Audi Magazine

Audi Magazine

Audi

Audi RS 4 Avant edition 25 years: innovatie ontmoet erfgoed

Audi RS 4 Avant edition 25 years: innovatie ontmoet erfgoed

De Audi RS 4 Avant blaast dit jaar 25 kaarsjes uit. En die bijzondere verjaardag mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Audi pakt dan ook uit met een opvallende hommage aan de legende uit 1999: de gelimiteerde Audi RS 4 Avant edition 25 years. Met meer vermogen, een aangescherpt onderstel en een beperkte oplage van amper 250 exemplaren.

Ontdek dit eerbetoon
Audi A5 Cabriolet Sunset Edition: uw plekje onder de zon

Audi A5 Cabriolet Sunset Edition: uw plekje onder de zon

Na ruim 17 jaar zwaait Audi haar populaire Audi A5 Cabriolet uit met een speciale editie: de Sunset Edition. Wilt u vanaf deze zomer toch nog genieten van rijden met de haren in de wind? Dan kunt u nog héél even kiezen voor de exclusieve Audi A5 Cabriolet Sunset Edition: subliem uitgerust, snel leverbaar en aantrekkelijk geprijsd.

Schitter in de Audi A5 Cabriolet
 • ©-Visit-French-Wine_Header.jpg
  Reims, parel van de Champagne

  Een wondermooie omgeving, schitterend architecturaal erfgoed, prestigieuze wijnen en uitzonderlijke restaurants: op maar drie uur rijden van Brussel biedt Reims u alles voor een topweekend. Bovendien vindt u er ook parkings met laadpalen voor uw geëlektrificeerde Audi. Op naar de Champagnestreek!

  Lees het artikel
 • A235298_large.jpg
  Audi Belgium schrijft geschiedenis in 2024

  50 jaar passie voor vooruitgang, het is een mijlpaal waar Audi Belgium bijzonder trots op is. Sinds 1974 is Audi Belgium de Belgische invoerder van het merk met de vier ringen. Gedurende deze 5 decennia kende Audi een voortdurende groei dankzij de lancering van talloze iconische technologieën en modellen, en ook Audi Belgium groeide mee op het ritme van deze successen.

  Duik mee in 50 jaar Audi
 • Header_chateau-compiegne.jpg
  Een keizerlijk weekendje weg

  Wanneer u onderweg bent richting Parijs komt u – op minder dan drie uur rijden van Brussel – langs het departement Oise. De perfecte omgeving voor een rustgevend weekendje vol natuur, cultuur, plezier en gastronomie. Stap in uw Audi en stel uw gps in op Compiègne en Senlis.

  Lees het artikel
 • Heaader_Nina Derwael_11.jpg
  e-tron stories: Nina Derwael laadt zich op voor Parijs

  Amper zes maanden na haar schouderoperatie heeft Nina Derwael haar ticket voor de Olympische Spelen beet. Wat vindt onze Belgische topgymnaste van de dagelijkse rit in haar Audi Q4 e-tron naar de training, waar ze zich klaarstoomt voor Parijs?

  Lees Nina’s verhaal
 • Header-q4_as_2022_4015.jpg
  Knallen op de latten met Audi

  Het wintersportseizoen is nog steeds in volle gang. Wil u optimaal genieten van de besneeuwde toppen, dan zijn een grondige voorbereiding en geschikt materiaal van groot belang. Audi helpt u op weg en gidst u naar de vijf mooiste skigebieden van Europa.

  Lees het artikel
 • HEADER_Q8e-tron_edt._Dakar.jpg
  Geïnspireerd door de woestijn: de Audi Q8 e-tron edition Dakar

  Met de prestaties van de Audi RS Q e-tron en zijn elektrische aandrijving tijdens de Dakar Rally mag Audi zich nu al in de hall of fame van het evenement plaatsen. Audi liet zich erdoor inspireren om een exclusieve versie uit te brengen van de topper uit het elektrische gamma: de Audi Q8 e-tron edition Dakar. Uw toekomstige compagnon de route?

  Ontdek dit model
 • header-Q4.jpg
  Interessante perspectieven voor fleetklanten bij Audi

  Vanop de Zoute Grand Prix 2023 introduceert kersvers Fleet Manager Audi Belgium Elias Van Den Broeck enkele nieuwe 100% elektrische modellen die binnenkort het Audi gamma vervoegen. Hij bespreekt ook de sterke punten van een fleettopper van Audi die pas een flinke upgrade kreeg.

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  NSU Prinz: Audi erfgoed herrijst dankzij e-tron technologie

  Een eerbetoon dat slechts weinig wagens ontvangen. De NSU Prinz 4L, die al sinds 1973 niet meer rondrijdt, werd opnieuw tot leven gewekt dankzij een project van twaalf gepassioneerde leerling-monteurs. Ontdek de herrijzenis van de NSU EP4, een droomcadeau voor de 150e verjaardag van de Neckarsulm-site.

  Lees het artikel
 • 1920x1080_Header.jpg
  Audi Q6 e-tron: ruimte vol ervaringen

  Om wagens te creëren, moet men de behoeften van de inzittenden perfect kennen. Op basis hiervan ontwierpen de Audi designers het interieur van de Audi Q6 e-tron, met een ruimtelijke architectuur waarvan de esthetiek en de ergonomie perfect afgestemd zijn op bestuurder en passagiers. Stap in en ontdek de nieuwe designfilosofie van Audi.

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  De Audi Q6 e-tron. Nieuw licht op de toekomst

  Audi tilt de lichttechnologie van zijn wagens naar een hoger niveau. Hun lichten worden niet alleen slim en functioneel, ze communiceren ook met andere weggebruikers om zowel het rijden als de verkeersveiligheid te verbeteren. Deze innovatie ontdekt u op de toekomstige Audi Q6 e-tron.

  Lees het artikel
 • HEADER-audi-integre-youtube.jpg
  Audi integreert YouTube in verschillende modellen

  Binnenkort kunnen eigenaars van Audi-voertuigen tijdens het opladen of tijdens rijpauzes livestreams bekijken, het nieuws volgen en genieten van allerlei creatieve content via YouTube. Ontdek alles over deze exclusieve nieuwigheid.

  Alles over deze innovatie
 • header.jpg
  De Audi TT is 25: een tijdloos designicoon

  Een kwarteeuw geleden verraste de Audi TT de autowereld toen hij werd voorgesteld op het autosalon van Frankfurt. Met dit model schreef Audi een schitterende pagina in de designgeschiedenis van sportwagens. Terugblik op een succesverhaal.

  Lees het artikel
 • HEADER-100-ans-24h-le-mans.jpg
  De rol van Audi in de geschiedenis van de 24 Uur van Le Mans

  De 24 Uur van Le Mans vierden hun 100ste verjaardag. Wist u dat Audi enkele van de mooiste hoofdstukken van de race heeft geschreven? Tussen 1999 en 2016 wist het merk niet minder dan 13 keer te winnen. Vernieuwende technologie? Menselijke topprestaties? Een nieuw boek vertelt u alles!

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  Audi Urban Purifier: elektrische wagens filteren de lucht

  Voor een pilootproject werkt Audi samen met leverancier MANN+HUMMEL aan de ontwikkeling van een fijnstoffilter voor elektrische wagens. De eerste testresultaten van deze innovatie zijn alvast veelbelovend.

