³ kunt u flexibel ruimte creëren volgens uw wensen. Voor een maximaal laadvermogen kunt u deze ook volledig neerklappen, waardoor een bagageruimte ontstaat van 1.755 liter.

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 291–272 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 12,8–12,0 l/100 km

Apple Music

Ingebouwde Apple Music⁹: Geniet van de ultieme muziekervaring in de wagen met Apple Music⁹. Stream naadloos meer dan 100 miljoen nummers zonder advertenties, rechtstreeks vanaf het MMI van uw wagen. Beluister uw favoriete muziek en ontdek meer nummers die bij u passen.

Opmerking: Het beeld toont de Audi Q8.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app¹⁰ onder Thema's³,¹² en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus³ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Thema's Audi cockpitThema's Audi cockpit

Opmerking: Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Nog onmiskenbaarder. Met Audi exclusieve¹³

Maak uw Audi SQ8² even uniek als uzelf met Audi exclusive¹³. Met zorgvuldig geselecteerde inlegplaatjes, gekleurd leder en een breed scala aan unieke koetswerkkleuren. Precies zoals u het wilt.

Audi exclusive Audi SQ8

Voeg uw persoonlijke touch toe: Velen zoeken iets bijzonders, u creëert het zelf. Geef uw Audi SQ8² nog meer persoonlijkheid, bijvoorbeeld met de unieke Audi exclusive¹³ Javagroen metaalkleur en de 23" Audi Sport lichtmetalen velgen⁵ in multispaaks S-design, zwart metaalkleur, glanzend gedraaid⁶.

Zijaanzicht Audi SQ8

Audi Q8 SUV

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 11,4–8,0 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 260–210 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Audi SQ8: Gecombineerd brandstofverbruik¹: 12,8–12,0 l/100 km (WLTP).; Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 291–272 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.
³De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs.
⁴De functionaliteit kan variëren, afhankelijk van de beschikbaarheid in verschillende landen en de voertuigconfiguratie. Let op: De systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en bieden ondersteuning tijdens het rijden. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en moet op elk moment oplettend zijn. Het parkeerproces moet actief worden aangestuurd door de >>P-knop in het voertuig of de knop van de myAudi-app op de smartphone ingedrukt te houden en het gehele parkeermanoeuvre volledig te monitoren.
⁵Product uit het Audi Sport GmbH gamma.
⁶Lichtmetalen velgen met glans gedraaide of glans gefreesde afwerking en gepolijste of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen mogen niet worden gebruikt bij winterse wegomstandigheden. Om fabricageredenen is het velgoppervlak niet voldoende beschermd tegen corrosie voor dergelijk gebruik en kan het permanent worden beschadigd door strooizout of vergelijkbare producten.
⁷Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
⁸Dinamica microvezel is een ademend microvezelmateriaal, vervaardigd met een aandeel gerecycleerde polyestervezels en verwerkt PET.
⁹Alleen in combinatie met Valconaleder.
⁹Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
¹⁰Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
¹¹Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
¹²Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
¹³Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
¹⁴Alcantara is een niet-geweven materiaal van microvezel.