Nieuwe Audi A8 > Audi A8 > Audi België

Welkom in een nieuw tijdperk.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: WLTP: 11,9–7,0 l/100km (NEDC: 10,8–6,5 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 271–183 g/km (NEDC: 247–170 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Wij beloven u altijd een voorsprong op technisch vlak, maar nog nooit eerder pakten wij zo groots uit als met de nieuwe Audi A8. Wij introduceren een nieuwe designtaal, touch-bediening, functies voor autonoom rijden en een ongekend hoge afwerkingsgraad. Met de nieuwe Audi A8 is de toekomst in het topsegment gearriveerd.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_InlineMediaGallery_AA8_171002.jpg
1920x1080_InlineMediaGallery_AA8_171002.jpg
  • De A8 komt krachtig voor de dag, met een coupéachtig silhouet en een gelijke nadruk op zowel de voor- als achterwielen. Dit laatste kenmerk verwijst naar de quattro-vierwielaandrijving.

  • Rear Seat Remote: achterinzittenden kunnen met een uitneembaar 5,7-inch OLED-touchdisplay instellingen en mediafuncties bedienen.

  • Wie het genoegen smaakt achterin de nieuwe A8 te reizen, kan beschikken over voetmassage, rugmassage, stoelverwarming en -ventilatie, dubbele klaptafeltjes en een eigen klimaatzone.

  • De touchdisplays in de Audi reageren op swipen en klikken. Bovendien geven de schermen haptisch en akoestisch feedback.

  • In het interieur van de Audi A8 draait het om eenvoud en het vermijden van compromissen. Daarom zijn er bijzondere, maar authentieke materialen toegepast en verraadt de afwerking puur vakmanschap.

  • De Audi A8 heeft het ruimste interieur in zijn klasse. Met de glazen daken is aan de ruimtebeleving een extra dimensie toe te voegen.

  • In een concertzaal op weg naar het Concertgebouw. Het 1.920 watt sterke Bang & Olufsen Advanced Sound System telt 23 op elkaar afgestemde luidsprekers.

  • Een absolute wereldprimeur in een auto is de beschikbaarheid van 4G+, waardoor datasnelheden van 300 MBit/s mogelijk zijn.

Audi A8

Vergeet de wagen.
Audi is meer.

Bij Audi stellen we alles wat we weten steeds weer in vraag. Zo ontstond de nieuwe Audi A8. Een wagen met een nieuwe designtaal en vooral: een nieuw niveau van intelligente technologie aan boord. Een wagen die u onderweg zelfs de wagen doet vergeten. Zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Lees
Een ontmoeting met wederzijds respect
Een chique uitstraling. Exclusiviteit met een sportieve ondertoon. De Audi A8 neemt zijn eigen plek in en dat siert hem – letterlijk en figuurlijk. De visuele nadruk op alle vier de wielen is een subtiele verwijzing naar de quattro-aandrijving.
De Audi A8 valt in de smaak door zijn eigen karakter.
De Audi A8 valt in de smaak door zijn eigen karakter.
Meer over het design
Geen gram te veel
Als het op gewichtsverlaging aankomt, is de Audi A8 de benchmark. De Space Frame-constructie is de lichtste carrosserie in dit marktsegment. Ook de stevigheid is top, met een positieve uitwerking op stuurgedrag en rijcomfort.
Het AI actieve onderstel is zowel comfortabeler als dynamischer
Een bijzondere highlight in de Audi A8 is het nieuwe actieve onderstel Audi AI, waardoor het rijcomfort en de rijdynamiek in alle rijsituaties duidelijk toeneemt.
Meer over het onderstel
Meer over de assistentiesystemen
Instelbare interieurverlichting in de Audi A8.

Een nieuw licht
op elegantie

Met de instelbare tinten van de contour- en ambienteverlichting krijgt het interieur nog meer charme. De lichtgeleiders benadrukken subtiel de strakke interieurarchitectuur.

Meer over het interieur
Meer over het nieuwe bedieningsconcept
Hoge cijfers
400

Functies zijn
te personaliseren

41

Rijassistentiesystemen

8

materiaal-
en kleurwerelden

Audi A8 logo
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.