  Lees het artikel
 • AQ3_191001.jpg
  Adembenemend rijplezier: 5 onvergetelijke roadtrips

  Het belangrijkste is niet de bestemming, maar de reis. Toen hij deze woorden schreef, kon de beroemde schrijver Robert Louis Stevenson niet vermoeden dat ze ooit perfect van toepassing zouden zijn op reizen met de wagen. Op deze 5 iconische routes ervaart u het zelf.

  Lees het artikel
 • Header-Paradise-City.jpg
  Meer muziek, minder CO2

  Sinds de eerste editie in 2015 blijft Paradise City zijn impact op het milieu verkleinen door in te zetten op duurzaamheid. Het avant-garde dancefestival is vandaag een van de meest ecologische ter wereld, met Audi als partner. Een inspirerend voorbeeld.

  Lees het artikel
 • HEADER_1.jpg
  Zij schrijven het verhaal van de nieuwe Audi Q8 e‑tron

  Bij Audi Brussels draait de elektrische revolutie op volle toeren. Sinds de Belgische fabriek in 2018 startte met de bouw van de Audi e-tron, de 100% elektrische pionier van het merk, demonstreert ze jaar na jaar haar knowhow. Vandaag is dat de nieuwe Audi Q8 e-tron. Maak kennis met de mensen die de perfecte elektrische wagen volgens Audi bouwen.

  Ontdek hun portret
 • HEADER.jpg
  Elektrisch rijden: acht bestuurders doen de test

  Zijn we klaar voor elektrische mobiliteit? Om deze vraag te beantwoorden, bood Audi een panel van testers - uiteenlopende profielen uit verschillende streken in België - de kans om een ​​week lang te rijden met een Audi Q4 e-tron. Achteraf deelden ze hun indrukken, inclusief enkele verrassingen.

  Lees het artikel
 • HEADER-a6e_r_2022_3936.jpg
  De toekomst van premium mobiliteit volgens Audi

  Audi ontwerpt vandaag de wereld van morgen met revolutionaire conceptwagens, innovatieve nieuwe modellen en het streven naar CO₂-neutraliteit tegen 2050. Audi is er immers van overtuigd dat duurzame vooruitgang de wereld positief verandert, in het belang van elke mens.

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  Audi activesphere concept: het avontuur lonkt

  Naar de toekomst kijken, het zit in de genen bij de Audi sphere familie. Elk lid zorgt voor unieke ervaringen in een volledig herdacht interieur, op een zelfrijdende manier en voorzien van technologieën die zorgen voor nog meer comfort en veiligheid. Ontdek de jongste telg: de Audi activesphere concept, ontworpen op maat van het actieve leven van zijn gebruikers.

  Lees meer
 • HEADER.jpg
  Audi elektrificeert de Belgische markt

  De vergroening van ons nationale wagenpark zit op kruissnelheid. In 2022 was meer dan één op de drie nieuwe wagens geëlektrificeerd. Het merk met de vier ringen doet zelfs nog beter: vorig jaar waren ruim 50% van alle verkochte Audi modellen in België voorzien van een stekker. Een ideale manier om in te spelen op de veranderende autofiscaliteit in 2023.

  Lees het artikel
 • Audi-crossroads-goose.jpg
  Audi en GOOSE: licht als bron van inspiratie

  Lichttechnologie heeft zich de afgelopen jaren met een enorme snelheid ontwikkeld. Zo openen ledkoplampen tegenwoordig een wereld van nieuwe mogelijkheden, waarbij licht als een echt communicatiemiddel gebruikt kan worden. In deze innovatieve aanpak van lichttechnologie vinden Audi en elektrorockband GOOSE elkaar, en dit leidde tot een uniek gemeenschappelijk project waar muziek inzit.

  Lees het artikel
 • HEADER_A225222_large.jpg
  Nieuwe prestaties in het Audi R en RS gamma

  Het sportieve summum bij Audi beleeft u aan het stuur van een Audi R of RS. Modellen waarbij Audi de lat telkens weer hoger legt, om uw rijplezier in pole position te houden. Van de Audi RS 3 performance edition tot de Audi R8 Coupé V10 GT RWD, ontdek de indrukwekkende nieuwe modellen.

  Lees het artikel
 • HEADER_Q3TFSIe.jpg
  Over fiscaliteit, TCO en elektrificatie.

  Met de huidige elektrische transitie wordt de TCO van wagens belangrijker dan ooit bij de samenstelling van uw vloot. Een overzicht van de aankomende fiscale veranderingen, met een vergelijking van de TCO van 3 verschillende Audi modellen.

  Lees het volledige artikel
 • Header-Audi-A6-e-tron-concept..jpg
  Verleden en toekomst gaan hand in hand op de Zoute Grand Prix

  Grote premières vinden steevast plaats tijdens prestigieuze evenementen. De Sportback variant van de Audi A6 e-tron concept verschijnt voor het eerst in België op het podium in de PRADO tijdens de Zoute Grand Prix in Knokke. Een knappe brug tussen verleden en toekomst van de automobiel.

  Lees het volledige artikel
 • 1920x1080_Header.jpg
  Elektrisch opladen: split billing en de nieuwste belastingvoordelen

  Is uw bedrijf bezig met de overstap naar elektrische mobiliteit of staat u op het punt dit te doen? Naast de keuze van de wagens is opladen een essentieel onderdeel van uw nieuwe wagenparkbeleid, en dit op uw werkplek en bij uw medewerkers thuis. Hoe zit het met de facturatie van de kosten en installatie van de laadpunten? Ontdek zeer interessante voordelen.

  Lees het volledige artikel
 • HEADER.jpg
  Audi Brussel verlengt de levenscyclus van haar water

  Audi blijft haar duurzame initiatieven uitbreiden. Een daarvan is het gebruik en hergebruik van de grondstoffen in het productieproces. Vooral water neemt daarbij een belangrijke plaats in. Omdat elke druppel telt, zet Audi Brussels zich in om het watergebruik op de productiefaciliteit drastisch te verlagen.

  Lees het volledige artikel
 • HEADER1.jpg
  24u van Spa: Audi mikt op een vijfde zege

  Met twaalf ingeschreven R8 LMS GT3 zal Audi een van de sterkst vertegenwoordigde merken zijn bij de volgende editie van de TotalEnergies 24 Hours of Spa. Twee Belgische teams (Team WRT en Boutsen Racing) en niet minder dan zes van onze landgenoten zijn vastberaden om het merk met de vier ringen te laten schitteren in de Belgische Ardennen. Het doel: Audi aan een vijfde zege helpen in de belangrijkste GT-race ter wereld!

  Ontdek hun visie
 • HEADER.jpg
  Ongeëvenaarde personalisaties bij Audi

  Onszelf heruitvinden, nieuwe wegen inslaan: Audi doet dit voortdurend om u modellen aan te bieden die perfect bij u passen. Omdat elke Audi bestuurder uniek is, stellen we voortdurend nieuwe kleuren, uitrusting en technologieën voor waarmee hij/zij zijn/haar wagen kan personaliseren. Ontdek de nieuwigheden die u de komende maanden te wachten staan.

