197 nieuwe Audi A1 Sportback en A3 Sportback voor Accent Jobs

“Bewuste premium keuze”:
197 nieuwe Audi A1 Sportback en A3 Sportback voor Accent Jobs

Audi Magazine

Het van oorsprong West-Vlaamse Accent Jobs neemt dit jaar 197 nieuwe Audi A1 Sportback en A3 Sportback in ontvangst om zijn salesteam in een nieuw premiumkleedje te steken. Voor meer tekst en uitleg over deze bijzondere gebeurtenis spraken we daarom bij Top Motors Audi Roeselare af met Stijn Halsberghe, Fleet Advisor bij Accent en Sebastien Laebens, Fleet Manager bij Audi Import, die er tijdens het tweede deel van de levering van 90 A1’s en 50 A3’s maar al te graag bij waren.

Accent Jobs
Accent Jobs 197 nieuwe Audi's

Het gebeurt niet alle dagen dat een bedrijf bijna tweehonderd nieuwe premiummodellen in ontvangst mag nemen. Maar dankzij een intense samenwerking tussen Audi Import, Volkswagen D’Ieteren Finance, Top Motors Roeselare en uiteraard Accent zelf, mogen 140 werknemers van het bedrijf vandaag wegrijden in een gloednieuwe A1 Sportback en A3 Sportback. “De samenwerking is erg vlot verlopen dankzij goede contacten met de invoerder en de garage Top Motors Roeselare”, bevestigt Halsberghe. Eerder dit jaar viel ook al 57 andere Accent-werknemers die eer te beurt.

Verlengstuk van de badge

Verlengstuk van de badge

De keuze voor Audi is er uiteraard niet toevallig gekomen en kadert in een groter plaatje waarbij het imago van het bedrijf een verlengstuk moet zijn van de badge. “Het is zeker een bewuste premium keuze en al onze poolwagens zullen op termijn vervangen worden door de modellen A1 Sportback en A3 Sportback. Of toch zolang deze blijvend in onze TCO passen”, weet Halsberghe. “Al moet ik ook toegeven dat ook het imago een belangrijke rol speelt in de war for talent”, voegt hij eraan toe.

Sebastien Laebens, Fleet Manager bij Audi Import, kan de keuze alleen maar toejuichen. “Alle A1’s zijn uitgerust met een 95 pk sterke 1.0-liter driecilinder, terwijl de A3’s over een 116 pk sterke variant beschikken”. Ze zijn telkens voorzien van een Business Pack met navigatie, cruise control en bluetooth. “Mede dankzij hun lage CO2-uitstoot, dito verbruik en uitstekende restwaarde beantwoorden ze perfect aan alle strenge criteria van onze klant”, besluit hij.

Bijzondere uitstraling

Bijzondere uitstraling

Ook de werknemers zijn er dolenthousiast over. "Een knappe bedrijfswagen blijft een enorm voordeel voor wie iedere dag de baan op moet", bevestigt Laura. “Ik ben bovendien ook vaak lang onderweg en spendeer heel wat tijd in de auto waardoor ik er ook extra belang aan hecht.” Het feit dat het een Audi is is zeker niet onbelangrijk. “Je merkt al snel dat een Audi een aparte en bijzondere uitstraling heeft. Zeker in vergelijking met mijn oude wagen", geeft Joke toe. “Ik kijk ernaar uit om met mijn nieuwe A1 de baan op te gaan!” Maar ook het gepersonaliseerde naamplaatje dat Accent tijdens de levering op iedere auto heeft voorzien kan duidelijk op de nodige bijval rekenen.

Mobiliteit en duurzaamheid

Mobiliteit en duurzaamheid

Dat Audi momenteel flink investeert in alternatieve mobiliteit en mobiliteit als totaalconcept is ook Stijn Halsberghe niet ontgaan. “Ook wij zijn als Accent zijn bezig met mobiliteit en duurzaamheid, en dus verbruik. Daarom ook dat we het verbruik van onze auto’s van nabij opvolgen en ook sterk inzetten op een verdere sensibilisering van onze werknemers”, weet hij. “Wie weet zal het wagenpark van Accent in de toekomst dus ook worden uitgebreid met modellen met een andere vorm van aandrijving zoals puur elektrisch maar bijvoorbeeld ook hybride- of CNG-oplossingen”, weet hij. “Audi is wat dat betreft een echte voortrekker en heeft op al dat soort vragen intussen een pasklaar antwoord”, voegt Sébastien Laebens er nog aan toe.

Ontdek de Audi fleet services