A8 L > A8 > Audi België
Der neue Audi A8 L
A8 L

Het belang van ruimte.
De nieuwe Audi A8 L

Wij halen de toekomst naar voren. Met een designtaal die elegantie en dynamiek en autonoom karakter geeft. Met diverse assistentiesystemen, een nieuw bedieningsconcept met intuïtief gebruiksgemak van het hoogste niveau en vooral: met meer ruimte. Geef op eigen wijze invulling aan het comfort achterin en onderken het belang van ruimte. In de nieuwe Audi A8 L. De nieuwe Audi A8 L is vanaf nu bestelbaar. Vanaf medio oktober is de auto ook volledig te configureren.

Voorloper met een verhaal

De chique designelementen van de nieuwe A8 L getuigen van prestige en dynamiek. In de vorm van krachtig opbollende spatborden is in zijn vernieuwende exterieur een hommage aan de legendarische oer-quattro verwerkt.

The new Audi A8 L, side view.
Gewichtsbesparing telt zwaar
Net zoals zijn voorganger blinkt ook de nieuwe Audi A8 L uit door innovatieve gewichtsbesparing. Dankzij het Space Frame-concept met diverse materialen legt zijn carrosserie nog minder gewicht in de schaal. Tegelijkertijd is de stevigheid met een derde verhoogd.

Verbindt agiliteit met comfort

De nieuwe AI active suspension zorgt voor meer comfort en extra dynamiek. In alle rijomstandigheden.

Generous interior lighting in the new Audi A8 L.

Een nieuw licht op elegantie

Met de instelbare tinten van de contour- en ambienteverlichting krijgt het interieur nog meer charme. De lichtgeleiders benadrukken subtiel de strakke interieurarchitectuur.

Hoge cijfers

400

parameters om te personaliseren

41

rijassistentiesystemen

8

materiaal-en kleurwerelden