  Ontdek hun visie
 • HEADER_1920x1080-min.jpg
  Tobania trekt alle blikken naar zich toe met de Audi A1 Sportback

  Jezelf als dynamische onderneming in de kijker plaatsen, overal waar je voorbijkomt met de wagen? Een koud kunstje voor de specialisten van het Belgische Tobania, een snelgroeiend Business & Technology Consulting bedrijf. Een vloot van 50 knalgele, premium uitgeruste Audi A1 Sportback modellen is hierbij het geheime wapen bij uitstek.

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  De Noordkaap veroveren met een Audi 100: missie geslaagd voor Belgian Icebreaker!

  Voor wie de drang naar avontuur in het bloed heeft, is niets onmogelijk. Benoît en Nicolas aarzelden dan ook geen seconde om zich in te schrijven voor de uitdagende Baltic Sea Circle Winter. Naast hun motivatie en moed konden ze rekenen op een topwagen om hen naar hun bestemming te brengen: een Audi 100. Een opmerkelijke prestatie voor een goed doel.

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  Hebben elektrische wagens andere banden nodig?

  In veel opzichten komen elektrischea wagens overeen met modellen met een brandstofmotor. Toch zijn er een aantal belangrijke verschillen, en net die zorgen ervoor dat er specifieke eisen gesteld worden aan de banden van elektrische wagens.

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  De mooiste paaseieren vindt u in deze drie steden

  De paasklokken mogen dan wel uit Rome komen, u hoeft niet noodzakelijk naar deze stad om de sfeer van dit traditionele lentefeest op te snuiven. Zin om er even tussenuit te knijpen? Audi selecteerde drie bestemmingen waar u Pasen kunt vieren zoals het hoort, maar die als stad nog veel meer te bieden hebben.

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  Op weg naar de skipistes: de ingrediënten voor een geslaagde rit

  Veel Belgen genieten graag van de winter tijdens een verblijf in de skigebieden. Voor de meesten blijft de wagen het ideale vervoermiddel om makkelijk en snel naar hun wintersportbestemming te rijden. Het comfort en de sfeer onderweg zijn verzekerd dankzij het advies en de Originele Audi Accessoires®.

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  Passie voor retro: 10 niet te missen oldtimer-events in 2022

  De autowereld evolueert voortdurend, maar ook de modellen die ooit geschiedenis hebben geschreven blijven inspireren. Historische wagens doen immers dromen, en stralen elegantie, luxe en knowhow uit. Wilt u deze iconen bewonderen tijdens uitzonderlijke evenementen? Ontdek de selectie van Audi in Knokke, Spa-Francorchamps, Sankt Moritz of Monte-Carlo.

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  De batterijen opladen in Luxemburg met de Audi Q4 e-tron

  Als mensen denken aan vakantie, denken maar weinigen aan Luxemburg. Het Groothertogdom heeft nochtans alles om u een onvergetelijke uitstap te bieden. Bovendien is dit een ideale bestemming voor een roadtrip met een elektrische wagen. Dat ondervonden de reisbloggers van TravelRebel, het toonaangevende platform in België op het gebied van duurzaam reizen, die op verkenning gingen met de Audi Q4 e-tron. Ontdek hun beste tips.

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  Hoe u vanaf 1 juli kunt besparen op de laadkost van uw elektrische Audi

  Misschien hebt u in de voorbije maanden al vernomen dat Vlaanderen op 1 juli 2022 het capaciteitstarief voor elektriciteit introduceert. Door hier op een slimme manier mee om te gaan, kunt u besparen op uw elektriciteitsfactuur, dus ook die van uw elektrische wagen. Audi vertelt u hoe.

  Lees het artikel
 • HEADER1.jpg
  Zo pakt u de vergroening van uw wagenpark aan

  Vanaf 2026 zullen enkel 100% elektrische voertuigen nog 100% fiscaal aftrekbaar zijn. Bovendien verliezen ook plug-in hybrides vanaf 1 juli 2023 al een deel van hun belastingvoordeel. Hoe pakt u de elektrische transitie van uw wagenpark best aan? Audi geeft u toelichting bij de belangrijkste punten.

  Lees het artikel
 • HeaderV2.jpg
  Audi en de vier ringen: geboorte van een symbool

  Zelfs zonder vermelding van de naam herkennen mensen Audi. Het iconische logo met zijn sterke symboliek volstaat om de aanwezigheid van het merk te bevestigen. Weet u hoe het tot stand kwam? Dompel uzelf onder in het ontstaan van de vier ringen.

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  Waarom zal de handgeschakelde versnellingsbak verdwijnen?

  Manueel of automatisch? Waarschijnlijk zal deze vraag binnenkort overbodig worden, aangezien er een radicale verandering voor de versnellingsbak op til is. Hierbij ziet het ernaar uit dat we in de toekomst met z’n allen automatisch zullen rijden. Om welke redenen?

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  Audi e-tron GT en Audi Q4 e-tron: van concept tot winnaars

  Aanvankelijk waren het "slechts" concepten, maar vanuit een duidelijke visie gaf Audi ze de tijd om te groeien. Een visie die vandaag wordt bekroond voor de Audi e-tron GT en Audi Q4 e-tron, die nu speerpunten zijn van het 100% elektrische Audi gamma.

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  5 tips voor extra veiligheid met een elektrische step

  De voorbije jaren is de elektrische step een vaste waarde in het stadsbeeld geworden. Ook bij Audi vindt u een model in het gamma: de Audi Electric Kick Scooter powered by Segway. Audi geeft u 5 belangrijke aanbevelingen voor een zorgeloze rit, in alle veiligheid.

  Lees het artikel
 • HEADER1.jpeg
  Audi verheldert: een beter zicht op de weg

  Het verantwoord gebruik van uw lichten is essentieel bij slecht weer of duisternis. Ze zorgen immers voor een beter zicht, maar bij een verkeerd gebruik kunnen ze andere weggebruikers storen of verblinden. Gelukkig kunt u vertrouwen op de vernieuwende lichttechnologieën van Audi.

  Lees het artikel
 • HEADER_grandsphere_2021_3385_rgb.jpg
  Audi grandsphere concept. First class voor de toekomst.

  Met de Audi grandsphere concept toont Audi zijn visie op de limousine van de toekomst. Deze concept car laat zien hoe luxueus comfort er in toekomst zal uitzien: 100% elektrisch, autonoom, intuïtief en met een persoonlijke ruimte voor meeslepende ervaringen.

  Lees het artikel
 • 1920x1080_Header.jpg
  Zoute Grand Prix. Knappe bolides en kunst, met zicht op zee.

  Knokke-Le Zoute en exclusieve wagens, ze lijken wel voor elkaar gemaakt. Liefhebbers van een verfijnde levensstijl en premium rijplezier vinden elkaar in de mondaine badplaats. Eén van de hoogtepunten is ongetwijfeld de gerenommeerde Zoute Grand Prix in oktober. Dit jaar maakt Audi er ook deel uit van een uniek concept op het strand: PRADO ZOUTE, een museum met kunst én meesterwerken op wielen.

  Lees het artikel
 • 1920x1080_HEADER.jpg
  Audi skysphere concept. De elektrische luxe roadster van morgen

  De toekomst van de automobielsector, die vindt u tijdens de Monterey Car week op het legendarische Pebble Beach in Californië. Elk jaar worden hier met veel grandeur de concept cars van morgen tentoongesteld. En ja, ook Audi staat klaar met ideeën voor de toekomst.

