Audi A8 L W12 > Audi België

Audi A8 L W12

Een natuurlijk overwicht Audi A8 L W12

Accenten die voor het verschil zorgen. Naadloos geïntegreerd in het totale plaatje. Plaatsnemen in een andere dimensie. Indrukwekkende cijfers. Voelbaar in elke rijsituatie.

Galerij - Audi A8 L W12

Plus d'images et de vidéos

Schrijf u nu in op de hoogte te blijven van de actualiteit
in verband met de Audi A8 L W12

 • De bekroning

  Audi A8 L W12
 • Plaatsnemen in een andere dimensie. Op comfortstoelen met ongekend fraai leder. Ontspannen. Genieten van de comfortairconditioning met vier zones. Of van de weldadige massagefunctie. In de elektrisch verstelbare optionele ontspanningsstoel achterin. De fascinerende ruimtelijke beleving op u laten inwerken. Met ambiente verlichting in LED-technologie. Een nieuw licht werpen op luxe. Uniek. Onmiskenbaar.

  Meer weten
 • De uitrustingsmogelijkheden voor de Audi A8 L W12 maken elke rit tot een onvergetelijke belevenis. Zo is het Bang & Olufsen Advanced Sound System een nieuwe maatstaf wat betreft geluidsbeleving. De nachtzichtassistent herkent in het donker personen, onafhankelijk van de lichtintensiteit en kleuren, en presenteert hindernissen op het display.

  Meer weten
 • Briljante details in chroom en roestvrijstaal. Een singleframe met fijnmazig binnenwerk en W12-logo. Zowel markant als elegant. Luchtinlaten met chroomdetails. Buitenspiegels met geïntegreerde chroomstrips. Een soevereine uitstraling inbegrepen. Standaard Audi Matrix LED-koplampen. En optioneel: indrukwekkende 20-inch gesmede lichtmetalen velgen in 15-spaak structuur design, gedeeltelijk gepolijst.

  Meer weten
 • De motor van de Audi A8 L W12 levert indrukwekkende prestaties en heeft een uitzonderlijk rustige loop. De 6.3 FSI-motor overtuigt door zijn vermogen van 368 kW (500 pk) en een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 4,6 seconden.

  Meer weten
 • 563x317_AA3_P_131030.jpg
  Audi connect

  Innovatieve functies en toepassingen die de bestuurder aan zijn of haar Audi koppelen en met de rest van de wereld verbinden.

  Meer weten
Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.