Een Audi Q5 Sportback TFSI e kopen? | Audi België

CO2-Emissionen (gewichtet kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 42–35 g/km

Kraftstoffverbrauch (gewichtet kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: ; Stromverbrauch (gewichtet kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}:

Elektrisch rijbereik

56–62

km¹¹,¹²

Acceleratie (0 tot 100 km/u)

5.3

s¹²

Systeemvermogen

270

W¹²

Achteraanzicht Audi Q5 Sportback TFSI e

Veelzijdig, krachtig en efficiënt

Elegante SUV coupé met innovatieve aandrijving - de Audi Q5 Sportback TFSI e.

Veeleisendheid werpt zijn vruchten af

De Audi Q5 Sportback TFSI e combineert het beste van twee werelden: in volledig elektrische modus maakt hij zeer weinig geluid en produceert hij geen lokale emissies. In combinatie met de TFSI-verbrandingsmotor geniet u ook van de karakteristieke Audi dynamiek. Dankzij recuperatie tijdens het rijden wint het systeem elektrische energie terug.

Eenvoudig opladen:

Er zijn meerdere opties om uw Audi Q5 Sportback TFSI e op te laden, zowel thuis als onderweg.

Thuisoplaadsituatie Audi Q5 Sportback TFSI e

Thuis opladen: Om uw wagen thuis op te laden⁴ met een laadvermogen tot 7,4 kW, heeft u de keuze tussen het compacte e-tron laadsysteem of de Audi wallbox-modellen⁵ voor nog handiger opladen.

Nooit gaf een rood lampje zien zóveel voldoening

Het groeperen van de oled lampen⁹ in kleine, individueel bestuurbare segmenten met een driedimensionale lay-out levert een indrukwekkende lichtopstelling op. Zo wordt het mogelijk om nieuwe verlichtingsscenario's te creëren. U kunt kiezen tussen drie markante achterlichtontwerpen⁹ om hun voertuig te personaliseren. Bovendien wordt, afhankelijk van de rijmodus, het karakter van de achterlichtsignatuur automatisch aangepast tijdens het gebruik. De digitale oledachterlichten⁹ zijn uitgerust met nabijheidsdetectie⁶: wanneer het voertuig stilstaat en een ander voertuig of een weggebruiker van achteren nadert binnen een afstand van twee meter, worden alle oledsegmenten automatisch geactiveerd om een groter zichtbaar gebied te creëren.

Verbazingwekkend veel ruimte

De batterij voor de elektromotor zit onder de vlakke laadruimte, zodat die ongeveer 455 liter bagageruimte biedt, met neergeklapte stoelen zelfs zelfs 1.365 liter. Bijzonder praktisch is de flexibele achterbank, die u naar wens naar voren en naar achteren kunt kantelen of verschuiven. De rugleuningen van de drie segmenten kunt u afzonderlijk of samen neerklappen.

MMI-System met Apple Music

Ingebouwde Apple Music¹⁰: Geniet van de ultieme muziekervaring in de wagen met Apple Music¹⁰. Stream naadloos meer dan 100 miljoen nummers zonder advertenties, rechtstreeks vanaf het MMI van uw wagen. Beluister uw favoriete muziek en ontdek meer nummers die bij u passen.

Opmerking: Het beeld toont de Audi Q5 Sportback.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app¹¹ onder Thema's⁹,¹² en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁹ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Audi themes interieurverlichtingAudi themes interieurverlichting

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Sport edition met zwarte⁹ accenten en sport edition met magnesiumgrijze⁹ accenten

Geef uw Audi Q5 Sportback TFSI e een persoonlijke en dynamische uitstraling. Mag het iets specialer? Dan zullen de uitrustingspakketten sport edition met zwart⁹ accenten en sport edition met magnesiumgrijze⁹ accenten u zeker bekoren.

Sportiviteit in elk detail De sport edition met zwarte⁹ accentenmaakt indruk met glanzend zwarte details zoals de inlaatroosters aan de zijkant en de bescherming onderaan het voertuig. Diezelfde zwarte accenten komen ook terug in de matrix ledkoplampen, terwijl de rode remklauwen het sportieve rijplezier benadrukken.

Opmerking: Het beeld toont de Audi Q5 Sportback.

 • L-stage.png
  Audi plug-in hybrides: alles wat u moet weten
  Meer weten
 • egt_2021_2336_previewImage.jpg
  Audi News - altijd een stapje voor

  Schrijf u in op de Audi nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Al het nieuws uit het Audi universum en de beste aanbiedingen in het gamma.

  Schrijf u in op de nieuwsbrief
¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Gecombineerd brandstofverbruik ¹: 1,9–1,6 l / 100 km; gecombineerd vermogensverbruik¹: 23,4–22,1 kWh / 100 km; CO₂ gecombineerde emissies¹: 42–35 g/km. Alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP zijn beschikbaar voor het voertuig, niet volgens NEDC.
³Kan leiden tot een hoger brandstofverbruik. Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
⁴Laadcapaciteit is afhankelijk van de meegeleverde industriële connector en marktspecifieke netstroomkarakteristieken.
⁵Optioneel verkrijgbaar via Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) tegen een meerprijs.
⁶Alleen beschikbaar in combinatie met Audi active lane assist, adaptive cruise control (ACC) en snelheidsbegrenzer of Audi lane departure warning. Let op: de systemen werken alleen binnen systeemlimieten en bieden assistentie tijdens het rijden. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en moet te allen tijde oplettend blijven.
⁷Gecombineerd elektrisch bereik volgens WLTP, voor 18- tot 21-inch wielen.
⁸De gegeven waarden zijn uitsluitend van toepassing op de Audi Q5 Sportback 55 TFSI e: gecombineerd brandstofverbruik¹: 1,9–1,6 l / 100 km; gecombineerd vermogensverbruik¹: 23,4–22,1 kWh /100 km; CO₂ gecombineerde emissies¹: 42–35 g / km. Alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP zijn beschikbaar voor het voertuig, niet volgens NEDC.
⁹De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs.
¹⁰Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
¹¹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
¹²Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
¹³Afhankelijk van beschikbaarheid in uw land. Maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment (IT3).
¹³De getoonde laadtarieven en de laadpas zijn afkomstig van Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). De tarieven gelden met een myAudi-account en de myAudi-app. In de myAudi-app moeten de volledig elektrische Audi (op basis van voertuigidentificatienummer) en een hoofdgebruiker zijn vastgelegd. Het abonnement heeft een vaste looptijd van 12 maanden en zal automatisch verlopen na deze periode. Het verbreken van het contract tijdens de looptijd van het abonnement is niet mogelijk.
Afhankelijk van het mobiele telefoonabonnement kunnen extra kosten afgerekend worden.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Deze webpagina is gebaseerd op informatie voor de Duitse markt. Voor de juiste prijzen in België en andere landen raadpleegt u de myAudi-app. Om uw auto in de myAudi-app aan te melden, heeft u het voertuigidentificatienummer nodig. Abonnementen kunnen afgesloten worden vanaf 01/01/2023.