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  IONITY: sneller en makkelijker overal opladen

  Het grote voordeel van IONITY? Uw elektrische wagen razendsnel opladen zonder kaart of app, via een netwerk van laadpalen verspreid over heel Europa. De handige “Plug & Charge” functionaliteit van IONITY is vanaf nu ook beschikbaar op Audi e-tron modellen. Bovendien zal dit netwerk de komende jaren nog sterk aangroeien. Alweer een sterk argument om te kiezen voor elektrisch rijplezier.

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  Audi grandsphere concept. Reis door de tijd in eerste klasse.

  De Audi grandsphere concept werd gepresenteerd op de IAA 2021. Een stuur en pedalen die verdwijnen om het volume van het interieur te vergroten. Meer ruimte, meer luxe, meer comfort voor deze tweede conceptstudie van de Audi sphere familie. Het doel? Een ongeëvenaarde premium ervaring bieden aan wie zich in vervoering laat brengen door deze formidabele elektrische Audi van morgen.

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  Deze DKW F7 uit 1938 fonkelt weer als nieuw

  Oldtimers zijn net zo waardevol als hedendaagse modellen. Ze zijn het symbool van de evolutie van wagens. Voor autobouwers kunnen ze inspiratie bieden voor de mobiliteit van morgen, voor bestuurders zorgen ze voor een unieke ervaring. En bij Tijs Michiels vormen ze een link naar het familieverleden. Daarom wilde hij zo graag zijn DKW F7 Front Luxus uit 1938 restaureren, die hij erfde van zijn grootvader.

  Lees het artikel
 • howtowashyouraudi-HEADER.jpg
  Laat uw Audi schitteren op de weg

  Uw Audi is van nature mooi, maar hoe bewaart u zijn prachtige looks? Door hem zorgvuldig schoon te maken, behoudt hij jaar na jaar zijn glans. Maak gebruik van onze tips om uw Audi te doen stralen deze zomer.

  Lees het artikel
 • HEADER_A217495_large.jpg
  Nieuwe Audi R8 V10 performance RWD. De overtreffende trap.

  Als een Audi model het etiket “performance” krijgt, dan mag u zich verwachten aan nog meer vermogen en plezier. Bij de nieuwe Audi R8 V10 performance RWD hebben de ingenieurs van Audi Sport GmbH alweer de limieten opgezocht. Zijn duizelingwekkende vermogen, dynamische stuurinrichting, technologische hoogstandjes en achterwielaandrijving zorgen voor een nieuw sportief hoogtepunt.

  Lees het artikel
 • 1920x1080_A213457_large.jpg
  Er even tussenuit met Allerheiligen? Audi stelt u 5 bestemmingen voor

  Voor een echt vakantiegevoel hoeft u niet noodzakelijk ver te rijden. Een verandering van landschap volstaat eigenlijk al. Hebt u de kans om er even tussenuit te knijpen, maar ontbreekt het u aan inspiratie? Dan helpt Audi u graag. Naar zee, in de natuur, een culinaire verwennerij of leuke stadjes: waar hebt u zin in?

  Lees het artikel
 • HEADER (2)_HD.jpg
  Laadpalen: geef voorrang aan hoffelijkheid

  Het groeiende succes van elektrische wagens laat zich zien op de wegen. En dus ook bij de laadpalen. Hoe gaat u het best om met het gebruik van en het wachten bij de laadinfrastructuur? Onze tips en aanbevelingen leest u hier.

  Lees het artikel
 • HEADER_Q4_2021_2472.jpg
  Wordt 2023 het jaar waarin ook u overstapt naar geëlektrificeerd rijden?

  De cijfers in België spreken boekdelen: vorig jaar waren meer dan 50% van de verkochte Audi modellen voorzien van een stekker. Steeds meer bestuurders stappen over naar geëlektrificeerde mobiliteit, en terecht. De drempel om met dit type wagens te rijden, wordt immers steeds kleiner.

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  Synergieën versnellen transitie naar elektrische mobiliteit

  Om elektrische wagens steeds bereikbaarder te maken, gebruiken de verschillende merken van de Volkswagen Group gemeenschappelijke platformen en productielijnen. Deze visie past ook binnen de strategie van Audi. In de toekomst zal steeds meer gewerkt worden met dit type synergieën, waarbij zorgvuldig gewaakt wordt over de eigenheid van elk merk.

  Lees het artikel
 • HEADER-A212293_large.jpg
  Audi A6 e-tron concept: nieuwe elektrische evolutie

  Om zijn 100% elektrische gamma verder te diversifiëren, pakt Audi uit met een vertrouwde naam, maar wel volledig heruitgevonden: de Audi A6 e-tron concept. Deze krijgt een nieuw platform én uitzonderlijke eigenschappen: 700 km autonomie en snelladen aan 270 kW. Een knappe prestatie binnen een gamma dat maar blijft groeien.

  Lees het artikel
 • jubilea-2021-Header_2.jpg
  Kent u eigenlijk de oorsprong van de slogan ‘Vorsprung durch Technik’?

  Elk jaar lijst Audi Tradition, de historische divisie van Audi, de belangrijkste jubilea van het merk met de vier ringen op. En daar vallen altijd een paar verrassende historische feiten tussen te spotten. Wist u bijvoorbeeld dat er ooit een auto bestond waarin bestuurder en passagier niet naast, maar tegenover elkaar zaten? Bovendien vieren we dit jaar ook de 50ste verjaardag van de slogan ‘Vorsprung durch technik’.

  Lees het artikel
 • HEADER_A213906_large.jpg
  Audi R en RS: de race naar elektrische topprestaties

  2020 was een uitstekend jaar voor Audi Sport GmbH, met een recordcijfer op het vlak van verkoop. Maar de constructeur van high performance-modellen blijft niet op zijn lauweren rusten, en gaat door met innoveren. Een belangrijke stap in dit segment is 100% elektrisch rijden, waarvan de nieuwe Audi RS e-tron GT het eerste resultaat is.

  Lees het artikel
 • howtowashyouraudi-HEADER.jpg
  Laat uw Audi schitteren op de weg

  Uw Audi is van nature mooi, maar hoe bewaart u zijn prachtige looks? Door hem zorgvuldig schoon te maken, behoudt hij jaar na jaar zijn glans. Maak gebruik van onze tips om uw Audi te doen stralen deze zomer.

  Lees het artikel
 • HEADER-q2_as_2020_1295.jpg
  Trek eropuit met uw Audi en uw fiets.

  U houdt ervan om nieuwe bestemmingen op te zoeken met uw Audi, maar ook met uw fiets? Neem uw tweewieler overal mee met de Audi fietsendragers. Op het dak of achter uw wagen: ontdek de oplossing die het best bij u past.

  Lees het artikel
 • accessoires-seizoen-header.jpg
  Deze accessoires maken uw autorit aangenamer

  Gaat u met uw wagen op vakantie? Denk dan zeker aan de nodige accessoires voor uw Audi. Hiermee maakt u uw rit nóg aangenamer en comfortabeler. De dakkoffer, fietsendrager, kinderzitje of zelfs een kajakdrager. Waar u ook heen rijdt, u bent goed voorbereid met de accessoires van Audi.

  Lees het artikel
 • HEADER_q4_2021_2468_1920x1080.jpg
  Ruimte in overvloed: de Audi Q4 e-tron brengt u overal deze zomer.

