Een elektrische step? Dat is vast en zeker iets voor u.

5 redenen waarom een elektrische step iets voor u is

Audi Magazine

U ziet ze in elke stad. En daar zijn goede redenen voor: u manoeuvreert ermee door het stadsverkeer, ze zijn handig te combineren met de wagen of de trein, en ze zijn makkelijk te gebruiken … Met al zijn voordelen is de step meer dan een hebbeding geworden. Hieronder leest u waarom zo’n step ook voor u een mooie aanwinst kan zijn, ongeacht uw leeftijd.

5 redenen waarom een elektrische step iets voor u is
Reden 1: voor jong en oud

Reden 1: voor jong en oud

Hoewel de step lang bekend stond als kinderspeelgoed, is dit al lang het geval niet meer. Want de step kende een flinke opmars. Dit als sport - denk aan stepteams, Europese stepkampioenschappen en zelfs een nationale autopedfederatie - maar ook als vervoermiddel. En nee, niet alleen in de hippe jonge bedrijven waar men van de vergaderzaal naar de fancy koffiemachine stept. Ook op straat. Want zeg nu zelf: of er nu een zevenjarige op een step passeert, of een zestiger in maatpak ... niemand kijkt ernaar op. De step is echt iets voor jong en oud. Dus waar de rit ook heengaat - speeltuin of werkvloer, jeugdbeweging of yogales - de elektrische step is dé manier.

Reden 2: rijgemak

Reden 2: rijgemak

De step is ideaal voor uw verplaatsingen, hij geeft u een gevoel van vrijheid. Een step is wendbaar en een spannend alternatief voor de auto, de bus of de trein. Daarnaast kan u zich ook snel verplaatsen, want met de meeste steps rijdt u tot 25 kilometer per uur. Dat kan met de fiets ook? Ja, maar het is een pak comfortabeler wanneer u niet bezweet op uw werk toekomt, toch?

Reden 3: praktisch

Reden 3: praktisch

Wist u dat een gewone fiets meenemen op de trein vier euro per rit kost? De plooifiets is één manier om gratis een tweewieler op de trein te krijgen, de andere is de step. Want steps zijn compact genoeg om mee op het openbaar vervoer te nemen. Is uw step toch te groot? Dan vouwt hem simpelweg dubbel.

Een ander praktisch voordeel is dat steps geen brommend lawaai maken. Zo zorgen ze – in tegenstelling tot bromfietsen – niet voor geluidsoverlast. En u kan genieten van een rustig en stil ritje door de straten.

Reden 4: tijd winnen

Reden 4: tijd winnen

De elektrische step wordt nu al gebruik in grote bedrijven, pretparken of campings zodat medewerkers zich makkelijk én snel kunnen verplaatsen. Ze worden minder moe, en dat zorgt dan weer voor meer tijd en productiviteit. Maar ook door naar het werk te steppen wint u tijd. U beweegt op een snelle en efficiënte manier door het verkeer. Obstakels of verkeersopstoppingen? Die zijn geen probleem meer wanneer u elektrisch stept. U bereikt uw bestemming milieubewust en snel. Met een actieradius tot 80 km kunt u de Audi electric scooter powered by Egret meerdere dagen gebruiken zonder op te laden, en dus zonder tijdverlies. Belangrijke voordelen die de elektrische step van Audi u kan bieden.

Reden 5: de step van Audi

Ontdek de Audi electric scooter powered by Egret

Wat is er zo speciaal aan? Nogal wat. Zijn lichte gewicht en eenvoudig vouwmechanisme maken hem makkelijk te vervoeren en de banden zijn verrassend stevig. Zo rijdt u soepel, stabiel en comfortabel op elk terrein, zoals u van Audi gewend bent. Overtuigd?

Naar de Audi Shop

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze artikels