Audi A7 Sportback > Audi België

Audi A7 Sportback

Er is niets zo overtuigend
als een duidelijke lijn
De Audi A7 Sportback

De puristische charme van een Berline, het praktische karakter van een Avant en de gepassioneerde dynamiek van een Coupé zijn bijeengebracht in een auto die u raakt. Een die sportieve topprestaties levert, over innovatieve technologie beschikt en indrukwekkend efficiënt is. De vernieuwde Audi A7 Sportback. Een bijzondere auto. Er is niets zo inspirerend als een verre horizon. Pure vormen, strakke lijnen. De vernieuwde Audi A7 Sportback maakt grote indruk.

Audi Advance Days

Verlengd tot en met 30 oktober bij uw Audi verdeler.

Schrijf u nu in op de hoogte te blijven van de actualiteit
in verband met de Audi A7 Sportback

Galerij - Audi A7 Sportback

Meer foto’s
 • Elegante topklasse

  De Audi A7 Sportback
 • De ambiance van het interieur vervolmaakt de elegantie van het exterieur en is geaccentueerd met exclusief inlegwerk. In hout van hoogwaardige kwaliteit, indien u dat wenst. Het is niet zomaar een passagierscompartiment, maar een intelligent ontworpen interieur. Het omarmt de bestuurder en de voorpassagier en geeft hen een gevoel van geborgenheid.

  Meer weten

A7 Prestige
Configureren
 • A7 Prestige
 • A7 Prestige & Sport
 • 480x270__0006_AA7_D_141044_1.jpg
  Audi connect

  Innovatieve functies en toepassingen die de bestuurder aan zijn of haar Audi koppelen en met de rest van de wereld verbinden.

  Meer weten
 • LDR_PG02_AQUA_10335.jpg
  Audi exclusive

  Audi exclusive biedt tal van individualiseringsmogelijkheden volgens persoonlijke wensen, om u in staat te stellen de kunst om een uiterst individuele levensstijl uniek te maken naar waarde te schatten!

  Meer weten
 • 480x270__0009_AA7_D_141041.jpg
  Audi Quintessentially

  Met hooggekwalificeerde teams in de 60 belangrijkste steden overal ter wereld biedt Quintessentially een ware service op maat aan zijn leden.

  Meer weten
Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.