  Audi breidt zijn elektrische offensief alweer uit met de nieuwe Audi Q4 e-tron, de eerste 100% elektrische compacte SUV in het gamma. Maar bij Audi betekent compact niet klein. Dankzij de vindingrijkheid van de ontwerpers biedt deze SUV meer ruimte dan u zou denken. Ontdek hem in detail.

  Lees het artikel
 • 1920x1080_A210951_medium_header.jpg
  De nieuwe Audi Q4 e-tron: beleef de elektrische revolutie van binnenuit

  Nog voor zijn officiële marktintroductie op 14 april 2021, onthult de Audi Q4 e-tron al de troeven van zijn interieur. De compacte elektrische SUV wordt de nieuwe referentie op het gebied van comfort en controle en maakt indruk met zijn ruimteconcept, zijn innovatieve stuur en zijn gebruik van augmented reality. Welkom aan boord.

  Lees het artikel
 • HEADER_q5_2020_2192.jpg
  De Audi Q5 Sportback overtuigt elke bestuurder

  Sommigen kiezen een wagen omwille van zijn design. Anderen voor zijn sportieve prestaties, of zelfs voor de geavanceerde technologieën. Bij de Audi Q5 Sportback hoeft u niet te kiezen: hij beschikt over alle troeven om elk type bestuurder te overtuigen.

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  Vlot de winter door met uw elektrische Audi

  Bestuurders van elektrische wagens maken zich vaak zorgen over een verlies van rijbereik tijdens de wintermaanden. Bij elektrische Audi modellen is deze bezorgdheid onnodig. Dankzij een intelligent thermomanagement zorgt het merk met de vier ringen voor uitstekende prestaties en een dito rijbereik in het koude seizoen. Bovendien kunt u zelf het verlies van rijbereik nog verder beperken. Het sleutelwoord: voorconditionering.

  Lees het artikel
 • HEADER.jpg
  Audi opent een competentiecentrum gericht op hoogspanningsbatterijen

  Om zich te onderscheiden op het vlak van vermogen, autonomie en elektrische prestaties, is het essentieel om hoogspanningsbatterijen te produceren. Audi wil zich hierin specialiseren door een eigen productie- en R&D-afdeling te starten. Dit is precies wat Audi gaat doen in Neckarsulm.

  Lees het artikel
 • HEADER_Q4_2021_2472.jpg
  De avant-gardistische tweede natuur van Audi

  Z’n tijd vooruit zijn? Dat is perfect normaal bij Audi. Zopas werd dit opnieuw bewezen met de lancering van de Audi Q4 e-tron. Of het nu gaat om de motor, het design, de prestaties of de technologie, het merk met de vier ringen is steeds opnieuw grensverleggend. Deze elf modellen bewijzen het.

  Lees het artikel
 • HEADER-Q4_ed1_2021_2496.jpg
  In perfecte harmonie: de geluidsfilosofie van Audi

  De geluidservaring is een essentieel onderdeel van de ontwikkeling van elke Audi. Om harmonie te creëren in het interieur, gaan Audi ingenieurs op zoek naar ongewenste geluiden, zwakken ze af en installeren een geluidssysteem dat in staat is om de best mogelijke klank te verspreiden, voor alle passagiers.

  Lees het artikel
 • HEADER_A211972_large.jpg
  De Audi Q4 e-tron in 4 grensverleggende cijfers.

  De nieuwe 100% elektrische Audi Q4 e-tron laat zich nog het best omschrijven in superlatieven. Maar ook de cijfers liegen er niet om. We selecteerden voor u 4 opmerkelijke getallen waarin de wagen z’n superioriteit bewijst, zwart op wit.

  Lees het artikel
 • HEADER_A212842_large.jpg
  Richtinggevend. Het hoogtechnologische stuur van de Audi Q4 e-tron.

  Het stuur van de Audi Q4 e-tron en Audi Q4 Sportback e-tron zet nieuwe maatstaven op het gebied van design, ergonomie en functionaliteit. Het integreert in totaal 18 functies, die voor het eerst kunnen bediend worden via touchscreens met een black panel-look.

  Lees het artikel
 • audi-e-tron-routeplanner-header.jpg
  Tech Talk: de Audi e-tron routeplanner

  Een slimme assistent in uw elektrische wagen. Dat is de Audi e-tron routeplanner. Want hij berekent voor u de snelste route van A naar B en houdt daarbij rekening met laadstops, beschikbare laadpalen én uw persoonlijke rijstijl. En er is nog meer mogelijk … Ontdek alle details.

  Lees het artikel
 • goose-1920x1080_Header.jpg
  Interview GOOSE: “De wagen is voor ons de ideale plek om naar muziek te luisteren”

  Voor het tienjarige jubileum van Synrise nam de Belgische elektroband GOOSE het nummer opnieuw op in een immersieve live-versie, met bijhorende videoclip. De perfecte gelegenheid om het nummer te beluisteren op het 3D-geluidssysteem van Bang & Olufsen in de nieuwe Audi A3 Sportback. Een gesprek over innovatie, durf en … R2D2.

  Lees het artikel
 • HEADER-E-Tron-S_2020_1900.jpg
  Audi wil het meest complete elektrische gamma aanbieden aan bedrijven.

  De Belgische regering heeft zopas een belangrijke beslissing genomen: vanaf 2026 zullen enkel nog elektrische wagens 100% fiscaal aftrekbaar zijn. Zijn de Belgische bedrijven klaar om hun wagenpark aan te passen? Philip Copmans, Fleet Manager bij Audi, verheldert de situatie en vertelt hoe Audi hierbij kan helpen.

  Lees het artikel
 • HEADER_A211593_large.jpg
  Focus op de tools die een tekening omzetten in een Audi Q4 e-tron.

  De emotie die een tekening oproept, omzetten in een productiemodel is specialistenwerk. Om dit mogelijk te maken, zijn mallen nodig die elk element tot op de millimeter kunnen vormgeven. Neem een kijkje achter de schermen en ontdek hoe de Audi Q4 e-tron ontstaat dankzij fenomenale perstools, geperfectioneerd om de visie van de designers haarscherp te vertalen.

  Lees het artikel
 • 1920x1080_Header.jpg
  Waarom u niet zomaar moet geloven wat ze zeggen over elektrisch rijden

  Over elektrische wagens doen heel wat broodjeaapverhalen de ronde. Dat ze niet ‘schoner’ zouden zijn dan wagens met een verbrandingsmotor, bijvoorbeeld. Tijd om de feiten op een rijtje te zetten. Wat kunt u nu écht verwachten van een elektrische wagen?

  Lees het artikel
 • HEADER_AR8_181016_1_previewImage.jpg
  Audi cabriolets: rijplezier met de haren in de wind.

  Zoals elk jaar heeft iedereen uitgekeken naar de terugkeer van de zomers dagen. En ook voor sommige wagens is dit goed nieuws. Zo staan de Audi ​​cabrio’s klaar om u tijdens elke rit volop te laten genieten van de zon. Zin om er even tussenuit te knijpen?

