Audi A8 L > Audi België

Audi A8 L

Elegant en genereus De Audi A8 L

De Audi A8 L. Een krachtige uiting van soevereiniteit. Innerlijke waarden. Met een wielbasis die dertien centimeter langer is dan van de Audi A8. Het resultaat overtuigt. Nog meer exclusieve ruimte.

Galerij – Audi A8 L

Meer foto’s

Schrijf u nu in op de hoogte te blijven van de actualiteit
in verband met de Audi A8 L

 • Natuurlijk overwicht

  De Audi A8 L
 • Ruim en luxueus Het interieur van de Audi A8 L
  480x270_0002_AA8_D_131076_1_86_9prz.jpg

  Uitnodigend comfort. Grotere achterportieren. Duidelijk meer plek in het interieur. De Audi A8 L. Fysieke ruimte. Plaats om te reflecteren. Genieten van extra beenruimte achterin. Voor ontspannen reizen en geconcentreerd werken.

 • Briljant design Het exterieur van de Audi A8 L
  480x270_0005_AA8_D_131069.jpg

  Karakteristieke oppervlakken. Hiervoor geldt met recht: briljant tot in elk detail. Een duidelijk principe volgend: in de beperking toont zich de meester. Geen lijn zonder functie.

 • De uitrusting van de Audi A8 L
  480x270_0000_AA8_D_131082_85prz.jpg

  Sportiviteit, comfort, design, functionaliteit: welke eisen u ook aan uw Audi stelt, hij biedt veel mogelijkheden tot personalisering. We schenken uitgebreid aandacht aan de details en aan de kwaliteit, die met alle zintuigen is te ervaren.

 • LDR_PG02_AQUA_10335.jpg
  Audi exclusive

  Audi exclusive biedt tal van individualiseringsmogelijkheden volgens persoonlijke wensen, om u in staat te stellen de kunst om een uiterst individuele levensstijl uniek te maken naar waarde te schatten!

  Meer weten
 • 320x160_0005_AA8_D_131069.jpg
  Audi Quintessentially

  Met hooggekwalificeerde teams in de 60 belangrijkste steden overal ter wereld biedt Quintessentially een ware service op maat aan zijn leden.

  Meer weten
 • 563x317_AA3_P_131030.jpg
  Audi connect

  Innovatieve functies en toepassingen die de bestuurder aan zijn of haar Audi koppelen en met de rest van de wereld verbinden.

  Meer weten
Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.