Audi SQ5 TFSI > Audi België

Audi SQ5

Dynamisch en vol emoties: de nieuwe Audi SQ5 3.0 TFSI

3.0 TFSI-motor met 260 kW (354 pk) en 500 Nm koppel; Sport-SUV sprint in 5,4 seconden van 0 tot 100 km/u

Het sportiefste model in de Q5-modelreeks belichaamt meer dan ooit het emotionele concept van een dagelijks bruikbare SUV met ultramoderne technologie. Zijn 3.0 TFSI-turbomotor levert krachtige prestaties in combinatie met een nog hogere efficiëntie.

Ga de uitdaging aan.

Uit zijn V6 TFSI-motor met een cilinderinhoud van 2.995 cm3 puurt de nieuwe Audi SQ5 een vermogen van 260 kW (354 pk). Al bij 1.370 t/min. levert de turbomotor uit aluminium een koppel van 500 Nm, dat constant blijft tot 4.500 t/min. De sprint van 0 tot 100 km/u vergt slechts 5,4 s, de topsnelheid is elektronisch begrensd op 250 km/u. Gemeten volgens de NEDC-cyclus verbruikt de nieuwe Audi SQ5 3.0 TFSI gemiddeld 8,3 l/100 km, wat overeenkomt met een CO2-uitstoot van 189 g/km. Vergeleken met zijn voorganger betekent dat een vermindering met 13 g/km.

Meer informatie

Schrijf u in om op de hoogte te blijven van de laatste updates
over de nieuwe Audi SQ5 TFSI

Topmodel in de Q5-modelreeks.

De opmerkelijk sportieve voor- en achterbumper zijn voorzien van S-specifieke luchtinlaten met opvallende contouren en een diffusor met honingraatrooster. Het eveneens S-specifieke radiatorrooster is afgewerkt met dubbele aluminiumlijsten en contrasterende sierelementen in mat Twilight Grey. Het S-opschrift met een rode ruit zorgt op verschillende plaatsen voor knappe accenten. Alle lichtfuncties maken gebruik van ledtechnologie, de dynamische richtingaanwijzers zijn een echte blikvanger. In zijaanzicht schitteren de buitenspiegels in aluminiumlook, een deurlijst in koetswerkkleur onderstreept het sportieve karakter van de SQ5. De achterbumper herbergt de specifieke dubbele uitlaatpijpen van het uitlaatsysteem met dubbel circuit en een diffusorlijst in aluminium. Exclusief voor de nieuwe Audi SQ5 is de koetswerkkleur Panther Black beschikbaar.

1400x788_SQ5_collage.jpg
Uniek karakter.

Het donker getinte interieur verwelkomt de bestuurder en passagier voorin standaard met verlichte drempellijsten, afgewerkt met een exclusief S-opschrift. Contrasterende naden aan het met leder beklede stuur en de sportzetels creëren een dynamische en tegelijk elegante sfeer. De S-sportzetels in alcantara en leder kunnen nog verder opgewaardeerd worden door een bekleding in fijn nappaleder met ruitmotief en een pneumatische massagefunctie. Decoratieve elementen in geborsteld aluminium zijn standaard, naar wens zijn verschillende soorten houtfineer en een exclusieve Carbon-lijst beschikbaar. Om snel manueel te kunnen schakelen met de tiptronic-versnellingsbak is het stuur voorzien van schakelpeddels in aluminiumlook. De pedalen en de voetsteun zijn afgewerkt in roestvrij staal. De achterbank 'plus' van de nieuwe Audi SQ5 is in drie segmenten gedeeld; naar wens kunnen de achterzetels in de lengte verschoven worden en kan de hellingsgraad van de leuningen worden versteld. Afhankelijk van de positie van de achterzetels biedt de koffer een basisvolume van 500 tot 610 l. Met neergeklapte rugleuning achterin neemt dat volume toe tot 1.550 l.

Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.