  Lees het artikel
 • AGW_P_161016_header.jpg
  Met deze 5 tips koopt u een kwaliteitsvolle tweedehandswagen

  Eén op drie wagens op de Belgische wegen is tweedehands. De tweedehands automarkt doet het dus vrij goed. Maar hoe bent u er zeker van dat u een wagen koopt die in goede staat verkeert? Met het professionele advies van Audi geraakt u al een heel eind verder.

  Lees het artikel
 • Header_rs6-gto-concept.jpg
  Kijken en nog eens kijken: Audi RS 6 GTO concept steelt de show

  Herinnert u zich nog hoe de Audi 90 quattro IMSA GTO de Amerikanen in hun hemd zette in 1989? Ter gelegenheid van de veertigste verjaardag van quattro, brengt Audi hulde aan deze legende met de Audi RS 6 GTO concept. Leuk om te weten: de basis voor deze conceptcar is een afstudeerproject van stagiairs aan de Audi Akademie.

  Lees het artikel
 • 1920x1080_Step_Header.jpg
  5 redenen waarom een elektrische step iets voor u is

  Ontspannen naar het werk, en ook ontspannen thuiskomen. Even naar de bakker of de pakjesautomaat. Snel vrienden of familie bezoeken … Is het nodig om dan de wagen te nemen? Wij denken van niet. Maar bent u óók te vinden voor een duurzame, milieubewuste oplossing? Daar zijn we bijna zeker van.

  En ja, een elektrische wagen is zeker een oplossing voor duurzaamheid en een beter milieu. Het enige nadeel? U kan hem niet opvouwen. Daarom hebben we het hier over de elektrische step, en de vijf redenen waarom het sowieso iets voor u is.

  Lees het artikel
 • header-2.jpg
  Kies voor meer rijplezier met Audi drive select

  Hoe verzekert u zich van rijplezier in alle omstandigheden? Audi vond de oplossing met Audi drive select. Met deze innovatieve technologie kunt u de rijeigenschappen van uw Audi afstemmen op uw persoonlijke behoeften. Hebt u graag meer dynamiek of comfort? Aan u de keuze ...

  Lees het artikel
 • e-tron-gt-concept_Header_alt.jpg
  Audi e-tron GT concept: een uniek geluid en productieproces

  Het volledig elektrische gamma van Audi wint binnenkort nog aan kracht met de komst van de Audi e-tron GT. De vierdeurs coupé zal in 2021 op de weg te zien zijn. Ondertussen nodigt Audi u uit om een ​​kijkje achter de schermen te nemen bij de assemblage en de creatie van zijn unieke geluidssignatuur. Een echte sprong voorwaarts.

  Lees het artikel
 • interieur-ambiance-header.jpg
  Sfeervol in het donker: opties voor meer comfort in uw interieur

  Zachte verlichting in uw favoriete kleuren. Een sterrenhemel in uw panoramisch dak. Een korte massage in uw relaxatiezetel. Er zijn heel wat manieren om meer sfeer en comfort te brengen in het interieur van uw Audi. Zo worden die ritten tijdens de donkerste periode van het jaar plots heel wat lichter ...

  Lees het artikel
 • Lease_car_Header_1920x1080.jpg
  Audi e-tron en Audi A6 Avant stelen show tijdens
  'Lease Car of the Year 2019’ awards

  Op 25 april organiseerde Alphabet, expert in mobiliteitsoplossingen voor bedrijven, de grote finale van de verkiezing van de Lease Car of the Year 2019. De Audi e-tron en Audi A6 Avant staken er elk in hun categorie met kop en schouders bovenuit.

  Lees het artikel
 • 1920x1080_Aftersales_Onderhoud_Header.jpg
  Eerst op onderhoud, dan op vakantie

  U houdt ervan om op vakantie zijn, toch? Maar op vakantie vertrekken, dat is nog iets anders. Alles inpakken. Wat voor weer wordt het? Niets vergeten? Om uw vertrek zo zorgeloos mogelijk te maken, zorgt u er maar beter voor dat ook uw wagen helemaal in orde is. Lees wat waar u best rekening mee houdt, wat u zelf kan onderhouden, en wat u beter overlaat aan de expert.

  Lees het artikel
 • Addestino_Header_1920x1080.jpg
  15 nieuwe Audi A3 Sportback voor Addestino

  Consultingbedrijf Addestino kiest al tien jaar uitsluitend voor Audi voor zijn vloot. Onlangs mocht het bedrijf nog eens vijftien nieuwe Audi A3 Sportback gaan oppikken bij Audi verdeler Mertens in Lokeren. Tijd voor een gesprek over uitstraling, ambities en het belang van een goede service.

  Lees het artikel
 • Batteries_Header_1920x1080.jpg
  Bent u klaar voor de elektrische revolutie?

  U bent misschien wel gewonnen voor het idee, maar een paar kwesties weerhouden u ervan om de knoop door te hakken. Is de batterij voldoende krachtig? Hoeveel kilometers kunnen ermee worden afgelegd? Is het wel zo gemakkelijk om op te laden? Audi beantwoordt uw vragen.

  Lees het artikel
 • Header_1920x1080-2.jpg
  Audi en Bang&Olufsen: harmonieuzer kan een samenwerking niet zijn

  Autoliefhebbers houden van het geronk van de motor, maar ook aan de akoestiek in de wagen zelf hechten ze belang. Om op dat vlak topprestaties te kunnen leveren, vond Audi zijn ideale partner in audiospecialist Bang&Olufsen. En dat levert al 15 jaar lang een even innoverende als sprankelende samenwerking op.

  Lees het artikel
 • Header_1920x1080.jpg
  Audi kiest voor digitale oleds op de Audi Q5

  Ze zijn zuiniger, veelzijdiger en leveren u heel wat voordelen op in het verkeer. Met de nieuwe generatie oledachterlichten toont Audi dat kleine innovaties soms een groot verschil maken. In vijf vragen en antwoorden ontdekt u wat deze technologie zo bijzonder maakt.

  Lees het artikel
 • audi-kpmg-a3_Header.jpg
  “De Audi A3 Sportback past perfect bij onze medewerkers”

  Het internationale accountants- en adviesbureau KPMG wilt alleen het beste voor zijn mensen, en weet dat het daarvoor op Audi kan rekenen. 35 medewerkers namen onlangs hun gloednieuwe Audi A3 Sportback in ontvangst. Zij genieten voortaan elke dag van het uitzonderlijke design en ultramoderne connectiviteit van deze compacte wagen.

  Lees het artikel
 • 1920x1080_Header.jpg
  Opgehelderd: waarom zijn SUV's zo populair?

  De markt van SUV's groeit nog elk jaar – in 2019 was ze goed voor 42% van de nieuw ingeschreven wagens in de EU. Maar wat maakt dit type wagens zo populair? Welke soorten zijn er? En wat met hun uitstoot en veiligheid? Audi biedt een helder antwoord op uw vragen.

  Lees het artikel
 • Header_1920x1080.jpg
  Audi is koploper in patenten voor elektrische mobiliteit

  Sinds de lancering van de elektrische revolutie bij Audi staat de fabrikant zelf in voor de ontwikkeling van elektrische technologie. En op de afdeling technische ontwikkeling volgen de innovaties elkaar in een razend tempo op. Resultaat: Audi is vandaag de koploper in patenten voor elektrische mobiliteit.

