S3 Sportback > Audi A3 > Audi België

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,7–8,4 l/100 km (WLTP). Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 198–191 g/km (WLTP). CO₂-emissieklasse: G.

Vermogen

245

kW

Acceleratie (0 tot 100 km/u)

4.7

s

Maximaal koppel

420

Nm

#

Een sportwagen voor elke dag.

Indrukwekkende rijdynamiek gecombineerd met optimaal dagelijks gebruik. S-specifieke details weerspiegelen het sportieve karakter zowel aan de binnen- als aan de buitenkant.

Indrukwekkende rijdynamiek.

De nieuwe Audi S3 Sportback² straalt puur rijplezier uit. Dankzij zijn krachtige motor, standaard quattro-aandrijving en andere technische hoogstandjes is hij een echte atleet.

Dynamisch zijaanzicht

Krachtige aandrijving: De TFSI-motor van de nieuwe Audi S3 Sportback² heeft met 245 kW een indrukwekkende aandrijving. Het optionele performance uitlaatsysteem³ met titanium achterdempers maakt van elke rit een emotionele, welluidende ervaring.

Sportief in elk opzicht

U beslist met welke lakafwerking de nieuwe Audi S3 Sportback² de sterkste indruk nalaat, bijvoorbeeld in Daytona grijs, mat¹⁵ van Audi exclusive⁸.

Ruimte voor meer.

Praktisch voor elke dag, veelzijdig voor in uw vrije tijd. Met zijn 40:20:40 partieel neerklapbare achterbankleuning³ is de nieuwe Audi S3 Sportback² een uiterst flexibele reisgezel. De bagageruimte kan zelfs uitgebreid worden van 325 tot 1.145 liter wanneer de zetels volledig neergeklapt zijn .

Intense geluidservaring.

Optioneel kan uw Audi S3 Sportback² uitgerust worden met het SONOS 3D premium geluidssysteem³. 15 hoogwaardige luidsprekers inclusief subwoofer maken van elk streepje muziek een onvergetelijke ervaring. Geniet ten volle van het briljante samenspel van hoge en lage tonen, en een rijk basgeluid.

Audi Sonos

Opmerking: Het beeld toont de Audi A3 Sportback.

De Audi Application Store¹² in uw Audi.

Maak gebruik van een breed en toenemend aanbod aan populaire apps zoals Spotify of YouTube, direct in het MMI van uw wagen – zonder dat u een smartphone nodig heeft.

Een digitale belevenis.

Navigeer, communiceer, raadpleeg informatie of geniet gewoon van de uitgebreide infotainmentfuncties met MMI navigatie plus met MMI touch³. Dit biedt ook een breed scala aan Audi connect services³,⁶ die u toegang geven tot de digitale wereld van mobiliteit.

Functions on Demand

Functions on demand: Voeg verschillende extra functies toe na aankoop van uw wagen, bijvoorbeeld in de categorie infotainment of rijhulpsystemen. Ga daarvoor naar de Audi Functions Store in uw myAudi app⁵.

Opmerking: Het beeld toont de Audi A3 Sportback.

Persoonlijk en buitengewoon.

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi app⁵ onder Thema's¹²,¹³ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus³ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Audi A3 Sportback CockpitAudi A3 Sportback Cockpit

Opmerking: Het beeld toont de Audi A3 Sportback. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi exclusive¹⁴.

Maak uw nieuwe Audi S3 Sportback² inspirerend uniek – net zo onmiskenbaar als uzelf. Kies uit verschillende lakafwerkingen zoals arrow grey pareleffect of ga voor een bijzondere look met de polaire matte effectlak Daytonagrijs¹⁵.

Audi S3 Sportback Exclusicve

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,7–8,4 l/100 km (WLTP). Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 198–191 g/km (WLTP). CO₂-emissieklasse: G.

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 195–191 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,6–8,4 l/100 km

Audi S3 Berline.

Audi S3 Berline.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,5–8,1 l/100 km (WLTP). Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 193–185 g/km (WLTP). CO₂-emissieklasse: G.

Audi A3 Sportback.

Audi A3 Sportback.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 5,8–4,8 l/100 km (WLTP). Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 140–119 g/km (WLTP). CO₂-emissieklasse: G.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Audi S3 Sportback: Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,7–8,4 l/100 km (WLTP). Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 198–191 g/km (WLTP). CO₂-emissieklasse: G.
³De vermelde uitrusting is als optie tegen een meerprijs beschikbaar
⁴Niet in combinatie met adaptive cruise assist.
⁵Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
⁶Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
⁷Een polariserende zonnebril beperkt het gebruik van het head-up display.
⁸Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁹Alleen in combinatie met zwart stylingpack plus.
¹⁰Product uit het Audi Sport GmbH gamma.
¹¹Lichtmetalen velgen met glans gedraaide of glans gefreesde afwerking en gepolijste of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen mogen niet worden gebruikt bij winterse wegomstandigheden. Om fabricageredenen is het velgoppervlak niet voldoende beschermd tegen corrosie voor dergelijk gebruik en kan het permanent worden beschadigd door strooizout of vergelijkbare producten.
¹² Deel van de uitrusting Audi Application Store en smartphone-interface, optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs. Om de apps te gebruiken, zijn een myAudi-account en een dataverbinding vereist.
¹³Onderdeel van de uitrusting Audi connect navigatie & infotainment plus. Optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs, evenals de uitrusting uit de Audi Application Store en smartphone-interface.
¹⁴Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
¹⁵Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler.