Audi A3 Sportback > A3 > Audi België

Audi A3 Sportback

  • A3-1400x438.jpg
A3-1400x438.jpg

Audi A3 Sportback

Met zijn fijne hertekende lijnen oogt de vernieuwde Audi A3 sportiever en expressiever dan ooit. Het Singleframe‐radiatorrooster vertoont scherpere omtrekken en is breder. De koplampen zijn vlakker en hebben opvallende contouren. Dankzij de horizontaal georiënteerde achterlichten en de scheidingsrand boven de hertekende diffusor accentueert de achterzijde de breedte van de vernieuwde A3. Het succesvolle model van Audi is nu nog aantrekkelijker.
De Audi A3 komt aan de start met tal van nieuwe optionele uitrustingen en een ingrijpend gemoderniseerd motorenaanbod. De Audi Virtual Cockpit, rijbijstandssystemen uit het hogere segment, de Matrix‐ledkoplampen zijn hier slechts een aantal voorbeelden van. De Audi A3 legt andermaal de lat hoger in het segment van compacte premiumwagens.

Zomeractie 2018

Geldig tot en met 03/09/‌2018

De Business Edition omvat de volgende specifieke uitrusting:

- S tronic automatische versnellingsbak
- Pack Business: metaalkleur (behalve de S line en "à la carte" kleuren), elektronische klimaatregeling, lichtmetalen velgen 16" 5-spaken-sterdesign (op de basis afwerkingslijn en niet op Sport en Design), Accoustic Parking System achteraan, boordcomputer met kleurendisplay, GPS met SD-kaart, met leder bekleed multifunctiestuur in 3-spakendesign (op de basis afwerkingslijn, standaard op Sport en Design) standaard op Audi A3 Sportback g-tron, snelheidsregelaar met digitale weergave van de gekozen snelheid


* Aanbevolen catalogusprijs, incl. de prijzen van de individuele opties en de waarde van bijkomende uitrusting. Afgebeeld model voorzien van opties tegen meerprijs.
** Totaal klantenvoordeel bij aankoop van een nieuwe Audi A3 Sportback Business Edition bestaat uit de voordelen op de Business Edition (€ 3.155,00 BTWi). Het voordeel op de packs is gelijk aan het verschil tussen de som van de aanbevolen catalogusprijs van de opties waaruit het pack is samengesteld en de nettoprijs van de packs.

Personaliseringsvouchers

Aanbod geldig voor particuliere klanten. Niet geldig op Business Edition.

  • 563x317_AA3_SB_161006.jpg
    Zomeractie 2018

    € 1.500 geldig op packs en opties bij bestelling van een nieuwe Audi A3 Sportback met minstens een pack en/of opties ter waarde van minimaal € 1.500 incl. BTW.

    Geldig tot en met 03/09/‌2018 bij uw Audi verdeler.


    Downloaden
Uitrustingslijnen

Nieuw voor de A3 Sportback zijn de modulair uitgewerkte uitrustingsniveaus. Zij verschaffen de klant nog meer keuzevrijheid en onderscheiden zich voor het eerst ook met specifieke exterieurdetails. De basismodellen zullen in de toekomst worden aangevuld met de twee niveaus ‘sport’ en ‘design’, met een optioneel S line-sportpack en ‘design selection’-uitrustingsvarianten.

Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.