  Lees het artikel
 • Safety_header.jpg
  Audi en veiligheid: een familiekwestie

  5G, de vijfde generatie van het mobiele netwerk, is ultrasnel en super betrouwbaar. Data-stromen gaan veel sneller, waardoor voertuigen beter met elkaar kunnen communiceren. Dat heeft verstrekkende gevolgen op vele gebieden, maar vooral toch voor Audi dat de 5G standaard ontwikkelt, test en ondersteunt.

  Lees het artikel
 • esport2_header_1920x1080_01b.jpg
  Audi’s esportsgids voor dummies

  Audi engageert zich al enkele jaren voor de beste esporters en toernooien over de hele wereld. In België komt de nieuwe tak van sport momenteel pas écht op gang. Audi startte begin 2019 met de eerste sponsoring. Veel Belgen onderschatten het fenomeen nog. Hoog tijd voor een korte bloemlezing uit 47 jaar esportsgeschiedenis.

  Lees het artikel
 • A6_Avant_TFSI_e_header.jpg
  Luxe in hybrideversie: de Audi A6 Avant TFSI e quattro

  Ruim, krachtig en met de meest geavanceerde technologie. De Audi A6 Avant is er nu ook als hybride, aangedreven door een intelligent systeem dat een grote autonomie, een laag verbruik en dynamische prestaties garandeert.

  Lees het artikel
 • Header_1920x1080.jpg
  "Het geheim van een groot rijbereik? Anticiperen"

  Met de Audi e-tron komt Audi zijn belofte na om een elektrische wagen te maken die geen compromissen sluit en geschikt is voor zowel dagelijks gebruik als lange verplaatsingen. Maar hoe maakt u het rijbereik van die voertuigen zo groot mogelijk? Alex, rij-instructeur en kenner van de 100% elektrische SUV, geeft enkele kostbare tips.

  Lees het artikel
 • Header_CHARGING_SPEED.jpg
  Elektrisch rijden op lange afstand? Let op de laadsnelheid van uw batterij

  Denkt u na over de aankoop van een elektrische wagen en legt u vaak langere trajecten af? Kijk dan naast het laadvermogen zeker ook naar de laadsnelheid van de batterij. De vuistregel: hoe korter de laadduur, hoe korter de tussenstops.

  Lees het artikel
 • 24hetron_header_1920x1080_01.jpg
  10 landen in 24 uur: van Slovenië naar Nederland met de Audi e-tron

  De beste manier om een ster te promoten? Een wereldtournee. Om zijn kwaliteiten nog meer in de schijnwerpers te zetten, vertrok de Audi e-tron op een bijzondere roadtrip. Doel: tien landen doorkruisen in 24 uur.

  Lees het artikel
 • ionity-changes-audi-header.jpg
  Elektrisch laden: altijd voordeliger met Audi

  Audi biedt sinds kort ook de Charging Service e-tron aan. Een eenvoudig systeem waarmee u met één kaart toegang krijgt tot het meest uitgebreide netwerk van laadpalen, terwijl u profiteert van uitzonderlijke tarieven – voordelen die vandaag blijven evolueren.

  Lees het artikel
 • header.jpg
  Waar komt het geluid van een elektrische wagen vandaan?

  Sinds de zomer van 2019 moeten alle nieuw ingeschreven elektrische en hybride wagens in de EU een artificieel geluid maken. De ideale gelegenheid om aan de geluidsingenieurs van Audi te vragen hoe ze dat geluid produceren. Hier alvast een tipje van de sluier: er komt een didgeridoo aan te pas.

  Lees het artikel
 • travel-with-e-tron-headerv2.jpg
  Op reis met de Audi e-tron:
  tips en tricks

  Op reis vertrekken met een elektrische wagen opent een hele nieuwe wereld. De stilte tijdens het rijden, de krachtige aandrijving en het bewuster omgaan met het klimaat maken reizen met de Audi e-tron erg aantrekkelijk.

  Lees het artikel
 • article1_hybride_header_01.jpg
  Op reis naar de noordpoolcirkel met de Audi e-tron

  Schrijfster Lieselot De Brauwer en fotograaf Nico Babot kwamen op het fantastische idee om een reis naar de noordpoolcirkel te maken met een elektrische wagen. Audi, altijd in voor een ultieme test, gaf hun de 100% elektrische Audi e-tron mee. In ruil natuurlijk voor dit uitgebreid verslag mét prachtige foto’s…

  Lees het artikel
 • Audi-magazine-new-a3-sportback-1920x1080_19.jpg
  De nieuwe Audi A3 Sportback: meer dynamiek, meer rijplezier

  Hij debuteert binnenkort op de Geneva Motor Show. En daarna is hij er ook voor u. De gloednieuwe Audi A3 Sportback pakt uit met een totaal nieuwe look en een verbeterde rijdynamiek. De testwagen waarmee wij recent mochten kennismaken was uitgerust met quattro-aandrijving, progressieve stuurinrichting en adaptieve schokdemping – elementen die zorgen voor nog meer sportiviteit, rijplezier en comfort.

  Lees het artikel
 • Callens_header_1920x1080_01.jpg
  “Dynamisch wagenpark kan verschil maken in war on talent”

  Al sinds de oprichting van het bedrijf in 1936 staat het Antwerpse Callens in de top 10 van Belgische auditkantoren. En toch voelt ook dit gerenommeerde bedrijf dat de war on talent volop woedt. Mede daarom koos Managing Partner Philip Callens ervoor om zijn bedrijfsvloot in een nieuw kleedje te steken.

  Lees het artikel
 • TT-20-Fans-header.jpg
  20 jaar Audi TT: het woord aan de fans

  Zij die ermee rijden, kunnen er het best over praten. Om de 20e verjaardag van de Audi TT te vieren geven we het woord aan zij die de legende doen verder leven. Zij die koste wat het kost een Audi TT willen hebben.

  Lees het artikel
 • header-roadtrip.jpg
  Roadtrip naar Polen met de Audi e-tron Sportback

  Meer dan 1000 kilometer afleggen naar Polen in een elektrische wagen: velen zouden het niet doen. Maar Charlotte van Travel Rebel koos de naam van haar blog niet voor niets. Samen met twee vrienden effende ze voor u het pad in de Audi e-tron Sportback. Ontdek hoe ze het ervan af brachten!

  Lees het artikel
 • maintenance_header_new_1920x1080.jpg
  Hou uw interieur in onberispelijke staat

  Audi wordt vaak gekozen voor zijn unieke design, maar evengoed voor zijn hoogwaardige interieur. Hou uw interieur als nieuw door het regelmatig schoon te maken. Touchscreens, lederen zetels, cockpit ... Met het productassortiment van Audi draagt u er de nodige zorg voor.

  Lees het artikel
 • TT-20-years-edition-header-steer.jpg
  Audi TT 20 Years: een erg speciale beperkte serie

  Je wordt niet elke dag 20. Om deze mooie leeftijd te vieren kreeg de legendarische Audi TT een nieuwe look en stellen we een nieuw model en een beperkte serie voor. Een verjaardagsmodel als eerbetoon aan de eerste versie van dit ondertussen legendarische sportmodel.

  Lees het artikel
 • A1813246_large_1920x1080.jpg
  Update: vandaag in de fabriek van Vorst …

  De afgelopen maanden hebben we al veel gecommuniceerd over de fabriek in Vorst. Hoog tijd voor een update over de productie van de auto en zijn batterij, die inmiddels op kruissnelheid is gekomen. Een blik achter de schermen op de montage van de eerste 100 procent elektrische Audi SUV, en de geavanceerdere technologieën die Audi helpen om om elektrische mobiliteit nog duurzamer te maken.

