Een Audi A8 L kopen? | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 246–187 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 10,7–8,2 l/100 km

Interieur achterin Audi A8 L

Uitzonderlijke ruimte

Met de Audi A8 L kunt u rekenen op een comfortabel en extra ruim interieur met een hoog zitcomfort achterin.

Echte schoonheid zit vanbinnen

De nieuwe Audi A8 L biedt u een luxueus interieur met een bijzonder hoog zitcomfort. De gepersonaliseerde comfortzetel met relaxfunctie⁷ voor de zetel achter de voorpassagier is ideaal om te werken en ontspannen onderweg.

Elke rit wordt een beleving: De gepersonaliseerde comfortzetel met relaxzitfunctie⁸ biedt de persoon achter de voorpassagier een uitzonderlijk hoog comfortniveau dankzij de vele instellingsmogelijkheden. De elektrisch uitschuifbare, verwarmde voetensteun zorgt voor de ideale ontspanning dankzij de voetmassagefunctie.

MMI system met Apple Music

Ingebouwde Apple Music⁸: Geniet van de ultieme muziekervaring in de wagen met Apple Music⁸. Stream naadloos meer dan 100 miljoen nummers zonder advertenties, rechtstreeks vanaf het MMI van uw wagen. Beluister uw favoriete muziek en ontdek meer nummers die bij u passen.

Opmerking: Het beeld toont de Audi A8.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁹ onder Thema's⁷,¹⁰ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁷ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Audi sfeerverlichting in de cockpitAudi sfeerverlichting in de cockpit

Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Zie het groter

De nieuwe Audi A8 L in firmamentblauw metaalkleur⁷ biedt een uitzonderlijk ruime omgeving en meer hoofd- en beenruimte. Langere wielbasis en grotere deuren – design in een klasse apart.

Nauwkeurig. Dynamisch. Onmiskenbaar

Laat u in vervoering brengen door de volgende generatie lichttechnologie. Met optionele digitale Matrix ledkoplampen⁷ of optionele oledachterlichten. Er is ook keuze uit twee achterlichtsignaturen. Afhankelijk van de rijmodus wordt de signatuur aangepast wanneer de wagen stilstaat.

Digitale Matrix ledkoplampen⁷: Verfijn het karakter van uw Audi A8 L met revolutionaire koplamptechnologie. Indrukwekkende lichtanimaties en handige, individueel selecteerbare lichtfuncties worden mogelijk gemaakt door het direct projecteren van lichtbeelden met hoge resolutie.

Wees uniek met Audi exclusive⁵

Maak uw Audi A8 L even uniek als uzelf met Audi exclusive⁵. Met geselecteerde inlegplaatjes, gekleurd leder, unieke koetswerkkleuren, en lakafwerkingen met mat effect in een breed scala aan kleuren. Helemaal zoals u het wilt.

Zo gevarieerd als het leven

Originele Audi Accessoires⁶ maken van uw zakelijke berline een absoluut allroundtalent. Door middel van technische kenmerken en visuele accenten kunt u hem eenvoudig aan nieuwe behoeften aanpassen. Elke keer opnieuw.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Als de gepersonaliseerde comfortzetel met relaxfunctie wordt geselecteerd, zijn de mogelijkheden voor het verstellen van de passagierszetel voorin beperkt.
³Neem contact op met uw Audi verdeler om te weten wanneer dit kenmerk beschikbaar is.
⁴De functies van de schermen achterin kunnen van regio tot regio verschillen en hangen af van de diensten die voor het klanttoestel worden aangeboden door de provider van de mobiele diensten/app. Een klanttoestel (smartphone, tablet, enz.) is essentieel om gebruik te kunnen maken van de schermen. Neem contact op met uw Audi verdeler voor meer informatie over de weergeefbare content. Er kunnen mobiele-telefoonkosten worden aangerekend.
⁵Audi exclusive is een optie van Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of kijk op www.audi.com voor gedetailleerde informatie over standaarduitrustingen en opties.
⁶Originele Audi Accessoires zijn tegen een toeslag verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij het berekenen van het brandstofverbruik en de uitstoot van het voertuig. Daarom kunnen accessoires alleen na de eerste inschrijving worden gemonteerd.
⁷De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁸Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
¹⁰Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.