Een elektrische step? Dat is vast en zeker iets voor u.

5 redenen waarom een elektrische step iets voor u is

Audi Magazine

U ziet ze in elke stad. En daar zijn goede redenen voor: u manoeuvreert ermee door het stadsverkeer, ze zijn handig te combineren met de wagen of de trein, en ze zijn makkelijk te gebruiken … Met al zijn voordelen is de step meer dan een hebbeding geworden. Hieronder leest u waarom zo’n step ook voor u een mooie aanwinst kan zijn, ongeacht uw leeftijd.

5 redenen waarom een elektrische step iets voor u is
Reden 1: voor jong en oud

Reden 1: voor jong en oud

Hoewel de step lang bekend stond als kinderspeelgoed, is dit al lang het geval niet meer. Want de step kende een flinke opmars. Dit als sport - denk aan stepteams, Europese stepkampioenschappen en zelfs een nationale autopedfederatie - maar ook als vervoermiddel. En nee, niet alleen in de hippe jonge bedrijven waar men van de vergaderzaal naar de fancy koffiemachine stept. Ook op straat. Want zeg nu zelf: of er nu een zevenjarige op een step passeert, of een zestiger in maatpak ... niemand kijkt ernaar op. De step is echt iets voor jong en oud. Dus waar de rit ook heengaat - speeltuin of werkvloer, jeugdbeweging of yogales - de elektrische step is dé manier.

Reden 2: rijgemak

Reden 2: rijgemak

Toegegeven, om twee zware winkeltassen aan te hangen is de step niet het juiste vervoermiddel. Maar wanneer u een step gebruikt voor het grootste deel van uw korte - en zelfs iets langere - verplaatsingen, zal u zien dat het u een gevoel van vrijheid geeft. Een step is wendbaar en een spannend alternatief voor de auto, de bus of de trein. Daarnaast kan u zich ook snel verplaatsen, want met de meeste steps rijdt u maximaal 25 tot 30 kilometer per uur. Dat kan met de fiets ook? Ja, maar het is een pak comfortabeler wanneer u niet bezweet op uw werk toekomt, toch?

Reden 3: praktisch

Reden 3: praktisch

De plooifiets is één manier om gratis een tweewieler mee op de trein te krijgen, want een gewone fiets meenemen kost u in België vier euro per enkele rit. De andere gratis manier is de step. Want steps zijn compact genoeg om mee op het openbaar vervoer te nemen. Is uw step toch te groot? Dan vouwt hem simpelweg dubbel. Een ander praktisch voordeel is dat steps geen brommend lawaai maken. Zo zorgen ze – in tegenstelling tot bromfietsen – niet voor geluidsoverlast. En u kan genieten van een rustig en stil ritje door de straten.

Reden 4: tijd winnen

Reden 4: tijd winnen

De elektrische step wordt nu al gebruik in grote bedrijven, pretparken of campings zodat medewerkers zich makkelijk én snel kunnen verplaatsen. Ze worden minder moe, en dat zorgt dan weer voor meer tijd en productiviteit.
Maar ook door naar het werk te steppen wint u tijd. U beweegt op een snelle en efficiënte manier door het verkeer. Obstakels of verkeersopstoppingen? Die zijn geen probleem meer wanneer u elektrisch stept. U bereikt uw bestemming milieubewust en snel. Hebt u een step die veel kilometers kan afleggen zonder te moeten opladen? Dan verliest u nog minder tijd. Hebt u die nog niet gezien? Dan is het hoog tijd om de elektrische step van Audi te ontdekken.

Reden 5: de step van Audi

Reden 5: de step van Audi

Wat is daar dan zo speciaal aan? Nogal wat. De Audi Electric Kick Scooter powered by Segway is - zoals u leest - samen ontwikkeld met Segway, de marktleider in elektrische mobiliteit. Daarnaast rijdt u met deze step makkelijk 65 kilometer ver. Dat is verder dan van Brussel naar Antwerpen, én veel beter dan de gemiddelde 25 à 30 kilometer. Deze Audi Electric Kick Scooter is ook makkelijk opvouwbaar, niet zwaar, en heeft tubeless banden. Zo zoeft u vlotjes over verschillende soorten terrein, terwijl uw rijgedrag soepel en stabiel blijft – zoals u dat van Audi gewoon bent. Overtuigd?

Naar de shop

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze artikels