  Lees het artikel
 • e-fact_3_883x496.jpg
  e-fact 3: Waarom accelereert een elektrische wagen zo snel?

  Ooit al meegereden met een elektrische wagen? Of zelf aan het stuur gezeten? Dan weet u dat een elektrische wagen vooruitschiet, zodra u het gaspedaal intrapt. Zelfs vanuit stilstand. Hoe dat komt? Het heeft allemaal te maken met ‘koppel’: de kracht waarmee de motor de wielen aan het draaien brengt.

  Lees het artikel
 • e-fact_2_883x496.jpg
  e-fact 2: Wat weet u over elektromotoren?

  Elke maand krijgt u e-facts met tips en informatie over elektrisch rijden. Zo weet u waarop u moet letten, als u straks zelf met een elektrische wagen de baan opgaat. In dit artikel leest u over de evolutie van elektromotoren.

  Lees het artikel
 • van-endert-audi-listen-883x496.jpg
  e-fact 1: Zó werkt een elektromotor

  Vanaf nu krijgt u elke maand e-facts met tips en informatie over e-rijden. Zo weet u waarop u moet letten, als u straks zelf met een elektrische wagen de baan opgaat. In dit eerste nummer ontdekt u hoe een elektromotor in elkaar zit.

  Lees het artikel
 • 1920x1080_Header.jpg
  Sportief en elektrisch: de Audi e‑tron S en de Audi e‑tron S Sportback

  Met de nieuwe Audi e-tron S en de Audi e-tron S Sportback zorgt Audi alweer voor een wereldprimeur: de eerste wagens in massaproductie met drie elektromotoren. Goed voor een standaardsprint van maar 4,5 seconden. Deze wagens zijn topatleten. En dankzij een breder koetswerkdesign springt hun sportiviteit meteen in het oog.

  Lees het artikel
 • Avengers header.jpg
  INTERVIEW: “Voor ‘Captain America: Civil War’ filmden we wekenlang in een tunnel”

  Romantisch. Geanimeerd. Vol actie. Zo kunnen we het huwelijk tussen Audi en Hollywood beschrijven. Al bijna 40 jaar flitsen de vier ringen van Audi over het witte doek. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Expert productplacement Kai Mensing vertelt ...

  Lees het artikel
 • A0conceptwagens_header_1920x1080.jpg
  Een radicaal andere visie op autorijden

  Vier AI conceptwagens, met als laatste wapenfeit de AI:TRAIL, die werd voorgesteld op de IAA motorshow in Frankfurt. Vier wagens ontworpen volgens een unieke designfilosofie: de chauffeur staat niet in het middelpunt van de belangstelling (die eer is voor de passagiers weggelegd). Vier ritjes naar de toekomst: rijdt u even mee?

  Lees het artikel
 • aitrail_header_1920x1080_01.jpg
  De Audi AI:TRAIL quattro: offroader van de toekomst

  Alsof hij ontwikkeld is voor een missie naar Mars. Zo futuristisch oogt de gloednieuwe elektrische conceptwagen van Audi. De Audi AI:TRAIL quattro lijkt het concept ‘offroad’ wel érg letterlijk te nemen … en toch is hij bedoeld voor ontdekkingsreizen op onze eigen aardbol. Dit is hoe Audi zich de toekomst van de mobiliteit inbeeldt.

  Lees het artikel
 • april_emagazine_aime_header_01.jpg
  De Audi AI:ME: mobiliteit voor de megasteden van morgen

  Audi introduceerde op Auto Shanghai 2019 een visionair mobiliteitsconcept, op maat van de steden van de toekomst. De Audi AI:ME verenigt compacte afmetingen met een ruim en futuristisch interieur en een zelfrijdend besturingssysteem. Dat laat de inzittenden toe om zich helemaal te ontspannen tijdens de rit.

  Lees het artikel
 • Header_On_Tour.jpg
  Op citytrip met de Audi e-tron: Berlijn en Lissabon

  Is de ervaring van elektrisch rijden in het buitenland anders dan in uw vertrouwde omgeving? We vroegen het aan locals uit twee Europese topsteden (en kregen meteen wat tips voor fijne adresjes).

  Lees het artikel
 • Header_1920x1080.jpg
  Landelijke vakantie met de Audi e-tron Sportback: op ontdekking in Limburg

  Charlotte gaat vaak ver op reis. Maar dit jaar pakte ze het anders aan. Ze ging voor een staycation in eigen land, naar Limburg en zijn natuurlijke pareltjes. Omdat ze graag buiten de lijntjes kleurt, koos ze voor elektrisch vervoer, in de vorm van de Audi e-tron Sportback.

  Lees het artikel
 • article-marter-header-1920x1080.jpg
  Lente? Let op voor steenmarters in uw wagen

  Ze zien er schattig uit, maar ze kunnen heel wat schade aanrichten onder uw motorkap. Vooral van maart tot en met juli is het opletten voor steenmarters. Met deze tips voorkomt u behoorlijk wat ellende.

  Lees het artikel
 • header-1920x1080.jpg
  10 dingen die u nog niet wist over de airco in uw wagen

  Als u ooit al in volle zon hebt geparkeerd, of in de zomervakantie op reis bent vertrokken met de auto, weet u hoe onmisbaar uw airco is. Maar hoe haalt u het beste uit dit nuttige accessoire? Deze tien dingen wist u vast nog niet ...

  Lees het artikel
 • Q8-Testfahrt-China_Q8_fährt_im_Regen-1920x1080.jpg
  De nieuwe Audi Q8: dwars door Chinese regen

  Er is maar één manier om te weten te komen hoe een auto het doet op de weg. Je moet hem testen in uitzonderlijke omstandigheden, en hem tot het uiterste drijven. En dat is precies wat we hebben gedaan met de nieuwe Audi Q8. In China.

  Lees het artikel
 • IMG_4510-header-1920x1080.jpg
  “Bewuste premium keuze”:
  197 nieuwe Audi A1 Sportback en A3 Sportback voor Accent Jobs

  Het van oorsprong West-Vlaamse Accent Jobs neemt dit jaar 197 nieuwe Audi A1 Sportback en A3 Sportback in ontvangst om zijn salesteam in een nieuw premiumkleedje te steken.

  Lees het artikel
 • DIE00073_real_dolmen_Header_1920x1080.jpg
  "Een grote troef bij het aanwerven":
  100 nieuwe Audi A1 Sportbacks voor de starters bij Realdolmen

  Er zijn zo van die bestellingen die niet onopgemerkt voorbijgaan. Zoals de recente bestelling door ICT-bedrijf Realdolmen van 100 Audi A1 Sportbacks, de nieuwe versie van het beroemde compacte model van het merk.

  Lees het artikel
 • 1920x1080_AA6_A_181002.jpg
  Zoveel meer dan een gezinswagen

  Is uw gezin toe aan een nieuwe wagen? Dan wegen veiligheid, ruimte en efficiëntie zwaar door in uw keuze. Dankzij de nieuwe Audi A6 Avant hoeft u ook rijplezier niet opzij te schuiven.

  Lees het artikel