Audi A3 Sportback > Audi België

Audi A3 Sportback

 • header-a3-black-edition-1400X438.png
  Black Edition
header-a3-black-edition-1400X438.png
Black Edition

Audi A3 Sportback

Met zijn fijne hertekende lijnen oogt de vernieuwde Audi A3 sportiever en expressiever dan ooit. Het Singleframe‐radiatorrooster vertoont scherpere omtrekken en is breder. De koplampen zijn vlakker en hebben opvallende contouren. Dankzij de horizontaal georiënteerde achterlichten en de scheidingsrand boven de hertekende diffusor accentueert de achterzijde de breedte van de vernieuwde A3. Het succesvolle model van Audi is nu nog aantrekkelijker.
De Audi A3 komt aan de start met tal van nieuwe optionele uitrustingen en een ingrijpend gemoderniseerd motorenaanbod. De Audi Virtual Cockpit, rijbijstandssystemen uit het hogere segment, de Matrix‐ledkoplampen zijn hier slechts een aantal voorbeelden van. De Audi A3 legt andermaal de lat hoger in het segment van compacte premiumwagens.

Salonvoorwaarden 2018

Verlengd tot en met 1 maart bij uw Audi verdeler

Personaliseringsvouchers

Aanbod geldig voor particuliere klanten

 • 563x317_AA3_SB_161006.jpg
  Salonvoorwaarden 2018

  € 1.500 geldig op packs en opties bij bestelling van een nieuwe Audi A3 Sportback met minstens een pack en/of opties ter waarde van minimaal € 1.500 incl. BTW.

  € 2.000 geldig op packs en opties bij bestelling van een nieuwe Audi A3 Sportback met minstens een pack en/of opties ter waarde van minimaal € 5.500 incl. BTW.

  Verlengd tot en met 1 maart bij uw Audi verdeler.

  Downloaden
Uitrustingslijnen

Nieuw voor de A3 Sportback zijn de modulair uitgewerkte uitrustingsniveaus. Zij verschaffen de klant nog meer keuzevrijheid en onderscheiden zich voor het eerst ook met specifieke exterieurdetails. De basismodellen zullen in de toekomst worden aangevuld met de twee niveaus ‘sport’ en ‘design’, met een optioneel S line-sportpack en ‘design selection’-uitrustingsvarianten.

Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.