AudiStream: bezoek Audi Ingolstadt vanuit uw woonkamer

Bezoek het hart van het Audi universum vanuit uw zetel

Audi Magazine

Het centrum van het Audi universum bevindt zich in Ingolstadt, Duitsland. Op zo’n 642 km van Audi Brussels. Een behoorlijke afstand … maar vandaag toch dichtbij, dankzij AudiStream, waarmee u een virtueel bezoek kunt brengen aan de fabriek. Volg de gids.

Audistream
Audistream

Hebt u altijd al eens willen rondwandelen in het productiecentrum van Audi? Vandaag hoeft u zich zelfs niet meer te verplaatsen. Maak het u comfortabel. Schakel uw computer of tablet in, of neem gewoon uw smartphone. U hebt geen veiligheidskleding of- schoenen nodig. Uw bezoek begint waar u wilt, wanneer u wilt. Surfen naar www.audi.stream volstaat.

Een unieke virtuele ervaring

Welkom in Ingolstadt. We starten met een online presentatie, Audi live in de fabriek van Ingolstadt, voor we de rondleiding aanvatten. Wilt u het koetswerkatelier van de Audi A3 of de assemblagelijn van de Audi A4 bewonderen? Aan u de keuze. Audi geeft u een gedetailleerd overzicht van de productie: van de eerste stappen in de perserij tot de laatste manuele handelingen tijdens de eindassemblage. U mag alles vanop de eerste rij observeren.

Ga live naar Ingolstadt via audi.stream
Audistream & Brussels

Een interactief bezoek

Tijdens uw bezoek krijgt u begeleiding van een ervaren gids, die zijn kennis over het merk met u deelt, uw vragen in realtime beantwoordt en zelfs het parcours voor u kan aanpassen, als u dat wenst. U zit zelf achter het stuur om te bepalen welke richting uw bezoek uitgaat.

AudiStream is dus een simpele en praktische tool om de knowhow en de technische innovaties te ontdekken waarom Audi bekendstaat. Is deze ervaring iets voor u? U hoeft alleen nog een gaatje te vinden in uw agenda.

Wilt u de elektrische revolutie behind the scenes gaan ontdekken?

Bezoek de fabriek van Audi Brussels in groep en kijk mee hoe de Audi e-tron en Audi e-tron Sportback van A tot Z geassembleerd worden.

Reserveer nu uw groepsrondleiding