Taal kiezen

Kies de gewenste taal.

Het Audi netwerk > Diensten > Audi België

Het Audi netwerk

Uw Audi-verdeler

Indien u een vraag of probleem hebt, aarzel niet om uw Audi-concessiehouder te contacteren. Hij weet een antwoord op al uw vragen op het vlak van automobiliteit en kan u verschillende diensten voorstellen.

Waarvoor kan ik mijn Audi aan mijn concessiehouder toevertrouwen? Voor het onderhoud van uw Audi, zowel op het vlak van mechanica als voor het koetswerk, beschikt hij over de nodige uitrusting en literatuur om de werkzaamheden kwaliteitsvol uit te voeren.
Om u zo goed mogelijk te adviseren, op een professionele en gepersonaliseerde manier, volgt het volledige personeel van elke Audi-concessie in België permanent opleidingen.
Bovendien wordt elke herstelling uitgevoerd met originele onderdelen; daardoor kunnen wij u 2 jaar garantie aanbieden op alle uitgevoerde herstellingen binnen het kader van de Audi-organisatie.
Door te vertrouwen op het Audi-verdelernetwerk en op uw concessiehouder, bent u nooit alleen op de weg.
De verschillende diensten

  • De seizoensdiensten: voor de winter, voor de vakantie, voor de technische keuring.
  • De dienst "airco": uw concessiehouder is eveneens een specialist in "klimaatregeling".
  • Herstelling van de voorruit, levenslange garantie.
  • Vervanging van de autobanden aan voordelige prijzen, zonder de winterbanden te vergeten die al beneden de 7°C extra comfort en veiligheid bieden.
De toebehoren Uw concessiehouder zal u een volledig toebehorenprogramma voor uw wagen aanbieden en een complete shop met merchandisingartikelen, die allemaal binnen de 24 uren beschikbaar zijn.
Het koetswerk

Elke Audi-concessiehouder beschikt over een volledige carrosserie die aan de strengste normen voldoet. Hij heeft raamovereenkomsten afgesloten met verzekeringsmaatschappijen, zodat u van de volgende voordelen kunt genieten:

  • een kwaliteitsgarantie die niet raakt aan de garantievoorwaarden van de constructeur (12 jaar)
  • een duidelijke, nauwkeurige en geautomatiseerde offerte die erkend is door experts en de verzekeringsmaatschappijen
  • het exclusieve gebruik van originele onderdelen
  • een vervangwagen tijdens de duur van de herstelling
  • afhaling van het voertuig zonder voorschot indien de verzekering de herstelling betaalt