Een Audi A8 kopen? | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 245–186 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 10,7–8,1 l/100 km

Cockpit Audi A8

Een hoogtepunt tijdens elke rit

De Audi A8 biedt u een comfortabele en fascinerende rijervaring met zijn opvallende design en innovatieve technologieën.

Geniet van het comfort

Het hoogwaardige karakter van de wagen komt ook tot uiting in het interieur dankzij de materialen en nauwkeurige afwerking. Dankzij de optionele, gepersonaliseerde comfortzetels voorin⁶, de achterzetels met optionele hoofdsteunen⁶ (comfortversie) en de algemene sfeer kunt u op elk moment genieten van een hoogwaardige reiservaring.

Comfort individuele zetels Audi A8

Ontspannen aankomen: Met optionele, gepersonaliseerde comfortzetels voorin⁶ die uw persoonlijk zitprofiel dankzij de geheugenfunctie kunnen opslaan. De optioneel verkrijgbare zetelventilatie en massagefunctie voor en achter⁶ zorgen voor nog meer luxe. Heerlijk ontspannen alsof u thuis bent, zelfs tijdens lange ritten.

MMI system met Apple Music

Ingebouwde Apple Music⁷: Geniet van de ultieme muziekervaring in de wagen met Apple Music⁷. Stream naadloos meer dan 100 miljoen nummers zonder advertenties, rechtstreeks vanaf het MMI van uw wagen. Beluister uw favoriete muziek en ontdek meer nummers die bij u passen.

Opmerking: Het beeld toont de Audi A4 Berline.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁸ onder Thema's⁶,⁹ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁶ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Audi sfeerverlichting in de cockpitAudi sfeerverlichting in de cockpit

Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Een elegante verschijning

Met zijn knappe designelementen is de Audi A8 in Sebringzwart, kristaleffect⁶ een toonbeeld van sportieve elegantie en verfijning. Details op het radiatorrooster en de bumpers, de dynamische daklijn en de onmiskenbare quattro-architectuur zijn echte blikvangers bij deze luxueuze berline.

Nauwkeurig. Dynamisch. Onmiskenbaar

Laat u in vervoering brengen door de volgende generatie lichttechnologie. Met optionele digitale Matrix ledkoplampen⁶ of optionele oledachterlichten. Er is ook een keuze uit twee achterlichtsignaturen. Afhankelijk van de rijmodus wordt de signatuur aangepast wanneer de wagen stilstaat.

Digitale Matrix ledkoplampen⁶: Scherpe en nauwkeurige verlichting met minder verblinding voor tegenliggers en voorliggers.

Een sportieve look en feel

Onderstreep het sportieve karakter van uw Audi A8 met de optionele S line en verleen hem een dynamisch tintje en opvallend design.

Helemaal uniek met Audi exclusive⁴

Maak uw Audi A8 even uniek als uzelf met Audi exclusive⁴. Met zorgvuldig geselecteerde inlegplaatjes, gekleurd leder en unieke koetswerkkleuren in een breed scala aan kleuren. Helemaal zoals u het wilt.

Zo gevarieerd als het leven

Originele Audi Accessoires⁵ maken van uw zakelijke berline een absoluut allroundtalent. Door middel van technische kenmerken en visuele accenten kunt u hem eenvoudig aan nieuwe behoeften aanpassen. Elke keer opnieuw.

Espresso mobil Audi A8

Geniet onderweg van een kopje koffie: Met de mobiele espressomachine zet u verse koffie in de wagen. Parkeer uw Audi om een kopje koffie te bereiden en geniet van een welverdiende pauze.

Opmerking: Het beeld toont de Audi A8 L.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Neem contact op met uw Audi verdeler om te weten wanneer dit kenmerk beschikbaar is.
³De functies van de schermen achterin kunnen van regio tot regio verschillen en hangen af van de diensten die voor het klanttoestel worden aangeboden door de provider van de mobiele diensten/app. Een klanttoestel (smartphone, tablet, enz.) is essentieel om gebruik te kunnen maken van de schermen. Neem contact op met uw Audi-verdeler voor meer informatie over de weergeefbare content. Er kunnen mobiele-telefoonkosten worden aangerekend.
⁴Audi exclusive is een optie van Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of kijk op audi.be voor gedetailleerde informatie over standaarduitrustingen en opties.
⁵Audi Originele Accessoires zijn tegen een toeslag verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij het berekenen van het brandstofverbruik en de uitstoot van het voertuig. Daarom kunnen accessoires alleen na de eerste inschrijving worden gemonteerd.
⁶De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁷Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁸Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
⁹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.