Audi A8 L | Audi België
  • stage_exterior_front.jpg
Audi A8 L

Audi A8 L

Geeft blijk van ware grootsheid.
De Audi A8 L.


Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Met de Audi A8 L kunt u rekenen op een luxueus en extraruim interieur met een bijzonder hoog zitcomfort achterin. Geavanceerde assistentiesystemen² en netwerksystemen maken uw dagelijks leven een stuk eenvoudiger.

Grootsheid zelfs in de kleinste details

In de Audi A8 L weet u zeker dat u ontspannen arriveert. Daarbij is de A8 L ook ideaal om met chauffeur te rijden. Passagiers die achterin plaatsnemen, genieten van veel zitcomfort en van veel ruimte. De actieve ondersteltechnologie tilt het comfort naar een nog hoger niveau. Mooie verlichting, comfortverhogende functies en omvangrijk entertainment passen in deze ambiance. Onderweg kunt u vrijwel nergens zo goed ontspannen als in de relax-comfortstoel rechts achterin de Audi A8 L. Deze zetel met massagefunctie en voetsteun is uitgebreid instelbaar en in een aangename rustpositie te zetten. De rechter voorstoel schuift elektrisch extra ver naar voren, waarbij de rugleuning voor nog meer beenruimte naar voren beweegt. Tel daarbij de voetmassage en de Audi tablets (Rear Seat Entertainment) bij op en het lijkt bijna of u in de Audi A8 L op retraite kunt.

Fond Audi A8 L
 
MMI display in the Audi A8 L

Weergave- en bedieningsconcept

Twee touchdisplays in de middenconsole met haptische feedback staan garant voor een intuïtieve bediening van het infotainmentsysteem alsook van de klimaatregelings- en comfortfuncties. Dankzij de verbeterde stembediening⁵ neemt de interactie met het voertuig de vorm van een dialoog aan.

Uw persoonlijke vrijheid

Het Audi exclusive⁸ personaliseringsprogramma geeft vorm aan uw persoonlijke designideeën: combineer vrij een enorm assortiment opties voor het interieur en laat de buitenkant schitteren in reflecterende kleuren zoals Arablauw, kristaleffect, Suzukagrau Metallic, Goodwoodgrün Perleffekt en Ipanemabraun Metallic.

Een in het licht badend interieur

De extragrote getinte ruit van het optionele panoramische glazen dak zorgt voor een aangename sfeer in het interieur. Als het zonlicht te fel wordt, kunt u de elektrisch bediende lichtdichte zonwering sluiten. Een geïntegreerde winddeflector vermindert windgeluiden wanneer het dak open is.

Kleuren en velgen

Combineer verschillende koetswerkkleuren en velgen met elkaar om een Audi A8 L te ontwerpen die geheel aan uw voorstelling voldoet.
Z8Z8_41J-Pyramid_AU65x_A8_004_00.jpg
Terragrijs Terragrijs
Moessongrijs Moessongrijs
Mythoszwart Mythoszwart
Vesuviusgrijs Vesuviusgrijs
Maneschijnblauw Maneschijnblauw
21" Lichtmetalen velgen Audi Sport 10 spaken Y EVO design 21" Lichtmetalen velgen Audi Sport 10 spaken Y EVO design
20" Lichtmetalen velgen 10 spaken Parallel design 20" Lichtmetalen velgen 10 spaken Parallel design
20" Lichtmetalen velgen 10 spaken Y design, 20" Lichtmetalen velgen 10 spaken Y design,
20" Lichtmetalen velgen 20 spaken Structure design 20" Lichtmetalen velgen 20 spaken Structure design
20" Lichtmetalen velgen Audi Sport 5 spaken Turbine design 20" Lichtmetalen velgen Audi Sport 5 spaken Turbine design
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Let op: de systemen werken slechts binnen bepaalde grenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter als enige verantwoordelijk voor het besturen van de wagen en moet te allen tijde aandachtig blijven.
3
Neem contact op met uw Audi-partner voor informatie over verkrijgbaarheid.
4
De functies van de schermen achterin kunnen van regio tot regio verschillen en hangen af van de diensten die voor het klanttoestel worden aangeboden door de provider van de mobiele diensten/app. Een klanttoestel (smartphone, tablet, enz.) is essentieel om gebruik te kunnen maken van de schermen. De schermen worden bediend via de Media Control-app (verkrijgbaar via de gebruikelijke download portals en stores). Neem contact op met uw Audi-verdeler voor meer informatie over de weergeefbare content. Er kunnen mobiele-telefoonkosten worden aangerekend.
5
Verkrijgbaar in geselecteerde talen. Afhankelijk van landspecifieke verkrijgbaarheid.
6
Kijk op www.audi.be of neem contact op met uw Audi-verdeler voor meer gedetailleerde informatie over Audi connect.
7
Audi exclusive is een optie van Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi-verdeler of kijk op www.audi.com voor gedetailleerde informatie over standaarduitrustingen en opties.