Audi | Gamma | Modellen | A3 Sportback g-tron > Audi België

A3 Sportback g-tron

Verandert de toekomst,
niet het milieu

De Audi A3 Sportback g-tron. Het eerste productiemodel van Audi op weg naar CO2-neutraal rijden met een ruime actieradius. Van de totale theoretische actieradius van 1.300 kilometer zijn er circa 400 puur op aardgas te rijden. Bij aardgas (CNG) verbranding is de CO2-emissie 113-73 gram per kilometer. Dit is gemiddeld 88 gram per kilometer.

audi-1400x438-nl.jpg

Galerij – Audi A3 Sportback g‑tron

Meer foto's
 • Boordevol comfort

  Audi A3 Sportback g-tron
 • Het ruime en comfortabele interieur van de Audi A3 Sportback g-tron is de plek om van de rijdynamiek te genieten, met name vanachter het stuur. De aardgastechnologie blijft op de achtergrond. Alleen aan de g-tron logo's, onder meer op het instrumentenpaneel, op de transmissiehendel van de S tronic, op de instaplijsten en in het startscherm van het bestuurdersinformatiesysteem, is het bifuel-karakter herkenbaar.

  Meer weten
 • De Audi A3 Sportback g-tron is een discrete verschijning. Zoals elke Audi doet deze het goed in het zakelijk verkeer. De achterbumper is uniek voor deze uitvoering. De uitlaten zijn uit het zicht weggewerkt en het diffusorgedeelte is verrijkt met chromen strips. Op de voorspatborden en de achterklep zitten g-tron typeplaatjes.

  Meer weten
 • De motor levert een vermogen van 81 kW (110 pk) en een koppel van 200 Nm, waarmee de Audi A3 Sportback g-tron een topsnelheid van meer dan 190 km/h behaalt en in 11 seconden van 0 naar 100 km/h versnelt. Het gemiddeld verbruik met Nederlands aardgas komt uit op zo'n 3,7-3,6 kilogram per 100 kilometer. Bij aardgas (CNG) verbranding is de CO2-emissie 113-73 gram per kilometer. Dit is gemiddeld 88 gram per kilometer.

  Meer weten
Let op, geld lenen kost ook geld.

Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten.De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.