Breng sfeer in het interieur van uw Audi

Breng sfeer in het interieur van uw Audi

Audi Magazine

We zitten middenin de donkerste periode van het jaar. In huizen en straten flikkeren de kerstlichtjes en worden haardvuren aangestoken. Maar wat met die donkere trajecten die u in uw Audi aflegt? Wel, om ook dan uw comfort te verhogen, bestaan er een aantal oplossingen. Want als u wilt, maakt u van uw interieur een gezellige leefruimte die u helemaal volgens uw eigen voorkeur inricht. We belichten de sfeerbrengers die op de meeste nieuwe Audi modellen als optie verkrijgbaar zijn.

Breng sfeer in het interieur van uw Audi
panoramisch dak

1. Rij de melkweg op met een panoramisch dak

Laat u in de zomer graag de wind door uw haren ruisen? En komt u in de natuur helemaal tot rust? Dan is een panoramisch dak misschien iets voor u. Want zo brengt u de buitenwereld naar binnen, terwijl u het zelf knus en warm houdt. En met wat geluk pikt u tijdens een van die lange donkere dagen wel een twinkelende sterrenhemel mee.

2. Beken kleur met een contour- en sfeerverlichtingspakket

Wist u dat aan kleuren vaak persoonlijkheidskenmerken worden gekoppeld? Zo zou rood staan voor daadkrachtigheid, geel voor optimisme en creativiteit en groen voor zorgzaamheid. Laat u graag uw persoonlijkheid spreken in uw interieur? Kies dan voor een contour- en sfeerverlichtingspakket in uw Audi. Via de Audi MMI kiest u uit 30 verschillende kleuren of kleurencombinaties om de contouren en bepaalde oppervlakken van het interieur eenvoudig aan te passen.

Dashboard

3. Kom tot rust in uw relaxzetel

Ook voor uw passagiers mogen de ritten comfortabel zijn, toch? Met een relaxatiezetel achterin tovert u uw Audi om tot een ontspanningsruimte. Dankzij de vier verschillende instelopties zakt u lekker comfortabel onderuit terwijl u uw voeten even rust gunt op de voetsteun die geïntegreerd is in de rugleuning van de passagierszetel vooraan. Maar dat is niet alles: in de relaxatiezetel kunt u ook uw rug, schouders en voetzolen laten masseren en verwarmen. Ideaal wanneer u in uw wagen op iemand moet wachten – of een excuus om het rijden eens aan iemand anders over te laten, natuurlijk.

4. Zet uw dashboard helemaal naar uw hand

Met de Audi virtual cockpit beschikt u over een volledig digitaal instrumentenpaneel. Navigatie, klok, kilometerstand, buitentemperatuur: u bepaalt zelf wat u weergeeft en wat niet. Via het MMI-touchscreen wisselt u eenvoudig tussen de modi Klassiek, Sport en Dynamisch. Zijn die opties nog niet helemaal zoals u het wenst? Dan kunt u het digitale instrumentenpaneel nog verder naar uw hand zetten. Een groot voordeel tegenover een traditioneel dashboard waarin alles een vaste plaats heeft.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze artikels