Audi A8 | Audi België
  • stage_exterior_front.jpg
Audi A8

Audi A8

Luxueus design.
De Audi A8


Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Met zijn opvallend design en intelligente technologieën op het vlak van bestuurdershulpsystemen² en verlichting is de A8 is een luxeberline die net zo visueel aantrekkelijk als veilig is.

Onmiskenbaar quattro

Hoogwaardige exterieur designelementen paren exclusiviteit aan sportieve wendbaarheid en zijn kenmerkend voor de maatopties voor de Audi A8 – een terugkeer naar de originele oer-quattro.

Alles in zicht

Zonder andere weggebruikers te verblinden verschaffen de HD Matrix-ledkoplampen met meerdere rijen een nauwkeurigere en fellere verlichting van het wegdek. Het Audi laser light verschaft extra licht vanaf ongeveer 70 km/u en brengt merkbaar meer veiligheid en comfort dankzij de bijna twee keer zo grote reikwijdte van de koplampen.

HD matrix LED headlights Audi A8

Nauwkeurig. Dynamisch. Onmiskenbaar – OLED-technologie

De combinatie van de optionele ledlichtbalk en de achterlichten met OLED-technologie maakt de Audi A8 onmiskenbaar, zelfs in het donker. Bovendien is het ontgrendelen en vergrendelen van de wagen nu een opvallende visuele gebeurtenis. Niet alleen het design is indrukwekkend maar ook de verhoogde veiligheid dankzij een betere zichtbaarheid.

Kleuren en velgen

Combineer verschillende koetswerkkleuren en velgen met elkaar om de Audi A8 te ontwerpen die geheel aan uw voorstelling voldoet.
Pyramid_AU65x_A8_004_00_F4F4_41J.jpg
Vesuviusgrijs Vesuviusgrijs
Maneschijnblauw Maneschijnblauw
Terragrijs Terragrijs
Moessongrijs Moessongrijs
21" Lichtmetalen velgen Audi Sport 10 spaken Y EVO design 21" Lichtmetalen velgen Audi Sport 10 spaken Y EVO design
20'' Lichtmetalen velgen Audi Sport 5 spaken V Star design 20'' Lichtmetalen velgen Audi Sport 5 spaken V Star design
20'' Lichtmetalen velgen 10 spaken Parallel design 20'' Lichtmetalen velgen 10 spaken Parallel design
20'' Lichtmetalen velgen 20 spaken Structure design 20'' Lichtmetalen velgen 20 spaken Structure design
MMI display in the Audi A8

Vorm en functie naar een hoger niveau getild

Het consequente gebruik van touchdisplays met haptische feedback gecombineerd met een verminderd aantal knoppen en schakelaars staat garant voor een intuïtieve bedieningservaring. Dankzij het naar de bestuurder gerichte instrumentenpaneel voelt de cockpit bovendien nog moderner en eleganter aan.

The Audi A8 in a dynamic pass by

Meer wendbaarheid. Meer manoeuvreerbaarheid. Meer sportiviteit

De optionele dynamische vierwielbesturing verhoogt de rijdynamiek over het volledige snelheidsbereik d.m.v. dynamische sturingen op de voor- en achterassen. Het resultaat is een algemene verbetering van de handling. In stadsverkeer verlaagt het het stuurgedrag aanzienlijk, en het maakt de draaicirkel veel kleiner door de wielen in de tegenovergestelde richting te draaien. Bij het rijden over landwegen kunt u genieten van een sportief en nauwkeurig stuurgevoel. En op autosnelwegen draait de dynamische vierwielbesturing al de wielen in dezelfde richting voor een ontspannen en stabiel rijgedrag.

Elegantie, ook in het interieur

De lichtgeleiders van het optionele sfeerverlichtingspakket plus zetten het interieur op indrukwekkende wijze in scène. Vooral in de schemering of ’s nachts accentueren ze het interieurdesign en vergroten ze de waarde ervan.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Let op: de systemen werken slechts binnen bepaalde grenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter als enige verantwoordelijk voor het besturen van de wagen en moet te allen tijde aandachtig blijven.
3
Kijk op www.audi.be of neem contact op met uw Audi-verdeler voor meer gedetailleerde informatie over Audi connect.