Audi A3 Sportback TFSI e | Audi België

CO2-Emissionen (gewichtet kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 31–24 g/km

Kraftstoffverbrauch (gewichtet kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: ; Stromverbrauch (gewichtet kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}:

Elektrisch rijbereik

59–63

km⁷

Acceleratie (0 tot 100 km/u)⁸

6.8

s

Systeemvermogen

180

kW⁸

Achteraanzicht Audi A3 Sportback TFSI e

Elke rijstijl zorgt voor evenveel plezier

Helemaal elektrisch, hybride of verbrandingsmotor: de Audi A3 Sportback TFSI e biedt de ideale rijstijl voor elke situatie.

Wees gerust veeleisend

De Audi A3 Sportback TFSI e combineert het beste van twee werelden: in volledig elektrische modus is hij zeer stil en produceert hij lokaal geen uitstoot. Maar vergis u niet: ondanks zijn lage geluidsniveau is de elektromotor bijzonder krachtig. Dankzij recuperatie tijdens het rijden, kan het systeem elektrische energie terugwinnen.

Opladen is makkelijk

Er zijn verschillende oplaadmogelijkheden voor de Audi A3 Sportback TFSI e, zowel thuis als onderweg.

Thuis opladen Audi A3 Sportback TFSI e

Thuis opladen: Om thuis te laden met een laadvermogen⁵ tot 3,6 kW hebt u de keuze tussen het e-tron oplaadsysteem compact⁹ of de Audi wallbox modellen⁶ voor nog meer comfort.

Vooraanzicht Audi RS 3 Sportback

Dynamisch en opvallend

De Audi A3 Sportback TFSI e staat compact op de weg. Het brede zeshoekige Singleframe domineert het vooraanzicht. De V-vormige schouderlijn loopt van de koplampen tot aan de achterlichten, waardoor de wagen langer oogt. De wielkasten en de schouders van de carrosserie worden extra geaccentueerd.

MMI-systeem met Apple Music

Ingebouwde Apple Music¹⁰: Geniet van de ultieme muziekervaring in de wagen met Apple Music¹⁰. Stream naadloos meer dan 100 miljoen nummers zonder advertenties, rechtstreeks vanaf het MMI van uw wagen. Beluister uw favoriete muziek en ontdek meer nummers die bij u passen.

Opmerking: Het beeld toont de Audi A3 Sportback.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app¹¹ onder Thema's⁹,¹² en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁹ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Licht thema Audi cockpitLicht thema Audi cockpit

Opmerking: Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

 • L-stage.png
  Audi plug-in hybrides: alles wat u moet weten
  Meer weten
 • egt_2021_2336_previewImage.jpg
  Audi News - altijd een stapje voor

  Schrijf u in op de Audi nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Al het nieuws uit het Audi universum en de beste aanbiedingen in het gamma.

  Schrijf u in op de nieuwsbrief
Zijaanzicht Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback

Gemiddeld brandstofverbruik*: 5,9–4,8 l/100 kmGemiddelde CO₂ emissie*: 141–119 g/km;CO₂-Klasse:E–D.

Brandstofverbruik gecombineerd¹: 6,8–3,9 l/100 km (WLTP); CO₂-uitstoot gecombineerd¹: 155–99 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Audi A3 Sportback 45 TFSI e: Brandstofverbruik gecombineerd¹: 1,4–1,2 l/100 km; Stroomverbruik gecombineerd¹: 15,8-14,7 kWh/100 km; CO₂-uitstoot gecombineerd¹: 31–26 g/km. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP en niet volgens NEDC beschikbaar.
³Audi A3 Sportback 40 TFSI e: Brandstofverbruik gecombineerd¹: 1,4–1,1 l/100 km; Stroomverbruik gecombineerd¹: 15,7-14,4 kWh/100 km; CO₂-uitstoot gecombineerd¹: 31–24 g/km. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP en niet volgens NEDC beschikbaar.
⁴Kan leiden tot een hoger brandstofverbruik. Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
⁵Laadcapaciteit is afhankelijk van de meegeleverde industriële connector en marktspecifieke netstroomkarakteristieken.
⁶Optioneel verkrijgbaar via Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) tegen een meerprijs.
⁷Elektrisch rijbereik gecombineerd volgens WLTP, voor velgen van 16 tot 18 inch.
⁸De vermelde waarden gelden uitsluitend voor de Audi A3 Sportback 45 TFSI e: brandstofverbruik gecombineerd¹: 1,4–1,2 l/100 km; Stroomverbruik gecombineerd¹: 15,8-14,7 kWh/100 km; CO₂-uitstoot gecombineerd¹: 31-26 g/km. Informatie over brandstof-/stroomverbruik en CO₂-uitstoot, met rijbereik afhankelijk van de geselecteerde uitrusting van het voertuig. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP en niet volgens NEDC beschikbaar.
⁹De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
¹⁰Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
¹¹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
¹²Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
¹³De getoonde laadtarieven en de laadpas zijn afkomstig van Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). De tarieven gelden met een myAudi-account en de myAudi-app. In de myAudi-app moeten de volledig elektrische Audi (op basis van voertuigidentificatienummer) en een hoofdgebruiker zijn vastgelegd. Het abonnement heeft een vaste looptijd van 12 maanden en zal automatisch verlopen na deze periode. Het verbreken van het contract tijdens de looptijd van het abonnement is niet mogelijk.
Afhankelijk van het mobiele telefoonabonnement kunnen extra kosten afgerekend worden.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Deze webpagina is gebaseerd op informatie voor de Duitse markt. Voor de juiste prijzen in België en andere landen raadpleegt u de myAudi-app. Om uw auto in de myAudi-app aan te melden, heeft u het voertuigidentificatienummer nodig. Abonnementen kunnen afgesloten worden vanaf 01/01/2023.