Audi S3 Berline | Audi België

Audi exclusive gepersonaliseerde koetswerkkleuren is enkel verkrijgbaar als optie.

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 183–177 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,0–7,8 l/100km

Vermogen

228

kW

Acceleratie (0 tot 100 km/u)

4,8

s

Koppel, maximaal

400

Nm

Zicht op wiel Audi S3 Berline

De S van sensaties achter het stuur

Sterker. Sportiever. Spectaculair: de Audi S3 Berline² in tangorood metaalkleur⁴.

Licht thema Audi cockpitLicht thema Audi cockpit

Opmerking: Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi S3 Berline spiegel in carbon
Zijaanzicht Audi S3 Sportback

Audi S3 Sportback

Gemiddeld brandstofverbruik*: 8,3–8,0 l/100kmGemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 188–182 g/km

Brandstofverbruik gecombineerd¹: 8,3–8,0 l/100 km; CO₂-uitstoot gecombineerd¹: 188–182 g/km. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Brandstofverbruik gecombineerd¹: 8,0–7,8 l/100 km; CO₂-uitstoot gecombineerd¹: 166–165 g/km. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.
³Een gepolariseerde zonnebril beperkt het gebruik van het head-up display.
⁴De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁵Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁶Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
⁷Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.