Een Audi RS Q3 Sportback kopen? | Audi België
  • stage_exterior_front.jpg
Audi RS Q3 Sportback

Audi RS Q3 Sportback

Een goede reden om tot het uiterste te gaan.
De Audi RS Q3 Sportback.Typische RS-specifieke elementen dragen bij aan het algehele atletische design van de compacte cross-over SUV-coupé. Onder de motorkap ontketent de 2,5-liter TFSI-motor een vermogen van 294 kW.

Performance is an attitude.

High performance in pictures

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-rs-q3-sportback-front-RSQ3_2020_1491.jpg
1920x1080-audi-rs-q3-sportback-front-RSQ3_2020_1491.jpg
  • Aan de voorkant springen de RS-bumper en glanzend zwarte Singleframe onmiddellijk in het oog.

  • Voor de verlichtingstechnologie kunt u kiezen voor de optionele matrix-ledkoplampen met dynamische richtingaanwijzers en RS-specifieke verduisterde sierlijsten.

  • Een bijzondere verschijning in tangorood: De Audi RS Q3 Sportback².

  • Het coupéachtige silhouet met aflopende daklijn is kenmerkend voor de Audi RS Q3 Sportback².

  • De Audi RS Q3 Sportback² accelereert van 0 naar 100 km/u in 4,5 seconden (brandstofverbruik gecombineerd¹: 9,0-8,8 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 206-201 g/km).

  • Krachtige afwerking: De achterkant met RS-specifieke bumper en grote ovale uitlaatpijpen.

  • De optionele Audi ringen en logo's in glanzend zwart verlenen het exterieur visuele accenten.

  • De optionele 21” lichtmetalen velgen, 5-V-spaaks polygoon, zwart, zorgen voor kracht op de weg.

  • In het interieur van de Audi RS Q3 Sportback² mag u sportieve elementen en hoogwaardige materialen verwachten.

Opvallend anders

De prestaties van de Audi RS Q3 Sportback² zijn direct herkenbaar. De achterkant beschikt over een krachtige afwerking dankzij de RS-specifieke bumper met achterdiffusor en met horizontale lamellen aan de zijkant in glanzend zwart en met de RS-specifieke spoilerlip. Aan de voorkant springt vooral de combinatie van de RS-bumper en het glanzend zwarte Singleframe in het oog. Uitlopende wielkasten en optionele 21” lichtmetalen velgen zijn ongebruikelijk in deze modelklasse.

Zijaanzicht achter van de Audi RS Q3
Meer over individualisering

Kleuren en velgen

Combineer verschillende lakkleuren en velgen met elkaar om uw eigen Audi RS Q3 Sportback² te ontwerpen.
Y1Y1_42V_AVP2D_A_2_000.jpg
Tangorood metallic Tangorood metallic
Kyalamigroen Kyalamigroen
Turboblauw Turboblauw
Pulsoranje Pulsoranje
Gletsjerwit metallic Gletsjerwit metallic
21” lichtmetalen velgen, 5 V-spaaks polygoon, zwart 21” lichtmetalen velgen, 5 V-spaaks polygoon, zwart
21” lichtmetalen velgen, 5-arm-trigon design, titaniumgrijs, glanzende afwerking 21” lichtmetalen velgen, 5-arm-trigon design, titaniumgrijs, glanzende afwerking
21” lichtmetalen velgen, 5 V-spaaks polygoon, antracietzwart, glanzende afwerking 21” lichtmetalen velgen, 5 V-spaaks polygoon, antracietzwart, glanzende afwerking
21” lichtmetalen velgen, 5 V-spaaks polygoon, titaangrijs, glanzende afwerking 21” lichtmetalen velgen, 5 V-spaaks polygoon, titaangrijs, glanzende afwerking
21” lichtmetalen velgen, 5-arm-trigon design 21” lichtmetalen velgen, 5-arm-trigon design
Configureren

Meer momentum per seconde

Het legendarische vermogen van de 2,5 liter TFSI-motor (gecombineerd brandstofverbruik¹: 9,0-8,8 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 206–201 g/km) met vijf cilinders en RS-sportonderstel maakt elke bocht sensationeel. De RS Q3 Sportback² is uitgerust met een aangepaste progressieve besturing om een precieze koers uit te zetten en het rijcomfort te verhogen. Bovendien verhoogt het optionele adaptieve onderstel met Audi drive select de rijdynamiek en stabiliteit. Het stalen RS-remsysteem met remklauwen in zwart of optioneel in rood verschaft de nodige remkracht.

Soundcheck Audi RS Q3 Sportback² - ontdek het geluid van de krachtige motor

High performance in cijfers

Vermogen

294

kW*

(400 pk)

Acceleratie

4.5

s*

0 tot 100 km/h

Koppel

480

Nm*

Maximum

*Brandstofverbruik gecombineerd¹: 9,0-8,8 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 206-201 g/km.

Compromisloos – ook in het interieur

Het interieur van de Audi RS Q3 Sportback² is net zo indrukwekkend als het exterieur met een dynamische look tot in het kleinste detail. Van het onderaan afgeplatte 3-spaaks lederen multifunctiesportstuur en schakelpeddels, de inlays in aluminium Race, antraciet, in pianolook, zwart of in carbon twill, tot de optionele RS- sportzetels voorin in fijn nappaleder met honingraatpatroon, geïntegreerde hoofdsteunen en RS-reliëf op de rugleuningen. Indien gewenst kunt u het sportieve karakter nog meer benadrukken met de optionele RS-designpakketten in rood of blauw, voor extra accenten.

Interieur van de Audi RS Q3 Sportback
Kijk eens rond in het interieur

Zichtbare transparantie

Bedieningselementen zoals het standaard MMI touch display zijn voor u ontworpen. De Audi virtual cockpit met zijn 10,25” volledig digitale instrumentenpaneel biedt u voertuiginformatie in hoge resolutie door middel van duidelijke grafische afbeeldingen zoals kaartweergave en motortoerental. De optionele Audi virtual cockpit plus met 12,3” full HD-display gaat nog een stapje verder. Het RS-specifieke ontwerp komt bijvoorbeeld tot uiting in het versnellingsdisplay, dat displays als G-meter en rondetijden ondersteunt.

Audi RS Q3 Sportback Cockpit

Kijk nog eens goed naar de nieuwe Audi Q3²

Ongeziene flexibiliteit

Ruimte voor tot vijf personen. De achterbank kan tot 150 mm naar voren en naar achteren worden verplaatst en de hoek kan in zeven standen worden versteld. En als u grote voorwerpen vervoert, klapt u de rugleuningen neer om van 530 liter bagageruimte naar tot maar liefst 1400 liter te gaan.

Kijk nog eens goed naar de nieuwe Audi RS Q3 Sportback²

Rondom zicht Audi RS Q3 Sportback
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Brandstofverbruik gecombineerd¹: 9,0-8,8 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 206-201 g/km.