Een Audi A8 kopen? | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 245–186 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 10,7–8,1 l/100 km

Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 245-186 g/km; gecombineerd brandstofverbruik¹: 10,7–8,1 l/100 km. In een bereik uitgedrukte brandstofverbruiks- en CO₂-uitstootwaarden hangen af van de gebruikte band/velg-combinaties. De Audi A8 is nog niet configureerbaar.

Interieur van de Audi A8

Een hoogtepunt tijdens elke reis

De Audi A8 biedt u een comfortabele en fascinerende rijervaring met zijn opvallende design en innovatieve technologieën.

Snelle configurator

Combineer verschillende koetswerkkleuren en velgen om de Audi A8 van uw dromen te ontwerpen.

A8

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 10,7-8,1 l/100 km. | Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 245-186 g/km. In een bereik uitgedrukte brandstofverbruiks- en CO₂-uitstootwaarden hangen af van de gebruikte band/velg-combinaties.

Buitenkleuren

Velgen

Vesuviusgrijs, metaalkleur
Gletsjerwit, metaalkleur
Floretzilver, metaalkleur
Mythoszwart, metaalkleur
Daytonagrijs, pareleffect
Briljantzwart
Firmamentblauw, metaalkleur
Ultrablauw, metaalkleur
Manhattangrijs, metaalkleur
Districtgroen, metaalkleur
Audi Sport-velgen, 10-spaaks ster, platinagrijs, glanzende afwerking, 9,0Jx21, banden 275/35 R21
Audi Sport-velgen, 10-spaaks ster, zwart, 9,0Jx21, banden 265/35 R21
Audi Sport-velgen, 10-Y-spaaks evo, antracietzwart, glanzend, 9,0Jx21, banden 265/35 R21
Audi Sport-velgen, 5-V-spaaks ster, antracietzwart, gepolijst, 9,0Jx20, banden 265/40 R20
Audi Sport-velgen, 7-arms dynamisch, platinagrijs, 9,0Jx21, banden 265/35 R21
Velgen, 10-parallelle spaken, grafietgrijs, glanzende afwerking, 9,0Jx20, banden 265/40 R20
Velgen, 10-spaaks Y, antracietzwart, met grafiet behandeld, 9,0Jx20, banden 265/40 R20
Velgen, 20-spaaks structuur, grafietgrijs, glanzende afwerking, 9,0Jx20, banden 265/40 R20
Velgen, 5-dubbele arm, 9,0Jx20, banden 265/40 R20
Velgen, 5-dubbelspaaks S-design, galvanozilver, 9,0Jx20, banden 265/40 R20

Daytonagrijs, pareleffect


A8

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 10,7-8,1 l/100 km. | Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 245-186 g/km. In een bereik uitgedrukte brandstofverbruiks- en CO₂-uitstootwaarden hangen af van de gebruikte band/velg-combinaties.

zijdelings achteraanzicht

Feiten & cijfers

Geniet van het comfort

Het hoogwaardige karakter van de wagen komt ook tot uiting in het interieur dankzij de materialen en nauwkeurige afwerking. Dankzij de optionele, gepersonaliseerde comfortzetels voorin, de achterzetels met optionele hoofdsteunen (comfortversie) en de algemene sfeer kunt u op elk moment genieten van een hoogwaardige reiservaring.

Een elegante aanblik

De nieuwe Audi A8 in terragrijs metaalkleur straalt sportieve elegantie en verfijning uit dankzij elegante designelementen. De businessberline onderscheidt zich door opvallende details op het radiatorrooster en de bumpers, de dynamische dakboog en de onmiskenbare quattro-architectuur.

Nauwkeurig. Dynamisch. Onmiskenbaar

Laat u betoveren door de volgende generatie lichttechnologie. Met optionele digitale Matrix LED-koplampen of optionele OLED-achterlichten. Klanten kunnen bij de aankoop van een wagen kiezen tussen twee achterlichtsignaturen. Afhankelijk van de rijmodus wordt het karakter van de signatuur aangepast wanneer het voertuig stilstaat.

Een sportieve look en feel

Onderstreep het sportieve karakter van uw Audi A8 met de optionele S line en verleen hem een dynamisch tintje en opvallend design.

Wees uniek met Audi exclusive⁴

Maak uw Audi A8 uniek en net zo onmiskenbaar als uzelf, met Audi exclusive⁴. Met geselecteerde inlegplaatjes, gekleurd leder en aangepaste koetswerkkleuren en lakafwerkingen met mat effect in een breed scala aan kleuren. Helemaal zoals u het wilt.

Zo gevarieerd als het leven

Audi Originele Accessoires⁵ maakt van uw zakelijke berline een absoluut allroundtalent. Door middel van technische kenmerken en visuele accenten kunt u hem eenvoudig aan nieuwe behoeften aanpassen. Elke keer opnieuw.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Neem contact op met uw Audi verdeler om te weten wanneer dit kenmerk beschikbaar is.
3
De functies van de schermen achterin kunnen van regio tot regio verschillen en hangen af van de diensten die voor het klanttoestel worden aangeboden door de provider van de mobiele diensten/app. Een klanttoestel (smartphone, tablet, enz.) is essentieel om gebruik te kunnen maken van de schermen. Neem contact op met uw Audi-verdeler voor meer informatie over de weergeefbare content. Er kunnen mobiele-telefoonkosten worden aangerekend.
4
Audi exclusive is een optie van Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi-verdeler of kijk op www.audi.com voor gedetailleerde informatie over standaarduitrustingen en opties.
5
Audi Originele Accessoires zijn tegen een toeslag verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij het berekenen van het brandstofverbruik en de uitstoot van het voertuig. Daarom kunnen accessoires alleen na de eerste inschrijving worden gemonteerd.