Een Audi S8 kopen? | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 245 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 10,7 l/100 km

Vermogen

420

kW

Acceleratie (0 tot 100 km/u)

3,8

s

Koppel, maximaal

800

Nm

Achteraanzicht Audi S8

De S van sportief

De Audi S8² is de businessberline in zijn sportiefste vorm. Met deze wagen bereikt u vlot en ontspannen uw bestemming.

Gemiddeld brandstofverbruik*: 10,7 l/100 kmGemiddelde CO₂ emissie*: 245 g/kmGecombineerd brandstofverbruik¹,²: 11,7–11,4 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹,²: 266–259 g/km (WLTP).

De S van stijlvol

S-specifieke kenmerken en hoogwaardige materialen zorgen voor een sportieve uitstraling in het interieur van de Audi S8².

Cockpit Audi S8

Volledig digitaal en in hoge resolutie: Krijg alle bestuurdersinfo in uw onmiddellijke gezichtsveld. Kies uit de weergavemogelijkheden ‘dynamic’, ‘sport’ en ‘classic’ van de Audi virtual cockpit plus. Selecteer o.a. de eigenschappen van het onderstel via Audi drive select.

Apple Music

Ingebouwde Apple Music⁶: Geniet van de ultieme muziekervaring in de wagen met Apple Music⁶. Stream naadloos meer dan 100 miljoen nummers zonder advertenties, rechtstreeks vanaf het MMI van uw wagen. Beluister uw favoriete muziek en ontdek meer nummers die bij u passen.

Opmerking: Het beeld toont de Audi A8.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁷ onder Thema's⁵,⁸ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁵ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Audi sfeerverlichting in de cockpitAudi sfeerverlichting in de cockpit

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Nauwkeurig. Dynamisch. Onmiskenbaar

Laat u betoveren door de volgende generatie lichttechnologie. Met optionele digitale Matrix ledkoplampen⁵ of standaard oledachterlichten. U hebt ook de keuze uit drie achterlichtsignaturen. Afhankelijk van de rijmodus wordt de signatuur aangepast wanneer de wagen stilstaat.

Digitale Matrix ledkoplampen⁵: Verfijn het karakter van uw Audi S8² met de revolutionaire koplamptechnologie. Indrukwekkende lichtanimaties en handige lichtfuncties worden mogelijk gemaakt door de projectie van individueel selecteerbare lichtbeelden in hoge resolutie.

De S van sensationeel rijplezier

De Audi S8² levert een indrukwekkend maximumkoppel van 800 Nm en een vermogen van 420 kW (brandstofverbruik gecombineerd¹,²: 11,7-11,4 l/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot¹,²: 266-259 g/km). Ervaar prestaties met een ongeëvenaarde rijdynamiek.

Een wagen op uw maat met Audi exclusive³

Maak uw Audi S8² even uniek als uzelf met Audi exclusive³. Geselecteerde inlegplaatjes, gekleurd leder, aangepaste koetswerkkleuren en lakafwerkingen met mat effect, in een breed scala aan kleuren. Helemaal zoals u het wilt.

Zo gevarieerd als het leven

Originele Audi Accessoires⁴ maken van uw businessberline een absoluut allroundtalent. Via technische kenmerken en visuele accenten kunt u hem makkelijk aan uw nieuwe behoeften aanpassen. Elke keer opnieuw.

Espresso mobil Audi A8

Geniet van een kopje koffie: Met de mobiele espressomachine zet u verse koffie in de wagen. Parkeer uw Audi om een kopje koffie te bereiden en geniet van een welverdiende pauze.

Opmerking: Het beeld toont de Audi A8 L.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Gecombineerd brandstofverbruik¹: 11,7–11,4 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 266–259 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.
³Audi exclusive is een optie van Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of kijk op www.audi.com voor gedetailleerde informatie over standaarduitrustingen en opties.
⁴Originele Audi Accessoires zijn tegen een toeslag verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij het berekenen van het brandstofverbruik en de uitstoot van het voertuig. Daarom kunnen accessoires alleen na de eerste inschrijving worden gemonteerd.
⁵De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁶Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁷Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
⁸Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.